30108
  • Nitramk
    Meg tudod hívni valamelyik haverodat 2 nap játékra. Amolyan trial, csak te választod ki hogy kinek adod.
  • Ombika
    Ezzel a Guest PAss-al mit tudok kezdeni?
  • Ombika
    MEGvan 2552 Ft ,YES! :)
  • Nitramk
    Ja. Ahol bejelentkezel és letöltöd a játékot ott tudsz játszani.
  • Rage47
    Mind1 hogy hol vásárlod meg, hozzácsatolódik az accodhoz, és bárhol bármikor játszhatsz vele.
  • Ombika
    Nos hazaertem es meg soha nem vasaroltam steam-en keresztul, elkezdtem olvasni mit hogyan! Ugye irja,h toltsem le gepre rendszergazdakent majd telepitsem steamet? Az gond, ha laptopra rakom fel steam-et es ott vasarlok, de nem ezen a gepen fogok jatszani majd TF2-vel?
  • z99999
    pff 2 hónapig még nem lesz jó
  • Guer
    picit olvass vissza

• bordy
    nem is figyeltem hogy itt is te vagy az Ízéke. :)
    amúgy meg jha, akár azt is.
  • Ability
    Hmm, fel is vehetnénk egymást Steam-en, aztán felelevenítjük a régi FarCry-os időket. :D
  • bordy
    pont múlthéten szemezgettem evvel, de akkor még 5k-volt, de most így nem volt kérdéses a dolog féláron. tőlem 2413 huf-ot vontak le, ha érdekel valakit. kivi vagyok milyen lesz maga a game mert a graf az nekem bejön. max 2x kevesebbszer megyek mekibe :)
  • Aquir

ez is olyan mint a plüss Sticky bomb xD

• jozing
    hát ez az update eléggé különös lett. demot nagyion legyengítették. sngi úl erős lett, főleg azzal a dispivel. teleportnak több értelme van. sok engi nem rakott, de így talán lesz keletje.

csak neekm tűnik úgy, h a rocket jump könyebb lett és magasabbra repülök?
  • z99999
    én szeretnék, de hogy?
  • Guer
    Tagfelvétel még tart hétfőig aki még szeretne jelentkezni használja ki a lehetőséget.
  • Ombika
    Este izzitom a bankkarimat, es jovohetre jon meg uj vga a mostani bexart helyett aztan go! :)
  • Guer
    nosza!

jer SG-re várunk sok szeretettel :)
  • Ombika
    Akkor nem habozok, ennyit siman meger meg , ha keves idom is lesz ra!
  • Guer
    támogatja a 1366 és a fullHD-t is asszem
    én most 32" tv nyomom 1366x768-ban és gyönyörű :)
  • Ombika
    Igen egyetertek, h netrol siman jo csak kerdeztem! 1 vmi tantorit el, h en mar 46" lcd tv-t hasznalok(meguntem, h tv es monitor kulon) es ezen mennyire lehetne ezt a gammat jol nyomatni?! :O
  • Guer
    igyis ugyis apropénz tessék megvenni :)
  • Lacccca
    12$ áfával együtt ergo 12*210= 2520.
    Nem pénz egy ilyen gémért.
    És miért is jobb a dobozos? Mert drágább? Mert ugyanaz meg lehet kapni olcsóbban? Mert nyerészkedik rajta a bolt?
    ha most ellenérvkét azt hoznátok fel hogy ha nincs nettkapcsolat akkor nem ér semmit (ergo az egész játék értelmét veszti hiszen multis gém) de akkor is lehet hasznalni offline steam el. Sőt elég 1x letölteni és kimenteni a fileokat dvd-re és már később a telepítéséhez se kel la net.
  • Ombika
    3600ft , amott meg 10x210ft ,nemsok kulonbseg van!
  • IcE TeE
    Igen, fenn van a szerón :)
  • Nivea
    igen de itt 3000 ftocska! ot meg gondolom egy 10es...
  • Ombika
    Ami az 576-ban az dobozos valtozat ez meg csak letoltheto ugye?
  • Guer
    jaja aki tervezte megvásárolni az használja ki a hétvégét csak 10 dolcsi
  • Neoncsoves
    már láttam
  • Lacccca
    Ja Ice Tea ha még nem tetted meg akkor a Metamodból törüld a cs hez és l4d hez tartozó .so fájlokat mivel nincs rájuk szükséged. Illetve ugynazt megteheted a sourcemod extennsionoknál is.
  • Lacccca
    Na mst hogy feleannyiba került a TF2 adtam neki még1 esélyt.
    Este felnézek serverre is :-)
  • Lacccca
    Ezt a mappot néztétek már?
    Jónak tűnik.
    http://www.fpsbanana.com/maps/73575
  • IcE TeE
    http://videa.hu/videok/vicces/a-bukas-dozer-utolso-napjai-1.6-ancients-bmx-RiZyHZFmuewV7Jjg
  • Twetr0x
    nem volt az akkora hentelés
    De komolyan, messziről észre lehet venni egy álcázott spy-t. HP, sebesség, fegyver, etc.etc. A disguise szinte már csak a sentryk ellen jó. Egyetlen eszköze az ellenfél mögé kerüléshez a cloak maradt, amit szerencsére fel is buffoltak. Mondjuk egy backstab javításnak jobban örültem volna, de legalább egy kicsit odafigyel a valve a kedvenc kasztomra :p
  • IcE TeE
    SG TF2 - Várunk minden kedves játékost !

