30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#5734 Szerintem kellene neki egy olyan kütyü, ami mutatja a falon át , az ellen pozícióját -
#5733 neeem, aki meghallja az elkezd tauntolni ^^ -
Neoncsoves #5732 Simán jó lenne engineernek egy magno aminek ez lenne a tauntja:
1.
a másik fajta tauntja meg a közkedvelt rickroll lenne .D és aki hallótávolságban van az meghal:) -
#5731 Vagy rittyent egy ilyet a szerszámosládából:
-
#5730 vagy lehetne oylanis, h ha az engit választod, már eleve megnyerte a csapatod a pályát. -
#5729 vagy inkább már olyan teleport amit lerak, és valamikor egyszercsak váratlanul meghibásodik, minden szikrázik és valahol a map közepén elkezdenek headcrabs-ek teleportálódni és egyéb szörnyek és azokon kell mindenkinek átverekednie magát a másik oldalra, és ott igazi háborús zóna lenne -
donatus13 #5728 Igazából nekem elég lenne a nagyobb hatótávolság a sentryhez másodszintűnek és akkor bőven elég is lenne esetleg kicsi skin módosítás... -
#5727 vagy akár lehetne olyan is, hogy nincs fegyvere meg semmi, de ha benyomja a tauntot mindenélő meghal a másik csapatból. és 2 perc lesz az ellen spawn ideje -
#5726 Ennyi erővel, lehetne egy bogarat is építeni és az pásztázná szét az ellenfél területeit :D -
#5725 Sőt! akkor már legyen egyből álcázva is az egész cucmó. -
#5724 lol -
#5723 vagy lehetne szuborbitális ballisztikus termonukleáris rakétakilövője ^^ lerakja a kilövőt, aztán egy jelzőcuccost is le kell raknia oda ahova ki akarja lőni, és aztán kilövi :D mondjuk 2 perc lenne mondjuk míg kilövődik a rakéta, robban egy marhanagyot aztán sugárzás marad ott ami sebzi az áthaladókat -
PunkZoli #5722 lehetne akár még egy energia pajzsa is :) és mondjuk a diszpenzer töltené, ha meg überest lát benyomja :D -
#5721 nekem egy oylan shoti lenne az ötletem, amit nem kell újratölteni, de mondjuk kevesebbet sebez. -
#5720 ha már engi taunt: akkora jobb horog, hogy a takony menetet vág a célpont nyakán... mindez lemodellezve.
bocs -
donatus13 #5719 Az én elképzelésem:
A sentry jobb hatótávolság vagy mondjuk mesterlövész rész 4 ik pontra ami nagy hatótávolságra lő de mondjuk 1 percben egyszer.
Dispenser aki a közelében áll nagyobb crit eséllyel lő.
Teleport gyorsabb szerelhetőség egyszerre két embert is tudjon vinni ha rá állnak és esetleg gyorsabb újratöltési idő vagy mondjuk ha ezek nem olyan jók akkor miután kijön a teleportból még 20 mp ig tölti az életét vagy mondjuk gyorsabban fut:D.
Fegyverekre gyorsabb és erősebb shoti, kalapács hmm esetleg több vas mondjuk 350 vassal mehetne, pisztollyal meg nem tudom mit lehetne mondjuk páros tomb raider pistole:D -
#5718 +sunaszaft diszpenzer.
-
#5717 Kétirányú teleport. -
#5716 lol :D -
#5715 olyan sentry, ami méretre és kinézetre olyan mint a lvl1 sentry, csak 150 vasba kerül, nem lehet fejleszteni, kicsit több élete van és többet sebez. Támadó engineer ftw! -
#5714 1; bumeráng csavarkulcs.
