30108
  • Dizson
    bocsi, 7. nightcups.
  • Dizson
    Lassan kezdődik a 6. TF2 nightcups! Gyertek nézni! LINK
  • petyapontp
    hi!
    nincs túl jó gépem ezért növelni szeretném az FPS-t a játékba.
    Az lenne a kérdésem hogy milyen konzol paracsokkal vagy esetleg mással tudnám ezt elérni.
    (nem tudok új gépet venni)
  • jozing
    a scout-spy-pyro sztem kiemelten fontos, mert egyik sem olyan fontos/lassú kaszt hogy keljen nekik teleport. a medic is elég gyors, bár nagy távolságoknál jól jön neki is a teleport. a többi sztem egyértelmű prioritás szempontjából.

én is visa kártyával fizettem mind 2x, és megvolt a játék kattintás után :P
  • IcE TeE
    CSS-t visszavonom :)
  • IcE TeE
    TF2 szerver:
    Szerveren ezentúl lehet használni a !votescramble parancsot, ezzel lehet szavazni,h legyen-e csapatonként játékos keverés! 65% Igen válasz kell a keveréshez.
    Holnap átírom,h magyar legyen ez is :)

Javítottam pár helyen az ékezetes betűket (nem jelentek meg).

CSS szerver:
    Css szerveren ha jól láttam (és nem bug) lekerült a dinamikus hostname.
  • sonic syndicate
    már heavy updatenél kijavították xD
  • Aquir
    k
  • PunkZoli
    az is volt régen
  • Aquir
    annyit tudok hogy ha láthatatlan vagy akkor biztos hogy nincs
  • PunkZoli
    mé, nincs már trail a spy alatt ha teleportál?
  • Aquir
    amikor a teleportot nézi nézi amíg odaérsz és az orrod előtt megy be a scout xD
  • Rage47
    ettől szép a public^^
  • sonic syndicate
    de akkor is kéne tudni a kasztok prioritását...amit a pubosok nagy része még mindig nem tud
  • FTF2mg
    Sikerült! :)

a tűzfal volt a hibás :)
  • Aquir
    xD

3-as szintűnél már bátran mehet mindenki ha nincs nagy tömeg :]
  • FTF2mg
    Ha még van itt valaki légyzsi segítsetek,

Most próbálom a steamen keresztül megvásárolni a TF2öt,

Visa kártya meg minden oké látszólag. A vásárlás mégis kudarba fullad, a banki értesítő smsben pedig az áll hogy a steam games 1HUF-t akar levonni a számláról, sikertelenül...

valaki tapasztalat VISA kártyával?
  • Nitramk
    Ki van írva a videónál :)
  • sonic syndicate
  • jozing
    ismered az AUC-t? ez meglepő :P

sonic syndicate: igen, aki 13 éves kor alatt játszik az kapjon vac bant. sőt, a kékszemű, 160cm alatti barna hosszúhajúak is kapjanak. vagy aki pyrozik, mert nOOb. az összes újonc kapjon, mert fingja sincs a játékról. meg a lámerek is. a cspák is, mit kempelnek. meg az engik. spy hátbatámad... a medic meg tápos kaszt.

amúgy ha oylan szereverekre jársz, ahol iylen hekkerek vanna elég low-endek lehetnek. karteélen még nem is láttam csalót.

sőt, a legjob az lenne, ha mindenki kapna egy TF2 bant, és akkor nincs is gond a játékkal
  • Twetr0x
    Mivan, nem vagyok itt 2 napig és mindenki flamel?
    Engineerrel támadni kell, ráadásul 2fort egy szar, ott nyugodtan menjen mindenki az ellenfél inteléhez engie-vel.
  • chooselee
    Az "elnézéses" kollégád nem miskolci egyetemista volt? :)
  • Guer
    Odafogunk rá figyelni (nézd ezt el még csak most indult a server nemrég)
  • Narxis
    rsx jó arc. xd
  • ZseniálisTeknős
    Bakker, pedig az egyik pályát csak akkor láttam először, én csak keringtem mint gólyafos a levegőben (elárulom, a többiek is)

Csapatkeverés tényleg jó ötlet, csak támogatni tudom.

