30108
  • Nitramk
    Az én véleményem is az hogy
    kasztlimit
    nocrit
  • armageddon666
    én nem látom értelmét hogy a játékba szándékosan beépített funkciókat limitálják... úgy lett kitalálva hogy legyen krit... nocrit az csonkítás :\ ráadásul elvileg nem is annyira random ...

kasztlimit
    nocrit
  • Blacksheep333
    Nyugodtan szokják meg a crit nélküli játékot, mert waron nincsen crit
  • Fenrir
    Ha a steam kliens xarakodik akkor melyik 2 fájlt kell törölni?

Az egyik a ClientRegistry.blob, de melyik a másik?
  • Nitramk
    most jöttem egy szerverről ahol 35:47 volt az állás, és olyan fél óra alatt sikerült sniperrel eljutnom a fraglista 4. helyére. Sniperrel... nagyon rosszul célzom.
  • motyodlee
    én is elléptem egy ilyefajta szerverre játszani, és nézem mit keresek én a fraglista első 3asában :D
  • Nitramk
    Én mostanában el sem dugtam a képem magyar szerverre. Mentem inkább a lámák közé szórakozni kicsit, 24/7-es 2Fort szerverekre.
  • donatus13
    Amikor csipázok mai általában mindig megy akkor ez a mosoly a fejlövésnél valami csodálatos:D
  • chooselee
    A crit adja meg a bukéját a játéknak. :)
    Nem hiszem hogy akad olyan valaki, akinek egy crites gyilok után nem kúszik fel az öntelt mosoly az arcára. :) (Persze ha nem a rakétavető másik oldalán van.)
    Az argóra is azóta nem járok, amióta kivették a kritet.....de akkor ez is minusz lesz. Ejjj.....
  • ZseniálisTeknős
    No, ezt is megtudtam, kár hogy a nevem mögé már már nem fér a critmakker jelző....

Amúgy csak szokják meg az emberek a crit nélküli játékot, majd warokon meg jön a csodálkozás, hogy egy raksi miért öl meg egyetlen lövésével három embert

Abban pedig teljesen igazad van, akinek nem tetszik ez a fajta játékmód, az mehet más szerverre (részemről megyek is), így legalább megint tele lesz az OGC szeró
  • Twetr0x
    "[ANCIETS] Pocok: és nekem bizony a kurva anyámat?" <3
  • donatus13
    Az újabb hónapokra leált azt mondják jövő évig semmit nem csinálnak rajta csak javítják szóval lesz:D
  • Fenrir
    A crit miatt csak a critmakkerek sírnak, sokkal játszhatóbb a játék ha nincs benne. Persze soldierrel meg demomannel most szopás, de így legalább egy-két űber játékoson kívül másnak is van esélye.

Szerintem maradjon véglegesen a nocrit mod. Akinek nem tetszik az mehet másik szerverre is.
  • jozing
    igen, én is örülnék egy ilyennek. először játszogatnék oszt a végén röpül a bal horog. sose álj le idiótákkal vitatkozni! lesüllyedsz a szintjükre, és győznek a rutinjukkal :D

igen cali=kartel, mivela teljes nevük cali-kartel. remélem visszavonják ezt a szart róla, mert így nem vmi jó
  • motyodlee
    én nagyon örülnék, ha egy ilyen kis féreg rám írna, és próbálkozna
    húznám előtte a mézesmadzagot és a végé jól ráfaragna :D
  • armageddon666
    ezek az acclopók ezek ilyen 12-13 éves kis gecyk? stílusukból ilyen szintre lehetne behatárolni őket ... addig kéne ütni ezeket míg mozognak :$ azért van türelmetek hozzá xD néha látom így bemásolva a beszélgetéseket... én szó nélkül törölném :\ anyázás semmit nem ér, lelkükre hatni úgysem lehet... szal csak időpazarlás ^^

amúgy lehet steamnek jelenteni őket valahogy nem? vagy fölösleges mert úgyis lopott accról tolják? :S
  • armageddon666
    Cali = Kartel? :S húúú az a lowFPS kidobós szar betett párszor (vagy rateállítgatós vagy nemtom milyen) aztán azóta nem nagyon volt lehetőségem játszani... de aztán most nocrit+limit? hát grat :$ -1 szerver... csak éppen így nincs hol játszanom XD na mind1 :D kibírom még 1 kicsit :D köv updateig mondjuk ^^
  • Nitramk
    Tovább:

[ANCIETS] Pocok: ez is lopott acc?
    £Īфn: nem szoktam lopni
    £Īфn: bazdmeg
    £Īфn: ez eredeti account
    £Īфn: nem vagyok te
    £Īфn: csak
    £Īфn: tudod
    £Īфn: banolták a picsába
    £Īфn: a css-es accomat
    [ANCIETS] Pocok: mert hackeltél?
    £Īфn: aimoztam bazdmeg
    £Īфn: örülsz?
    [ANCIETS] Pocok: és az nem hack?
    £Īфn: de
    [ANCIETS] Pocok: na
    [ANCIETS] Pocok: küldejk guest passt?
    [ANCIETS] Pocok: ja mar nincs meg
    £Īфn: nekem nem kell semmi
    [ANCIETS] Pocok: csak az accom
    £Īфn: már az se kell
    [ANCIETS] Pocok: ok
    [ANCIETS] Pocok: megbeszéltük
    £Īфn: am
    £Īфn: gecire nem érdekel
    £Īфn: mostmár
    [ANCIETS] Pocok: és nekem bizony a kurva anyámat?
    [ANCIETS] Pocok: én bizony zsidó vagyok?
    £Īфn: ennyi erővel teis egy csicska geci acc lopo vagy
    £Īфn: na?
    £Īфn: huzz a rákba
  • Nitramk
    Nem szeretem ha hülyének néznek

