30108
  • Ron Ragm
    Mert rossz pubokra jársz.
  • Dizson
    Ezért is fog jönni a scout update.

Ha az a sentry gyengébb lenne akkor nem sok értelme lenne az engineernek, hiszen így is simán ki lehet szedni azt a sentry-t. <- az über pont erre való. De akár anélkül is ki lehet szedni.
  • Lacccca
    Erre rájöttem tegnap én is ICE TEa segítségével mint medic én meg pyro. Übercharage azt berohantunk és szétszedtünk mindent. De ha felmész a legtöbb PUB-ra ott mindenki a saját freggeléseivel van elfoglalva és nem azzal hogy taktikázzunk
  • Lacccca
    Pontosabban mire kezdődne a pálya már rég fel van húzva 2-3 sentry amik egyből lelövik és álltalába nem lehet másfele menni.
  • Ron Ragm
    Nincs az a sentrynest amit két überpyro a többiek besegítésével ne tudna szétszedni.
  • Lacccca
    A scoutnak meg lassan már semi értelelme nem lessz mert annyival nem ér előb oda sehova de cserébe kurvakevés a HP-ja.
  • Lacccca
    Engem csak az basz fel hogy ha az ellen csapat látja hogy jobbak vagyunk egyből mindenki átmegy engi be és úgy örül a szája hogy fraggel neki a sentry.
    Simán lehetne gyengíteni a sentry hogy kicsit több taktika legyen a játékban.
  • Dizson
    Pihentesd egy kicsit a játékot, meglátod pár hét múlva megint rákattansz. Nálam ez így szokott menni.

Tocsek: hát mióta kijött ez az "új" update azóta már játszhatóbb lett a spy.
  • jozing
    nekem az a bajom TF2-vel, hogy simán unom. pubozás, nOOb szerók már nem izgatnak. warozás meg nincs...

mostanába inkább CS-zek. ha jobban belegondolok abban is minimum van annyi taktika, mint TF2-be. csak más.
  • sonic syndicate
    http://www.youtube.com/watch?v=KrCVmUoEIKI
  • Lacccca
    Ez se lehet rossz:
    http://www.fpsbanana.com/maps/73905
  • Lacccca
    Komolyan mondom sokkal nagyobb buli 10 játékosig számomra ez a TF2 mint amikor már 20-30 an vannak.
  • ToCsEk
    ez a kém kaszt kajak nagy :D
  • Nitramk
    Mekkora szívás volt. negyed óráig be voltunk szorulva a spawnra Dustbowl 3. részén, majd [AuC]-s barátaimmal sikerült elfoglalni az elsőt, viszont az utánna következő 5 sentryn mi sem tudtunk áttörni. Viszont szivattam egy engit. Lesz majd videó.
  • sonic syndicate
    esetleg countryfilter?
  • Aquir
    jóas:)
  • Narxis
    Baszki, mennyi külföldi volt szerveren...
  • ToCsEk
    kösz már teljesen megvilágosodtam :D
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    van egy fűrész, amivel, ha megütöd az ellent töltődik az a csík. amíg az egyik healeli az egyik ütöget, majd a másik... (Egyiknek megtelt a csík rányomja az ubert a másikra és így tovább váltogatják egymást :))
  • sonic syndicate
  • ToCsEk
    aha így már értem :D hát náluk kb 100x tovább tartott :D minimum 1 percig... nah mind1 :D
  • Pio
    Ubercharge-nak hívják a cuccot és teljes sebezhetetlenséget biztosít. Úgy működik, hogy a medik healel, közben töltődik egy csíkja, és ha megtelt, akkor jobbklikkel tudja ellőni, de elvileg csak néhány másodpercig tart.
  • ToCsEk
    ez valami hihetetlen fos :D most léptem ki sgröl valami két félisten rohangált red teamba :D két buzi medic gyógyitotta egymást aztán valami szuper fényes piros massza borította be őket, innentől kb superman-ek lettek :D nem fogta semmi őket ,végigrohantak a csapaton aztán lekéseltek mindekit :D ez wtf?:D good mode vagy mi?
  • Rage47
    áh szóval ezért szoktam vmikor olyan szerveren kikötni, ami üres:O
  • sonic syndicate
    van egy olyan mod, ami azt lmutatja a keresőben, hogy vannak bent, pedig nincs, ez ilyen átverés
  • trident
    képek, videók:
  • Narxis
    lol
  • Jim Morrison
    Mikor először néztem én is könnyeztem.... :D
  • Rage47
    Pyro love
  • tototto
    Ryan közlegény megmentése
  • Nitramk
    De eleve az h beállítom a filtert mondjuk arra h ctf_2fort legyen a map, akkor fél perc alatt kikínlódik 100 szervert, és fellépek bármelyikre, mind üres.
  • armageddon666
    átbaszós plugin vagy mi :ss
  • Rage47
    a szerver kidob, ha azt látja, hogy nem vagy a gépnél, így helyet biztosít a játszó embereknek
  • Narxis
    Hát pl. nekem semmit, úgyhogy nem tudom. Pedig én ráadásul vezeték nélküli neten tolom, igaz, n-es router.
  • Nitramk
    Nekem akkor nem működik a böngésző mikor filtert rakok be. Olyanokat csinál h kiírja egy szerverre h 5en vannak rajta, fellépek és csurom üres.
  • natalyel
    Aha, köszi. Tényleg routerem van.
    Mondjátok, mit kell engedélyezni, és megoldom.
  • natalyel
    Spectator vagyok és egy idő után kidob:
    "We were you AFK too long"
    Ezt miért?
  • Lacccca
    Valami a netteddel lehet.

Viszont azt én is észrevettem hogy TF2 ben sokkal nehezebben dobja ki a server listát mint CSS ben pl.
    CSS ben pillanatok alatt kidob 500-600 servert it meg várni kell és akkor is csak keveset és abból is a legtöbbre van vagy 200-300 as latencym. Mindezt egy 8/0,5 megás ADSL kapcsolattal.
  • Narxis
    Szerintem nem jó az internetkapcsolatod vagy ha routered van akkor blokkol valamit.