Én is játszottam olyan pályán egy másik magyar szerón, hogy 11-0 kapott ki a csapatom....(lehet így harmincon túl ez nem okozott törést piciny lelkem bimbódzó leveleiben).

Peace! Off off!
  • IcE TeE
    Köszi, de most az lesz sztem,h 2 pályarész váltásakor lesz egy csapatkeverés !
    Bevallom tegnap engem is felidegesítettetek, 2-3 mapon keresztül csak ti nyertetek, ennek nem volt túl sok értelme
  • Nitramk
    Hétvégén 2fort szerver, hétköznap normális :)
  • IcE TeE
    AUC Team :D
    Ejnye :)
  • ZseniálisTeknős
    Hali!

Köszi Ice, én is így gondoltam, és becsülöm, hogy leírtad az igazat, respect + nagy pirospont neked!

Egyik kollégám szerint az elnézés azt jelenti - és nem többet -, hogy amikor hátulról k****ed a szamarat, elnézel a csacsi két füle között....

Komolyra fordítva a szót majdnem két évig voltam egy nagy magyar CS:S klán tagjaként admin, de soha, leírom még egyszer, soha nem kickeltem senkit azért, mert jobban játszott nálam... Vagy ki kellett volna vágnom Kodit, mert 34-1 kd,. aránnyal lehentelte egymaga az egész csapatot? Örültem hogy játszhattam vele, és tanulhattam tőle.

Amúgy meg rohadtul nem vagyok prőőőőőőő, ezt inkább ne írja senki, nálam sokkal jobb játékosok vannak a magyar szervereken is

Egyetlen előnyöm van, hogy elkészítettem egy leírásszerűséget, és ez alapján játék közben sebzést számolva matekolva gyilkolászom az emberkéket

Esethez visszatérve nem csak engem, hanem egyik klántársamat (Face33) is kickelte egy admin, ő is meglepődött rajta rendesen. Mindebből levonva a konklúziót az adminok válogatását-szűrését a felvételüket követően is el lehet végezni, de ez csak egy jótanács tőlem...

És hogy építő jellegű dolgokat is írjak, ettől az esettől eltekintve eleddig jól éreztem magam a szerveren, magam is meglepődtem, milyen jól eltalált custom mapokat pakoltatok fel. Ha pedig a fenti eset nem fordul elő, akkor továbbra is rendszeres látogató leszek nálatuk (nálunk?), és hozom magammal nem még egy, hanem több friendbe felvett ismerősöm is.

Huá.

• Nitramk
    Te tényleg hülye vagy. Akkor már bannoljunk téged is mert ilyen fasza ötleteid vannak.
  • armageddon666
    ez a ctf_spacebase_b1a cucc tiszta bug :\ űrhajó egy baszott nagy láthatatlan téglatest... elakarok lőni 2szárny közt erre meghalok... meg többször előfordul hogy a levegőben felrobban a raksi... meg Pyro átlő a cuccon de sentry nem...
  • sonic syndicate
    akkormár bannolja az olyanokat, akik tönkreteszik a játékot, 8-13 éves kis ....., rsx és hasonlók
  • sonic syndicate
    mellesleg ogc-n múltkor bannoltattunk adminnal egy snipert, mert aimezett
  • sonic syndicate
    és az ban, nem bann
  • sonic syndicate
    van videó
  • sonic syndicate
    blablabla, tudom mire való a vac ban, de ha még azt sem bannolja, aki csal(nyílt hétvégén sniper aim, wh, speedhack)?
  • jozing
    te elvagy tévedve öreg! a VAC bann nem azért van, mert valaki MÁSHOGY játszik, kempel, tönkerteszi a másik játékát, ahnem mert csal. érted, csal. wh, sh, aim, hp hekk meg ezek. attól h a béna ellent megszívatja és flawless nyer miért kéne vac bannolni? gondolkozz!
  • sonic syndicate
    videóval kapcsolatban annyit, hogy az ellenfél nagyon béna volt, egy demo hátulról, és vége a kempelésnek....
  • Nitramk
    Ja így már értem :D
  • Nitramk
    Na, azért itt már kicsit messzire mentünk. De a lényeg annyi hogy kempelni jó :D