8396
  • MuERTe
    A másik fórumba belinkeltem egy mapeditort, lehet szórakozni :)
  • KH
    gyűtök le híreket a PNW-ről szóval most szóljon valaki, ha már foglalkozik vele!

a modellezés oktatást nézegettem, de azzal valaki olyan foglalkozzon, aki DM akar lenni, mer én ilyen álmokat nem dédelgetek, és egyébként sincs meg hozzá a tapasztalatom...
  • marlowe
    Természetesen a honlapon, és annak fórumában, a kocsma, ill online világ alkotásában is "összefuthatunk" :)
  • marlowe
    Ok, bár kicsit homályos a nicked :))
  • Aquli
    marlowe: aszthiszem 2002 márc körül talalkozunk a cd galaxisban .:))). hacsak nem hamarabb!
  • marlowe
    Ismét sikerült feldarabolnom 4 hozzászólásra a mondanivalómat
  • marlowe
    Mindenesetre 2002 márc körül azt hsizem talákozunk a 0-day ftp topicban :)))))
    Hacsak nem hamarabb :)
  • marlowe
    Ezzel valahogy úgy járnak a fiúk, mint a "Mi leszel, ha nagy leszel?", meg "Hova felvételizel?" kérdésekkel... jobban járnának, ha mondanának egy dátumot aztán kész :)
  • marlowe
    Megjelenési dátum.....
    Nos ezért már a Bioware-nél anyáznak lassan :))

A lényag, hogy 2001 telére "szeretnék" (2001. dec->2002. március ), de a hivatalos álláspont, hogy akkor, ha kész és bugmentes...stb...
  • marlowe
    Elsősorban azok érdeme, akik küldik az anyagokat :) Na meg persze akik látogatják naponta soxor az oldalt (Ugye?! )
  • Aquli
    valaki tudna mondani egy megjelenesi datumot?
  • Petyus_
    Marl: szeretnék garatulálni az oldalhoz! Én is küldök már valami cuccost majd valamikor, csak megszállt a lustaság + nem foglalkoztam mostanság a játék témával - a Pool of Radience okozta csalódás mély nyomokat hagyott bennem, és elmélyítette az alkoholizmusomat... :)

De nem felejtettelek el benneteket, és gratula nektek tényleg!
  • marlowe
    Leendő DM-eknek kötelező :)
  • marlowe
    Felhozom már a topicot!
    A Neverwinter Vaulton van egy jó kis modellezés oktató rész.
  • marlowe
    Én meg megint felraktam :))
    Kösz a lelkesedést :)) Na meg persze mindenki másnak, aki foglalkozik az oldallal. :)
  • KH
    anyag ment megint :)
  • marlowe
    A játék leendő harcrendszeréről is olvashattok oldalunkon
  • marlowe
    Ide is nézzetek el légyszíves
  • marlowe
    Juteszembe: Akinek van olyan ismerőse, vagy aki olyan, hogy fel tud ajánlani egy servert az online világba való bekapcsolódásba, az jelentkezzen! (Légyszíves)

Az oldal fórumán megtalál minket, vagy akár e-mailban. Ezen kívül bármilyen hw felajánlást is elfogadunk( persze csak a játék megjelenésekor lesz aktuális ), mert korlátozott mennyiségben helyet is tudunk biztosítani.
  • marlowe
    Hú de zsarnok lettem...bár, ha az én munkáim lennének fennt, akkor aztán megnézhetnétek a honlapot :)))
  • marlowe
    Akkor fordíts!
  • Celern
    "Cel is back, alright!" :-)))
    nayo ez gyenge vót' ... Mindenesetre hosszú hallgatás után visszatértem... és új az emilem is: [email protected] ...
  • Gabo
    Yo! KOMBI in da house!

KOMBI néz majd el ide:
    http://neverwinternights.gamekapocs.hu/

És tedd tiszteleted az ottani fórumon is! Kíváncsi lennék, mi a véleményed a kocsma címszó alatt formálodó dolgokról.

Peace!

