30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4893 Az én véleményem is az hogy
kasztlimit
nocrit -
#4892 én nem látom értelmét hogy a játékba szándékosan beépített funkciókat limitálják... úgy lett kitalálva hogy legyen krit... nocrit az csonkítás :\ ráadásul elvileg nem is annyira random ...
kasztlimit
nocrit
-
#4891 Nyugodtan szokják meg a crit nélküli játékot, mert waron nincsen crit -
#4890 Ha a steam kliens xarakodik akkor melyik 2 fájlt kell törölni?
Az egyik a ClientRegistry.blob, de melyik a másik? -
#4889 most jöttem egy szerverről ahol 35:47 volt az állás, és olyan fél óra alatt sikerült sniperrel eljutnom a fraglista 4. helyére. Sniperrel... nagyon rosszul célzom. -
#4888 én is elléptem egy ilyefajta szerverre játszani, és nézem mit keresek én a fraglista első 3asában :D -
#4887 Én mostanában el sem dugtam a képem magyar szerverre. Mentem inkább a lámák közé szórakozni kicsit, 24/7-es 2Fort szerverekre. -
donatus13 #4886 Amikor csipázok mai általában mindig megy akkor ez a mosoly a fejlövésnél valami csodálatos:D -
chooselee #4885 A crit adja meg a bukéját a játéknak. :)
Nem hiszem hogy akad olyan valaki, akinek egy crites gyilok után nem kúszik fel az öntelt mosoly az arcára. :) (Persze ha nem a rakétavető másik oldalán van.)
Az argóra is azóta nem járok, amióta kivették a kritet.....de akkor ez is minusz lesz. Ejjj..... -
#4884 No, ezt is megtudtam, kár hogy a nevem mögé már már nem fér a critmakker jelző....
Amúgy csak szokják meg az emberek a crit nélküli játékot, majd warokon meg jön a csodálkozás, hogy egy raksi miért öl meg egyetlen lövésével három embert
Abban pedig teljesen igazad van, akinek nem tetszik ez a fajta játékmód, az mehet más szerverre (részemről megyek is), így legalább megint tele lesz az OGC szeró -
#4883 "[ANCIETS] Pocok: és nekem bizony a kurva anyámat?" <3 -
donatus13 #4882 Az újabb hónapokra leált azt mondják jövő évig semmit nem csinálnak rajta csak javítják szóval lesz:D -
#4881 A crit miatt csak a critmakkerek sírnak, sokkal játszhatóbb a játék ha nincs benne. Persze soldierrel meg demomannel most szopás, de így legalább egy-két űber játékoson kívül másnak is van esélye.
Szerintem maradjon véglegesen a nocrit mod. Akinek nem tetszik az mehet másik szerverre is. -
#4880 igen, én is örülnék egy ilyennek. először játszogatnék oszt a végén röpül a bal horog. sose álj le idiótákkal vitatkozni! lesüllyedsz a szintjükre, és győznek a rutinjukkal :D
igen cali=kartel, mivela teljes nevük cali-kartel. remélem visszavonják ezt a szart róla, mert így nem vmi jó -
#4879 én nagyon örülnék, ha egy ilyen kis féreg rám írna, és próbálkozna
húznám előtte a mézesmadzagot és a végé jól ráfaragna :D -
#4878 ezek az acclopók ezek ilyen 12-13 éves kis gecyk? stílusukból ilyen szintre lehetne behatárolni őket ... addig kéne ütni ezeket míg mozognak :$ azért van türelmetek hozzá xD néha látom így bemásolva a beszélgetéseket... én szó nélkül törölném :\ anyázás semmit nem ér, lelkükre hatni úgysem lehet... szal csak időpazarlás ^^
amúgy lehet steamnek jelenteni őket valahogy nem? vagy fölösleges mert úgyis lopott accról tolják? :S -
#4877 Cali = Kartel? :S húúú az a lowFPS kidobós szar betett párszor (vagy rateállítgatós vagy nemtom milyen) aztán azóta nem nagyon volt lehetőségem játszani... de aztán most nocrit+limit? hát grat :$ -1 szerver... csak éppen így nincs hol játszanom XD na mind1 :D kibírom még 1 kicsit :D köv updateig mondjuk ^^ -
#4876 Tovább:
[ANCIETS] Pocok: ez is lopott acc?
£Īфn: nem szoktam lopni
£Īфn: bazdmeg
£Īфn: ez eredeti account
£Īфn: nem vagyok te
£Īфn: csak
£Īфn: tudod
£Īфn: banolták a picsába
£Īфn: a css-es accomat
[ANCIETS] Pocok: mert hackeltél?
£Īфn: aimoztam bazdmeg
£Īфn: örülsz?
[ANCIETS] Pocok: és az nem hack?
£Īфn: de
[ANCIETS] Pocok: na
[ANCIETS] Pocok: küldejk guest passt?
[ANCIETS] Pocok: ja mar nincs meg
£Īфn: nekem nem kell semmi
[ANCIETS] Pocok: csak az accom
£Īфn: már az se kell
[ANCIETS] Pocok: ok
[ANCIETS] Pocok: megbeszéltük
£Īфn: am
£Īфn: gecire nem érdekel
£Īфn: mostmár
[ANCIETS] Pocok: ok
[ANCIETS] Pocok: és nekem bizony a kurva anyámat?
