30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4853 #4702
"Még mindig Rage." -
#4852 jó, akkor te irjad ahogy akarod, mi meg használjuk a válasz erre gombot. -
#4851 :D -
#4850 mindenkinek: amúgy nem egyszerűbb csak simán kíírni az üzenet elejére h kinek szánunk mit? mert ha 1x 3 embernek akarsz válaszolni, akkor nem tudsz.
Rags: x
tsl16b: y
phoenix: z
így sztem egyszerűbb. -
#4849 válasz erre. most már tudjátok kinek írtam! -
#4848 semmi köze a válasz erre gombhoz, mert előtted írt jozing, szóval automatikusan mindenki arra gondolt, hogy jozingnak válaszoltál. arra voltam kíváncsi, hogy miért nem tetszik a tf2, na mind1 -
#4847 sztem az eredtei TF2 van a DVD-n, aztán a patcheket leszedni. magyarul a géjm alapjai (materials, resources plsuz a motor) ott van rajta. -
#4846 Emberek, igen érdekes problémám akadt a Steam-mel... Pár napja a Steam ablakokban nem látszanak a szövegek... Se a chat, se a gombok feliratai, se semmi. Látott már valaki ilyet? Tudja valaki, mit lehet tenni ellene? Egyszer letöltöttem a Steam-et, ráinstalláltam a meglévőre, utána egy indítás erejéig jó volt. Aztán leszedtem mindent tokkal vonóval, megint installtam egy frisset, de még így sem jó... -
#4845 Azzal jozing hozzászólására válaszoltam. Jó példának tűnt a "válasz erre" gomb használatáért folytatott kampányban, mert nehéz kitalálni, hogy akkor most mi nem. -
#4844 És tényleg. Hülye Youtube :\ -
chooselee #4843 Eltávolították...:P -
#4842 -
#4841 vigasztalódj ezzel (nyugi, nem az) -
#4840 persze gondolom olyat is lehet, de minek adnak dvd-t ha nincs rajta a game?:) -
#4839 sztem mege lég a accon aktiválnia cd keyt és leszedi magátol -
#4838 én ugyan nem dobozosat vettem, de sztem dvd-ről kell installálni, majd az update-t leszedi magától -
#4837 aha. szóval a dvd amit vettem csak a körítés, a steamről szedem a játékot? -
#4836 Hát, először le kell tölteni, mielőtt játszani tudsz :) Egy játék nem lesz a gépeden a semmiből -
#4835 de figyu, létezik hogy ez itt most órákig fog frissíteni a steamen keresztül, mielőtt játszani tudok vele? -
#4834 áhhh megint beszoptam :D -
#4833 twetrox, ezzel a szöveggel menj a... vasútállomásra. -
#4832 TF blogon is írták, hogy visszatértek a tf2-höz. képek -
#4831 jah jelenleg a Left 4 Dead-re helyezik a hangsúlyt, aztán gondolom kiadnak hamarosan egy új update-t:) -
#4830 az a mindig az 2 hónappal ezelőttig tartott, mostmár más a valve szeme fénye :< -
#4829 :) -
#4828 jól teszed -
#4827 na.
itt van előttem a doboz!
este kipróbálom! -
#4826 miért? -
#4825 Szerintem nem. -
#4824 szepi: a magyar szercverek nagyon pörögnek, külföldiből is van dögivel, és ezek a számok egyre nőnek. a játék most nőtte ki a gyerekbetegségeit. érdemes megvenned! -
#4823 aha. köszi!
nagyon jó. -
#4822 Ez Steam-es játék, ami azt jelenti, hogy mindig a legfrissebb verziót tölti le, majd később pedig automatán fogja frissíteni. Itt nem kell ezzel foglalkozni, a játék mindig naprakész lesz. -
#4821 kösz mindkettőtöknek!
MA!
mégvalami:
milyen peccset-miegymást kell feltenni? -
#4820 A TF2-re nagyon figyelnek a fejlesztők, mindig jönnek ki újabb pályák, újabb játékmódok, újabb kasztokat fejlesztenek fel. Nagy közössége van, és egyre nagyobb lesz, egyre inkább terjedőben van a játék. Attól sose félj, hogy nem találsz szervereket, rengeteg van. Magyar játékosból is egyre többet látni. Ergó vedd meg. -
#4819 Vedd meg, MOST! -
#4818 Uraim!
itt toporgok: megvegyem-ne vegyem?
a játékot dícsérni nem kell, tetszik ahogy van, csak azt nem tudom, mennyi a szerver, ezek mennyire élnek, pörög-e még a játék annyira, hogy érdemes legyen bekapcsolódni. (olyan sok online játék halt el viszonylag rövid idő alatt...)
szóval, szerintetek? -
#4817 Ettől függetlenül használhatod, mert nem mindenkinek egyértelmű. -
#4816 zomil: nem lehet tudni kinek válaszoltam? sose nézem meg h ki kire válaszol, az esetek 99,99%-ban lehet tudni...
pocok: jó, persze, a passzív hűtés az általános, de sokan raknak melléjük ventit -
#4815 "válasz erre" gombot légyszives használd :) -
#4814 lol, "memókra csak passzív van" - ezt ugy mondtad mintha olyan nagy katasztrófa lenne. Az én memóriáim meztelenek.