30108
  • Jim Morrison
    DE hogyan rogzitetted a makrokezelot pl a sentry re? nekem a : le 4 le 1 fel 4 fel 1 ÉS a le 4 le 1 fel 4 fel 1-re is mindig kétszer kell megnyomnom a G gombot
  • ZseniálisTeknős
    Hali!

Üdv a klubban!

A fenti linken található leírása még nem teljes, innen viszont le tudod tölteni az éppen aktuális és teljes leírás(szerűséget). A vége felé megtalálod a kérdésedre a választ

http://spartanstf2hun.extra.hu/download.php?list.9
  • Jim Morrison
    koszi, megy csak még a billentyű kombó még mindig nem az igazi, mert kétszer nyomom meg a G8-at, hogy építse a sentryt:)
  • AteszkaMadman
    Köszi,sokat segítettél,át is nézem mindjárt!
  • chooselee
    Egy kaszthoz tartozó achievementek közül 12-esével adja az új dolgokat.De nem kell mindet megcsinálni,hogy meglegyen az összes fegyver.Ha kapsz újat kiírja,sőt a következő halál után fel is ajánlja hogy berakd alapértelmezettnek za új fegyvered.
    Amúgy a főmenübe a character settingsnél (nem jut eszembe a pontos elnevezés) lehet állítgatni a már meglévő dolgokat.
  • AteszkaMadman
    Sziasztok! Nemrég vettem meg a tf2-t és az a kérdésem hogy megvan már jópár küldetés de még mindig mindenen 1 lvl vok. Automatikusan fog feljebb menni a szintem,vagy valamit ki kell jelölgetenem???
    Légszi írjátok már meg!!! Köszi!
  • Doki17
    Nincs olyan hogy tf2.exe, ha jól megnézed a játék is a hl2.exet használja, de csináld meg úgy ahogyíírtam az tuti jó. Egyébként én a sentry és a dispi építésre használom csak a G gombot, azt azon kivül meg sok másra.
  • Aquir
    én ezt nemtom
  • Jim Morrison
    de a tf2.exe -t sehogy sem lehet megcsinálni?
  • Aquir
    a technika rabja vagy :p
  • Jim Morrison
    Szeretnem használni a G gombokat. thx
  • Doki17
    Logitech G billentyűd van, és azzal szeretnéd indítani a TF2-őt?
    Ha igen akkor ezt kell megadni hozzá: E:\Valve\Steam.exe -applaunch 440 Persze a mappád meg a betűjel változhat.
  • z99999
    hey van vkinek vmi tippje a klánokkal kapcsban? (mejikbe hogyan mikor miért stb)
  • Jim Morrison
    Amugy hogy lehet tf2.exe -t csinálni mert szeretnem használni a hlss-t meg a G-gombokat
  • jozing
    fákjörmádöt. szánombics. fák jór mádörz máut. istenkirály a tatus.
  • chooselee
    Keminy!! :) A vén tróger.... :D
  • Nivea
    de a kiscsávo miért huzza a papit amikor befosik töle?:S
  • Jim Morrison
    Egyik topikban valaki ezt tette be kikapcsolódás végett
  • trident
    :))))
  • jozing
    sztem is nagyon király lett :) grat. azért már várom a többi updatet.
  • csokalaci
    LOOL PL_Disznótor.. :D
    Meg Meet Béres Alexandra xD
  • motyodlee
    lollllllllll :D
  • Rage47
  • Nitramk
    minőségi munka xD
  • jozing
    bocs h 2x írok: ezek a spy fegyók tényleg jók. bár a futás növeléssel nem értek egyet, mert akkor a medicet már nem csak a pyrok és a scoutok fenyegetnék. viszont a dispenzer/kabin újratölti a cloakot, az nagyon jó lenne. nem azzal menne az idő h vár az ember a cloakra. bár ezt majd a valve-osok megmonyák mi-milyen lesz. annyi a titka h minden kasztank ugyanakkora előnye és hátránya legyen mint a többi 8-nak
  • jozing
    nekem is az volt benne fura... meg h eleve nem így adnak ki updatet. remélem azért a köv updatet nem a mikulás hozza. mondjuk ősziszünetre kijöhetne.
  • Ron Ragm
    Ha már ránéz valaki a scatter sidegradera látni hogy fake, ez Team Fortress nem Unreal Tournament.
  • chooselee
    Igen, ez minőségibb sokkal stuff.
  • motyodlee
    csak hogy látni lehessen a különbséget :]
  • chooselee
    A fegyverek képét elnézve elég különböző a minőségük,szóval tuti hogy fake.Az első olyan mintha gears of warból lenne...
  • motyodlee
    szerintem a spy-os cucc szebben ki volt dolgozva
  • armageddon666
    Nem, nem fogják... csak ez a 3 class lesz ilyen... (gondolom idővel kijön mindnek az updateje...)
    Én új Meet the ... videónak örülnék :DDD nagyon jók :D esetleg valami sorozatot is csinálhatnának belőle XD
  • jozing
    azért ugye kiadják az összes updatet?
  • csokalaci
    de attól még ötletes :D
  • zomgzerg
    assist lehet backstab előtt
    de fake mert nem hivatalos oldalról van, és pont pár napja írták hogy mind a left 4 deaden dolgoznak és nem a tf2n
  • armageddon666
    "Assist in killing az enemy who was backstabbed"

aha... véletlenül backstab nem instant kill?
  • armageddon666
    nekem fakenek tűnik
  • Narxis
    lol ez komoly?
  • csokalaci
    lol ez honnan van? :D
  • trident
    !!!!!!4