Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Én viszont most már Vista alól tudom kipróbálni. Valószínûleg ez lassít majd pár százalékot.
A HL2 - EP1 között is volt egy elég nagy ugrás mind grafikailag, mind pedig fps-re a HDR miatt. Nálam 1920*1200, 6xAA/16AF, High detail esetén HL2 150fps körül produkált, EP1 60-70fps körül. Szerintem EP2 30-40 körül fog mozogni átlagosan.
80%-ig lejött a TF2. Este majd írok róla valamit.
Hát persze, közeleg, amire már vagy 8 éve várok...asszem nagyjából a Half Life 1 után jelentették be a fejlesztését, majd megállt és évekig semmi.
Alig várom, hogy jöjjön...
Éljenek soká az Engy-k! <#vigyor>#vigyor>
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Amerre járok viszont Magyar fórumokon nem nagyon látok beszámolókat...
(\__/) ( X.x) ( } . { )

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
TEAM FORTRESS 2. WHERE DID THIS COME FROM? Hey, they're still making it! It's got a totally exaggerated, crazy art style now. Looks a little like Spy vs. Spy or No One Lives Forever, kind of a '60s spy feel. It's going to be the included multiplayer mode in Episode 2! Class-based, etc. You know the drill.
http://www.gamespot.com/news/6153984.html
De ezt már sokszor megtették.
Én is úgy tudom ,különállo lessz a kicsike.