8396
  • Rincewind
    Elég valószínű.
  • Lazarus
    Na mielőtt még belefolynék a játék olvasgatásába(Még nem ismerem)
    Szeretném megkérdezni hogy ezt le lehet-e majd tölteni warez-ről? Azt tudom hogy havidíj nincs tehát reménykedek :)
  • Rincewind
    T'om mire gondoltál... :)
    De ez sajna csak ilyen pirinyó. :(
  • D3t0nat0r
    Hmm nem szóltam, ez nem az a Mviewer :)
  • D3t0nat0r
    Rince: Modelvijuvörben zoomolás: jobbklikk hold és tolod az egeret előre hátra. Már ha azt a modelvijúvört adták hozzá amire én gondolok.
  • Rincewind
    nagyobb
  • Rincewind
    Megnéztem és egész aranyos, csak lehetne picit bagyobb is a cucc, mert nem nagyon lehet ráközelíteni a lényekre és így nem látok tisztán :D
  • Mucho
    Ez baromi jó! Igaz, három órát vajúdtam vele (mert közben még az SW2 trailerét is töltöttem, ami 30 mega:) de ez tényleg cool! És állítólag minden nap ez újabb modellel többet fognak felrakni az oldalra! Lehet mozgatni a lényeket, ugrani lehet velük, meg minden ilyesmit, most megyek, jobban kitapasztalom! Eleget téptem ma már itt a számat, úgyhogyhogy jó éjt mindenkinek:)
  • Mucho
    Nya, mindjárt kész a letöltés, és akkor elmondom milyen...
  • Hmuda
    Majd rakd ki lécci valahova, ok? : )))
  • Mucho
    Valamit nagyon elcsöcsöltem...Most újra kezdi az egészet...Időm van...Talán még egy kis türelmem is...Még 23 perc....
  • Mucho
    Nya, lassan elindul a letöltés. Nagy kicseszés, hogy csak gamespy.net-en keresztül lehet leszedni a nézegetőt...Nekem még 21 percet kell várnom:) Jelenleg 121. vagyok a 134-ből:))
  • Mucho
    Nagy nap a mai!
    Az NWN.com-ra felraktak egy ilyen modellnézegetőt. Még én sem tudom mi ez, most töltöm le. De azért érdekesen hangzik!
  • Mucho
    Most olvastam hogy volt egy élő chat a Biowaresek és a rajongók között. A téma a modul szuerkesztés volt, már ha jól olvastam...
  • marlowe
    Kwish-t még mindig nem tudtam elérni...
    Ha ő nincs, nem tudok mit kitenni az oldalra :o((

Állhatok neki én fordítani, de abból semmi jó nem sül ki :o))
  • marlowe
    Uhum, tényleg egész jók... na de majd meglátjuk a játékon
  • Mucho
    Ma feltettek az NWN.com-ra két új screenshoot-ot. Szerintem egész látványosak.
  • Hmuda
    Már csak azért, mert egész jó volt. Bár néha kicsit elcscúszott a felirat, király volt.
  • marlowe
    Én valamikor összesezedtem egy csomó E3-as rossz minőségú videokamerás felvételt, de aztán valahol elkallódtak.
  • marlowe
    Az egyik 2cds- vátozatot én csináltam az sccd-ből, ahoz Coolpet igazította hozzá a magyart.
    A másik 2cds-hez (23FPS, nagyméret) meg én igízítottam hozzá.
    Azt nem tudom ki fordította.
  • Mucho
    RTényleg. Kinek hány videója van az NWN-ről?
    Én hármat tudtam összeszedni...
  • Mucho
    Bziony.....Csak júniusban...De, remélhetőleg az E3-on lesz valami jó kis szaftos anyag erről a csodáról....
  • Hmuda
    Ja, csak a nyár elején.
  • Hmuda
    Marlowe: Na, akkor te voltál?
  • I.C.ram
    jojjon mar ki ez a "szar"
  • marlowe
    Kwish! Jelentkezz légyszíves!
  • Mucho
    Tényleg, lehet már tudni valamit arról, hogy ki fogja "írni" a játék zenéjét? Remélem Jeremy Soul. Az Ő muzsikái fantasztikusak! Elég ha csak az Icewind Dale-re, vagy a nagy előd, a BG2-re gondolunk. Szóval, jó kis zeneszerző, s tekintve, hogy Mr. Soul szerezte az eddigi Bioware szerepjátékok zenéjének a zömét 8ha jól tudom) eléggé logikus lenne ha őt tennék meg a zenew felelősének. Bár, azért félek, hisz most a Dungen Siege zenéjét komponlája nagy erőkkel, így nem tudom mire mrad ideje...Azért reménykedjünk. Ugye?
  • Mucho
    Mikor fognak a februári hírek felkerülni az nwn.hu-ra? Kwish azt mondta, ő már lefordaította ezeket...
  • Hmuda
    Nekem király volt. Bár párszor elcsúszott a szöveg, de élvezhető volt.
  • I.C.ram
    nekem nem marloweot ir ki hanem valami mast :D mondjuk volt benne egy csomo hiba de azert jo volt tehat az enyemet nem tudom kiforditotta
  • Hmuda
    Marlowe:

Mit olvastam a Gyűrűk ura feliratos változat végén? Marlowe. Az tényleg te voltál?
  • Hmuda
    Nem pont ott, máshol, de példának ez se rossz.
  • skorpio7
    Elég , ha elolvasod a #784-es hozzászólást ! :)
  • Hmuda
    Majd ha könnyen kezelhető és felhasználóbarát lesz a modulszerkesztő, rám számíthatsz.
  • Hmuda
    Ahogy legutóbb olvastam valahol nyárig kell várnunk. Már nem emlékszem, hogy pontosan hol.
  • MuERTe
    Sokat kell még aludni a megjelenésig :)
  • Mucho
    Köszi Marlow!
    Egyébként miért van itt ekkora pangás? Hamarosan itt a játék, mégis szinte alig van itt
    élet!
  • Mucho
    Köszi Marlow!
    Egyébként miért van itt ekkora pangás? Hamarosan itt a játék, mégis szinte alig él ez a fórum!
  • Colos1
    Hmm...

Ezért nem látunk téged odaát...:o))))

Itt "lopod" a napot...
  • marlowe
    Nos, a februári hírek nálam elvesztek a vinyómról.
    Kwis e-mail címe is, de majd kikeresem egy fórumról. Addig is tessék bíztatni (Kwish-t), hogy jöjjön, és fordítson. Egyébként mihelyts megint megszerzem felteszem.