30108
  • Blacksheep333
    Lehet 4:3 asba csak ennyit tud, de 16:9 be tud nagyobbat is!
  • kopa1
    Az Ascpect ratio-t állítsd át és menni fog!
  • donatus13
    Nem lehet hogy csak annyit tud a laptop monitora?
  • Atyman
    Sziasztok!
    Egy hete vettem egy új laptopot –Asus g50: dual core 2ghz, geforce 9700m gt, 4g ram, Vista- és megdöbbenve tapasztaltam, hogy TF2ben csak 1024X768 felbontást tudok beállítani, pedig a régi gépemen, ami már több mint 3 éves, simán engedett magasabb felbontást.
    Más játékkal nem akadt ilyen problémám, mindegyik fut nagy felbontásban. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a hiba? Driver nem hinném, mert legfrissebb van rajta.
    A segítségeteket előre is köszönöm!

• motyodlee
    köszi, majd holnap kipróbálom :]
  • Nitramk
    Valahogyan ugy kell megcsinálni hogy képkockánként beimportálod abba a VTFEdit nevű programba és akkor menni fog elvileg.
  • motyodlee
    addig oké,de nekem nem veszi csak ugy be, mint gif.
    át kell írni egy másik formátumra, amit meg is tettem, viszont nem mozog (pedig azt kéne tennie)
  • Jim Morrison
    Options->Multyplayer fül->Spay vagy mi. Észreveszed nyugi
  • motyodlee
    valaki magyarosan meg tudná mondani, hogy hogyan tudok gif-es képet sprayként berakni a játékba?
    köszönöm
  • DJ bigpapa
    Szerintem a minimal HUD-ra gondolsz. Amit az Options/Multiplayer fül és ott pipáld be a Enable minimal HUD-ot. Játékban nem biztos, hogy többet látsz a fegyverből erre most nem mernék megesküdni, de pl. a sourcetv demokban többet látsz a fegyverből!
  • csokalaci
    oké köszi a válaszokat :)
  • Jani21
    Ha "távolabbi" belső nézetre gondolsz, akkor annak a parancsa csalásnak minősül (asszem egy régi hozzászólásban is megerősítik). Szóval be kell érned az alapértékkel.
  • tototto
    fovot, vagy magyarul látószöget állitsd 75ről 90re, ha nem erre gondolsz akkor nemtom :)
  • csokalaci
    Helló!
    Azt tudja valaki hogy hogy lehet azt megcsinálni,hogy több látszódjon a fegyverből?
    Köszi
  • Narxis
    Tarts ki!
  • chooselee
    Legalább az is kiderül hogy csinálgatják a következő class update-t, csak nem olyan gyorsan mint ahogy szeretnék. Kellene már játszanom,de ez az utolsó év kikészít! :S nincs idő...bocsi a magánjellegű problémakiteregetésért! :)
  • Nitramk
    milyen jó érzés őket írtani. na jó nem szabad őket lenézni, de akkor is :D
  • jozing
    igen, egyedi este. persze van akinek szájmenése van (én csak ne beszéljek, én is szeretek dumálni). kartel a legjobb amúgy. instantrespawnom, only 2fot szerókon meg egy soldoerrel végigmenni... olyan nOObok vannak ott.
  • Nitramk
    Respawn hullámok
  • chooselee
    Hol nincsennek ilyen csirkék??Akad egy két gyöngyszem minden játék esetében...rá se ránts, mute és adjad neki! :) Vagy állj át a másik csapatba és onnan adjad nekik! :)
  • Narxis
    Kirívó eset, ha admin van a szerveren akkor az ilyeneket gyorsan levakarják a szerverről.
  • trident
    Vagy kilépsz a menüben és tudsz személyenként is mute-olni.

A kartel-t szerettem a magyar szerverek közül, de átnyergeltem belga, angol szerverre.
    Taktika, élmény, csapatmunka szempontjából szerintem kartel kocsma!

Ha pedig fun, publik mészárlás, akkor jó szolgálatot tehet egy norespawn, custom szerver is.:)
    [tudom, igen, publáma vagyok]
  • zomgzerg
    voice_enable 0 konzolba
  • tototto
    ti melyik szerveren szoktátok tolni, mert én ma először felmentem egy ogc nevű szerverre, volt két idegbajos akik azt hitték hogy ők szarták a spanyolviaszt és okitottak mindenkit hogy mekkora hülye lámák csak ők a profik, meg vinnyogtak voice chatbe, elég illuzió romboló az ilyesmi
    ha ez a free időszakban történik meg biztosra veszem hogy nem veszem meg a játékot, de ennek már mindegy mert megvan
    kérdezném tehát hogy szoktak értelmes, kezdőkkel segitőkész emberek játszani, mert nem szeretnék mégegy ilyen kretén meccsben részt venni :)
  • Jim Morrison
  • Rage47
  • tototto
    no megvettem orange boxot én is galaxisnetnél, kód aktiválva már mennek is fel a játékok :)
  • HeadHunter86
    Dustbowl Owned!
  • jozing
    például. de az instantrespawnos only 2fort serverek annyira nOOb-ok, hogy nem tudnak minket kiszedni, könnyen lejutok. akkor meg megengedhetem magamnak, nem :D
  • Nitramk
    Mint ti multkor? :)
  • jozing
    nekem a kedvencem amikor a medic 6 perce tartotagt egy übert: legyen szervezett és megbeszélt, megfontolst az über felhazsnálás, kell a kommunkáció. de amikor magának tartogatja mert szép az animáció...

ksztlimit warok jó, pubra úgyis szórakozni megy az ember, akkor meg had legyen azzal amivel akar. waron elég az 1 engi, de ha pubon beakar intelhez 6 engi kempelni, hát kempeljen :D
  • armageddon666
    lol, ez számolja a halálokat? :D jó tudni xD izé rossz tudni :C itt is lehet majd KDre hajtani :C na nemám ^^ eddig sem tettem eztán sem fogom :D
  • Narxis
    Üdv a játékban! :)
  • kakaoskalacs
    Üdv ma szert tettem egy Orange Box-ra :) remelem sok pozitiv elmennyel gazdagodok majd .
    Eddig csak jot halottam a jatekrol :DD
  • HeadHunter86
    Utálom mikor lámulnak. Kergeti az enemy-t ahejett hogy jönne foglalni a többiekkel. Had szaladgáljon az ellen másfele, nekünk az csak jó ha foglalunk. De nem a LÁMÁja nekiáll kergetni.
  • HeadHunter86
    Jaja. Én ha egyedül vok is bemegyek :D
    Csak azt utálom mikor járatom a pofámat és nem jönnek, mert beaszarik. Van amikor hatásos, de van amikor nem, és az elég frusztáló, mikor emiatt bukjuk, mert beszariak és féltik a kpd-jüket, vagy az életüket vagy nemtom.
  • Blacksheep333
    Sok ember attól fél, hogy lemegy a KPD aránya és ezért nem "kamikázézik" :)
  • Guer
    jah ez nem cs egyből bespawnolsz halál után

akkor meg kit érdekel a kd?

többek között ezért tetszett meg ez a játék (sokkal inkább kikapcsol és szórakoztat nem csak a fragvadászaton van a hangsúly)
  • Unbaised
    igaz!
  • PunkZoli
    hidd el... amikor csak az én nevem meg a haveromé látszik a deathnoticeban az eléggé mindegy, hogy hanyadik sniper vagyok.... egyszerüen buták a játékhoz nagyon sokan;
    engem ez frusztrál néha, meg az, hogy be vannak szarva egy 10mp es várakozástól, és nem mernek támadni... egyszerüen gyáva férgek