30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4813 hát 9 lehet, de 3 van benne. 3db 120millis, plusz proci+kártya hűtő. memókra csak passzív van. -
#4812 Én láttam a gépét kibelezve, és van benn pár hűtő. asszem ha jól emléxem 9 lehetne neki, de "csak" 6 van. -
#4811 krissz. referencia hűtő az igaz, de melette 3 centire van egy 120milis légkavaró. én sztem csak szoftveres hiba volt. -
#4810 lol -
#4809 Ez azért van mert túlmelegszik a vga asszem.Nekem is ugyan ez a probléma volt ,de kicserélték egy új karira és azóta nem fordult elő ilyen hiba. -
#4808 omg :D -
#4807 -
donatus13 #4806 Sztem medic kurva ój tank lett:D előre megy tölti az életetéta fegyó 2 medic együtt szét tép mindent :P kivéve engem mert én csipázok:P -
#4805 nos én konkrétan arra gondoltam mikor 2 hpval überchargol és kibelez a muszklija, de ha ő lő le az is eléggé idegesítő -
PunkZoli #4804 wtf? 0% ról újra letöltötte nekem a jáccit , vagy 4 hónapja fennt van már -
#4803 Ez lál, Jozing pont medickel tud jó lenni. És igen tudom milyen idegesítő mikor lelő egy medic
Jim Morrison: Na ja, de minket a sentry idegesít, nem az Engi -
#4802 Engineer-re senki? Pedig az eakja le a Sentry-t -
Loufee #4801 velem sokszor fordul elő, hogy sokszor megöl egy pyro, mivel spy vagyok, nagyon tud idegesíteni, hogy befordulok egy sarkon és pyro a pofámba -
#4800 ahhoz hogy idegesítsenek, kevés idő alatt kéne sokszor megölniük az meg általában nem sokszor fordul elő, de ami veszettül tud idegesíteni az ha egy medic miatt halok meg szal medic -
#4799 Magától méretezi az ablakot, akkor lehet gond, hogy ha frissítesz, és közben megváltozik a tartalom. Elvileg minden böngésző alatt működik, pont akkora lesz az ablak, hogy minden kiférjen és ne jöjjön be görgetősáv. -
#4798 Őőő, elnézést asszem csak a FF-em izélt (szokott ), na mind1, elküldtem a HSZ-t és utánna már normális volt. -
#4797 Ability, kicsit lejjebb húzhatnád, pár pixellel a szavazás helyét, mert pölö a spy-t észre sem vettem. Illetve csak arra akarok kilyukadni hogy nem túl jó ez a görgetős megoldás, szerintem. -
#4796 Attól függ, én mivel vagyok:) -
#4795 Ha ellened van... -
#4794 a szavazás arra vonatkozik h melyik idegesit h lehet vele játszani v ha melyik idegesit h ellenem van? -
#4793 Spyok engem nem zavarnak, van vele 100+ órám, tudom mi kell ahhoz, hogy az ember háta mögé tudj kerülni+túlélni. Pyroknál is csak a #4790 postban leírt fajjal van problémám. Pyro nem "tunkerláma", csak azok akik úgy használják. -
#4792 twetrox: minden játékba van ilyen cod1-be a PPsH-sok, CS-be a nagyfaterosok. a nevük: tunkerláma.
nemtok dönteni h pyro vagy spy legyen a legidegesítőbb számomra. pyora szavazok, de lélekbe mindkettőre volt katt. -
#4791 Mondhatnátok jó sok szavazás ötletet, és akkor sorozatban tudnám nyomatni őket. Lehet kicsit fel is dobná a topikot. Ott van a játék által vezetett statisztikák, azok is érdekesek lehetnek. Ez a mostani kérdés meg akkor úgy lenne korrekt, hogy ha az összes kasztot beleírjuk. Lehetne továbbá, hogy melyik pályát kedvelitek legkevésbé stb... -
#4790 6; Random BB-s pyrok szemből, akik csak a W-t meg a Mouse1-et ismerik. (külön faj az ilyen) -
#4789 "2; spyjok" :D
Inkább Spy-ok, nem? :) -
#4788 van tippem szavazásra:
A; Mi idegesít a legjobban a TF2-ben?
1; pyrok
2; spyjok
3; Snipeerek
4; egy bizonyos pálya
5; Critikalok
-
#4787 sem a memó se a kártya nem mondta fel a szolgálatot. sztem a win csúszott szét, mert utána az msn is meg a fájerfoksz is lassú volt. sztem csak szoftveres csúszás volt. vagyis remélem. először történt ez. -
#4786 esélyes, h a vga memóriája behalni készül -
#4785 Nálam ugyanezt eljátszotta (főleg a TF2-nél), bár nekem ennél durvább textúra hibák voltak.
Az egyik memóriamodul hibás volt, csere után működött a játék rendesen. Javaslom a memtest programmal megvizsgálni a memóriá(ka)t...
http://www.memtest86.com/
Free download szekcióból töltsd le ezt : "ISO images suitable for creating a bootable Memtest86 CD-ROM"
ISO-t írd ki CD/DVD-re, boot után pedig lefut a progi. Ha a memória nem hibás, akkor valószínűleg a videókártya haldoklik.... -
#4784 Nekem mikor legutóbb ilyen lett a kép (még CS:S-ben), akkor épp besült a videokártyám :D -
#4783 Nekem is volt már ilyen anno. Mostanában szerencsére nem. -
#4782 eddig én is eljutottam, és restart után jó is lett. de játékközbe hirtelen átváltani erre... -
#4781 ilyenkor lépj ki a játékbol és lépj be ujra. rosszul kezelte a skineket sztem -
ez mi? a gép megállt egy 5 másodpercre maj mikor respawnoltam így nézekk ki szerencsétlen kartel. ez mi? -
#4779 Keress meg steamen és akkor ott leírom hogy hogyan kell. -
#4778 Hazucc! -
#4777 Nekem már sikerült -
#4776 de a sentry rakétát nem fujja vissza:S -
#4775 sűrített levegő - visszafújja pl. a rakétát -
#4774 amugy vki el tudná mondani h pyro lángszórójának mi a másodlagos tüzelése (az az izé ami 25 cuccot fogyaszt)?