30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4733 nem kevés. -
#4732 9v9 lenne az igazi -
#4731 Nem feltétlen. -
#4730 6v6 az nem kevés TFben? :S -
#4729 gyere nézni
játszani csak klánok mehetnek -
donatus13 #4728 oo most látom elkéstem :( na kár majd legközelebb:) -
donatus13 #4727 úgy értettem ezt hogy nem e kell e klán hozzá vagy ilyesmi leírásból nem vettem ki bár nagyon siettem:P -
donatus13 #4726 1 személyesen is lehet jelentkezni? -
#4725 SourceTV
TeamFortress2.hu groupchatjébe ki szokták tenni az info-t. -
#4724 ezt nézni is lehet? specate ban -
#4723 thx -
#4722 link -
#4721 bővebben? :) -
#4720 Ma lesz a NightCups -
#4719 áááááááá neeeeeeeee -
chooselee #4718 Addig jó amíg a Valve kezében van saját maga!Mármint a Valve a saját kezében van.De attól lehet más is a kezében,de saját maga is ott legyen.Mekkora lehet a keze?Folytassam? :D -
#4717 remélem is! bár nekem alapjába véve nem baj, h ha a google megveszi, csak ne keljen nagy változásokra számítanunk. ergo nem akarok reklámokat a kifizetett játékomba, ultramindenessé változtatott steamet meg integrált szarokat. kössz, nekem nem kell a gugli világhatalma. nem akarom h megvegyék és kész. -
#4716 nem veszi meg amúgy, csak pletyka volt -
#4715 Inkább ne. Aztán majd még véletlen a személyes adatainkat, érdeklődési körünket, szokásainkat is véletlen monitorozza esetleg felhasználja, harmadik személynek kiadja a gugli korporáció, a chrome sem felebaráti szeretetből született. -
#4714 looooooooooooooooooooool ha a Google megveszi akkor lesz itt kánaán. -
#4713 hmm forbidden kép...
csak ennyi akart lenni:
HA nem megy, akkor jobbklikk, kép megjelenítése, frissítés.
-
#4712 OMGWTFBBQ
-
#4711 Tegnap jött ki új hír a TF2 Blogra, igaz nem TF2-vel kapcsolatos, de valószínű, hogy gyorsabban fog hír kijönni, mint ez.
Másik, hogy a cikk címe Gentlemen volt, ami a spy battlecry-a. (És egy rakás kép is készült ezzel a beszólással.) Remélem a spy lesz a következő update! :) -
#4710 hát nemtom. akkor azok elég érdekes szeók lehetnek. az egész játékmenetet arra kell sztem építeni, h te minnél többet élj a fronton. vagyis ez egy alaptétel a játékban. minnél kevesebbet élsz, annál rosszab, mert annál több időt vesztesz respawnal, odamész ahol meghaltál és akkor még újból kell elkapnod a ritmust. ilyen szampontból támadásnál a két alapkő a medic-soldier, védekezésnél a demoman-engi sztem. persze, a többi kaszt is fontos, de alapjába véve ezekre lehet alapozni.
én azon a logikai úton indulnék el: sokat élek->többet ölök->többet szívnak->nekem könnyebb. a csapat sikeressége azon múlik, h hogyan tud együttműködni a csapat (ezért utálom, ha vagyunk 12-en és senki nem szól egy mukkot se a mikrofonjába) -
#4709 Hááát... ha nincs medic ott ahol játszom és látom hogy kéne akkor leszek én medic... Jobb egy béna medig a nomedicnél sztem... -
donatus13 #4708 ezt móricka mondta neked? mert pl én már 2-3 szerón megfordultam és nem nagyon volt medic azért 2-3 mert azon játszok csak aktívan:D még mielőtt bele kötnétek :D -
#4707 tegyük fel, h ha nioncs medic tökmind1 :) ezek feltételezések. egy pub szerón egy csapatba 1 de inkább 2 medic mindig van. -
donatus13 #4706 De tegyük fel hogy nincsen medic :D akkor jól jön ... -
#4705 natascha... hát nemtom, én azt vettem észre h azok használják akik nem tuidnak lelőni egy mezei scoutot meg medicet.
