30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#5694 érdekes, hogy kábé 1-2 hete nem TF2őztem úgy istenigazából (néha fel-felmentem 10 percekre), mert inkább CSS-ztem. felmegyek ma meg tegnap kartelre, és alig van ismerős arc. de tényleg, ez érdekes. ne értsetek félre, nem baj, sőt, jó látni hogy vannak újak is. de ennyire számítanak,e nnyire gyorsan változik a közösség? -
#5693 nemkell azt piszkalni eggyaltalan -
PunkZoli #5692 növeljük miért nincs?:D -
#5691 -
#5690 Nem tudom a többiek hogy értelmezték, de én a "maradjon a jelenlegi" lehetőségnél az alap beállításokra szavaztam.... -
#5689 -
#5688 nekem ez tetszik :)
-
#5687 Szavazással mi legyen? Betegyem újra pontosítva? -
#5686 Heavy masturbating -
#5685 Pyro -
#5684 lol ez dejó :d -
#5683 -
#5682 omgwtf :D -
#5681 Sniper hitscanes, ember mogé kell lőni. -
#5680 -
#5679 faxanidu, create your own server from the menu in Tf2, type in console cvarlist, look for the hitboxes command, turn it on. look at how f*ckign big the hitboxes are! the head hitbox is 2x bigger than the size of the character. -
#5678 videó alól:
To everyone that thinks the close range headshots arent headshots - Its the hitboxes.
Close range the hitbox issues are MUCH more noticable, and once you get comfortable with cq sniping you realise that you dont need to aim at where they are - its kinda hard to explain, i dont know if im aiming ahead or infront, but i know where to aim. So, no, they are not hitting their head all of the time, but they ARE hitting what they are aiming for.
well its only when you are in your own server, and you turn off lag compensation where shooting the "hitbox" makes a drastic difference in where you shoot the lagged hitbox to get that head shot, but other than that... In a real server they will always have lag compensation on, so hitting the hitbox doesnt really make that much of a difference, a person still has to shoot the head on the sniper class model. Just that, they sweep snipe, so the crosshair doesnt look like its going to the head. -
PunkZoli #5677 fogadok van sebessége a tölténynek :\ na ne oltsuk egymást -
#5676 te lősz és a hitbox akkorra ér oda -
PunkZoli #5675 ha a hitbox késik miért kell elé lőni? -
#5674 gyertek játszani 1 órát -
#5673 játszottál már sniperral? ha igen, tudnád, hogy a hitboxok késnek, ezáltal mindig elé kell célozni, pl ezért kell a scout elé beszámolni egy métert is kb
csinálj saját szervert és a konzolból hívd elő a hitboxokat és látni fogod, hogy nem is akkora, amekkora a karakter -
#5672 Biztos nem tűnt fel senkinek, hogy ennyi fejest lő... nem is ott süti el a fegyvert ahol van a feje...
-
#5671 sztem többség a jelenlegit az alapnak gondolta XD
---
Auto-Aim: olyan hitboxok vannak benne O.o tökre odébb lő, meg már fal mögött van mikor lő... de amúgy jól tolja :D -
#5670 Na mivel nem tudtam róla, hogy már 10-re van csökkentve a respwan time, lehetne szavazást tartani, hogy maradjon 10 vagy legyen eredeti 25(?). Mert én írtam Abilitynek, hogy így kéne szavazni, szal félig-meddig én hibám. :P A respawn idő kiiktatását úgy látszik nem sokan akarják.^^ Vagy hülyeség? -
#5669 ebben nincs sztem semmi különös :) -
#5668 Scout-nak én is lőttem már ilyeneket :) -
#5667 Nekem ez jön be !
Klikk -
#5666 lehet, hogy nem kezdő -
#5665 Én sem félnék ettől, de kell idő is.
(majd valamikor engem is beesz a fene, ha már nem éjszakázom, meg lesznek egy páran a szerveren) -
#5664 esetleg vmi moddal (zombis mod stb.) oda lehetne vonzani az embereket a szerverre. -
#5663 Én csak a 24 órásat kaptam meg :D
Sok b**i-nak nincs jobb dolga -.-' -
Borg #5662 Sőt pár jelentkező is akadt már Guernél, rögtön a tegnapi kiírás után :)
Nem lesz ezzel semmi gond, összeállítunk egy jó kis tf2 teamet adminokkal, aztán onnantól már adódik a szerver népessége. CSS is olyan, hogyha a tagok aktívak a szerveren, akkor a többiek már maguktól jönnek. -
#5661 nem is friendem :O -
#5660 /me :Blablablablabla
:D én már láttam ilyen szopatást :D aztán visszaírtam ugyanígy szép kéken ^^ aztán töröltem az illetőt... -
#5659 Újfajta Acclopó jelent meg, ilyet még nem láttam. Most írt nekem chaten:
15:20 - (1) [SteamVerificationAdmin] :Hello, Steam Automated Support has detected multiple ip usage on this steam account. This
account is in danger of being shut down unless immediate actions are taken. For verification
and full control over this account please state your Account Name/Password. Thank you, and
for any questions please refer to steampowered.com
Please format the information as : Username/Password
15:20 - (1) [SteamVerificationAdmin] :Please Note: Not Verifying Account Information, Your Account will be shut down within 24 Hours.
jah és kék színnel írt, amit nem tudom hogy csinált -
#5658 Ez igaz :) -
#5657 Volt már tele a szerver. -
#5656 Nem akarok rosszmájúnak tűnni de először játékosok kellenének a server-re, hogy legyen kiből válogatni.
És ha jó arcok az adminok akkor maguktól fognak jelentkezni a játékosok és kérdezősködni az emberek nem kell hirdetni. -
#5655 és hogyan mérnétek fel amikor ezekben a hetekben folyamatosan tanulnom kell ha? :) most folyton elővizsgáink vannak
"ezután újabb 10 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek"