8396
-
#449 bocsi mikorra is van most eppen kiirva a megjelenes? ja es nem tudjatok hogy hany cd lesz kb? szerintem en nem tudom megszerezni sajna. most bg2-t gyurom. de ez is nagyon kircsi lesz ha minden igaz. megiratni nem akarom, mert akkor nem tudok multizni, az eredetire meg sajnalom a penzt... -
Gabo #448 Ha nem KOMBI-ról lenne szó, akkor lehet, hogy nem törödtem volna vele sokat. De, mivel KOMBI-t személyesen is ismerem és átéltünk néhány szerepjátékos kaladot együtt, néha pedig Ő szenvedet KM-i kezeim között a többiekkel, ezért a gyomrom nehezen vette/veszi be, hogy egy arctalan senki így ír róla. Ez is egy jó ok egy aktívan moderált, regszitráció köteles fórum mellett.
Bocs mindenkitől ha off voltam! -
#447 Ugyan minek reagáltad le?Fölösleges... -
Gabo #446 Öreg, baromi közönséges vagy!
Elég valószínűnek tartom, hogy sem a való életben, sem a szerepjátékok terén nem ismered KOMBI-t. Ezzel a hozzászólással csak magadat minősítetted. Ha valami nem tetszik mond meg neki e-mailben, de ne ebbe a topicba fröcsögj! Ja, ehhez már kevés vagy... -
#445 Szerintem is érdemesebb :)) -
#444 Akkor már inkább előről kezdem:) -
#443 MuERTe:
Benne lesz, de vagy előlröl kezded, vagy nem lesz "beszámítható" azaz nem tekintik a serverek legitim karakternek. ( persze ettől egyes szervereken engedélyezni lehet majd a részvételt ) Valamint persze átírja a játék D&D 3 karinak is.
-
#442 Amugy még mindig benne van az a lehetőség a játékban,hogy a BGII karakterekkel játszhatunk?Épp most tápolok egyet:)) -
#440 Akkor már leszünk egy páran:) -
#438 Mateos: Ezt nem igazán itt kéne, pláne nem az összes fórumon -
#435 Én vagyok, megkaptam az anyagokat, kösz, igyekszem ahogy tudok, de valahogy úgy alakult, hogy vizsga előtt jobban ráértem, de nem felejtem el az oldalt. -
Gabo #433 Bocsi!
anglonál=angolnál -
Gabo #432 KHKH:
Az anglonál gondlom a vámot rakják rá, a magyarnál meg a fordítási költséget. ;)) De ez csak tipp. Az is lehet, hogy inkább a dátumot számolták hozzá. -
#430 lol :) -
Gabo #429 Mondjam azt, hogy sejtettem? De egy törptől mit is várhatna el az ember? ;))
Ha jól sejtem az 3E nekem is ki fog maradni egy jó darabig. -
#428 Tényleg köszönöm ! :) -
#427 Csak kötözködésből írtam :))
Egyébként nekem sincs 3e és nem is lesz! Sajnálnám, ha kárbaveszne az az rengeteg AD&D kiegészítő meg miegymás, amit az elmúlt tíz év alatt halmoztam fel...
Úgyhogy nekem már marad a jó öreg AD&D :))
Meg a CoC meg a Vampire :) -
Gabo #423 MuERTe:
Én is DM-kedtem. Viszont mielőtt itt is belekezdek, előbb kicsit meg akarom ismerni a játékot. Aztán lehet, hogy készítek néhány modult Én is. Kombi már ismeri a stílusomat. };]] -
Gabo #422 KOMBÁJN:
Ha jól sejtem ismerjük egymást. ;)
Még mindig várom tőled a mailt 3E-vel, meg egyebekkel kapcsolatban! -
Gabo #421 Rincewind:
Azt hiszem mára már kicsit elavultak az ismereteim. A legutsó Ad&D könyvemen, ha még jól emlékszem TSR volt. ;) Változnak az idők, meg még a 3E sincs meg. De mint ahogy az előbb már írtam ez a lényegen nem sokat változtat. -
Gabo #420 I.C.ram:
Azért ha a gyökereit és hagyományait nézzük a SONY mégiscsak japán "eredetű". De a lényegen ez nem sokat változtat, azthiszem. :) -
#419 Akkor majd megkereslek:) Nagyon jó lenne,ha kialakulna egy magyar közösség több tehetséges DM-el. -
#418 KOMBÁJN !
Hol olvastad ?
Csak megnézném én is . -
#417 Héé kombájn!
Nem nyomultunk mi régebben a Runescape.ben??? Cobble volt (még most is) a karakterem neve!
Varrockban öltük a guardokat!
-
#415 Nem a TSR, hanem a WotC kezébe, hogy pontos legyek :) -
#414 Gabo: hehe ugye ezt gondoltad komolyan amit a sony-rol irtal! merthogy a Sony nem "csak" japan ceg! es azt is tudom hogy az amerikai reszleg ami a zene illetve jatekok kiadasaval foglalkozik az amerikai!! -
#413 Én majd próbálkozom egy-két modul összehozásával. Van egy kis írói vénám. De ezt az IP felvásárlást hagyjuk már mert már herótom van tőle. Ha megveszi valaki akkor megveszi és kész. Na ennyi... -
#412 Hát ezt magyaráztam én is. -
Gabo #411 Félig Off...
Nem értem miért kell pánikolni az Interplay miatt. Ha jól tudom europai illetőségű cég. Ha egy keleti cég felvásárólná nem lenne olyan hülye, hogy egy jól befuttatot nevet tönkretegyen azzal, hogy a saját területükön elfogadott de a nyugati piactól idegen stílust erőltessen. Ha megveszi a céget a piaci poziciója miatt is teszi azt.
Ráadásul ha példaként megnézzük az EverQuestet, az is a SONY kezében van. Annak ellenére, hogy a SONY japán cég, az EQ nem tekinthető egy manga/anime stílusú anyagnak. Ráadásul a szervereit is elég rendesen üzemeltetik a világ minden részén.
Ha az Interplay-t felvásárolnák, akkor se hiszem, hogy az NWN-t mint potenciális fejős tehenet, mint már most jól befuttatot nevet csak úgy sutba vágnák. Iszonyú sok munka fekszik már a játékban és valószínűleg a lényegi része már rég működőképes, elkészült (engine, netcode, grafikai munkálatok). Ez a majdnem kész program is emeli az IP értékét és ezzel a potenciális vevő is tisztában van. A megszerzett jogokról nem is beszélve. Valószínűlg nem kevés pénz került a TSR kezébe a licenszek miatt, ezt elpazarolni szintén nagy baki lenne.
Véleményem szerint várjuk ki a végét!
Félig On... -
#410 Remélem lesznek jó magyar DM-ek is:) -
#409 Hát ja. : ))) -
#408 Hmuda: nekünk magyaroknak nem lesz rá szükségünk, ott lesz a jó kis kocsmánk, beütöd az IP címét, és annyi meg egy bambi! :) -
#407 Én úgy olvastam valahol (már nemtom hol), hogy egy battle.net szintű (csak jobb sebességgel : )) szerver lesz. -
#406 A szervert a Black Isle üzemelteti (Interplay RPG divízió), de szerintem nem vagyunk szarban:
1. Szerintem akárki is veszi meg az Interplayt, ezt a garantált bombasiker játékot nem hagyja veszendőbe.
2. Ha mégis, a neverwinter.net csak a csalókat szűri ki, nem kell a játékhoz.
Ami meg azt a korábban felvetett kérdést illeti, hogy érdemes-e single miatt megvenni:
- a játékban a hivatalos kampány Bioware színvonalú sztori...
- végtelen mennyiségű internetről letölthető/saját stb. modul...
- várható kiegészítők...
Szóval érdemes, ez ugyanis NEM ONLINE szerepjáték. :) -
#405 Meg amennyiszer a játékosok akarják : ) -
#404 Ez nem olyan lesz mint a Diablo2. Itt valaki csinál egy kalandmodult, és annyiszor játszatja el a játékosokkal amennyiszer akarja. -
#403 De ezt tenyleg nem itt kene. Inkabb a jatekrol legyen szo. Egy vilagban, ha valaki elvegzett egy kuldetest, akkor azt mas mar nem tudja megcsinalni? -
#402 En meg pont hogy szeretem final fantasy chrono trigger dragon quest seiken densetsku stb manga rpg-ket. Persze zsnes emulatorral, mert amiket most csinalnak, azok mar tenyleg silanyak, kiveve persze az ff-et, ami hozza a formajat! -
#401 Ezt a gumiszobában kellene megvitatnotok. Ez a fórum másról szól. : ) -
#400 en nem a faja miatt szidom a kinai "lehetseges" vasarlokat hanem a faszfej kocsog mangajuk miatt!! es japan stilus ide vagy oda keleten marmint a ferdeszeueknel az a sztar!!