30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
natalyel #5894 Ja, természetesen a játék eredeti.
Ilyen üzeneteket látni csak, bárhová is akarok belépni. Mellesleg igen karcsú a választék, amit a neten kidob a steam. Nehezen hihető, hogy az egész világon csak 5-6 szerver fut... márpedig csak ennyit jelenít meg.
"Connection failed after 4 retries"
és
"Server is not responding"
?
Segítsetek pls. -
natalyel #5893 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Illetve több.
1. Steam. A Favorites szerverek listájára felveszek pár magyar szervert. Meg is jelenik a Favorites-ben, ám egy idő múlva eltűnik onnan. Egyedül a Kartel Kocsma található meg nálam, az összes többi valahogy eltűnt, és újra meg hiába akarom felvenni, semmit nem csinál. Ez miért van? Ezek szerint valahova lementette, mert újra már nem lehet hozzáadni, de akkor meg miért nem látni?
2. A különböző oldalakon, ahol real-time mutatja a szerverek állapotát, több magyar szerver is van, jelenleg is látok a tucat közül 3-at, amiben van is élet, több játékost is mutat. Mégis, ha csatlakozni akarok hozzá, akkor csak valami "not available", nem elérhető módban van. Egyedül a Kartel-re tudok csatlakozni, már ha nincs épp tele :).
Tudnátok adni pár olyan szervercímet, ami működik is, és szoktak is lenni rajtaa időnként, ne adj isten noob-okat sem nézik ki? :)
A Kedvencek listájával meg mi a rákot csináljak, hogy megmaradjanak a címeim? -
#5892 milyen jó deathcam-em van má, átugorja a nyalábot
Spyjump
-
#5891 ezek meg már egy kicsit elrugaszkodottak :]
szerintem az alsó medic a legjobb :) -
-
#5889 láttam már jobbat ennél :D -
#5888 Pont ezt akartam írni. :D -
#5887 aki meg a lenti papercraftot akarja csinálni: elég sok darab xD -
#5886 scout meg a doki ariak :p -
Dizson #5885 Elég ronda csajok. -
#5884 na ez meg nagyon lol :]
-
#5883 tarzanos? :)
szerintem medic-kollegina xD -
#5882 Ez ilyen Tarzanos :D -
#5881 -
#5880 Team Fortress 2 Update Released
December 15, 2008, 5:24 pm - Jason Ruymen
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Team Fortress 2
* Fixed overheal particle effect showing up incorrectly on disguised or cloaked spies
* Changed the achievement tracker to only be available in Team Fortress 2
* Added new teleporter sounds for upgrade levels 2 and 3
* Fixed engineers being able to upgrade the bomb cart's dispenser found in Payload levels
* Fixed bomb cart's dispenser being solid to players and projectiles -
chooselee #5879 De pöpec!!! :D -
#5878 -
#5877 -
#5876 -
#5875 -
#5874 értem, kösz -
#5873 Ami a Steam-en a neved beállítva, az lesz a játékban is -
#5872 Mo-n van pro, csak világviszonylatban az más:D
Nevet a Settingsben tudsz változtatni Steamen. -
#5871 hát sg-n eléggé noobok vannak, ma is ownedoltunk rhaziddal :D
am nincs olyan, hogy pro Mo-n, cR is csak mid-nek számít világviszonylatban -
#5870 nah ma megvettem ma a gamet :) játszottam is sgn peetz89 néven... amúgy hogy lehet nevet változtatni?? próbáltam consolt varázsolni de nem ment :D amúgy elég sok a pro a szerón vagy csak én vagyok a low kezdő :D -
#5869 Hamar kiürült xD
De elég jó volt most látni,h vannak fenn :) -
#5868 Engem a legjobban az idegesít amikor olyan modot tesznek a servere ami azt jelzi hogy vannak bent és közbe meg egy lélek sincs.
Viszont nem tudom miért de TF2 ből sokkal kevesebb 100 as latency alatt lévő server találok mint CS-ben pl, nem tudom miért van ez de jó lenne ha egyre több seró lenne a közelben.
Amúgy nekem addig tetszi ka dolog míg 5v5 a felállás az olyan jó hangulatos kényelmes gémelés. Utána már káosz.
Arénát meg tudom mi, elviekben van valami SM e s mod a létszámmal kapcsolatban csak nem tudom már mi az. -
#5867 ööö talán nézd meg a címet :) -
#5866 Most is fullon van papa :D -
#5865 Nem is keveset. -
#5864 ma 3 ember hijján majdnem full szerver volt! király! -
#5863 Az mondjuk idegesítő amikor akkor lépnek ki mikor elkezdődik a menet... -
#5862 és mi a baj az arénával? am páros létszámban lehet játszani... 1v1,2v2,3v3,4v4,5v5 stb...
@Rage
szerintem igen, demo jumpok, soldier célzás és rocketjump, scouttal is lehet gyakorolni, centizni az ugrásokat
-
#5861 off mint atom:
ilyen custom szmájlikat honnan lehet előszedni -
#5860 Szöke ez arena mod ! Nézz utána mit is jelent, nem írom most le fáradt vok ahoz.
De a lényeg annyi az arénának,h kiválaszt a játék pár-pár embert és azok játszanak :/
Így a többi spec-ből nézheti -.-' És csak egy pont van, amit bekell foglalni. -
#5859 ezektől a soldier/scout stb. mapoktól lehet fejlödni szted? -
#5858 Tölts le addig egy rakás jump meg tr_ mapot :D Demo, Soldier, Scout ^_^ -
#5857 Egyenlőre még úgy néz ki hogy tart. -
#5856 Nekünk van Visa electronunk, bakker azt hittem csak dombornyomottal lehet.... :(
tart még a tízdolcsis akció? -