30108
  • Lacccca
    Omni bot egyébként a neve Tf2 höz sajna még nicns kész de jópár dologhoz már igen.
  • zomgzerg
    team fortress classichoz vannak, végülis hasonlóak a classok csak ott 5-10x több skill kell mindenhez :D
  • Aquir
    csak az nem bot :P
  • Lacccca
    Az más téma
    Amúgy utánaolvasgattam és van egy készülőben. Valami engine Updatere várnak a Valve-től hogy kiadják.
  • Aquir
    nincsenek :] anélkül is tudsz játszani, csak magaddal
  • Lacccca
    Lehet hülye kérdés de nincsenek Botok a játékban?
    Mivel most 1 hétig koleszba leszek így jó lenne ha lehetne botokat berakni Offiline játszáshoz hogy megismerjem a karaktereket jobban.
  • Lacccca
    Ez fent van már szerón?
    http://www.fpsbanana.com/maps/73741
  • Guer
    szörnyürossz :)
  • IcE TeE
    Elmegy :D
  • Aquir
    omg
  • Neoncsoves
    lol beszarás
  • IcE TeE
    ma időnkét, elég sokan voltunk a tf szerón, css szerón még többen
  • Aquir
    vagy tauntot láttál (pl. a Soldiernek az elsődleges fegyvernél megnyomva rakétát meg gránátot dobál a kezében), vagy valami mást láttál annak mert ilyen nincs...

vagy az engineer dispenserjéhez közel állva ugyanolyan színes csóva megy bele a soldierbe mint a medic fegyvere, illetve egy emelettel lejjebb/feljebb a medic át tud egy rövid ideig gyógyítani a falon, légy résen
  • Aquir
    bocsi, csak egy kisebb nyomatékot adtam a mondandómnak :)
  • Rage47
    5 másodperc speed buffot kap a karaktered. Ha megeszel egy sandvichet, akkor érhető el.

• Morphin
    na és az mire jó? :D és h csalhatom elő??
  • Rage47
    az a soldier speed aurája volt, rájöttem xD
  • Morphin
    én nem veszem ezt negatívumként, mmint h "letol" hisz ebből tanulok...(szerncsére nem trágár szavakkal fejezte ki h low vagyok^^)

én olyat láttam h a soldier benyomott vmit, medic SEHOL nemvolt akkor, és a kariból egy öv-szerű cucc jött ki...ettől függetlenül lehet h nincs ilyen, és csak képzelődtem.de kérdezni lehet...
  • sonic syndicate
    ...a fehér/sárga csillagok rocketjump illetve stickeyjump közben is az új update miatt van, ezek az ugrások új effekteket kaptak
  • donatus13
    Nem kell ennyire letolni még új gyerek :D
  • Aquir
    3 kaszt amikhez szerezhető fegyver: Medic, Pyro, Heavy: Csak nekik vannak achievementjeik!!4 (már amikkel fegyvereket szerezhetsz. Mert másoknak is vannak, de azok azelőtt is megvoltak mielőtt fegyverekért rakták volna be a többi achievementet)
    minden más amit ezzel kapcsolatban képzelsz hülyeség

engineert csak az update javította fel (az építményeit), egyébként nem extrázható fel
    spy-t is az update javította fel (ammoszedés= láthatatlanságot feltölti)
    és figyelj ha akárki meglövi vagy nekiütközik a spy-nak mikor láthatatlan, akkor mindenképp felfénylik a színe!!44

a rejtélyes köröd az szerintem medic volt aki gyógyította a soldieredet (a saját színében fénylik), néha van crit rakétája, amikor a rakéta körül ugyancsak szín lesz, mint minden kaszt esetében a saját lövedéknél, ne mondj hülyeségeket
  • Rage47
    áh de szerettem én is a kísérletezős korszakomat tavaly mikor megvettem :)
  • Morphin
    de láttam olyat h a soldier v demo(nem emléxem) csinál maga körül vmi kört...na az mi?? meg a soldiernek rocket jump közben ilyen fehér csillagos a lába...de lehet az eddigis volt. viszont azt a kört nemtudom mivolt...lehet a G-vel kell csinálni aztis...majd kikísérletezem
  • Rage47
    csak ehhez a 3 kaszthoz vannak achievementek, amik új fegyvereket is adnak
    engineer kalapálással tudja fejleszteni az építményeit.
    láthatatlan spy-t meg úgy fedték fel, hogy nekiütköztek :)
  • Morphin
    megvan amik kellettek...
    olyan kérdésem van még, hogy a 3 kaszton kívül(medic,pyro,heavy) a többihez is vannak extra dolgok nem?? látom sokszor h az engineer pl magasabb szintű teleportot rak le stb...meg asszem soldier v demo felfedi a spy-t...ezeket h lehet megszerezni?? mert annyi achievment van h alig találom őket(pár engineer-eset találtam) kár h ezekre nincs még szűrő...jó lenne
  • Twetr0x
    Achievementek közül pipáld ki, melyiket akarod megszerezni, és látni fogod hogy áll játék közben.
  • Rage47
    és elkurja a statisztikád is :S
  • Nitramk
    Ne használj achi szervert, sokkal izgalmasabb, élvezetesebb anélkül.
  • Morphin
    ok köszönöm...pl a G betűt is ma délben fedeztem fel...1 hónapja sincs meg a game, fejlődgetek azért szép lassan
  • armageddon666
    nem kell egész nap kockulni... játssz céltudatosan... megnézed milyen achievment kell és akkor úgy játszol... nem agyonégeted az ellent hanem meggyújtod aztán shotival kivégzed. miután megöltél valakit rátaposol G-re... aztán más fegyverrel ölsz megint G, és a 3dik fegyverrel is...

amúgy van... filternek írd be mapnévhez hogy achievement vagy achievementbox
  • Morphin
    igen abból 9 van...de lassú nekem, és nemtudok kockulni egész nap!
  • armageddon666
    pyro nagyon gyorsan összejön...
  • slimslim
    Na végre feltelepítettem :)
    Kicsit szokatlan meg fura. :)
  • Morphin
    vki írta anno, hogy volt olyan szerver, amin csak achievmentekre mentek...van még ilyesmi?? mert nekem már van 30ach. de olyan lassan jön, pl a pyro kis pisztolyát annyira szeretném,de mire az összejön sima hent közben.
  • IcE TeE
    Gyertek szeróra :)
  • Morphin
    áááá énis most látom h csak 10 dollár, hihetetlen, és most a dollár is csak 200...akkor ez most bestbuy!!
  • chooselee
    De vigyázz,mert van egy lejárati határideje!
  • Guer
    welcome here :)
  • Nitramk
    n+1
  • sonic syndicate
    nem 3?