8396
-
#850 Elég valószínű. -
#849 Na mielőtt még belefolynék a játék olvasgatásába(Még nem ismerem)
Szeretném megkérdezni hogy ezt le lehet-e majd tölteni warez-ről? Azt tudom hogy havidíj nincs tehát reménykedek :) -
#848 T'om mire gondoltál... :)
De ez sajna csak ilyen pirinyó. :( -
#847 Hmm nem szóltam, ez nem az a Mviewer :) -
#846 Rince: Modelvijuvörben zoomolás: jobbklikk hold és tolod az egeret előre hátra. Már ha azt a modelvijúvört adták hozzá amire én gondolok. -
#845 nagyobb -
#844 Megnéztem és egész aranyos, csak lehetne picit bagyobb is a cucc, mert nem nagyon lehet ráközelíteni a lényekre és így nem látok tisztán :D -
Mucho #843 Ez baromi jó! Igaz, három órát vajúdtam vele (mert közben még az SW2 trailerét is töltöttem, ami 30 mega:) de ez tényleg cool! És állítólag minden nap ez újabb modellel többet fognak felrakni az oldalra! Lehet mozgatni a lényeket, ugrani lehet velük, meg minden ilyesmit, most megyek, jobban kitapasztalom! Eleget téptem ma már itt a számat, úgyhogyhogy jó éjt mindenkinek:) -
Mucho #842 Nya, mindjárt kész a letöltés, és akkor elmondom milyen... -
#841 Majd rakd ki lécci valahova, ok? : ))) -
Mucho #840 Valamit nagyon elcsöcsöltem...Most újra kezdi az egészet...Időm van...Talán még egy kis türelmem is...Még 23 perc.... -
Mucho #839 Nya, lassan elindul a letöltés. Nagy kicseszés, hogy csak gamespy.net-en keresztül lehet leszedni a nézegetőt...Nekem még 21 percet kell várnom:) Jelenleg 121. vagyok a 134-ből:)) -
Mucho #838 Nagy nap a mai!
Az NWN.com-ra felraktak egy ilyen modellnézegetőt. Még én sem tudom mi ez, most töltöm le. De azért érdekesen hangzik! -
Mucho #837 Most olvastam hogy volt egy élő chat a Biowaresek és a rajongók között. A téma a modul szuerkesztés volt, már ha jól olvastam...
-
#835 Kwish-t még mindig nem tudtam elérni...
Ha ő nincs, nem tudok mit kitenni az oldalra :o((
Állhatok neki én fordítani, de abból semmi jó nem sül ki :o)) -
#834 Uhum, tényleg egész jók... na de majd meglátjuk a játékon -
Mucho #833 Ma feltettek az NWN.com-ra két új screenshoot-ot. Szerintem egész látványosak. -
#832 Már csak azért, mert egész jó volt. Bár néha kicsit elcscúszott a felirat, király volt. -
#831 Én valamikor összesezedtem egy csomó E3-as rossz minőségú videokamerás felvételt, de aztán valahol elkallódtak. -
#830 Az egyik 2cds- vátozatot én csináltam az sccd-ből, ahoz Coolpet igazította hozzá a magyart.
A másik 2cds-hez (23FPS, nagyméret) meg én igízítottam hozzá.
Azt nem tudom ki fordította.
-
Mucho #829 RTényleg. Kinek hány videója van az NWN-ről?
Én hármat tudtam összeszedni... -
Mucho #828 Bziony.....Csak júniusban...De, remélhetőleg az E3-on lesz valami jó kis szaftos anyag erről a csodáról....
-
#827 Ja, csak a nyár elején. -
#826 Marlowe: Na, akkor te voltál? -
#825 jojjon mar ki ez a "szar" -
#824 Kwish! Jelentkezz légyszíves! -
Mucho #823 Tényleg, lehet már tudni valamit arról, hogy ki fogja "írni" a játék zenéjét? Remélem Jeremy Soul. Az Ő muzsikái fantasztikusak! Elég ha csak az Icewind Dale-re, vagy a nagy előd, a BG2-re gondolunk. Szóval, jó kis zeneszerző, s tekintve, hogy Mr. Soul szerezte az eddigi Bioware szerepjátékok zenéjének a zömét 8ha jól tudom) eléggé logikus lenne ha őt tennék meg a zenew felelősének. Bár, azért félek, hisz most a Dungen Siege zenéjét komponlája nagy erőkkel, így nem tudom mire mrad ideje...Azért reménykedjünk. Ugye? -
Mucho #822 Mikor fognak a februári hírek felkerülni az nwn.hu-ra? Kwish azt mondta, ő már lefordaította ezeket... -
#821 Nekem király volt. Bár párszor elcsúszott a szöveg, de élvezhető volt. -
#820 nekem nem marloweot ir ki hanem valami mast :D mondjuk volt benne egy csomo hiba de azert jo volt tehat az enyemet nem tudom kiforditotta -
#819 Marlowe:
Mit olvastam a Gyűrűk ura feliratos változat végén? Marlowe. Az tényleg te voltál? -
#818 Nem pont ott, máshol, de példának ez se rossz. -
#817 Elég , ha elolvasod a #784-es hozzászólást ! :) -
#816 Majd ha könnyen kezelhető és felhasználóbarát lesz a modulszerkesztő, rám számíthatsz. -
#815 Ahogy legutóbb olvastam valahol nyárig kell várnunk. Már nem emlékszem, hogy pontosan hol. -
#814 Sokat kell még aludni a megjelenésig :) -
Mucho #813 Köszi Marlow!
Egyébként miért van itt ekkora pangás? Hamarosan itt a játék, mégis szinte alig van itt
élet! -
Mucho #812 Köszi Marlow!
Egyébként miért van itt ekkora pangás? Hamarosan itt a játék, mégis szinte alig él ez a fórum! -
#811 Hmm...
Ezért nem látunk téged odaát...:o))))
Itt "lopod" a napot... -
#810 Nos, a februári hírek nálam elvesztek a vinyómról.
Kwis e-mail címe is, de majd kikeresem egy fórumról. Addig is tessék bíztatni (Kwish-t), hogy jöjjön, és fordítson. Egyébként mihelyts megint megszerzem felteszem.