[ANCIETS] Pocok: én bizony zsidó vagyok?
£Īфn: ennyi erővel teis egy csicska geci acc lopo vagy
£Īфn: na?
£Īфn: huzz a rákba
[ANCIETS] Pocok: ok -
#4875 Nem szeretem ha hülyének néznek
£Īфn: csáó
£Īфn: :D
[ANCIETS] Pocok: hi
£Īфn: helyzetM
£Īфn: ?
[ANCIETS] Pocok: semmi
[ANCIETS] Pocok: kül
[ANCIETS] Pocok: és ott?
£Īфn: am
£Īфn: semmi
£Īфn: megy a konfirmálás meg a tanuláss...
£Īфn: :D
£Īфn: hallod
£Īфn: meg adod a steamos accodat?
£Īфn: szeretnék egy kcisit css-ezni
[ANCIETS] Pocok: mennyi ideig?
[ANCIETS] Pocok: meddig kéne?
£Īфn: hát csak 1 kis idő
£Īфn: 20 perc
£Īфn: mert már régen css-eztem
£Īфn: 30 perc
£Īфn: 20-30 perc
£Īфn: mert gondolom teis játszol rajta
[ANCIETS] Pocok: hát ja, most is épp CSből jövök
£Īфn: jaah
£Īфn: de azért leírod?
£Īфn: és
£Īфn: majd mondod hogy mikor tudok rajtajátszani
[ANCIETS] Pocok: irom:
[ANCIETS] Pocok: nick: nitramk
[ANCIETS] Pocok: pass: **********
£Īфn: akkor
£Īфn: nem adod meg,mi?
£Īфn: ok
[ANCIETS] Pocok: bazze
[ANCIETS] Pocok: rossz helyről másoltam
£Īфn: np
[ANCIETS] Pocok: fel vannak irva egy helyre
[ANCIETS] Pocok: na itt:
[ANCIETS] Pocok: nick: n3nézZ pass: |-|ülyének
£Īфn: köszi
[ANCIETS] Pocok: azért gyengus trükk volt, talán majd máskor
£Īфn: ok
£Īфn: nem baj -
Loufee #4874 egyetértek. crit nélkül olyan lenne a játék, mint mondjuk krém nélkül a torta -
#4873 igen, bár idegesítő a kritmakker, minnél aktívabb van annál nagyobb eséllyel kapod. az ő szerójuk, azt csinálnak vele amit akarnak, de személyszerint a társaságért mentem oda... ha az átmegy valahova én is valszeg költözök. régen OGC volt a nyerő, most Cali. sztem itt a lehetőség, h OGC visszavegye a trónt. nokrit/kasztlimit után... -
#4872 Szvsz kasztlimit publicon még elmegy, bár én nem szeretem ha korlátozzák mivel játszak...
A nocrit meg megöli a játékot, ha olvassátok a leírást, ott ki van részletesen fejtve, hogy a crit lövés nem is olyan véletlen (röviden aki támadó játékot folytat, annál gyakoribb a crites lövés - és ez tényleg így van...)
Nem véletlenül álmodták meg crittel a játékot a kedves fejlesztők. Részemről nocrites szerókra nem járok, és ezután sem fogok fellépni...Uff. -
#4871 Ettől még megkötésnek tartom... :( -
#4870 Majd összeáll a kép. :) Nézd meg a TF 2 Leírást a topic tetején. -
xido #4869 Na..ma életemben először megnéztem mi is ez a TF2..most lett csak meg az Orange box...hát káosz egyelőre számomra:)..Angol serverre mentem,headseat-ben hallottam őket....de tetszik..csak sajnos sok hasznukra nem voltam,meg is jegyezték maguk között,hogy "this sniper bullshit" -
#4868 Kipróbálják úgy a játékot, hogy nincs krit, és van egy kis balance. Pl. nincs az, hogy a fél csapat sniper vagy demo... Én jó ötletnek tartom. -
#4867 Nem tom, hogy gondolták.. :/ -
#4866 kartelen lett kasztlimit... hátnemtom. elég idegesítő, h csak 2 csipa lehet, meg max 3 demo... -
#4865 igen, a részecskegyorsító miatt. -
PunkZoli #4864 idén nem lesz karácsony -
#4863 nekem meg a júniusi zsebpénzem hozott egy otange boxot. az augusztusi meg egy CS:S-t. -
#4862 Bízzunk benne. -
koni016 #4861 Szerintem nekem karácsonyra a Jézuska Teamfortress 2-t fog hozni -
#4860 -
#4859 :D -
Neoncsoves #4858 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#4857 ezt látnotok kell:D -
#4856 Csodaneve van. Mindenki Ragsnek olvassa, mégis Rage :P -
#4855 lehet g rage, de az E betű olyan furcsa. -
#4854 Éppen ezért volt jó példa, és emiatt van köze a válasz gombhoz. Neki válaszoltam, de nem az előző hozzászólására, hanem a #4816-ra. A hivatkozás pedig az előzmény számát is mutatja, de itt még maga a szöveg is előugrik, ha rákattintasz. Nagyon barátságos megoldás. De persze a nevek beírása egy összevont hozzászólásba szintén elég lehet, csak akkor nem segít a rendszer visszakövetni a társalgást.