Gabo

U.i.:
    Jó volt az oldal!
  • MZ/X
    Ugyis eloszo4r a lovat lonek ki alolad. ;)
  • marlowe
    Jujj, a második oldalra kerültünk, ezt nem hagyhatom :))
  • marlowe
    Kwish küldött nekünk híreket megint! Érdemes elolvasni! Az oldalon +találjátok
  • marlowe
    Nagyon fasza oldal :))
    Bár kicsit off :))
  • Rincewind
    Ezt mindenképp nézzétek meg!!!
  • I.C.ram
    hat akkor en nem leszek meselo :)
  • MuERTe
    Bocs, nem dolcsi hanem euro.
  • Gabo
    TS? Hümm-hümm. Meg kell majd néznem, hogy van-e olyan converter progim, amivel 3dsmax, esetleg rhino3d és TS között lehet konvertálni. Bár ez szerintem csak akkor lesz érdekes, ha valaki teljesen egyedi, új cuccokat akkar a játékba pakolni.
    Kétlem, hogy minden egyes lelkes leendő DM-t "rákényszerítenének" a 3D-s modellezés alapjaira.
  • MuERTe
    http://www.neverwinterhaven.com/tutorials

Ha valakit érdekel a világ építés. Kissé kellemetlen, hogy a TrueSpace programot használják hozzá :-/ Ajánlják a TS5 30 napos demóját vagy a TS2-t ami már 35 dolcsiért megvehető.
  • Gabo
    Az a medvés móka már nálam is előfordult.
  • marlowe
    Úgy látom nem megy nekem már a magyar....(lehet aludni kéne?)Szóval a LVL1 magus karit táptalannak tartom, és ennél preferálom jpbban a tápos karikat..., viszont, ha minden megvan nekik, akkor már nem vonza őket a kaland :)
  • marlowe
    Ha már ált. zsinórban nyomom a hozzászólásokat...

Milyen mesélő vagyok IRL? Nos, nálam ált lehet tápolni egy bizonyos mértékig, azaz nem megyek bele szőrszálhasogató dolgokba, +-1 tulajdonság/ szakértelempontba.. Nálam a lényeg a háttérben való manipulációk felderítése, kikerülése, vagy ezek túlélése...

Harc, nem igazán számítanak a karakterek ( na jó ez így ebben a formában nem....), inkább az jön ki mennyire gondolkodik a csapat, és megy előre mint egy birka...

1x legnagyobb megdöbbenésemre egy tápos csapatot úgykijátszott egy piti kis sámán, hogy csak néztem... pedig a vége felé az AI-t mindig vettem lejjeb

Máskor meg egy gyenge csapat lehetnelte a legtápsab szörnyeimet, olyan csapdát csináltak neki....

Igaz jobban szeretek mérsékelten tápos karaktereknek mesélni, mint pl lvl1 magus..., mert így jó kis meglepetéseket csinálhatok nekik, amiket túlélnek, de elsőre azért elég rémisztőek...

Halandóság: eddig 1 karaktert öltem meg....az elment medvére vadászni egyedül egy láncosbuzogánnyal...hát talált egyet
  • marlowe
    Valamint terveznénk ide majdan bekötni a leendő magyar modul, ill egyébb egyébb NWN servereket egy kis Dimension doorral
  • marlowe
    Mégvalami:
    Ha valakinek segédkezni támad kedve egy tényleges magyar kis pihenőhely, városka megtervezésében, ahol lehet találkozni cuccokat csereberélni, és egyebek, az látogassa az oldalt, és azon belül a Neverwinternights Kocsma Fórumot.

Mert hamarosan újdonságokat láthattok..(1, 2 nap)
  • marlowe
    Muerte: Minimum konfig: Azt nyilatkozták, hogy ezt TÉNYLEGES Minimum konfignak tervezik...lásd unreal, q3a és egebek minimum konfigjait...tehát ELVILEG egy ilyen gépen évezhető lesz.

Bocs, ha magam ismételtem volna...
  • Gabo
    Rincewind:
    Azért az Én kalandjaimban is szükséges jó adag gondolkodás. Alapvetően a kalandozóim ott hibáztak, hogy nem dolgoztak csapatként össze. Mivel ez rendszeres volt, kisé magasabb volt a halálozási arány az átlagnál. (kb. 50%-kos)
    Játékosként biztos vagyok benne, hogy élvezni fogom a moduljaidat. Az XP és varázstárgy harácsolásból már végleg kinőttem. Anno éppen ezért hagytam fel az ad&d-vel, mert társaimnál ez volt a tendencia. Helyette áttértem M.A.G.U.S.-ra és CP2020-ra és a szerepjátszásra tolódott át a hangsúly. Remélem NWN-ben is lehetőség lesz jóadag szerepjátszást belecsempészni a játékba.
  • MuERTe
    hivatalosan:

Component Minimum for PC version
    Processor Pentium II 300
    Memory 32 MB
    Graphics card TNT2 or Voodoo3
    Sound card DirectX-certified sound card
    Multiplayer TCP/IP, LAN, or 56 K modem TCP/IP internet connection
    Operating Systems Windows, MacIntosh or Linux

De ezt illik fentartásokkal kezelni! :))