8396
  • KH
    lesz egy single player játék is (nem tudom erre gondoltál-e), azt írták cirka 60 óra játékidő (ez nem kevés!), és olyan 12-14 szintig lehet majd eljutni benne...
  • MZ/X
    Attol meg tolhatnak fel uj palyakat. Pl. a Battle.net-en is van olyan hogy bizonyos ideig engedelyeznek egyes runaszavakat a dio2ben, amik termeszetesen single playerben nem erhetoek el.
  • marlowe
  • marlowe
    Szóval már csak a keretet kellett volna kiszedni :)
  • marlowe
    öö....bocsi..
  • marlowe
    Nos párat fel is tettem az oldalra....
    Ide:

• Celern
    Re
    Sorry, a gond nálam volt.
    Emberek!!!!! több mint 90 új screenshot a német gamestar oldalán!!!!
  • Celern
    Hi All!
    Marlowe! Gáz van a HP-vel... nem jön le a fórum.
  • Rincewind
    Ezt nem teljesen értem...
    Miért van (lesz) nem alapjáték is? Nem a kiagekre gondoltam!
    Minden játékos indíthat modult, amihez csatlakozhat a tööbi a karakterével, ami a központi szerveren lesz tárolva (megelőzendő a csalást)! Nagyjából ilyen lesz. Más nem nagyon képzelhető el!

Egyébként a b.net állítólag most már tökéletesen jó...
  • MuERTe
    -Kisfiam, ugorj le a henteshez és hozz egy kis hurkát, de ne véreset!!
    -Denevéreset ??!!?

• MZ/X
    Csak az alapjatekot lehet ott nyomni, vagy idonkent toltenek fel uj palyakat is a hivatalos szerverre?
  • MZ/X
    Azert a blizzard se foglalkozik tobbet a b.nettel mint a BKV a buszaival. :)
  • MZ/X
    Mar reg kesz van, ott a Death Knights of Krynn (C64).
  • Rincewind
    >>>MZ/X

Idézet a PcGuru 2001/07-es számából, az E3 NWN prewiev-ból:

''A legnagyobb dobás a dologban, hogy a játékosnak egyszer kell csak megvenni a programot, és ettől kezdve ingyenesen, havidíj nélkül játszhat az Interplay által üzemeltetett szervereken.''

Mondjuk nem értem ebben mi a nagy dobás! A Blizzard már évek óta ezt csinálja a Battle.net-en, de a lényeg érthető!
  • Rincewind
    Off topic, de nem tudtok róla, hogy esetleg valami véletlen folytán nem-e fejlesztenek Dragon Lance játékot???
  • MuERTe
    Kötözködj csak, majd jól nyakon csördítelek az Ages of Flailommal!!
  • KH
    urrrah! :)
  • Gabo
    Muerte:
    CE? Csak nehogy paladinnel jöjek! :)
    Bármi is lesz a karim, ha sokat rendetlenkedsz akkor majd jól lerendezünk. Party-attack!!! ;)
    Aztán lehet, hogy inkább cinkostársá válok...?
  • Rincewind
    Egy partyban egy surranóval???
    Ezt épeszű törpe nem terjeszti!!!
    Hopp! Meg is nézem megvan-e mindenem...
  • MuERTe
    Egye fene, legyen akkor surranó, de ne terjeszd !
  • marlowe
    Kwish: Felraktam a jellemeket, meg a tulajdonságokat...na jó megkésve rendesen :((

Kéne valaki, aki lefordítja nekem az nwn híreit, ha érdemes.
  • Rincewind
    Tehát surranó!
    Azzal a kivétellel, hogy a cuccok nem arannyá, hanem használhatatlan lim-lommá válnak.
  • MuERTe
    Csak kiváncsi és mindent ki kell hogy nyisson és meg kell hogy nézzen :))) Aztán többnyire nála maradnak a cuccok, és arannyá vagy jobb cuccokká változnak .
  • Rincewind
    Csak nem surranó?
  • MuERTe
    :))
    A karim elég béketűrő, nem vérengzős fajta, de ha sokat b@szogatják, akkor bizony odavág. Ellenben egy kicsit lopós.
  • Rincewind
    Majd az én Neutral Good, Dwarf, Cleric-em jól a te Chaotic Evil Half Orc-odat!
  • MuERTe
    Jut eszembe. Én általában chaotic evil karakterrel játszom (skandi forever:), zavar ez valakit a leendő partitagok közül?
    Fighter/mage/thief, half-elf (esetleg half-orc).
  • MuERTe
    Újabb hírek?
  • skorpio7
    MuERTe csak próbálta szemlélteni az előtted álló szép??? jövő következő fokozatát ! :)))
  • Rincewind
    Szerintem a csöves rész azért kicsit erős. Egy kis bulizástól még nem lesz senki hajléktalan, de az elejét már kipróbáltam és kurva nagy poén :D
  • MuERTe
    Menj el haverokkal bulizni, egész este ne igyál semmi szeszt csak figyeld őket, és gondolj bele; TE IS ILYEN VAGY! :)) Aztán nézz meg magadnak jól néhány szakadt csövest és abba is gondolj bele; ILYEN LESZEL! :)) Tuti kiábrándulás :)))
  • skorpio7
    Van egy olyan érzésem , hogy az én hozzászólásom is igencsak OFFtopic lesz , akár csak az előttem levő 19 is . :)
  • I.C.ram
    reszeges fuves banda :)))
  • Rincewind
    hmmm...
    Nekem kb. egy évi füvezés után újra piálni kimondottan kiábrándító volt...

>>>Petty
    Droghoz ne nyúlj!!!
  • Jockey
    petyus az tanácsom: szokj át egy kicsit drogra aztán vissza az alkoholra..:))))
    felüdülés lesz..:DDD
  • KH
    skacok, mi újság az oldallal?
  • Rincewind
    Igyá' többet! Nálam ez bejön! Má' nem mos' kez'tem.. :)

Má' most nem azé', de kurva offtopic ez az egész...
  • marlowe
    Májátültetés..
  • Petyus_
    Ha valakinél 6-7 évig tartott, és kijött belőle, az tanácsoljon valamit! :D
  • Rincewind
    Ezen mindenki átesik egyszer életében... :)