30108
  • Twetr0x
    Itt az enyém
  • Nitramk
    kéne egy login meg egy pass, az összes steam játékkal.
  • Fenrir
    Kéne egy email ami a steam accouthoz van csatolva.
  • domib
    Szevasztok.

Ha valakinek lenne egy fölösleges Guest pass-a, vagy valaki tud róla valamit, hogy hogyan tudnék szerezni, legyenszives dobjon egy privit :)
    Köszi.
  • Twetr0x
    volt kasztlimiter? :D
  • HeadHunter86
    a klasszlimites plugin miatt van, a szerver hibája valószínű. Rajta vagyunk a hibán.
  • Twetr0x
    nemtom, mi ez a bug, de ők kihasználták tegnap.

btw használd a 'válasz erre' gombot :)
  • jozing
    twerox?: és ami ez abug? rmélem hamar javítják...
  • chooselee
    Tegnap egy heavy kezében volt távcsöves.Elég sz*r, mert látom hogy heavy,mennék írtani, aztán osztja a fejeseket. :P
    Amúgy mi ez a rate-es téma?Kartelen írja üzenetnek néha,hogy állítsuk be a rate-ket erre meg erre.Ha nem állítom be hátrányba kerülhetek a többiek ellen,vagy éppen fordítva?
  • Twetr0x
    Nem nálad van a hiba, bug kihasználásával érhető el.
  • Rage47
    esetleg alt+tab miatt lehetséges, nálam az okozott ilyet
  • jozing
    egyre többször van az, h más kaszt fegyverei vannak a másik kezébe: ma pl heavynek a kezébe scattergun, soldier kezébe sniperrifle meg kukri.. WTF? nem tudja vki miől lehet ez? néha stickyket is sima pipebombnak adja be, sőt egyszer 9-cet jelzett lerakottnak... de normálba működik minden, csak a modellek nem stimmelnek, elég idegesítő. mitől van ez, és mit tegyek ellene?
  • rhazid
    ooo nájsz
  • Twetr0x
    Nyugi, le lehet tölteni az nc oldaláról :D
  • rhazid
    bakker hogy csak ide nem néztem be az ip-ért:C
  • Rage47
    ja ez igaz
  • Szega87
    kilehet, bár aki benne van a TF2.hu steamgroupba időbe értesül mindenről
  • trident
  • Rage47
    ki lehetne rakni banner alá hogy mikor lesz NightCups vagy hasonló TF2 rendezvények:)
  • Szega87
    én
  • Twetr0x
    úgyértem innen :D
  • Szega87
    10-20 ember
  • Twetr0x
    ki nézte?
  • Szega87
    78.24.190.5:27023 cR vs tm.
  • jozing
    igen, ebben igazad van, de az FPS-edet a te géped számolja, és csaka nnyit küldd a szervernek h erre meg arra ment, ezt lőtt azt lőtt. a grafikai mozgásodat meg fizikádat már a másik gépe számolja ki
  • armageddon666
    Ha kevés FPSem van, akkor a gépem nem képes sok packetet küldeni... outgoing packet kevéssége miatt dobott ki. szal akár amiatt is lehetne... de délelőtt óta csak 1szer dobott már ki úgyhogy annyira nem érdekel ^^ remélem így marad :D
  • Nitramk
    az fps-nek semmi köze ehhez. az kizárólag neked jó/rossz ha magas/alacsony, mivel csak te látod. a szerver nem dob azért mert kevés fpsed van.
  • armageddon666
    nem ment semmi letöltés :S legalábbis én meg öcsém gépén nem.
    az lehetséges hogy FPSem volt kevés (mondjuk kétlem mert elég kevesen voltunk fenn és eddig még sosem dobott ki) és ezért nem ment ki elég adat?
  • jozing
    nem, egyszerűen csak túl magas volt a pinged. nekem legalábbis volt már ilyen (100 felett kickel), mikor másik gépnél ment keményen FTP meg torrent, leálítottam és utána visszaállt 3-ra.

egyépként érdekes, mert TF2 publicokban jó, CS meg haverokkal.
  • motyodlee
    kössz
  • armageddon666
    Kartel Kocsma egyfolytában kibasz hogy kicsi a kimenő packetszám... mi a fene történt? :\ eddig nem volt ilyen gond... nehogymár TF-ben is rateket kelljen állítani... eddig olyan jó volt, akit lőttem az halt, énis haltam, de bazz most aztán ez is olyan "jó" lesz mint CS? :\\\
  • rhazid
    fps banana tutorial sprayekhez
    ha meg nem onnan töltötted a sprayt akkor nem tudom pontosan mit kell:q
  • motyodlee
    egyalapkérdést tennék fel:
    hogyan tudok spray-eket importálni, ha a .vtf kiterjesztésű fájlokat nem ismeri fel?
  • Neoncsoves
    eredeti-e
  • Loufee
    hello.
    amikor szervert akarok keresni a játékban, rányomok a find serversre és ezt írja ki: Steam Beta must be running to make use of Find Servers.
    plz help
  • TSL16b
    Lesznek még ott további érdekességek is. Senkit sem zavart, hogy már régóta létezik, és folyamatosan frissítgetjük is a Steam-kliens magyar fordítását.
  • Fenrir
    Kapásból a főoldalon: a Store az Tárolás nekik...

Servers-re miért nem jó a Szerverek szó? A "Kiszolgálók" tényleg nagyon fantasztikus fordítás :\

Ááááááááááááááááááááááááááá...

Inkább marad az angol nyelvű...
  • TreDoR
    Ma belerakták az updatebe a magyar nyelvet steamhez.
  • RatBaG #4614
  • Twetr0x
    Jobklikk, kép megjelenítése, beírsz egy ?-t az url végére és nézheted