30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#5774 ja és azért nem semmi ez basszus majd kipróbálom xD -
#5773 végülis ha hátrál pyro elől akár így is tud még valamit tenni "még" xD -
#5772 Jaja. -
#5771 és nem :D most nézem tényleg :D de dúrva :D
demo stickeyt meg most rendesen szét lehet lőni? nem csak odébb lőni? O.o -
#5770 mi a geci felnézek már :D április 1 van? :D szopattok vagy mi? XDDDD
stickeyt amúgy eddig is szét lehetett lőni O.o -
#5769 Az biztos. Most imádtam meg igazan csak a spy-t :D -
#5768 Pffff, baszki. :D Nem hittem volna, hogy te fogod beírn. Csak úgy hentelted a népet kartelen spy-al. :P -
#5767 Spy megérdemelt már egy kis buffot. -
#5766 Aha, geci jól néz ki, nagyon gyorsan visszatölti az életed és gyorsabban termeli a vasat, de úgy érzem, hogy a critek is sűrűbbek lettek. :/ A Teleport ugyanúgy néz ki ha lvl3-ra kalapálod, 200 vas szintenként, viszont utána nem az elejéről tölt a csík vissza hanem kb. 3/4-ről és azt is gyorsabban. Összeségében jó lett az update, demoman-nel ritkábban játszom, szóval nem zavar, hogy szét lehet lőni a stickyjeit mindennel. Spy viszont elég durva lett. Végig lehet cloak-ban menni a pályán, igaz az látszódik amikor vasat vesz fel. -
#5765 lvl3 disp????? -
chooselee #5764 Lassan vissza kellene állnom erre is! :P -
#5763 hát ezt elk*rták finoman szólva
demonak csak az üvege maradt - pipe visszafújható, sztiki szétlőhető, és már csak egy iszákos maradt, tényleg T_T
-engineert erősíteték és pont "egyeneságú" ellenségét, demomant gyengítették
engineert így már csak sniper tudja kiszedni, überdemo sztikijeit is szétlövi azonnal
2 lvl3-as dispenser meg felér 2 privát medickel - baromság
és hát a kritgyilok felirat elüt
rohadt valve, így már nem ér a kedvenc kasztom semmit -
#5762 Megyek és kipróbálom -
#5761 Lol, nem semmi. Scouthoz semmi ötletem nincs, de azért rendesek, hogy meghallgatják a játékosokat.
Ez viszont durva:
Spies will be able to recharge their cloaking ability by picking up ammo off of the ground. -
Borg #5760 A tf2 szerver updatel, csak azért off most.
A valvetől megszokott módon a rohamot nem bírják a content szerverek, így minusz 1-es sebességgel jön a cucc... -
#5759 "Habár Robin Walker-ék azt "ígérték", hogy idén már nem lesz több update, ha egy nagy frissítés nem is, valami kicsi úgy tűnik mégis belefért. Nem "nagy" update, de majdnem elmehetne olyannak, ráadásul több kaszt is érintett, elég rendesen."
tf2 frissítés
angolul -
#5758 Na alakul az SG Team? -
#5757 Vegyél egy használt, AGP-s X1950PRO-t szerintem, tegyél még bele 1 giga ramot, és egy jó nagy procit. :)
Vagy majdnem ugyanennyiből cseréld le az alaplapod, a procid, a memóriád és a VGA-d (mert ugye eladod a régi cumókat). -
#5756 lol -
#5755 én ati mobility radeon x700 256MB-al nyomom laptopról xD -
#5754 Off.
Ugye ez egy AGP-s rendszer?
Esetleg ezen a fronton -ahogy Jozing is mondja-
egy használt vga-n kívül már nagyon nem érdemes nézelődni.
Amúgy meg tunigbarát s775 c2d+2giga ddr2 ram, belépőszinten 4670 / 9600 széria, a fölött pedig 4830 -de itt ugye platformcsere - jelentősebb pénzmagkiadás. -
#5753 sztem még egy giga ramot vegyél bele, a töltési idő jelentősen lerövidül! a kártyád AGP-s vagy PCI-E-s?
