30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4452 valamelyik szerveren megszavazzák játék közben az alltalkot, és akkor mindenki hallja egymást csak fun kedvéért -
JackMeadow #4451 Több embernek kellene csak mikorofon, meg az nem tudjétok mért van h az ellenféllel is tudok mikrozni? nem előny hogyha halljuk egymást -
JackMeadow #4450 Pont elég a magyar szeró szvsz mindig van hol játszani -
#4449 ja még annyi: még sokat kell vele gyakorolnom, de néhány kasztot (spy, scout) egy mester medic hamar lekapja... főleg arenaban. jó ez a medic, nagyon ráállok most. -
wednes #4448 Köszönöm a válaszokat. Akkor szerintem beruházok erre a játékra, csak megvárom a fizu érkezését a számlára. Végül is akkor a gépen maradhat a játék, elég lesz neki, majd egy hivatalos vásárlás és akkor újra használható, remélem.
Tetszik a játék, az elején mondjuk én is csak kaptam a fejemre, aztán kezdtem belejönni. Majd szép lassan kiismerem magam benne.
Remélem lesz azért játék a nyílt hétvége után is. Mert még most sincsenek annyira elszaporodva a magyar szerók. -
#4447 amit megvettél steamen memarad örökké. annyit kell tenned h megjegyzed felh neved és pw-det. bármikor, bárhoba letölthteted újból, vagy kiírhatod DVD-re és nem kell töltögetned (ilyenkor is csak azzal az acc-kal működik a backup). annyi kikötés van, h egyszerre csak 1 gépre lehetsz bejelentkezve. a rendszer nagyon tuti, teljesen = a dobozossal, csak olcsóbb.
igen, 2 óra után nagyon élvezetes, elkell magyarázni és belekell rázódni. nem szabad elveszteni a kedvet, mert első héten mindíg meghalunk. majd belejön az ember. 3 hónapja játszok, és msot kezdem el érezni h a medic kaszt nekem lett teremtve. kevés harc, de gyorsan eljutni egyik helyről a másikra. és ha nem is harcolok, nagyon izgalmas ÉS kulcsfontosságú ember vagyok, aká védekezésbe akár támadásba. nekem az a kaszt nagyon fekszik -
#4446 Amit megvásárolsz azt rögzítik a felhasználódhoz, és mindig elérhető marad. Bárhol, bármikor hozzá tudsz férni. Vagy letöltöd újra, vagy kiírod DVD-re. Van a Steam-ben is backup opció, de egyébként elég lesz a steamapps könyvtár is. -
#4445 Bármikor, bárhol, bármilyen gépre, végtelenszer újra le tudod tölteni, csak a steam fiókodba kell bejelentkezni a felh. neveddel és a jelszavaddal.
És igen, backupot is tudsz készíteni bármikor, sőt, winfos telepítése után sem kell a steames játékokat újra felrakni. -
wednes #4444 Hali.
Komolyan elgondolkodtam a játék megvételén. Steam-es vásárlás se különösebben zavar. Gondolom ki lehet írni aztán DVD-re és feltelepíteni ha valami miatt kell. És ha nagyon dobozt akarok akkor nyomtatok borítót.
Az a láma kérdésem, hogy ha valami miatt tényleg újra kell tenni az, hogy működik? Újra le lehet tölteni Steamről? Stb. -
#4443 Medic ach utáni ingyenes hétvége másnapján már megvettem a játékot.... Sajnos a kezdőket hamar elriaszthatja az eleinte teljesen kaotikusnak játékmenet, főleg ha fogalmuk sincs a játékról, mert mondjuk kasztot sem tudnak váltani.
Tegnap havert (0 köves, teljesen kezdő) felvittem egy német 24/7 goldrush szerverre, és voice chaten keresztül lépésről lépésre elmagyaráztam neki a játékot. Két óra után határozottan élvezte, én éjfélkor abbahagytam, ő még maradt egy kicsit(?)
