8396
-
KH #553 lesz egy single player játék is (nem tudom erre gondoltál-e), azt írták cirka 60 óra játékidő (ez nem kevés!), és olyan 12-14 szintig lehet majd eljutni benne... -
MZ/X #552 Attol meg tolhatnak fel uj palyakat. Pl. a Battle.net-en is van olyan hogy bizonyos ideig engedelyeznek egyes runaszavakat a dio2ben, amik termeszetesen single playerben nem erhetoek el. -
#551 -
#550 Szóval már csak a keretet kellett volna kiszedni :) -
#549 öö....bocsi..
-
#548 Nos párat fel is tettem az oldalra....
Ide:
-
Celern #547 Re
Sorry, a gond nálam volt.
Emberek!!!!! több mint 90 új screenshot a német gamestar oldalán!!!! -
Celern #546 Hi All!
Marlowe! Gáz van a HP-vel... nem jön le a fórum.
-
#545 Ezt nem teljesen értem...
Miért van (lesz) nem alapjáték is? Nem a kiagekre gondoltam!
Minden játékos indíthat modult, amihez csatlakozhat a tööbi a karakterével, ami a központi szerveren lesz tárolva (megelőzendő a csalást)! Nagyjából ilyen lesz. Más nem nagyon képzelhető el!
Egyébként a b.net állítólag most már tökéletesen jó... -
#544 -Kisfiam, ugorj le a henteshez és hozz egy kis hurkát, de ne véreset!!
-Denevéreset ??!!?
-
MZ/X #543 Csak az alapjatekot lehet ott nyomni, vagy idonkent toltenek fel uj palyakat is a hivatalos szerverre? -
MZ/X #542 Azert a blizzard se foglalkozik tobbet a b.nettel mint a BKV a buszaival. :) -
MZ/X #541 Mar reg kesz van, ott a Death Knights of Krynn (C64). -
#540 >>>MZ/X
Idézet a PcGuru 2001/07-es számából, az E3 NWN prewiev-ból:
''A legnagyobb dobás a dologban, hogy a játékosnak egyszer kell csak megvenni a programot, és ettől kezdve ingyenesen, havidíj nélkül játszhat az Interplay által üzemeltetett szervereken.''
Mondjuk nem értem ebben mi a nagy dobás! A Blizzard már évek óta ezt csinálja a Battle.net-en, de a lényeg érthető! -
#539 Off topic, de nem tudtok róla, hogy esetleg valami véletlen folytán nem-e fejlesztenek Dragon Lance játékot??? -
#538 Kötözködj csak, majd jól nyakon csördítelek az Ages of Flailommal!! -
KH #537 urrrah! :) -
Gabo #536 Muerte:
CE? Csak nehogy paladinnel jöjek! :)
Bármi is lesz a karim, ha sokat rendetlenkedsz akkor majd jól lerendezünk. Party-attack!!! ;)
Aztán lehet, hogy inkább cinkostársá válok...? -
#535 Egy partyban egy surranóval???
Ezt épeszű törpe nem terjeszti!!!
Hopp! Meg is nézem megvan-e mindenem... -
#534 Egye fene, legyen akkor surranó, de ne terjeszd ! -
#533 Kwish: Felraktam a jellemeket, meg a tulajdonságokat...na jó megkésve rendesen :((
Kéne valaki, aki lefordítja nekem az nwn híreit, ha érdemes. -
#532 Tehát surranó!
Azzal a kivétellel, hogy a cuccok nem arannyá, hanem használhatatlan lim-lommá válnak. -
#531 Csak kiváncsi és mindent ki kell hogy nyisson és meg kell hogy nézzen :))) Aztán többnyire nála maradnak a cuccok, és arannyá vagy jobb cuccokká változnak . -
#530 Csak nem surranó? -
#529 :))
A karim elég béketűrő, nem vérengzős fajta, de ha sokat b@szogatják, akkor bizony odavág. Ellenben egy kicsit lopós. -
#528 Majd az én Neutral Good, Dwarf, Cleric-em jól a te Chaotic Evil Half Orc-odat! -
#527 Jut eszembe. Én általában chaotic evil karakterrel játszom (skandi forever:), zavar ez valakit a leendő partitagok közül?
Fighter/mage/thief, half-elf (esetleg half-orc). -
#526 Újabb hírek? -
#525 MuERTe csak próbálta szemlélteni az előtted álló szép??? jövő következő fokozatát ! :))) -
#524 Szerintem a csöves rész azért kicsit erős. Egy kis bulizástól még nem lesz senki hajléktalan, de az elejét már kipróbáltam és kurva nagy poén :D -
#523 Menj el haverokkal bulizni, egész este ne igyál semmi szeszt csak figyeld őket, és gondolj bele; TE IS ILYEN VAGY! :)) Aztán nézz meg magadnak jól néhány szakadt csövest és abba is gondolj bele; ILYEN LESZEL! :)) Tuti kiábrándulás :))) -
#522 Van egy olyan érzésem , hogy az én hozzászólásom is igencsak OFFtopic lesz , akár csak az előttem levő 19 is . :) -
#521 reszeges fuves banda :))) -
#520 hmmm...
Nekem kb. egy évi füvezés után újra piálni kimondottan kiábrándító volt...
>>>Petty
Droghoz ne nyúlj!!! -
#519 petyus az tanácsom: szokj át egy kicsit drogra aztán vissza az alkoholra..:))))
felüdülés lesz..:DDD -
KH #518 skacok, mi újság az oldallal? -
#517 Igyá' többet! Nálam ez bejön! Má' nem mos' kez'tem.. :)
Má' most nem azé', de kurva offtopic ez az egész... -
#516 Májátültetés.. -
#515 Ha valakinél 6-7 évig tartott, és kijött belőle, az tanácsoljon valamit! :D -
#514 Ezen mindenki átesik egyszer életében... :)