ha AGP-s akkor egy hazsnált 7600GT úgygondolom neked elegendő lenne, ha PCI-S akkor nézhetsz egy HD3650-et. a procid többet úgy se hajtana ki. -
#5752 nekem amd x2 4200+, ati 3850-el, 1.5giga rammal maxon megyeget 1280x1024-ben -
#5751 Nincs baj vele, hogy itt is megkérdezted, csak tapasztalatból mondom, hogy itt nem mindig kapsz hiteles és korrekt tanácsot. -
#5750 Jó értem, csak én kifejezetten ehhez a játékhoz szeretnék venni kártyát, mivel a Crysis, GTA4 és társaik hidegen hagynak. Azért kérdeztem itt, hogy ha valakinek közel azonos gépe van mit ajánl... -
#5749 Szerintem jobban járnál, ha átmennél a hardver fórumrészre, és a 'Milyen gépet vegyek?' topikban feltennéd a kérdésedet. Több a hozzáértő, többen olvassák, szakszerűbb véleményt kapsz. Elmondod hogy nagyságrendileg mennyit tudsz rákölteni, és ők megmondják mi lenne a kézenfekvő. -
#5748 Sziasztok, tegnap megvettem a TF2-őt. Segítséget szeretnék kérni tőletek:
Mit javasoltok, hogy egy AMD3000+, 1024MB DDR, és ATIX600 gép esetén a videokártya csere mennyiben javítana a mostani fps hiányon. (minden minimumra véve el-el megy a játék, de egy jelentősebb akciónál keményen beszaggat) Megnéztem a can you run it oldalon a videokártyát és a procit épp a minimum felé teszi. A proci sebesség ill. a memória mennyisége elegendő a szerint.
[olcsó kártyára gondoltam ~20-30K amivel már jól futtatható a játék]
Előre is Köszi a válaszokat. -
#5747 Jaj, de szeretem ezt a kifejezést xD
Meglepem magamat egy .... -
#5746 Az SG Team tagfelvételt hirdet az újonnan induló [szin=orange]Team Fortress 2 és a már meglévő Counter-Strike: Source csapatába![/szin]
---
Tagfelvétel meghosszabbítva 15.- ig.
A vizsgaidőszakra és az ünnepekre tekintettel nem fogunk feladatokat kiosztani a jelentekzőknek, mindössze egy bemutatkozást várunk a PÜ-ben.
---
Beindítottuk a TF2 szerverünket. Újonnan alakuló csapatába és a már régóta aktív CSS teambe keresnénk új tagokat. Lehetőséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erősítsék.
Hogy miért jó ez neked?
-Saját CSS és TF2 szerver.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít (valamint finanszíroz), amelyek ügyeiből egyenlően kiveszi minden tag a részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézését/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a Team Fortress 2 és/vagy Counter-Strike: Source (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél TF2 és/vagy CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Lehetőség szerint nemkihagyni a team sörözést.
-18 év alsó korhatár.
Mi nem kizáró ok?
-Rendelkezned kell eredeti CSS és/vagy TF2-vel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SGTeam HQ
oldalon lehet megtekinteni.
Jelentkezés menete?
-Jelentkezel Guer-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, életkorod, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív és küldesz egy rövid bemutatkozást. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak meghosszabítva – dec. 15. 24:00 -ig, ez alatt, és ezután 10 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belső szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Akinek még bármilyen kérdése lenne az forduljon Guer - hez vagy(halál esetén) IcE TeE - hoz az SG Team topikban.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
-
#5745 sztem ha most advent közepén nem csinálnak freeweekenendet akkor hülyék... sokan meglepnék másokat/magukat egy TF2-vel. csak még nem tudják -
#5744 Vagy egyik se.
Karácsony előtt 1-2-3 hónappal kellett volna nyílt hétvégét csinálni, hogy sokan azt kérjék ajándéknak, vagy adják. Karácsony után szokott a vásárlási kedv csökkenni szerintem, mert mindenki megkapja azt amit akart... -
#5743 vagy mindkettő -
#5742 sztem most L4D lesz karácsonykor. -
#5741 gondolom karácsonykor is lesz. -
#5740 nincs, csak úgynevezett ingyen hétvégén lehet kipróbálni, ekkor mindenki játszhat 2-3 napot anélkül, hogy megvenné - már volt 3 ilyen alakom mellesleg -
#5739 Nincs! -
ZSOOLT2 #5738 Hello, van Team Fortress 2 demó? Neten sok helyen néztem, de nem találtam..... -
#5737 ovlastam már :D -
#5736 Nem rossz -
#5735 nem tudom, olvastátok-e, de volt egy engineer vízió a totaltf hasábjain:
http://totaltf.hu/hirek/2008-10-10_engineer_vizio_1/
http://totaltf.hu/hirek/2008-10-10_engineer_vizio_2/
röviden:
-Elektromos pók
Amolyan pisztolyt helyettesítő szerkezet
-Gőz-nyomású shotgun
Természetesen a shotgun utódja
-Építkezős/harci csavarkulcsok
Az alap csavarkulcs helyett