Remélhetőleg +1 -
JackMeadow #4442 a videók nagyon csábitóak az igaz, van h semmi kedvem ajátékhoz, megnézek egy videót és azzal al endültttel megyek is irtani :P -
#4441 Én kb. ősz végén, tél elején ismertemmeg, de akkor a videók láttán nagyon megszerettem. -
chooselee #4440 Na ezt örömmel hallom. Én a béta alatt még nem tudtam megvenni. Videókat néztem róla, hogy oltsam a "szomjam", mert már alig bírtam ki,hogy megvegyem. Nem bántam meg azóta sem. Akit tudok rábeszélek!! :D -
#4439 nekem is van haverom, akinek annyira tetszik h avleszg megveszi. sőt, a másiknak annyira tetszett h nem várta meg a weekendet, hanem megvette 3 nappal előtte. annirya meggyőző volt :) -
JackMeadow #4438 ja és akkor minusz? -
Neoncsoves #4437 még a medic achis update utáni ingyenes hétvégén játszottunk vele:) -
JackMeadow #4436 + 3mal már tuti jobb a statjuk! -
Neoncsoves #4435 nem tom, de én meg 2 haverom ingyenes hétvége után vettük meg. -
chooselee #4434 Kíváncsi lennék egy ilyen hétvége után mennyi TF2-t adnak el??Nem ismertek véletlenül ilyesmi statisztikát?? -
#4433 Ezt általában akkor szokták használni, ha egy szerver csak egyfajta játékmódot futtat, vagy egyetlen pálya van mindig betéve. Ilyenkor kiírják, hogy non-stop gold rush például. -
#4432 De ezt miért kell kiírni hogy non-stop. Nekem fura. Egy public szerver általában non-stop, nem szokták ezt még külön kiírni is, minek... -
#4431 magyarul: "non-stop" és kész (hogy ha már non-stop akkor nyilván hétvégén is az :P :) -
#4430 attól még lehet home made nem?:D -
#4429 magyarul egész héten non-stop. magyarul nem home made hanem rendelt szeró. köszi a magyarázatot. -
#4428 banner alatt van az összes magyar szerver elérhetősége -
#4427 24/7 = 24 óra, 7 nap = állandó, pontosabban valahogy így írnám le: a hét minden napján 24 órában
(Tuti van jobb definíció, ezt csak én találtam ki, vagyis én erre következtettem, így értelmeztem) -
ZFD #4426 Sziasztok!
Nagyon jó ez a játék OGC szerót találtam csak meg -
#4425 egyépként mit jelent h 7/24? sok szerverre láttam kiírni 8főleg külföldieken). és sneki enm tud olyan meele-s szerót? -
Neoncsoves #4424 Fú de utálom ezt az ingyenhétvégékben... mennék játszani de minden szerver tele van, és tele van olyanokkal akik 3-4 órája már fent játszanak :-| aztán meg nincs olyan h 15/25es szerver csak 25/25ös vagy 0/25. ezt is úgy imádom :\ -
#4423 Itt mondjuk a Kartrel,Argo,OGC -
#4422 teljesen mindegy kiválasztasz egy szervert, belépsz, játszol :d -
ZFD #4421 Megint én vagyok Ti milyen nevű szerveren játszatok? Mit írjak be a kereséshez? -
#4420 általában medic vagyok, mert akkor van hasznom és akkor sokáig bírom. amúgy sniper is baromi ütős benne. sokszpor volt oylan h első 2mp-be kiszedtem másik medicjét. elég nagy veszteség.
nem tudtok oylan fun szervert ahol mint a kartel kocsmában kör elején kiválaszt egy random kasztot és CSAK meele? olyan fun! -
#4419 na de tényleg, sztem legyél medic arenaban, vagy gyakorolj nem arena-s szerveren:) -
#4418 nincs sok gondonm: annyi gondom volt h az upadte után nem tudtam játszani a gémmel. ah téged ez nem zavart volna, akkor semmi :) -
#4417 jaj neked mennyi gondod van:D sztem rohadtjó az arena, így még nagyobb a súlya a halálnak és csapatban kell játszani:) ha meg nem vagy olyan ügyes, bújj el/támogasd a társaid:) -
#4416 :DDDDD -
#4415 arenaban a sit out idegesít. semmi értelme, annyi hogy 10 percet spectbe vagy aztán játszol fél percet. aki béna (pl én) az sose nyer, midnig sit outol... -
ZFD #4414 Köszönöm szépen további jó játékot! -
#4413 ZFD: akkor jó ha olyan szerverre mész ahol minimum 10-15-en vannak. én is ismerek olyat aki megkérdezte h nem megyünk-e 3-man. mondtam neki h úgy akkor élvezhtetlen a játék.