dodzylla: nekem a sandvich arenaba jött jól. heavy mindig nagy tűzerőnek van kiéve, ott nem elég és nem is tof szendvicset használni. pl ha védekezik az ember teljesen fölösleges. egy jó medic 10 szendvicset is kivált sztem.
arenaba viszont mindig szecsót rakok be -
#4704 Tegnap nekem is csak sokadszorra sikerült elküldenem a pokolba -
donatus13 #4703 Szendvicsről meg annyit én szinte minden pályán használom mert nem sok a medic az hogy kinek mennyi esze van használni az más kérdés mert én láttam már olyat aki a pálya kellős közepén kezdte el enni és csodálkozik hogy lelövik aki ilyen hülye az ezt is érdemli... -
#4702 Még mindig Rage. A Natasháról annyr hogy szerintem van értelme, mert sokszor volt olyan h futottam volna el a heavy elől az meg lalassított és lelőtt... -
#4701 rags: ne igen, e nevetséges hatókör a másik. egyetlen reményem orvossal h hátrafordulok, kicsit megcsípem blutsaugerrel (plusz HP) és reménykedek h nem szerzett anyi előnyt, h a gyorsaságom semmibe vegye... néha már vicces, mikor ugyanaz a pyro 4x5x leégeti a tököm.
twetrox: iegn, de éppen erre akartam célozni! új fegyverek, új taktikát kéne belecsempészni, nem pedig a critikalokkal variálni. pl nataschával megnyíltak előtted új taktikát? hát nem nagyon. én csak arra jöttem rá h natcha+über vs sentry szart se ér. kábé annyi értelme volt, h mindenki megszerezte így vagy úgy, megnézte és szvsz ennyi. sandvich arenaba jó, máshol kalap kakker. mondjuk a heavynél örültem volna egy olyasmi cuccnak mint a flare gun. más fegyverek kellenek, nem a crit kódba plusz 2 sor. -
#4700 nivea: Driver hiba lehet :/
ma 3x hátbaböktem a kémet és ment tovább... -
#4699 srácok az létezik h beálitotama mosön blör efektust és mindig kifagyott kékhalálal a tf2 de miután kiálitotam semmi baja. mi leheta memoria nem birta v a vga v vmi? -
#4698 Új fegyvereknek nem az a lényege TF2-ben, hogy jobbak legyenek, hanem hogy mások. -
#4697 ja meg hogy a pyro már "kilométerekről" fel tud gyújtani...:/ -
#4696 nekem meg az kiábrándító mikor szebjeön velem a kén, nemtok átmenni rajta, átváltok übersaw-ra és facestab. szokott menni a k. anyázás.
az is jó mikor ellagol előlem a spy. az is eléggé idegesítő.
mostanába a pyrok idegelnek nagyon. 10-ből 6x pyro öl meg sztem. kezd vicces lenni. igazából tökmind1 ki kapja a köv. updatet, csak attól félek h tele lesz megint ilyen: oladlról krit, de hátulról nem. hátulról5mp-ig krit, előről nem ad kritet szintű fegyók. ezeknek az értelme szvsz semmi. az összes közül a mediknek volt értelme eddig. meg KGB-nek, axtnak meg eseleg őőő ennyi. a többi öszvissz nem nagy cucc. semmi érdemleges újítás. nem új fegyverek sztem, csak ráncfelvarottak. -
#4695 jah, elég kiábrándító mikor szurkodom őket hátulról és semmi... -
#4694 Ezt viszont tényleg jó lenne rendbe rakni.=)
A hátból az legyen hátból, ha meg elkúrja, kezdheti elölről.