30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
pirosBoci #6094 xd Basimodel karácsonyozik, ropogos kép még olyan meleg mint a bejkli, ajánlom mindenkinek ha egy serveren vagytok vele tegyétek be spraynek és röhögjétek ki jo hangosan:P
IGEN , tudom ártatlannak és sebezhetönek tünik de a felvétel során nem sérült meg(sajnos)
[URL=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/eevaoay9+m_solata.jpg]Basimodel^[MsC] *<[:-)[/URL] -
#6093 többnyire tök balanced... goldrushnak a második fele amit nehéz bevenni :\ már ha az az amikor a kanyar után ilyen kis szűk helyen kell végigtolni a kocsit, meg van a szalmakazal meg hatalmas sniperhely a védőknél :D -
pirosBoci #6092
BAD A LEKLYOPP -
#6091 Egyik adó másik vám. -
#6090 mi a külömbség a tax és a vat között? -
#6089 Import áruért nem kell adót fizetni xD -
#6088 1,2$ = 1€ (legalábbis nálam, mert itt $ mellé volt 20% tax, euronál meg nincs...)
és nem mindent... szal Valve Complete meg szerintem az egyéb nagy csomagok kevesebb euróba fájnak mint dollárba(tax nélkül) fájtak (bár forintban így is rosszabbul járunk) -
#6087 Azért durván átváltották, 1$=1euro alapon. :D -
#6086 csak sajnos már euróban kell fizetni szal kicsit több :) -
#6085 Az nagyon kemény :o
Akinek nincs meg a játék most azonnal vegye meg.1888Ft! -
#6084 most steamen csak 10€ a játék -
#6083 azaz :) -
#6082 Jó volt ma a szerón :) -
#6081 Jóestét!
Köszönöm a lehetőséget -
#6080 launchba:
-console -
#6079 Én csak set launch-ba szoktam írni, hogy -novid vagy ha ki akarod írni fps-t meg ilyeneket akkor -console aztán net_graph1/2/3 attól függ mire vagy kíváncsi. -
#6078 Most telepítettem újra a gépem, milyen konzolparancsokat kell beírnom? Sajnos már nem emlékszem (faqban, gyíkban nem találtam, nem buherálni akarom a konfigot, csak az alapokat beállítani, 2 megás netem, 2 giga ramom van) -
#6077 Kéne Sóder update ^^ tök jó class :D jó lenne gyűjtögetni achievementeket xD
nameg a Skótnak is :))
sóder meg skót updatet a népnek :D -
#6076 Jól néz ki ezen a banneren a sóder. -
#6075 NEE! az nem sóder. aki sódert mondd legszívesebben pofánvágnám... Szoldzsör. még poénnak is rossz a sóder....
a régi banner sztem jobb volt. a régi dizájnok vannak itt. -
#6074 Nagyon nagy !!!! :D -
#6073 Nem rossz, szerintem -
#6072 oks értem, np -
#6071 Jó volt, csak kell a változatosság. De amúgy kikerülhet újra ha gondolod... -
#6070 A Spy meg a Sóder is még a régi. De egyébként jó. -
#6069 az melyik volt? linkt!4 -
#6068 muca milyen volt ^^
am nekem a mostani tetszik :C Tauntokkal :D -
#6067 még mindig nem értem miért nem volt jó az én mozgós flashes bannerem :O -
#6066 -
chooselee #6065 Pöpec csak a scoutnak a régi fegyvere van rajta, ha jól látom.De amúgy teszik. -
#6064 Boldog Karácsonyt
Készítettem egy bannert, ha tetszik akkor használhatnánk is
ittabanner -
#6063 jóak -
#6062 igényes meló :G -
#6061 http://www.youtube.com/watch?v=RO1oDEkxfpY
-
#6060 Te kis kocka, nem akarsz egyet nekem adni ? :) -
#6059 Bambergben szokott lenni tesóm amúgy -
#6058 Úgy tudtam nem küld Mo-ra a Valve :O -
#6057 ja xD -
chooselee #6056 A póló méretét sikerült eltalálnia? :D -
#6055 Bazz kaptam tesómtól 5 TF2 plakátot bazinagyot (ezt, ezt, ezt, ezt meg ezt Amerikából, egy spy-pólót, Achievements kitűzőket