30108
  • Narxis
    agree
  • Unbaised
    hát ilyen problémám nekem még nemvolt....
    az viszont feltud húzni amikor csak támogató kasztokból áll a csapat...pl: vagyunk 7-en...abból 2 csipa, 2 kém, 1 medic+soldier, és egy pyro....mindezt védve....na ezen felhúztam magam...és úgy hogy limitálva votak a kasztok...megjegyzem szerintem nagyon jó dolog a kasztlimit...

mondjuk ha van 2 csipa, és teszem azt beállok én is csipába mert sokkal jobban megy...azzal szerintem nemsegítek a csapaton...mert valljuk be, 3 csipa nemtud érvényesülni, mint pl demó, medic, soldier egyszerre
    főleg nem egy 20 slot-os szerón ahol max 10 ember lehet egy csapatba :)
    pííísz
  • PunkZoli
    mert ha valaki úgy gondolja, hogy ő sokkal jobb enginer pl , és sokkal hasznosabb helyre építi a tornyait mint a többi nyomorék, akkor kicsit frusztráló, ha nem teheti ezt meg...(haverom ilyen:D)
    Én a snipert szoktam sajnálni hasonló okokból, mert én úgy gondolom, hogy hasznosabb tagja lennék a csapatnak azzal...
    talán addig volt értelme a class limitnek amíg a scoutok lerássolhatták a középpontokat, de ma már ha class limit hiánya miatt gyenge egy csapat az nagyon hamar kideül, és ha nem képesek váltani akkor meg is érdemlik a birkák.
  • Unbaised
    Csak kiváncsiságból: mértnem tetszik nektek a classlimit?
  • chooselee
    Pöpec vagy makákó! :) Csak poén volt,folytattam a sort! :)
  • Jim Morrison
    Nagyon jól tudod
  • Narxis
    Királyul érted.
  • Nitramk
    jól érted
  • tototto
    ahham tehát ha jól értem a my games fülön "termék aktiválása steamen" részbe beirom cd keyt és akkor megjelennek ott a játékok mintha steamen vettem volna aztán én döntöm el telepitem cdről vagy letöltöm steammel, köszi a válaszokat
  • Jani21
    Nem kell a dobozos verzió esetében a DVD-t berakosgatni, megy DVD nélkül. Sőt mivel dobozosan veszed meg, le sem kell töltened a játékot, hanem feltelepítheted a DVD-ről. Így hamarabb játékban lehetsz XD. Persze ettől függetlenül bármikor letöltheted steamről, ha nem találnád a DVD-t.
  • PunkZoli
    már csak 32 re kéne megemelni a létszámot és még jó is lenne a szerver:D
  • Nivea
    ugyan ugy! beirod a steambe a cd key-t és letöltöd
  • jozing
    nemtom hogy van. a steambe bekerülnek a gémek.

kartelről levették a nocrit+kasztlimitet
  • tototto
    sziasztok most tervezem megvenni orange boxot dobozos verzióban, a kérdéséem hogy műxik utánna a dolog, ugyanugy bekerülnek a játékok közé steamben mintha steamen keresztül vásárolnám meg?, mert nem szeretném a játékokat ujra telepiteni oprendszer reinstall után, meg dvdt folyton berakni ha játszani szeretnék vele
    mert ugye ha steamen vesz ember programokat akkor még steamet se kell ujra rakni egyből megy minden mint a karikacsapás, csakhát a dobozos verzió mégiscsak dobozos :)
    főleg a tf2 miatt vásárolnám meg de félóra játék miatt nem szeretném mindig berakosgatni lemezt
    tehát a kérdés dobozos verziónál hogy van ez?
  • Guer
    eggyetért
    kár kartelért kedvenc szeró volt...

de csak leveszik majd... (reméljük)
  • Nitramk
    jólvanna, nem tudtam h már steamen is vannak kölevelek.
  • zomgzerg
    retard alert
  • Nitramk
    FIGYELEM!

Ha felvesz egy olyan nevű emberke, hogy phaorian, akkor !!! NE igazolj neki vissza !!!, mert azonnal ellopja az accountodat és a steam sem tudja utána visszaadni! Ez 1 francia hacker csávó és nagyon ért az ilyenekhez, szóval NE, ismétlem NEEE igazolj vissza neki!!!!! ----- Ezt az üzenetet másold ki minden ismerősödnek, hogy megőrizhessék az accountjukat.
  • Nitramk
    jó, nem veszem sértésnek, mert nincs készen egy mapom sem. Illetve egy arena már lenne, csak fordításnál mindig befagy. Múltkor olyan 3 órán keresztül vártam hogy lefordítsa a mapot, de nem ment :S
  • jozing
    sztem folytatják az ütemtervet, és még idén fogunk kapni ápdéjteket.
  • zomgzerg
    vagy ebben a hónapban összedobnak vmit, vagy jövő tavasszal ha már lecsengett az új játékuk
  • donatus13
    nm :D de ne vedd sértésnek XD csak nekem ha minden general az a jó.
  • shogun6
    sz'tok
    lehet már tudni, hogy melyik kaszt kapja a következő frissítést és mikor?
    thx
  • Neoncsoves
  • Nitramk
    kösz (amatőr pályaszerkesztő vok)
  • jozing
    hát az a te véleményed, kimaradsz a sok jóból :D
  • donatus13
    kinek mi :) én maradok a general map oknál ez vált be :) nekem nem kell házi map mert sztem szar mind...
  • Narxis
  • jozing
    dodzylla: ha jó a házi map mint pl: hoodoo akkor igenis legyen bent.

a critek jók, warokon nem kell. viszont a kasztlimit és a nocrit nem kell pubra
  • Neoncsoves
    inkább idegesitő az, ha csak pyrokkal találkozol. értelmét veszti a scout is a heavy is, és még sorolhatnám
  • Nitramk
    szerintem meg ha olyan balf*sz a csapat akkor megérdemlik h csak pyroik legyenek. Egy kaszttal nem lehet nyerni.
  • Rage47
    sztem is pubon nem kéne limitálni a dolgokat, a kasztlimitnek még van értelme, mert azért 20 pyro mégse szaladgáljon a mapokon...
  • Twetr0x
    A Crit alapból random. 5% esély van rá, hogy kapsz-e vagy nem. Ennél nagyobb érték attól függ, hogy mennyit sebeztél az utolsó 20 másodpercben. A sebzés mértékétől függően max 20%-ra emelkedhet a crit lövés esélye, kb. 10-15 másodpercig. Tehát van abban is valami, hogy nem véletlenek a critek, és abban is, hogy azok. Crit sux, Classlimit pwns.
  • Nitramk
    az meg már más kérdés hogy valaki nem jár pubra...
  • zomgzerg
    pub is shit
  • Nitramk
    Leszarom hogy warokon mi van. TF2 része a crit. WARon nincs crit, viszont ARGO meg Cali nem war szerver hanem pub.
  • Neoncsoves
    OFF
  • Narxis
    Csatlakozom. :)
  • donatus13
    Igazuk van én is támogatom akkora hülyeség kivenni... játék része ez van és kész akinek nem tetszik nem kell játszani... ezekből az ezt veszem ki azt állítom át ból nagyon elegem van volt egy tök jó szeró ahol mindig játszottam és most ilyen házilag csinált idióta pályákon játszunk meg pl olyan hogy a pályán vannak pontok átlehet menni a falon spy nak a cloakja vagy 2-3 percig tart stb nem tudom miért nem lehet rendes beállítással játszani...
  • Blacksheep333
    Az a ti dolgotok, hogy a crit tetszik -e vagy nem, de warokon nincs.