30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4693 Működő backstabet szeretnék, igen. 7x hátbabökni egy medicet úgy, hogy nem hal meg, 20 alatti pinggel elég szomorú élmény. Facestab maradhat, jól jön az :D -
#4692 tényleg? XD akkor tényleg ráfér egy kis netkód javítás ^^ -
#4691 ha pont szemböl szursz le vkit azt is bakcstab-nak adja be :D -
#4690 működő backstab? :D nerfelni akarod? XD ahogy észrevettem ha nem szemből van akkor beadja a backstabet :D szal oldalról is. -
#4689 Demozni szoktam, mostanában újra elkezdtem spyozni.
Spyra ráfér egy update, de nem kell annyira durvának lennie, mint pl. a pyro updatenek. A legnagyobb segítség a spynak igazából a netcode fix lenne. Működő backstabek, meg ilyesmi... -
#4688 én demoval meg soldierrel szoktam... hát szeretek robbantgatni :D -
#4687 én mikor megjelent a játék akkor játszottam egy keveset, aztán a legújabb class updatig nem nagyon néztem rá a játékra ^^ spyokat viszont kiszűröm ...
Pyroval tolom mert ... hát az a legkönnyebb xD meg a sniper, de pyrot hasznosabbnak találom... -
#4686 unbaised: én nem vettem észre semmi ilyet, h egyik kasztot jobban használják mint a másikat. persze vanna extrém esetek (láttam már kartelen 5 spyt egy teambe :O), de mindenki maga válogatja. én ha tehetem medickel vagyok, mert azt favoizálom, azt szeretem, azt tanulom és sztem több érzékem van hozzá mint a többihez. de ez mindenkinél más.
sztem nagyon référne a spyra egy update, mert a legtöbben már 10/8x kiszűrik őket. ergo mivel sokan már régebb ota játszanak nehezebb őket átverni. -
#4685 spy update kell ^^
engit meg scouttal együtt...
amúgy elvagyok most a Medic-Pyro-Heavy achievmentsekkel :S így is van jópár problémás :( Pyróból már csak Axtinguisher kell, másik 2 viszont hiányos teljesen ^^ -
#4684 én mostanában azt vettem észre, és gondolom nemcsak én, hogy alig van soldier a csapatokban mostanság...egy-két kivétel persze akad, de többségben elhanyagolják...
engi update-nál meg menne az álló háború...2fort alkalmas lessz -
PunkZoli #4683 mert túl népszerű már így is, és ahogy eddig volt, a nem sokat játszott karakterek kapnak extrákat, hogy népszerüsítsék
itt -
#4682 miért? -
PunkZoli #4681 vki hallott már az új update ről?:DD vhol azt hallottam az enginer kapja... vicces lenne -
#4680 Hát az :D
Ezen kívül egy körben csak egyszer lehet megni, és ha sokszor lelőnek akkor . Ja meg Tkkel van egy ilyen skin: -
#4679 Ezt aztán értelmes hsz volt. -
#4678 kounta sztrájkö. az se rossz gáma egyépként. sok benne CT-kkel a: , T-kkel meg a: . -
#4677 -
#4676 cántö sztrájk! -
chooselee #4675 ÉS mivel játszol helyette? -
#4674 Pár hónapra félrerakom a tf2-t, talán jövőre majd előveszem. Byby all, további jó játékot! -
#4673 "this is team fortress!!!" hát ez kész :D -
PunkZoli #4672 szigorúan ököllel mi szabikám?!:D -
#4671 Ez volt már? :-)
http://www.youtube.com/watch?v=S6LtFzlUKh0&feature=related -
#4670 azért pofozta meg mert rájött h spy -
#4669 mert? honnan tudod, hogy miért pofozta meg a srácot? lehet, hogy jogos volt -
#4668 ettöl mindig eldurran az agyam! ha már kiharcolták az egyenjoguságot akkor miért borulnak ki ha egyenjoguan bánunk velük!? a másik meg h egy emberre rámennek 5en ez gusztustalan! amugy én ökölel ütötem volna vissza csajnak:D -
#4667 -
#4666 :ð -
#4665 :D -
Böcc3 #4664 katt lol:D -
#4663 Rossz helyre írtam. A nagy szavazó topikba akartam. :D -
#4662 http://www.gametrailers.com/player/39754.html
:D -
#4661 én is abba tolom. mindig abba toltam :) -
#4660 ez most hogy jön ide? :DDD
pár jó ideje ugyanaz a kérdés van a banner alatt -
#4659 Most épp 1440x900-ba tolom a TF2-t :D Királyság! -
#4657 a köv szavazás lehetne, hogy te melyik szerverekre jász, (csak magyar, csak külföldi, keverve) vagy h szted melyik a legjobb itthoni szeró (minden gyűlölködés nélkül) -
#4656 van guest passom, ha kell vkinek privi... -
#4655 got :| -
#4654 you go rick roll'd -
#4653 Twet, haggyá már ezzel te is ám :D
Egyébként nekem van asszem Guestem, de nem biztos. Keress meg steamen
nitramk007
ha így nem talalsz akkor Pocok