Valve frissített ezért úgy döntöttünk, mi is ezt tesszük !

- Steam-en elérhetővé tettünk 2 nyilvános SG Community-t
    - Tagfelvételt meghosszabbítottuk
    - Lekerült a szerverről a Birtyday mod, és a respawn plugin ami 10 sec-re lekorlátozta a születést
    - Töröltük az összes "orange" jellegű mapot

[u]További bejelentések :[/b]

- A honlap frissítési nyers gőzerő helyett, átváltottunk generátorokra így felgyorsult a munka.
    - Team Fortress 2 mappack frissült, hamarosan a honlapon is !
    - 2008.12.13-án 18:00-tól mapteszt lesz, mindenki jöjjön fel és teszteljen (hívj haverokat) !
    - Bugokat, észrevételeket kérünk ide a fórumba !
  • sonic syndicate
    4-től már a heavy is meghal, jó esetben már 3-tól
  • sonic syndicate
    ez hamis állítás, max 2 pipe elég a scoutnak, van hogy 1-től is meghal, még ha full hp-ja is van
  • Neoncsoves
    Jah és épp ezért tiszteletemet tettem egy ilyen videoval :)
    link
    a minőség nem lett jó majd megnézem miért lett ilyen
  • Neoncsoves
    Mivel sikerült totálisan tönkrebashnijuk a demomant (ugye ívesen lőjjél, számold ki mennyivel célozz feljebb, + a köcsög scoutok simán elugranak a pipebombok elől, ha eltalálom őket akkor is 4 kell beléjük belőle) főleg a stickyt... eddig simán bestickyztem egy ajtót jött a scout megfogtam és simán rárobbantottam. most mi lesz? pisztollyal fog rohangálni mind és lövöldözni fogják kifele a stickyket...
  • armageddon666
    hmmm most nézem azt a hírt... enginet updatelni akarják? :S updateljék a CSben az enginet, de TF2nél most perpill egész jó... úgy vagyok vele hogy ami működik azt ne piszkáljuk... de biztos tudják ^^ scout updatet várom :D

szegény demomanek :( pont mikor elkezdtem néha jáccani velük...
  • trident
    A játék egy jó eleme a kő-papír-olló, egy update lehetőségeket adjon amit egy jó játékos ki tud használni, ne pedig (esetleg túlzott) tuningot!

Mert itt válik el a szar a víztől, a kreatív az agyatlantól.

Majd vasárnap kipróbálom, most csak elindítottam egy szervert, mi hogy néz ki, etc.