30108
  • Rage47
    valamelyik szerveren megszavazzák játék közben az alltalkot, és akkor mindenki hallja egymást csak fun kedvéért
  • JackMeadow
    Több embernek kellene csak mikorofon, meg az nem tudjétok mért van h az ellenféllel is tudok mikrozni? nem előny hogyha halljuk egymást
  • JackMeadow
    Pont elég a magyar szeró szvsz mindig van hol játszani
  • jozing
    ja még annyi: még sokat kell vele gyakorolnom, de néhány kasztot (spy, scout) egy mester medic hamar lekapja... főleg arenaban. jó ez a medic, nagyon ráállok most.
  • wednes
    Köszönöm a válaszokat. Akkor szerintem beruházok erre a játékra, csak megvárom a fizu érkezését a számlára. Végül is akkor a gépen maradhat a játék, elég lesz neki, majd egy hivatalos vásárlás és akkor újra használható, remélem.

Tetszik a játék, az elején mondjuk én is csak kaptam a fejemre, aztán kezdtem belejönni. Majd szép lassan kiismerem magam benne.
    Remélem lesz azért játék a nyílt hétvége után is. Mert még most sincsenek annyira elszaporodva a magyar szerók.
  • jozing
    amit megvettél steamen memarad örökké. annyit kell tenned h megjegyzed felh neved és pw-det. bármikor, bárhoba letölthteted újból, vagy kiírhatod DVD-re és nem kell töltögetned (ilyenkor is csak azzal az acc-kal működik a backup). annyi kikötés van, h egyszerre csak 1 gépre lehetsz bejelentkezve. a rendszer nagyon tuti, teljesen = a dobozossal, csak olcsóbb.

igen, 2 óra után nagyon élvezetes, elkell magyarázni és belekell rázódni. nem szabad elveszteni a kedvet, mert első héten mindíg meghalunk. majd belejön az ember. 3 hónapja játszok, és msot kezdem el érezni h a medic kaszt nekem lett teremtve. kevés harc, de gyorsan eljutni egyik helyről a másikra. és ha nem is harcolok, nagyon izgalmas ÉS kulcsfontosságú ember vagyok, aká védekezésbe akár támadásba. nekem az a kaszt nagyon fekszik
  • Ability
    Amit megvásárolsz azt rögzítik a felhasználódhoz, és mindig elérhető marad. Bárhol, bármikor hozzá tudsz férni. Vagy letöltöd újra, vagy kiírod DVD-re. Van a Steam-ben is backup opció, de egyébként elég lesz a steamapps könyvtár is.
  • ZseniálisTeknős
    Bármikor, bárhol, bármilyen gépre, végtelenszer újra le tudod tölteni, csak a steam fiókodba kell bejelentkezni a felh. neveddel és a jelszavaddal.

És igen, backupot is tudsz készíteni bármikor, sőt, winfos telepítése után sem kell a steames játékokat újra felrakni.
  • wednes
    Hali.
    Komolyan elgondolkodtam a játék megvételén. Steam-es vásárlás se különösebben zavar. Gondolom ki lehet írni aztán DVD-re és feltelepíteni ha valami miatt kell. És ha nagyon dobozt akarok akkor nyomtatok borítót.
    Az a láma kérdésem, hogy ha valami miatt tényleg újra kell tenni az, hogy működik? Újra le lehet tölteni Steamről? Stb.
  • ZseniálisTeknős
    Medic ach utáni ingyenes hétvége másnapján már megvettem a játékot.... Sajnos a kezdőket hamar elriaszthatja az eleinte teljesen kaotikusnak játékmenet, főleg ha fogalmuk sincs a játékról, mert mondjuk kasztot sem tudnak váltani.

Tegnap havert (0 köves, teljesen kezdő) felvittem egy német 24/7 goldrush szerverre, és voice chaten keresztül lépésről lépésre elmagyaráztam neki a játékot. Két óra után határozottan élvezte, én éjfélkor abbahagytam, ő még maradt egy kicsit(?)

