30108
  • Ability
    Nos, nemrég indult el a Team Fortress 2 játéknak szánt magyar közösségi oldal. Egyelőre nincs olyan kialakult közössége, mint mondjuk a CS: Source aloldalnak, éppen ezért gondoltam kicsit reklámozom nektek szavazás formájában, hogy ilyen is van. Ezen az oldalon minden hírt megtaláltok, ami a TF világban történik.
  • Nkrissz
    Régebben amikor néztem ezt a cyber cafés cuccot a Magyar cyber c.-k voltak ott.
  • Jim Morrison
    iigy vagyis ? et ha utana iirsz megjelenitodik
  • csokalaci
    szánalom határok nélkül :S
  • Fenrir
    Még ha egy némettel vagy osztrákkal, de mindig a románokkal :\
  • Neoncsoves
    pffffff... valve a kurva anyátok!
  • Nitramk
    tök birom mikor összetévesztik a két országot...
  • Rip
    Yikes!
  • Nkrissz
    Szép....
    A valve hivatalos cyber café oldalon rámentem Magyarországra és ezt adta ki:
    https://cafe.steampowered.com/index.php?area=cafe/signup&country=HU&page=1
  • RatBaG #4603
    brekk
  • Twetr0x
    gentlemen!
  • trident
  • csokalaci
    jaaj én tudom mi ez :D
    tfc-ben,amikor bekerültél pl wellen az ellenség spawn jára a csatornán át,akkor ilyen lőtt rád
  • Ron Ragm
    Nem tudom volt-e már, de a minap kotorásztam gmoddal a TF2 között és találtam egy pár kiselejtezett szerkezetet
  • jozing
    nem fotóztam le vagy ilyesmi. de ha megadom kié a kárty, mikor mitt vettem, hol lakok és mi a telkó számom csak elhiszik h az enyém... de ne keljen élesbe kipróbálni
  • Nivea
    amugy megkellet adnod egy mél cimet és arra küldtek egy számlát. azt lefotozdo printscreenel az elég sztem
  • Jani21
    Tudom, hogy nincs most ilyen problémád, és ne is legyen! XD Igazából nincs mit nagyon előkeríteni. Ha kétséget kizáróan megállapítják, hogy te vagy a jogos tulajdonosa a játékoknak és így az acc-nak, ahogy te is mondtad elküldik neked a használatba vétel új adatait (jelszót).
  • jozing
    ja és ilyenkor megpróbálják előkeríteni? h kinél van, kapok egy PW-t (vmi hosszút) és ha előkerült visszaszolgáltatják nekem?
  • jozing
    anx: köszi, nem lopták el vagy ilyesmi és remélem sose leszb erre szükségem, de kíváncsi voltam
  • Jani21
    Ha Steamen vetted meg, akkor a vásárláshoz használt kártya pár adatát kell megadni. Itt elolvashatod a teendőket: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366
  • jozing
    ha ellopják az accomat (nem akarom), és visszakarom szerezni, írok a tech supportnak. és ha kérik a blokkot/CD kulcsot/lépet hogy igazlom h enyém a játék? miveé én mindent digitálisan vettem meg, tehát nem kaptam ilyeneket. ilyenkor mi a teendő?

amúgy megvettem CS-t, nem rossz gém, de TF2-ő nem győzi
  • Nitramk
    Itt az én verzióm is :)
  • jozing
    http://www.youtube.com/watch?v=mEUgzdlSgls pocokkal baromkodtunke gy noob 2fortos szerón. a videóból minden kiderül! kommenteket kritikát szívesen fogadok.
  • jozing
    én is csak medicnél achiztam. azok sztem nehézre sikerültek. bár előbb-utóbb összejöttek volna, nem akartam h még 6 hónap múlva se legyenek meg.
  • Aquir
    ugyeugye :)
  • Nitramk
    Jaja, én csak medicnél achi boxoztam, a többinél nem. Medicnél is csak 1-2 hiányzott a 36-ból, másnap patchel megcsinálták h csak 24-et keljen elérni. Ez az én formám...
  • motyodlee
  • Rage47
    de állat, ma lett meg a KGB-m waron:D és nem achievement boxoztam meg hasonlók. ez az igazi "feeling", játék közben elérni.:)
  • Twetr0x
    pl. ha elbaszod achievement szervereken és nem akarod, hogy a max damage-d mediccel 1000000000 legyen.
  • Zomil
    mi értelme van statot nullázni? :D
  • Ability
    Régen le lehetett nullázni, de kivették ezt az opciót, és anno azt ígérték, hogy majd visszakerül, de azóta sincs semmi.
  • gregtom6
    nem én csesztem el,haveromXD
  • gregtom6
    még meg is kérdeztem akkor,h mi értelme lenullázni,ezért emlékszek.
  • gregtom6
    én még itt olvastam egyszer,h vki elmondta,hogy lehet lenullázni. sima user is megtudja csinálni,csak nemtom h hogy.
  • Nitramk
    elcseszted achiboxos mapon mi? :D
  • Jani21
    Sehogy a Steam rendszere tárolja a satodat. Esetleg írhatsz e-mailt a supportnak, de szerintem esélytelen töröltetni.
  • gregtom6
    Hy mindenki! Hogy lehet a statot lenullázni,mintha most kezdtem volna el?
  • Rage47
    Rencibubut ismerem. Steamen más a neve. Degáz:S
  • Twetr0x
    Ha épp levegőben vagy, amikor megsebez a saját rakétád, akkor marad a 40% sérülés redukció. És ez akkor is érvényes, ha egy pyro lökte vissza.
  • Ron Ragm
    Ha ellenfelet talál a rakéta nem érvényes a redukció, ha mapot akkor igen.