30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#6054 Boldog Karácsonyt!! -
#6053 igazából még nincs is karácsony, az csak 25-e és 26-a :D de azért kellemes ünnepeket
http://isitchristmas.com/ -
#6052 Boldog Karácsonyt! -
#6051 Boldog Karajcsont! :)
-
#6050 Hát igen. Tegnap mi is kempeltünk engivel. Közben benyomtuk vmelyik karácsonyi dal remixét. Szóval csak megteremtettük a karácsonyi hangulatot a szerverre. :D
Ezek nagyon izmosan töltötték a hp-t:
Hopp, egy ismerős... :D
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#6049 hop pa kép lemaradt :D -
#6048 tegnap este játszogattam kicsit :)
tudom hogy lámaság a sentryzés de kezdek belejönni :D
-
#6047 Nah..szal: Boldog Karacsonyt!
-
#6046 -
#6045 Ez a kép tetszetős! -
#6044 Fragben, updateben gazdag boldog karácsonyt kívánok!
-
#6043 MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT :) -
Headshot :) -
#6041 De ez most épp nem olyan. Szerintem nyugodtan lehet segíteni, nem fog letörni senkinek sem a keze. Azzal viszont egyet értek hogy guglin is rá lehet keresni. -
#6040 Ezzel csak az a baj hogy a legtöbben még azt is megkérdezik amit első találatnak dob ki. -
#6039 tudod, annyiszor halottam már ezt, hogy ott a google. ennyire nehezére esik már az embernek, hogy egy kicsit is segítsen másnak? ha neked van tapasztalatod, ne adj isten megoszthatnád mással, és akkor egy picit előbbre kerülne a világ... ha mindenki így gondolkozna, hogy ott a google, mit dobna ki a google? (mivel senki nem írja le a tudását) -
#6038 oké köszi megoldottam :)
A soundot kellett kikapcsolni -
#6037 Nem úgy keresett rá. -
#6036 hát nemtom
arra hogy "insurgency has stopped on vista" nem dobta ki a SG fórumot :/ de lehet, hogy én láttam rosszul -
#6035 google meg kidobja az sg fórumot :) -
#6034 HL2.EXE has stopped working
Windows Vista Troubleshooting
Tovább tartott belinkelni, mint kikeresni.:) Forrás: https://support.steampowered.com/
Insurgency tech support. Lehet hiányzik pár map, nekem is kellett külön letölteni, igaz nekem nem omlott össze a motor tőle.
Ilyesmit a fenti linken érdemes keresni, de persze hálózati/konzolparancsot meg a fórumban, itt (ahogy lehet majd én is, ha reinstall megvolt, mert a tf2 konzolparancsokat nem ismerem)
-
#6033 arra meg ott a google -
#6032 és arra nem gondoltál, hogy az esemény napló nem írja le más tapasztalatait, és a megoldást? -
#6031 eseménynaplót nézni luxus?általában tartalmazza a hibát, hiba forrását -
#6030 Most tényleg bocsi dez ez Nagyon OFF lesz:(Azért írom ide mert máshol nem válaszoltak)
Az Insurgency-t megint ki akartam próbálni.
Régebben xp-m volt és ott tök jól ment . Most vistám van mert muszály. Most az a probléma hogy amint betöltöm a mapot kifagy a játék ezzel az üzenettel: a hl2.exe leállt.
Légyszi segítsetek.
Köszi -
Dizson #6029 Vagy tuningolja a meglévő alkatrészeket. -
#6028 Még átrakhatja directx 8-ba is. -
#6027 röviden és tömören
fps növelése: új gép/alkatrészek beszerzése -
#6026 leveszed a grafikát csúnyára -
#6025 milyen géped van? milyen beálításokon hány FPS-ed van? oprendszer? futó pogramok? -
#6024 -
#6023 Dispenser lvl4?
vagy classupdate és teleport és dispi egyesül? :D -
#6022 Lépjetek be a Teamfortress2.hu goupba és mindenről értesülni fogtok. -
#6021 Source TV-n :D -
#6020 -
#6019 -
Pio #6018 Ezt hogy lehet nézni? Nem találok linket, de nyilván csak én bénázok :( -
#6017 hol/ hogyan lehet a meccset nézni?
-
#6016 Ők profik :D -
#6015 hát innen második pillantásra sem látom hogy hol a francban lenne ez xD
ja és:
Start//Start: 21.12.2008 2008m 18:00 Hour
End//Vége: 21.12.2008 000000m 01:00 Hour
tehát visszafelé játszotok az időben az is szép xD