30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4973 Lehet 4:3 asba csak ennyit tud, de 16:9 be tud nagyobbat is! -
#4972 Az Ascpect ratio-t állítsd át és menni fog! -
donatus13 #4971 Nem lehet hogy csak annyit tud a laptop monitora? -
Atyman #4970 Sziasztok!
Egy hete vettem egy új laptopot –Asus g50: dual core 2ghz, geforce 9700m gt, 4g ram, Vista- és megdöbbenve tapasztaltam, hogy TF2ben csak 1024X768 felbontást tudok beállítani, pedig a régi gépemen, ami már több mint 3 éves, simán engedett magasabb felbontást.
Más játékkal nem akadt ilyen problémám, mindegyik fut nagy felbontásban. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a hiba? Driver nem hinném, mert legfrissebb van rajta.
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
#4969 köszi, majd holnap kipróbálom :] -
#4968 Valahogyan ugy kell megcsinálni hogy képkockánként beimportálod abba a VTFEdit nevű programba és akkor menni fog elvileg. -
#4967 addig oké,de nekem nem veszi csak ugy be, mint gif.
át kell írni egy másik formátumra, amit meg is tettem, viszont nem mozog (pedig azt kéne tennie) -
#4966 Options->Multyplayer fül->Spay vagy mi. Észreveszed nyugi -
#4965 valaki magyarosan meg tudná mondani, hogy hogyan tudok gif-es képet sprayként berakni a játékba?
köszönöm -
#4964 Szerintem a minimal HUD-ra gondolsz. Amit az Options/Multiplayer fül és ott pipáld be a Enable minimal HUD-ot. Játékban nem biztos, hogy többet látsz a fegyverből erre most nem mernék megesküdni, de pl. a sourcetv demokban többet látsz a fegyverből! -
#4963 oké köszi a válaszokat :) -
#4962 Ha "távolabbi" belső nézetre gondolsz, akkor annak a parancsa csalásnak minősül (asszem egy régi hozzászólásban is megerősítik). Szóval be kell érned az alapértékkel. -
#4961 fovot, vagy magyarul látószöget állitsd 75ről 90re, ha nem erre gondolsz akkor nemtom :) -
#4960 Helló!
Azt tudja valaki hogy hogy lehet azt megcsinálni,hogy több látszódjon a fegyverből?
Köszi -
#4959 Tarts ki! -
chooselee #4958 Legalább az is kiderül hogy csinálgatják a következő class update-t, csak nem olyan gyorsan mint ahogy szeretnék. Kellene már játszanom,de ez az utolsó év kikészít! :S nincs idő...bocsi a magánjellegű problémakiteregetésért! :) -
#4957 milyen jó érzés őket írtani. na jó nem szabad őket lenézni, de akkor is :D -
#4956 igen, egyedi este. persze van akinek szájmenése van (én csak ne beszéljek, én is szeretek dumálni). kartel a legjobb amúgy. instantrespawnom, only 2fot szerókon meg egy soldoerrel végigmenni... olyan nOObok vannak ott. -
#4955 Respawn hullámok -
chooselee #4954 Hol nincsennek ilyen csirkék??Akad egy két gyöngyszem minden játék esetében...rá se ránts, mute és adjad neki! :) Vagy állj át a másik csapatba és onnan adjad nekik! :) -
#4953 Kirívó eset, ha admin van a szerveren akkor az ilyeneket gyorsan levakarják a szerverről. -
#4952 Vagy kilépsz a menüben és tudsz személyenként is mute-olni.
A kartel-t szerettem a magyar szerverek közül, de átnyergeltem belga, angol szerverre.
Taktika, élmény, csapatmunka szempontjából szerintem kartel kocsma!
Ha pedig fun, publik mészárlás, akkor jó szolgálatot tehet egy norespawn, custom szerver is.:)
[tudom, igen, publáma vagyok] -
#4951 voice_enable 0 konzolba -
#4950 ti melyik szerveren szoktátok tolni, mert én ma először felmentem egy ogc nevű szerverre, volt két idegbajos akik azt hitték hogy ők szarták a spanyolviaszt és okitottak mindenkit hogy mekkora hülye lámák csak ők a profik, meg vinnyogtak voice chatbe, elég illuzió romboló az ilyesmi
ha ez a free időszakban történik meg biztosra veszem hogy nem veszem meg a játékot, de ennek már mindegy mert megvan
kérdezném tehát hogy szoktak értelmes, kezdőkkel segitőkész emberek játszani, mert nem szeretnék mégegy ilyen kretén meccsben részt venni :) -
#4949 -
#4948 -
#4947 no megvettem orange boxot én is galaxisnetnél, kód aktiválva már mennek is fel a játékok :) -
#4946 Dustbowl Owned! -
#4945 például. de az instantrespawnos only 2fort serverek annyira nOOb-ok, hogy nem tudnak minket kiszedni, könnyen lejutok. akkor meg megengedhetem magamnak, nem :D -
#4944 Mint ti multkor? :) -
#4943 nekem a kedvencem amikor a medic 6 perce tartotagt egy übert: legyen szervezett és megbeszélt, megfontolst az über felhazsnálás, kell a kommunkáció. de amikor magának tartogatja mert szép az animáció...
ksztlimit warok jó, pubra úgyis szórakozni megy az ember, akkor meg had legyen azzal amivel akar. waron elég az 1 engi, de ha pubon beakar intelhez 6 engi kempelni, hát kempeljen :D -
#4942 lol, ez számolja a halálokat? :D jó tudni xD izé rossz tudni :C itt is lehet majd KDre hajtani :C na nemám ^^ eddig sem tettem eztán sem fogom :D -
#4941 Üdv a játékban! :) -
#4940 Üdv ma szert tettem egy Orange Box-ra :) remelem sok pozitiv elmennyel gazdagodok majd .
Eddig csak jot halottam a jatekrol :DD
-
#4939 Utálom mikor lámulnak. Kergeti az enemy-t ahejett hogy jönne foglalni a többiekkel. Had szaladgáljon az ellen másfele, nekünk az csak jó ha foglalunk. De nem a LÁMÁja nekiáll kergetni. -
#4938 Jaja. Én ha egyedül vok is bemegyek :D
Csak azt utálom mikor járatom a pofámat és nem jönnek, mert beaszarik. Van amikor hatásos, de van amikor nem, és az elég frusztáló, mikor emiatt bukjuk, mert beszariak és féltik a kpd-jüket, vagy az életüket vagy nemtom. -
#4937 Sok ember attól fél, hogy lemegy a KPD aránya és ezért nem "kamikázézik" :) -
#4936 jah ez nem cs egyből bespawnolsz halál után
akkor meg kit érdekel a kd?
többek között ezért tetszett meg ez a játék (sokkal inkább kikapcsol és szórakoztat nem csak a fragvadászaton van a hangsúly) -
#4935 igaz! -
PunkZoli #4934 hidd el... amikor csak az én nevem meg a haveromé látszik a deathnoticeban az eléggé mindegy, hogy hanyadik sniper vagyok.... egyszerüen buták a játékhoz nagyon sokan;
engem ez frusztrál néha, meg az, hogy be vannak szarva egy 10mp es várakozástól, és nem mernek támadni... egyszerüen gyáva férgek