£Īфn: csáó
    £Īфn: :D
    [ANCIETS] Pocok: hi
    £Īфn: helyzetM
    £Īфn: ?
    [ANCIETS] Pocok: semmi
    [ANCIETS] Pocok: kül
    [ANCIETS] Pocok: és ott?
    £Īфn: am
    £Īфn: semmi
    £Īфn: megy a konfirmálás meg a tanuláss...
    £Īфn: :D
    £Īфn: hallod
    £Īфn: meg adod a steamos accodat?
    £Īфn: szeretnék egy kcisit css-ezni
    [ANCIETS] Pocok: mennyi ideig?
    [ANCIETS] Pocok: meddig kéne?
    £Īфn: hát csak 1 kis idő
    £Īфn: 20 perc
    £Īфn: mert már régen css-eztem
    £Īфn: 30 perc
    £Īфn: 20-30 perc
    £Īфn: mert gondolom teis játszol rajta
    [ANCIETS] Pocok: hát ja, most is épp CSből jövök
    £Īфn: jaah
    £Īфn: de azért leírod?
    £Īфn: és
    £Īфn: majd mondod hogy mikor tudok rajtajátszani
    [ANCIETS] Pocok: irom:
    [ANCIETS] Pocok: nick: nitramk
    [ANCIETS] Pocok: pass: **********
    £Īфn: akkor
    £Īфn: nem adod meg,mi?
    £Īфn: ok
    [ANCIETS] Pocok: bazze
    [ANCIETS] Pocok: rossz helyről másoltam
    £Īфn: np
    [ANCIETS] Pocok: fel vannak irva egy helyre
    [ANCIETS] Pocok: na itt:
    [ANCIETS] Pocok: nick: n3nézZ pass: |-|ülyének
    £Īфn: köszi
    [ANCIETS] Pocok: azért gyengus trükk volt, talán majd máskor
    £Īфn: ok
    £Īфn: nem baj
  • Loufee
    egyetértek. crit nélkül olyan lenne a játék, mint mondjuk krém nélkül a torta
  • jozing
    igen, bár idegesítő a kritmakker, minnél aktívabb van annál nagyobb eséllyel kapod. az ő szerójuk, azt csinálnak vele amit akarnak, de személyszerint a társaságért mentem oda... ha az átmegy valahova én is valszeg költözök. régen OGC volt a nyerő, most Cali. sztem itt a lehetőség, h OGC visszavegye a trónt. nokrit/kasztlimit után...
  • ZseniálisTeknős
    Szvsz kasztlimit publicon még elmegy, bár én nem szeretem ha korlátozzák mivel játszak...

A nocrit meg megöli a játékot, ha olvassátok a leírást, ott ki van részletesen fejtve, hogy a crit lövés nem is olyan véletlen (röviden aki támadó játékot folytat, annál gyakoribb a crites lövés - és ez tényleg így van...)

Nem véletlenül álmodták meg crittel a játékot a kedves fejlesztők. Részemről nocrites szerókra nem járok, és ezután sem fogok fellépni...Uff.
  • Narxis
    Ettől még megkötésnek tartom... :(
  • Twetr0x
    Majd összeáll a kép. :) Nézd meg a TF 2 Leírást a topic tetején.
  • xido
    Na..ma életemben először megnéztem mi is ez a TF2..most lett csak meg az Orange box...hát káosz egyelőre számomra:)..Angol serverre mentem,headseat-ben hallottam őket....de tetszik..csak sajnos sok hasznukra nem voltam,meg is jegyezték maguk között,hogy "this sniper bullshit"
  • Twetr0x
    Kipróbálják úgy a játékot, hogy nincs krit, és van egy kis balance. Pl. nincs az, hogy a fél csapat sniper vagy demo... Én jó ötletnek tartom.
  • Narxis
    Nem tom, hogy gondolták.. :/
  • jozing
    kartelen lett kasztlimit... hátnemtom. elég idegesítő, h csak 2 csipa lehet, meg max 3 demo...
  • Nitramk
    igen, a részecskegyorsító miatt.
  • PunkZoli
    idén nem lesz karácsony
  • jozing
    nekem meg a júniusi zsebpénzem hozott egy otange boxot. az augusztusi meg egy CS:S-t.
  • Narxis
    Bízzunk benne.
  • koni016
    Szerintem nekem karácsonyra a Jézuska Teamfortress 2-t fog hozni
  • trident
  • Nitramk
    :D
  • Neoncsoves
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • Rage47
    ezt látnotok kell:D
  • Nitramk
    Csodaneve van. Mindenki Ragsnek olvassa, mégis Rage :P
  • jozing
    lehet g rage, de az E betű olyan furcsa.
  • TSL16b
    Éppen ezért volt jó példa, és emiatt van köze a válasz gombhoz. Neki válaszoltam, de nem az előző hozzászólására, hanem a #4816-ra. A hivatkozás pedig az előzmény számát is mutatja, de itt még maga a szöveg is előugrik, ha rákattintasz. Nagyon barátságos megoldás. De persze a nevek beírása egy összevont hozzászólásba szintén elég lehet, csak akkor nem segít a rendszer visszakövetni a társalgást.