2; Spy látó sapkalámpa
3; adrenalin injekciót kilövő sg update: ha ellenséges scout-ot talál el, az szívrohamot kap, ha baráti heavy-t, akkor az gyorsabban fut.
taunt: egy csavaranyát rádob az ellen nyakára és addig csavarja, míg az meghal. -
#5713 Ez a lángszórós sentry jó lenne, kisebb sebzés, több élet, ugyanúgy égne az ellenség mint pyronál, sentry kinyírása után is. Dispensernél vagy gyorsabb heal és nem adna vasat vagy critet adna a közelében állóknak x ideig. Mondjuk 10másodpercig, aztán el kéne távolodni tőle vagy újra kéne töltődnie, szóval, hogy ne legyen túl erős. :D Teleportnál meg olyat tudnék elképzelni, hogy mondjuk az upgradelt teleport 2 részből állna mikor lerakod, 2 személyt tudna teleportálni, de tovább tartana újratöltődnie. Jól jönne medic+x kaszt párosításánál. -
PunkZoli #5712 szerintem kéne valami blokád építő cucc, amit szét lőhetnek ugyan, fellehetne kalapálni (teleport helyett)
szentri helyett meg valami kis tank :DDDD
-
#5711 Engi updatet hogy tudnátok elképzelni? ^^
Spyt látó sentry? :D
masszívabb sentry kisebb sebzéssel?
Only heal dispenser? (persez jobban gyógyítana)
gyorsabb teleport?
-
#5710 Most miért? Beépíted sarkokra, onnantól meg már gáz, mert meggyújtja az ellenfele és annak annyi. :) -
#5709 jah, mert TF még annyira nem prósodott el.... -
#5708 értelme nem sok lenne, 10 méterről leszedi egy scout pisztollyal :P
ez is prőtől függ, van aki segít a kezdőknek, van aki nem. sztem CSS-be nehezebb dolga van egy újoncnak, mint TF2-ben -
#5707 Sentry upgrade
-
#5706 Na igen van néhány ilyen eset. -
#5705 színvonal alatt nem feltétlen a skillet értem...
szal (konkrét példa és utalás nélkül) én spec nem szeretem az ilyen "prokat" pubon... annyira elvannak szállva maguktól, azt ha betéved egy kezdő a csapatba annak simán elmegy egy életre a kedve a játéktól, mert nem segít neki csak leugatja hogy mekkora faszláma... :\ ezt én így nem tartom színvonalnak...
de ez csak úgy általánosságban ^^ sok ilyet láttam... -
#5704 milyen jelzővel van az ilyen szerver ellátva? -
#5703 -
#5702 nem is azt mondtam, hogy oda kell menni a mezei játékosnak, a színvonalról volt szó^^ -
Borg #5701 És a mezei usernek aki kikapcsolódásra vágyik tf2-ben, miért jó az ha prau klánosok hentelik halomra? -
#5700 a legszínvonalasabb szerver a totaltf2 szerver, ha beindul a forgalom rajta; rogues, cR, msc, tm, argo....volt, hogy csak profi klánosok(értsd magyar scene) játszottak rajta -
#5699 szerintem is színvonalasabb, csak raktak rá szutyok classlimitet :\ meg mindig tele xD classlimit rajta van még amúgy? -
#5698 én meg OGC-n kezdtem és áttértem kartelre. nekem az valahogy színvonalasabbnak tűnt. argon sem a társaság, sem a szerver nem tetszik. -
#5697 argo-n nekem azt nem tetszik, hogy állandóan alltalk van, és az egész egy nagy káosz... -
#5696 nevek, meg esetleg szerver hogy hol játszanak ^^ szal én anno Kartelen kezdtem, aztán átmentem OGCre, aztán most SG-OGC közt ingázom :D ha SG beindul egy darabig ott leszek valszeg, aztán lehet hogy visszanézek majd Kartelre xD
hallottam még valami ARGO szerverről, asszem fel is néztem egyszer de akkor nem tetszett a társaság... (mondjuk először az OGCs sem de aztán vagy megváltoztak vagy csak jobb napom volt vagy csak jobb embereket fogtam ki és odaszoktam :D) -
#5695 Csak a nevek változnak. :)