30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4773 DE hogyan rogzitetted a makrokezelot pl a sentry re? nekem a : le 4 le 1 fel 4 fel 1 ÉS a le 4 le 1 fel 4 fel 1-re is mindig kétszer kell megnyomnom a G gombot -
#4772 Hali!
Üdv a klubban!
A fenti linken található leírása még nem teljes, innen viszont le tudod tölteni az éppen aktuális és teljes leírás(szerűséget). A vége felé megtalálod a kérdésedre a választ
http://spartanstf2hun.extra.hu/download.php?list.9 -
#4771 koszi, megy csak még a billentyű kombó még mindig nem az igazi, mert kétszer nyomom meg a G8-at, hogy építse a sentryt:) -
AteszkaMadman #4770 Köszi,sokat segítettél,át is nézem mindjárt! -
chooselee #4769 Egy kaszthoz tartozó achievementek közül 12-esével adja az új dolgokat.De nem kell mindet megcsinálni,hogy meglegyen az összes fegyver.Ha kapsz újat kiírja,sőt a következő halál után fel is ajánlja hogy berakd alapértelmezettnek za új fegyvered.
Amúgy a főmenübe a character settingsnél (nem jut eszembe a pontos elnevezés) lehet állítgatni a már meglévő dolgokat. -
AteszkaMadman #4768 Sziasztok! Nemrég vettem meg a tf2-t és az a kérdésem hogy megvan már jópár küldetés de még mindig mindenen 1 lvl vok. Automatikusan fog feljebb menni a szintem,vagy valamit ki kell jelölgetenem???
Légszi írjátok már meg!!! Köszi! -
#4767 Nincs olyan hogy tf2.exe, ha jól megnézed a játék is a hl2.exet használja, de csináld meg úgy ahogyíírtam az tuti jó. Egyébként én a sentry és a dispi építésre használom csak a G gombot, azt azon kivül meg sok másra. -
#4766 én ezt nemtom -
#4765 de a tf2.exe -t sehogy sem lehet megcsinálni? -
#4764 a technika rabja vagy :p -
#4763 Szeretnem használni a G gombokat. thx -
#4762 Logitech G billentyűd van, és azzal szeretnéd indítani a TF2-őt?
Ha igen akkor ezt kell megadni hozzá: E:\Valve\Steam.exe -applaunch 440 Persze a mappád meg a betűjel változhat. -
#4761 hey van vkinek vmi tippje a klánokkal kapcsban? (mejikbe hogyan mikor miért stb) -
#4760 Amugy hogy lehet tf2.exe -t csinálni mert szeretnem használni a hlss-t meg a G-gombokat -
#4759 fákjörmádöt. szánombics. fák jór mádörz máut. istenkirály a tatus. -
chooselee #4758 Keminy!! :) A vén tróger.... :D -
#4757 de a kiscsávo miért huzza a papit amikor befosik töle?:S -
#4756 Egyik topikban valaki ezt tette be kikapcsolódás végett -
#4755 :)))) -
#4754 sztem is nagyon király lett :) grat. azért már várom a többi updatet. -
#4753 LOOL PL_Disznótor.. :D
Meg Meet Béres Alexandra xD -
#4752 lollllllllll :D -
#4751 -
#4750 minőségi munka xD
-
#4749 bocs h 2x írok: ezek a spy fegyók tényleg jók. bár a futás növeléssel nem értek egyet, mert akkor a medicet már nem csak a pyrok és a scoutok fenyegetnék. viszont a dispenzer/kabin újratölti a cloakot, az nagyon jó lenne. nem azzal menne az idő h vár az ember a cloakra. bár ezt majd a valve-osok megmonyák mi-milyen lesz. annyi a titka h minden kasztank ugyanakkora előnye és hátránya legyen mint a többi 8-nak -
#4748 nekem is az volt benne fura... meg h eleve nem így adnak ki updatet. remélem azért a köv updatet nem a mikulás hozza. mondjuk ősziszünetre kijöhetne. -
#4747 Ha már ránéz valaki a scatter sidegradera látni hogy fake, ez Team Fortress nem Unreal Tournament. -
chooselee #4746 Igen, ez minőségibb sokkal stuff. -
#4745 csak hogy látni lehessen a különbséget :]
-
chooselee #4744 A fegyverek képét elnézve elég különböző a minőségük,szóval tuti hogy fake.Az első olyan mintha gears of warból lenne... -
#4743 szerintem a spy-os cucc szebben ki volt dolgozva -
#4742 Nem, nem fogják... csak ez a 3 class lesz ilyen... (gondolom idővel kijön mindnek az updateje...)
Én új Meet the ... videónak örülnék :DDD nagyon jók :D esetleg valami sorozatot is csinálhatnának belőle XD -
#4741 azért ugye kiadják az összes updatet? -
#4740 de attól még ötletes :D -
#4739 assist lehet backstab előtt
de fake mert nem hivatalos oldalról van, és pont pár napja írták hogy mind a left 4 deaden dolgoznak és nem a tf2n -
#4738 "Assist in killing az enemy who was backstabbed"
aha... véletlenül backstab nem instant kill? -
#4737 nekem fakenek tűnik -
#4736 lol ez komoly? -
#4735 lol ez honnan van? :D -
#4734 !!!!!!4