30108
  • Ron Ragm
    Amúgy ha evés közben szeded le a heavyt a szendvicse ad neked 50 HP-t.
  • chooselee
    Nem fontos barátokat felvenned, csak ha már állandó leszel,amúgy szerintem fölösleges.Magyar szerverlista alapján úgy is találsz megfelelő magyar szervereket...
  • Doki17
    Semmi célom nem volt vele csak szimplán szinkron csináltam rá.
  • ZFD
    Valakit felvehetnék barátnak?
  • ZFD
    Köszönöm szépen
  • chooselee
    Nézd meg a gombkiosztást majd,alapból talán "v" betű a beszéd játék közben.
  • JackMeadow
    Megkérezhetem h ez milyen okból csináltad, v mi volt vele a célod?
  • Rage47
    ja szoktunk mikrofonon.
    amúgy tudsz felvenni barátot, amint regeltél a steam-en
    amúgy ne csüggedj, ha először sokszor lelőnek, mert valaki már majdnem 1 éve játszik vele...:)
  • ZFD
    Még egy kérdés: Látom hogy ezen a STEAM-en lehet valahogyan beszélni egymással mikrofonon. Ti szoktatok?
  • ZFD
    Kész a letöltés. Addig nem tok senkit felvenni barátnak vagy ilyesmi ameddig nem indul el a játék? Akkor holnap majd játszana velem valaki? Nagyon örülnék neki! Még nem játszottam soha életemben ezzel a játékkal de a videók alapján nagyon jónak tűnik
  • Doki17
    Íme egy újabb videóm ez örültebb mint a többi
    Tudom hogy nem lett vmi jó, de ne azt nézzétek hanem ami maga videó.
    Az építő jellegű kritikát nem várom, mert nem szeretem , de a dicséret jöhet ezerrel
    Azt is tudom hogy szar a hangom de hát ez van, ha vki jobban tudja csinálni akkor csinálja

És akkor itt a link Meet The Soldier HD Magyar

DivX codec szükséges.
  • chooselee
    Jól csinálják a Valve-s srácok... én is kaptam passt.
  • Narxis
    Éppen ezért nem érdemes most ellőni a guest pass-t, az ingyenes hétvége miatt BÁRKI játszhat.
  • Ability
    Van ingyenes hétvége is, és van guest pass is. Előbbinél most hétvégén ma estétől mindenki kipróbálhatja a játékot ingyen, nem kell hozzá semmi, csak egy Steam kliens. Már elő lehet tölteni, késő este fogják feloldani, és akkor lehet játszani. Utóbbinál (guest pass) egy barátod hívhat meg játszani ingyenesen, kipróbálás jelleggel 3 teljes napig. A kettő dolog teljesen különálló. Mindkét esetben teljes értékű játékot kapsz, csak időben van megszabva, hogy meddig használhatod.
  • tréj
    most ha per-loadolom a team fortresst akkor nem tudok vele játszani guest pass nélkül vagy most hogy van ez?vagy mire jó az a guest pass?
  • Ability
    Nekem meg egészen pontosan 4 alkalommal dobta fel az ablakot, és amikor meg akartam nézni, akkor azt írta, hogy nincs egyetlen guest pass sem. A legutolsónál már végre megkaptam. :D
  • motyodlee
    erőszakos egy meghívó ez :DD
  • PunkZoli
    az volt a cink ezzel a guest passal, hogy felugrott és asztalra dobta a csét.... érdekes
  • Ability
    Meghívhatsz valakit, aki pár napig kipróbálhatja a teljes játékot megkötések nélkül. Után ha megveszi, akkor játszhat vele tovább is. A tiéd nem veszik el, ez csak egy meghívó. :P
  • jozing
    ez a guest pass mi, odaadom vlakinek és egy napot játszhat vele? ugye az enyém nem veszik el? (lehet hülye kérdés)
  • IcE TeE
    Jaja sok mindenki kapott
  • PunkZoli
    amint elkezdődik az ingyenes hétvége, játszhatsz is vele ige
  • rhazid
    ti kaptatok guest pass-t a TF2-höz? mert engem tegnap megörvendeztetett egyel pont miközbe heavy-vel 2forton tartottam az intet :D
  • ZFD
    Köszönöm szépen, rámentem arra hogy pre-loading és most tölt valamit. Ha majd kész lesz tudnék majd veletek játszani, hogy beavassatok a TF2 rejtelmeibe? Előre is köszönöm ZFD
  • Rip
    Hátha a mostani patch segített.
  • jozing
    igen, én is tudom hogy majd lesz és ez a baj.
  • Narxis
    Majd lesz.
  • jozing
    most délelőtt nem volt semmi hiba... de már nem bízok benne.... áh
  • jozing
    nekem egyáltalán nem hiányzik (T)DM, azt kiélem HL2DM-be az sokkal jobb. ha nincs cél akkor mi a túrónak TEAM? akkor az egész csapatjáték elveszik. teljesen megbomlik cél nélkül a TF varázsa. a TDM is egy szar lenne...

jó az arena mod, de ez így uncsi h tönkreteszi a gémet nekem. hogy játszhatatlan. enyhén levon az értékéből
  • Nivea
    letöltöd a steamet csinálsz egy accot és letöltöd a játékot még vasárnap este elött
  • ZFD
    Sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy mit kell tennem ahhoz hogy most ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálhassam a játékot ? Válaszotokat előre is köszönöm! ZFD
  • Neoncsoves
    Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Team Fortress 2

Fixed startup crash related to loading the tf2_playerstats.dmx file

Fixed material system crash

Added -noborder command line option to play windowed-mode with no border

• trident
    Van olyan pálya is, fejből nem mondom meg a nevét, talán valami_duell.

Nincs se intel, se pont, csak crit rakéták mindenhol.^^
  • Aquir
    én már aszittem elsőre amikor megláttam hogy tölt olyat hogy ARENA, hogy ez free for all lesz, mindenki mindenkit ölhet:)
  • donatus13
    Nekem tdm hiányzik csak ami pontra megy :D
  • Aquir
    nah a sandwich meg hogy tölti az életet nekem új, tökjó (a többiről meg már tudtam:)
    Az aréna mód nekem is tetszik, végre egy másikféle játékmód
  • Rage47
    ...de sztem készítheted a bankkártyád, ha kipróbáltad:D
  • trident
    Igen. Azért ingyenes.
    Nem, nem kell bankártyaszámot megadnod, stb.

Mivel nincs demó, illetve szerintem üzletstratégiai okokból vannak a free weekendek. Szokott lenni más steames játéknál is.
  • tréj
    sziasztok ugye a nyilthétvége ingyenes szoval nem kötelesit a játék megvételére stb.?
  • Ability
    Dede, keverem a napokat, igazad van. :P