8396
  • dracoon
    Nem megyek el sehova, kirugom a baratnomet, jarok gyalog, nem eszem, csak harom dolog kell az elethez: egy pc, egy nwn, es aram.

:))))))))
  • hun-ter
    na hát én lehet hogy le is ragadok a Morrowindnél ha mindenki eredeti NWN-el jáccik majd:(
  • dracoon
    Nem ertem ezt az infogrames moviet, minek csinalnak ilyet, ha nem lehet letolteni? Ahonnan meg lelehet ott olyan sz*r minosegu, hogy huha. Amcsik letoltenek 2 perc alatt 50 megat, akkor csinalhatnanak nagyobb felbontasu videot is... :))

En biztos megveszem, bar sokallom a 18k-t. Aztan kijon hozza hivatalos kieg azert is elkernek majd 10k-kat, es ha mar az eredetit megvetted, lehet azokat is megkell, hogy official maradj? Akkor kicsit mergelodni fogok, ha benne lesz 50k ban :)))))

Probalom mar szervezni sajat kis klanomat, egyenlore angolul. De meg csak 10 tag jott ossze, ket magyar. Akit angolul is erdekel a klanosdi, http://www.nexus.hu/nwn -t latogassa meg. Mar csinaltam jo kis menut is hozza, persze nem vagyok webdesigner. :))))

A morrowind jovo heten kint lesz, remelem mar hetfon, ugyhogy nem fogunk unatkozni az nwn-ig.
  • hun-ter
    na jó feladom: nem jön és nekem a múltkor itt kiírta hogy fizessek érte. perszehogy...
  • hun-ter
    köszike! hát még van akinek van kedve meg ideje keresgélni is(nagyon elfoglalt vagyok:))
  • hun-ter
    vagy címet legalább igen
  • hun-ter
    azért felrakod a videot is? plz
  • marlowe
    Juj, az igért screenshotokat is felteszem, csak nem leszek hétvégén ...
  • marlowe
    Na meg régen volt már itt, egy kis reklám :o)

http://www.neverwinternights.hu
  • marlowe
    Feltettem az oldalra a 3 új modelt, mars leszedni :o)

Mindenesetre, ha a screenshotokba behelyettesítjük a modelviewer modelljeit, plusz megdiplázzuk a textúrák méretét...akkor elég szép lesz ez a játék....
  • marlowe
    Na, jött ki pár új modell a modelviewerhez, meg elvileg egy infogrames video is.
    Nagyon jól néz ki, de elég rossz minőségű...
    És az infogramesnél nem találom, csak a rajongói oldalakon :o(
  • hun-ter
    sajnos nem...így is problémánk lesz a nettel hogy kijöjjön. persze attól én még megpróbálhatok keresni egy "kis" pénzt:)
  • marlowe
    A válaszomban benne volt, hogy mint lehetőségként megalkothatjuk amagyar vaultot, nem szeretném megosztani a társaságot...Mindenesetre én már elkezdtem spórolni a játékra...:o)

Meg most nem belepofátlankodni akarok, mert nem az én dolgom, de ha netre van enyi pénzed, (perhó), akkor egy kis zórakozásra csak lesz ugyanennyi( /per esetleg félév) nem?
  • hun-ter
    nem biztos ha netre is csak éppenhogy(13e/hó)
  • hun-ter
    na tehát akkor akinek nincs pénze rá az már nem is játszhat majd veletek?:(
  • marlowe
    Ezzel egyetértek teljes mértékben...
    Aki 18e HUF ért megveszi a játékot az már valszeg meg fogja becsülni. Ha meg nem, hát ki lesz bannolva a key-e...
  • marlowe
    Én még nem vettem meg játékot, azaz mégis: Half-life 1900Ft-ért :)
    De ez lesz az első amit tutira meg fogok venni.
    Persze azért a neten hamarabb fellelhető, mint a boltban, és a fene fogja kivárni :o) Szóval a single az nem lesz eredeti cd-key.

Azoknak, akik nem veszik meg:
    1. Meggondolandó a vétel, bár a 18k tényleg sok, ( a 13 már elfogadhatóbb lenne )
    Viszont 5 éven át jönnek ki hozzá modulok, stb...
    2. Lehet létrehozni magyar karakter vaultot is, lehet lesz is a neten letölthető a cheater szűrő... meg, ha sikerül egy kis "közösséget" kialakítani, hamar lebuknak a csíterek.. aztán kikerülnek.
  • hun-ter
    ehh most olvastam vissza hemzseg a hibáktól na mindegy sorry
  • hun-ter
    azért attól hogy valakinek open karijai vannak az még nem jelenti azt hogy mindjárt csites is meg túltápol.tudom nem is erre gondoltál, csak azért vannak tényleg kivételek, mégpedig nem kevés és valseg úgyis ki fog alakulni a megszokott csapat, akik nem csitelnek majd...ezt már a játékosoknak kell megoldaniuk(ha már nincs pénz a progra:))
  • I.C.ram
    uristen ilyen draga ebbol a penzbol megveszem a 3dnd rpg alap szabalykonyvet... ebbol a penzbol en inkabb az SWG-t veszem akkor meg...

