30108
  • trident
  • gregtom6
    Meddig tart az ingyen hétvége?
  • Szega87
  • Narxis
    :DDDDDDDDDD
  • chooselee
    :D Ja vagy lenn olyan taunt, hogy sentrynek álcázod magad és közben adna ki ilyen hangot hogy ratatatata tyűűű boom cstcstcst!! :D
  • chooselee
    Hát inkább a guest pass leírások meg miegymás miatt jobb,mit hova....van aki még nem kapisgálja ennyire az angolt...
  • Aquir
    én is olyanra gondoltam hogy kés helyett mondjuk dobókés lenne, amit eldob de hatna rá a gravitáció és hátulról messzire dobni amúgy is nehezebb lenne,

a pisztoly helyett silent pistol, -25% damage, és jól tölti a láthatatlanságot, vagy hátulról nagyobb sebzése lenne (critical),
    sapper helyett meg mondjuk olyan hogy rárakod a gépre, azt látszólag semmi baja nem lenne, csak épp nem csinálna semmit, és ezt az engi-nek kéne észre venni és egy ütéssel leverni vagy nemtom:)

a Spytronnal esetleg lehet majd dispensernek álcázni magunkat

• ollie
    És miért is kell magyarul telepíteni? Az Exit vagy a Games felirat miatt?
  • RedDevilsza
    Én mostanában csak azért járok fel, hogy megnézhessem megint hogy eszi meg a heavy a szendvicsét. Az az önelégült mosoly megunhatatlan
  • Szega87
    steam / settings / beta participate -be kell belépni

tölt -> interface - magyar -> tölt -> megy a steam magyarul

kb 3 órája él hogy magyarul is lehet steamet böngészni
  • RatBaG #4482
    vagy nikotin tapasz. lehetne ilyen bondos kütyü, ahogy a c4-et szokták a falra tapasztani...
  • donatus13
    Jah jön spy update semmi extra cigi helyett szivar-_-
  • Nitramk
    nem az. a pillangókésnél mikor hadonászik vele.

"Just lay your weapons down and walk away!"
    "I'll cut you."
  • Narxis
    looooooooool
  • donatus13
    Spy nak dobócsillag lenne a király:D:D
  • Twetr0x
    Ja, a cigaretta begyújthatná az embert :D
  • Nitramk
    én engire meg soldierre lennék kíváncsi. ha spy lesz akkor tuti a késes taunt lesz a gyilkos taunt :)
  • jozing
    nem szabad erősebbnek lennie az achid fegyónak. bár sztem blutsauger sokkal erősebb mint sima synergegun. sokkal jobb visszavinulásnál meg yprok ellen is több esélyünk van.

ja, engieknél tiszta turtling lesz
  • Twetr0x
    Sőt, adjuk neki a soldier rakétavetőjét másodlagosnak, és az übersaw-t meleenek -.-
  • Narxis
    Jaja, zsír lenne, intes pályán mindenki bebetonozná magát sentrykkel a saját bázisán és várnánk. :D
  • motyodlee
    ha engi lenne a következő, akkor sentryháború lene a megnövekedett achi gyűjtők miatt :D
  • trident
    Ennyi. Szoktak akciók lenni a steames játékoknál, de változó. Mivel "olcsó" a dollár, érdemes mostanság megvásárolnod.
  • Narxis
    Szinte érzem, hogy Engi lesz. :p
  • R3TR0
    Remélem a kövi update az Engieer vagy Demonman lesz.
  • donatus13
    Snipernek örülnék a legjobban nyomkövető golyó 1 m ig:D:D:D:D:D oda verne nagyon vagy pl kaphatna egy jó távolra lövő lézeres gép fegyvert second fegyónak 3 iknak meg nem tom mit lehetne elsőnek meg egy 150 % os snipert esetleg vaagy + 50 critest testre is , vagy simán egy olyan új mester lövész puska amit nem kell egyfolytába újra húzni hanem mondjuk 5 golyónként. Vagy zoomolhato távcső:D
  • wednes
    Hi.
    Ez a 20 dolláros ár, ennyi mindig az ára vagy ez valami kedvezmény a 7Vge miatt?
    Fontos lenne, mert ha lehet inkább később, fizu megérkezte után venném meg a játékot.
  • jozing
    voltk olyna pletykák mi szerint demo v soldier a következő. ha mgnézük akkor már updateltek egy supportot/védekezőt/támadót, ugyh lehet megint support lesz
  • Twetr0x
    szerintem a demoval még várni kell. :(
  • RatBaG #4464
    én mondjuk egy demo updatenek örülnék.... vagy scout!
  • Twetr0x
    pedig ráfér
  • Narxis
    Jaja, hullanának mint a legyek. :D
  • Rage47
    pyorval közéjük menni.. :D
  • Narxis
    A sok achit farmoló spy zsír lenne publicon.. ^^
  • RatBaG #4459
    remélem nem...
  • Neoncsoves
    mondtam, hogy spy lesz a kövi! (remélem tényleg :P)
  • chooselee
    Ezek az elhintett utalások! :D
  • Twetr0x
    Lehet, hogy a spy lesz a következő kaszt? Heavy achievementek között a spynak hangtompítója van.
  • Guer
    jah ez a sorrend....
  • Narxis
    Irritálóbb?:D
  • jozing
    az ARGO-n all talk van, nagy fun, de taktikai eszmecserét nem lehet folytatni. OGC nagyon jó, de kevés embernek van mikrofoja. kartel társasága meg kiváló! én odajárok ha tehetem. persze minden magyar szeró jó, nem fikázásnak szánom, de nekem kartel a kedvencem.
    igen, néha kevés ember hazsnálja a mikrofont, pedig gyors reagáláshoz illetve a jó taktikához elengedhetetlen. én ha tehetm hazsnálom (persze próbálok minnél tömörebb és irritálóbb lenni, remélem sikerül is)