Remélhetőleg +1
  • JackMeadow
    a videók nagyon csábitóak az igaz, van h semmi kedvem ajátékhoz, megnézek egy videót és azzal al endültttel megyek is irtani :P
  • Nitramk
    Én kb. ősz végén, tél elején ismertemmeg, de akkor a videók láttán nagyon megszerettem.
  • chooselee
    Na ezt örömmel hallom. Én a béta alatt még nem tudtam megvenni. Videókat néztem róla, hogy oltsam a "szomjam", mert már alig bírtam ki,hogy megvegyem. Nem bántam meg azóta sem. Akit tudok rábeszélek!! :D
  • jozing
    nekem is van haverom, akinek annyira tetszik h avleszg megveszi. sőt, a másiknak annyira tetszett h nem várta meg a weekendet, hanem megvette 3 nappal előtte. annirya meggyőző volt :)
  • JackMeadow
    ja és akkor minusz?
  • Neoncsoves
    még a medic achis update utáni ingyenes hétvégén játszottunk vele:)
  • JackMeadow
    + 3mal már tuti jobb a statjuk!
  • Neoncsoves
    nem tom, de én meg 2 haverom ingyenes hétvége után vettük meg.
  • chooselee
    Kíváncsi lennék egy ilyen hétvége után mennyi TF2-t adnak el??Nem ismertek véletlenül ilyesmi statisztikát??
  • Ability
    Ezt általában akkor szokták használni, ha egy szerver csak egyfajta játékmódot futtat, vagy egyetlen pálya van mindig betéve. Ilyenkor kiírják, hogy non-stop gold rush például.
  • HeadHunter86
    De ezt miért kell kiírni hogy non-stop. Nekem fura. Egy public szerver általában non-stop, nem szokták ezt még külön kiírni is, minek...
  • Aquir
    magyarul: "non-stop" és kész (hogy ha már non-stop akkor nyilván hétvégén is az :P :)
  • Rage47
    attól még lehet home made nem?:D
  • jozing
    magyarul egész héten non-stop. magyarul nem home made hanem rendelt szeró. köszi a magyarázatot.
  • Rage47
    banner alatt van az összes magyar szerver elérhetősége
  • Ability
    24/7 = 24 óra, 7 nap = állandó, pontosabban valahogy így írnám le: a hét minden napján 24 órában

(Tuti van jobb definíció, ezt csak én találtam ki, vagyis én erre következtettem, így értelmeztem)
  • ZFD
    Sziasztok!

Nagyon jó ez a játék OGC szerót találtam csak meg
  • jozing
    egyépként mit jelent h 7/24? sok szerverre láttam kiírni 8főleg külföldieken). és sneki enm tud olyan meele-s szerót?
  • Neoncsoves
    Fú de utálom ezt az ingyenhétvégékben... mennék játszani de minden szerver tele van, és tele van olyanokkal akik 3-4 órája már fent játszanak :-| aztán meg nincs olyan h 15/25es szerver csak 25/25ös vagy 0/25. ezt is úgy imádom :\
  • norbi56
    Itt mondjuk a Kartrel,Argo,OGC
  • rhazid
    teljesen mindegy kiválasztasz egy szervert, belépsz, játszol :d
  • ZFD
    Megint én vagyok Ti milyen nevű szerveren játszatok? Mit írjak be a kereséshez?
  • jozing
    általában medic vagyok, mert akkor van hasznom és akkor sokáig bírom. amúgy sniper is baromi ütős benne. sokszpor volt oylan h első 2mp-be kiszedtem másik medicjét. elég nagy veszteség.

nem tudtok oylan fun szervert ahol mint a kartel kocsmában kör elején kiválaszt egy random kasztot és CSAK meele? olyan fun!
  • Rage47
    na de tényleg, sztem legyél medic arenaban, vagy gyakorolj nem arena-s szerveren:)
  • jozing
    nincs sok gondonm: annyi gondom volt h az upadte után nem tudtam játszani a gémmel. ah téged ez nem zavart volna, akkor semmi :)
  • Rage47
    jaj neked mennyi gondod van:D sztem rohadtjó az arena, így még nagyobb a súlya a halálnak és csapatban kell játszani:) ha meg nem vagy olyan ügyes, bújj el/támogasd a társaid:)
  • Narxis
    :DDDDD
  • jozing
    arenaban a sit out idegesít. semmi értelme, annyi hogy 10 percet spectbe vagy aztán játszol fél percet. aki béna (pl én) az sose nyer, midnig sit outol...
  • ZFD
    Köszönöm szépen további jó játékot!
  • jozing
    ZFD: akkor jó ha olyan szerverre mész ahol minimum 10-15-en vannak. én is ismerek olyat aki megkérdezte h nem megyünk-e 3-man. mondtam neki h úgy akkor élvezhtetlen a játék.