30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#5854 Omni bot egyébként a neve Tf2 höz sajna még nicns kész de jópár dologhoz már igen. -
#5853 team fortress classichoz vannak, végülis hasonlóak a classok csak ott 5-10x több skill kell mindenhez :D -
#5852 csak az nem bot :P -
#5851 Az más téma
Amúgy utánaolvasgattam és van egy készülőben. Valami engine Updatere várnak a Valve-től hogy kiadják. -
#5850 nincsenek :] anélkül is tudsz játszani, csak magaddal -
#5849 Lehet hülye kérdés de nincsenek Botok a játékban?
Mivel most 1 hétig koleszba leszek így jó lenne ha lehetne botokat berakni Offiline játszáshoz hogy megismerjem a karaktereket jobban. -
#5848 Ez fent van már szerón?
http://www.fpsbanana.com/maps/73741 -
#5847 szörnyürossz :) -
#5846 Elmegy :D -
#5845 omg -
Neoncsoves #5844 lol beszarás -
#5843 ma időnkét, elég sokan voltunk a tf szerón, css szerón még többen -
#5842 vagy tauntot láttál (pl. a Soldiernek az elsődleges fegyvernél megnyomva rakétát meg gránátot dobál a kezében), vagy valami mást láttál annak mert ilyen nincs...
vagy az engineer dispenserjéhez közel állva ugyanolyan színes csóva megy bele a soldierbe mint a medic fegyvere, illetve egy emelettel lejjebb/feljebb a medic át tud egy rövid ideig gyógyítani a falon, légy résen -
#5841 bocsi, csak egy kisebb nyomatékot adtam a mondandómnak :) -
#5840 5 másodperc speed buffot kap a karaktered. Ha megeszel egy sandvichet, akkor érhető el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vicceltem -
#5839 na és az mire jó? :D és h csalhatom elő?? -
#5838 az a soldier speed aurája volt, rájöttem xD -
#5837 én nem veszem ezt negatívumként, mmint h "letol" hisz ebből tanulok...(szerncsére nem trágár szavakkal fejezte ki h low vagyok^^)
én olyat láttam h a soldier benyomott vmit, medic SEHOL nemvolt akkor, és a kariból egy öv-szerű cucc jött ki...ettől függetlenül lehet h nincs ilyen, és csak képzelődtem.de kérdezni lehet... -
#5836 ...a fehér/sárga csillagok rocketjump illetve stickeyjump közben is az új update miatt van, ezek az ugrások új effekteket kaptak -
donatus13 #5835 Nem kell ennyire letolni még új gyerek :D -
#5834 3 kaszt amikhez szerezhető fegyver: Medic, Pyro, Heavy: Csak nekik vannak achievementjeik!!4 (már amikkel fegyvereket szerezhetsz. Mert másoknak is vannak, de azok azelőtt is megvoltak mielőtt fegyverekért rakták volna be a többi achievementet)
minden más amit ezzel kapcsolatban képzelsz hülyeség
engineert csak az update javította fel (az építményeit), egyébként nem extrázható fel
spy-t is az update javította fel (ammoszedés= láthatatlanságot feltölti)
és figyelj ha akárki meglövi vagy nekiütközik a spy-nak mikor láthatatlan, akkor mindenképp felfénylik a színe!!44
a rejtélyes köröd az szerintem medic volt aki gyógyította a soldieredet (a saját színében fénylik), néha van crit rakétája, amikor a rakéta körül ugyancsak szín lesz, mint minden kaszt esetében a saját lövedéknél, ne mondj hülyeségeket -
#5833 áh de szerettem én is a kísérletezős korszakomat tavaly mikor megvettem :) -
#5832 de láttam olyat h a soldier v demo(nem emléxem) csinál maga körül vmi kört...na az mi?? meg a soldiernek rocket jump közben ilyen fehér csillagos a lába...de lehet az eddigis volt. viszont azt a kört nemtudom mivolt...lehet a G-vel kell csinálni aztis...majd kikísérletezem -
#5831 csak ehhez a 3 kaszthoz vannak achievementek, amik új fegyvereket is adnak
engineer kalapálással tudja fejleszteni az építményeit.
láthatatlan spy-t meg úgy fedték fel, hogy nekiütköztek :) -
#5830 megvan amik kellettek...
olyan kérdésem van még, hogy a 3 kaszton kívül(medic,pyro,heavy) a többihez is vannak extra dolgok nem?? látom sokszor h az engineer pl magasabb szintű teleportot rak le stb...meg asszem soldier v demo felfedi a spy-t...ezeket h lehet megszerezni?? mert annyi achievment van h alig találom őket(pár engineer-eset találtam) kár h ezekre nincs még szűrő...jó lenne -
#5829 Achievementek közül pipáld ki, melyiket akarod megszerezni, és látni fogod hogy áll játék közben. -
#5828 és elkurja a statisztikád is :S -
#5827 Ne használj achi szervert, sokkal izgalmasabb, élvezetesebb anélkül. -
#5826 ok köszönöm...pl a G betűt is ma délben fedeztem fel...1 hónapja sincs meg a game, fejlődgetek azért szép lassan -
#5825 nem kell egész nap kockulni... játssz céltudatosan... megnézed milyen achievment kell és akkor úgy játszol... nem agyonégeted az ellent hanem meggyújtod aztán shotival kivégzed. miután megöltél valakit rátaposol G-re... aztán más fegyverrel ölsz megint G, és a 3dik fegyverrel is...
amúgy van... filternek írd be mapnévhez hogy achievement vagy achievementbox -
#5824 igen abból 9 van...de lassú nekem, és nemtudok kockulni egész nap! -
#5823 pyro nagyon gyorsan összejön... -
#5822 Na végre feltelepítettem :)
Kicsit szokatlan meg fura. :) -
#5821 vki írta anno, hogy volt olyan szerver, amin csak achievmentekre mentek...van még ilyesmi?? mert nekem már van 30ach. de olyan lassan jön, pl a pyro kis pisztolyát annyira szeretném,de mire az összejön sima hent közben. -
#5820 Gyertek szeróra :) -
#5819 áááá énis most látom h csak 10 dollár, hihetetlen, és most a dollár is csak 200...akkor ez most bestbuy!! -
chooselee #5818 De vigyázz,mert van egy lejárati határideje! -
#5817 welcome here :) -
#5816 n+1 -
#5815 nem 3?