Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

10 perc, és megmondom.
Myrddraal
Ezen a gépen szerintetek hogy döcögne(P4 3Ghz, 1Gb ram, 6600GT)? Mert szeretném megvenni, csak félek hogy felesleges lenne...

Mai bohóckodás eredménye:

4db 3-as szintû löveggel védtük az utolsó pozíciónkat. Mit ne mondjak, tették a dolgukat. Daráltak rendesen. 😊 Az én szépségem a bal szélsõ. 😊

És ugyan ez eredeti felbontásban: 1920*1200 px
Én ma már küldtem egy bug reportot. Bár ugyan az a hiba jött elõ, mint anno CS:S-nél és még azt sem sikerült javítaniuk, pedig már arról is írtam nekik pár hónapja.
RelakS
ehh... felépítettem a gépágyút. Upgrade-eltem. Aztán megint. Aztán mikor a raksik felkerültek az építményre, csonttá fagyott <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Rip
Pre-orderesek már tesztelhetik a beta-t.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

"Hányszor volt, hogy még halálom elõtt épp hogy el tudtam dobni, és az végzett a támadóval! Ez kicsit hiányzik."

Hehe,ismerõs...
No, meg a kamikaze be a spawn pointhoz engy disruptor gránátjával...

Honnan az istenbõl van már meg Nektek???

Ne csigázzatok!Hol lehet már kapni?

Rip
Na, nyomtam egy kicsit!

Elsõ benyomások nagyon jók, visszajön a régi feelingje!

Hangulatos, tele van jó ötletekkel (ráközelít és kimerevíti annak a képét, aki megöl, egy csomó statisztikát vezet rólad, stb.)

Gránát viszont nincs, pedig azzal elég sokat lehetett trükközni. Hányszor volt, hogy még halálom elõtt épp hogy el tudtam dobni, és az végzett a támadóval! Ez kicsit hiányzik.

Egyébnként fasza, és tessék a bugreport-okat meg egyéb javaslatokat küldeni, hisz ezért BETA! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Tombi
Nvidia 92.24-es driver 7600 gst-vel.
sry a sok post miatt

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Tombi
durva mert igy nem tudok vele jatszani 😞

Tombi
akinek van tippje hogy mitöl dob ki a jatek a valve intro és TF2 képernyö után az szoljon. ujratettem de szintén ez a hiba 😞

másnál nem volt ez?

Minek az? Kurva sok szerver van...
Evogordon
olyan 700 server van most.

hany server van meg jatekos igy a betaban?
lehetne egy screenshotot mondjuk a server listarol delutani-esti idopontbol?
Gondoltam már megoldottad. 😊 Azért felveszlek, aztán majd írsz, ha jó a TF
Evogordon
akkom: evotiii

De nekem kifagy a gamma 😞 Remélem holnap kiad az ATI egy hot fixet mert ahogy olvasom csak 2900xt-kkel szarakodik.

Lehet két deffense gun is. 😄 😉
A pálya felénél sokszor ajtó, vagy valamilyen átjáró van. Azzal szemben 45 fokos szögben két 3-as szintü gun elég jól teljesíthet. 😊

Dobj meg egy névvel és felveszlek friends-be, aztán valami gamét összehozunk. 😉
Evogordon
ÁÁ az enginer az enyéém xDD

Nekem meg csapattársam(SG Team).
Mindig el szokott küldeni aludni, ha hajnali 3-kor felmegyek a szerverre, most visszakapja azzal a 10 PÜ-vel <#hehe>
Játszottam egy órácskát. Egész jó. Kicsit nekem gyors az egész.

Még nem találtam meg, hogy ki legyen a kedvenc karakterem, de erõsen az enginer felé húz a szívem. A régi TF-be is õ volt a kedvenc 😊

Kicsit viszont zavar, hogy annyira gyors a játék, hogy sok értelme nincs építkezni. Vagy erõsebb a másik csapat és akkor nincs idõ lerakni a védelmet, vagy a mi csapatunk volt erõsebb és akkor szinte semmi értelme nem volt. 😊 De az bejön, hogy nekem csak építkezni kell, az a szar meg elvégzi helyettem a melót. 😄
Evogordon
Én személyesen ismerem Vegast most beszéltem vele msn-en és nem találja a kuponját XD

Vegas nevû fórumozónak van egy ilyen kuponja, õ lehet eladja neked, de ha lehet legalább 10x küldd el a PÜ-t, mert valami baj van a regjével, és nem minden PÜ-t kap meg <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Üdv!
Valaki nem akarja eladni a Black Box kuponját, amit videókarikhoz adnak ajándékba ( pl 2900xt-k vagy 2600xt sapphire full)
Zsoltika 007
Köszi! Ezzel müxik.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Malakai
Vagyis ablakban dx8 módban...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mikisanzi
van megoldás, és mûködik most játszottam öt percet és nem lépet ki. viszont az a kurzor kicsit elkalibrálódik, ergo klikkelésnél zavaró de a játékban nem érezni.

a megoldást egy fórumban találtam:

game propertiesben a set launchnál ezt másold be:
-dxlevel 80 -w 800 -h 600 -console -windowed

majd indítsad el. ezután az optiponsban beállítod a neked megfelelõt. ezt a steam fórumában találtam

-dxlevel 80 -w 800 -h 600 -console -windowed

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

a fekete képernyõ az nekem is megvan. A videó nem jött valamiért elõ. Amúgy megy, de sokan panaszkodnak.
Zsoltika 007
Én leszedtem de fekete képernyõ van intro helyett, majd pedig mikor jönne a menü kidob az asztalra hl2.exe hibával. :s Másnak volt ilyen?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Amúgy nekem leghamarabb péntek, ha nem, akkor hétfõ-kedd, a legrosszabb esetben meg október 10 után pár nappal.
Elemlámpa(van egyáltalán? 😄) árnyékol?
Amúgy motion blur az újdonság. HDR is van már minden mappon, csak nem olyan élesen mûködik, mint mondjuk az EP1-ben. Ha jól tudom az EP2-ben várható újdonság a soft shadows lesz, bár az tuti nagyot fog ugrasztani a gépigényen.
1920*1200, 6xAA/16AF, High

Átlag: 40fps

X1950XT, 2Gb 800 ram, E6400 @2,6Ghz, Vista 64bit.

Evogordon
Szerintem a 2900xt-hez hot fix kell majd vista alá mint a bioshock-hoz.

mikisanzi
várok valami beta hotfixet. ja itt vista 32bit van.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

proci, OPrendszer, driver ugyan az. Vid kártya más. Lehet az lesz a hibás. Nektek ugyan az a kártya van, ha jól láttam.
nekem jó...
még 2 min...
nekem is, csak Home Prof.

Remélem nem a 64bit miatt van...
Evogordon
Vista ultimate x64

Nekem csak a background01 nevû "tesztmappon" fagy ki a game kb 1 perc utáná.
Néhány kép:

1024*768
4xAA, 8xAF
High ,HDR

Amd 4600+, 7900 gt , 2gb ram, winxp sp2

95%-nál van a töltésem. 10 perc és tudom én is próbálni. Nekem is ugyan az a driver van fent. Vista, illetve 1950XT a kártyám.
milyen OP rendszered van?
mikisanzi
nekem is 7.9 van. ablakban futattva megy 1 percet kép:

www.kepfeltolto.hu/?img=57s1

Evogordon
OMG nekem kifagy már a menüben is.

és más grafikai beállítással sem megy?
szóval a legújabb

mikisanzi:
Gondolom most neked is az van fent, de egy régebbivel is próbáltad, ha jól értem.
Evogordon
Nekem a 7.9-es driver.

ugyan az a vid karitok. Lehet az lesz a ludas. Milyen driver van fent?
pff... az fasza