max 13000 meg ok dehogy +5000 az mar kicsit sok a microsoft nem adja ennyiert a jatekait!
  • dracoon
    ez a betatesters.net ez meg nagyon betas :))) aki regisztralta magat menjen vissza modositani, mert a fele infot rossz helyre irta. ja meg raertek modositani, mert az sem mukodik. elfelejtettek submit gombot kirakni a modositas utan. :)))))
  • dracoon
    $54.99 az ara, akkor ahogy a magyar piacot ismerem, itthon lesz vagy 18 ezer HUF. De jo.
  • dracoon
    najo, lehet vmi olyan lesz mint battlenet, de nemsokat (bional semmit sem) irnak rola. majd elvalik. de ha megkell hozza venni a gamet, akkor vagy a magyar jatekosok zomerol vagy a hivatalos karikrol kell lemondanunk. Van meg par homalyos pont, de hatha 1-2 het mulva mar tobbet tudunk, miutan kintlesz a beta.
  • dracoon
    na vegre megvan a character vault, de ehhez a biowarenek van egyaltalan valami koze? :))
  • hun-ter
    talán lesz olyan mint az fsgs a b.netnél
  • dracoon
    errol a neverwinter.net rol a bioware nel is tudnak?? mert nem talalok rola semmit :)))
  • dracoon
    de ahhoz, hogy bentlegyel a vaultba, meg kell venni gondolom a jatekot. akkor aztan sok magyar fog jatszani :))))))
  • hun-ter
    és ezeket is törlik jópofa módon mint a b.netről?
  • marlowe
    dracoon:
    Tessék nézegetni az oldalunkat! Idézek a faq-ból :o)
    "3. Mi az a neverwinter.net Official Vault?

Ez a szolgáltatás teszi lehetővé a játékosok számára, hogy védekezzenek a csalás és a játékegyensúly megbomlása ellen. Úgy működik, mint egy könyvtár: ha csinálsz egy karaktert, az bekerül ide. Ahogy elkezdesz egy modult, ellenőrzik a karakteredet, visszatértedkor pedig több szűrőn futtatják keresztül.
    Ezek a szűrök a fair fejlődés menetét tartva szem előtt, ellenőrzik a karakter megszerzett varázstárgyait, a tulajdonságaiban bekövetkezett fejlődést, a kincseit, és általában a jelentős változásokat. Ha a karakter fennakad ezeken a szűrőkön, a játékosnak választania kell: vagy megőrzi a karaktere hivatalos státuszát, és lemond a túlzott mértékű XP-ről, varázstárgyról, stb., vagy elmentheti a karakterét egy helyi szerveren, de így a későbbiekben csak olyan modulokban játszhat, ahol engedélyezik a nem-hivatalos karakterek részvételét.
    Tehát a hivatalos karakterek minden esetben a Vault-ban vannak elmentve, míg a nem- hivatalosak vagy a játékos gépén, vagy valamelyik szerveren."
  • hun-ter
    nem baj a Morrowind azért még ott van...
  • hun-ter
    fú de le vagyok maradva:(
  • dracoon
    szerintem nem lesz. semmi ilyenrol nem hallottam. ha jatszol egy karival, akkor azt a sajat gepedre is elmentheted, nem? csak a szervernek lesz egy opcioja, hogy csak az ott tarolt karikkal lehet joinolni a jatekba, de ez opcionalis. szerintem a bioware nem keszul semmi olyasmire, hogy szervert uzemeltet, vagy karaktereket tarol. epp ezert alakulnak sorra az online vilagok, alfa meg gemworlds stb.
  • marlowe
    Na, most én úgy tudom, hogy lesz egy központi szervere a Bioware-nek. ( neverwinter.net )
    Ezen lesznek a karakterek azonosítva tárolva stb... ez nézi a cheatereket is.

Azt hiszem amir?l te beszélsz, az csak egy plusz lehet?ség, hogy lehet lokális szervereken is tárolni a karaktereket....mondjuk ebben nem vagyok teljesen biztos..
  • dracoon
    egy kerdes ami nem egeszen tiszta -- elvileg a szerver is tudja tarolni a karaktereket, de akkor ok nem tudnak atmenni masik szerverre, csak ha azok ossze vannak kotve igaz? ha viszont mindenki a sajat gepen tarolja a karakteret, akkor nem gyozzuk majd kibannolni a cheatereket! marlowe ezt hogy tervezted? -- mert en tudom, hogy semmi ertelme megcheatelni egy jatekot, de ezt sokan nem tudjak, es elso dolguk hogy nekiesnek a hexaeditornak, vagy telepakoljak a karaktereiket a szerkesztoben +8 as cuccokkal. csak azert, mert en is akarok szervert futtatni valahogy, de ezt nem tudom, hogy kene kezelni.

masik dolog, en klant probalok szervezni, hatha osszegyulik par ember mire megjelenik a jatek. meg varazslotornyot epiteni a szerverre stb.

http://nwn.fw.hu vagy http://www.nexus.hu/nwn

ez nem a reklam helye, csak ha vkit erdekel, itt lesz tovabbi info. jah, es angolul van, ugyhogy csak annak ajanlom, aki beszeli valamelyest.

negativ velemenyeket keretik megtartani, koszonom.

marlowe, en biztos csinalok (jo)par modult.

egyebkent meg masfel honap a jatek, azt mondjak az okosok (nem a biowareesek... :))

addig is akit erdekel, a morrowind bearanyozodott, es par nap mulva elmeletileg beszerezheto lesz a neten :)

szerintetek az nwn-t a kiadastol szamitva mennyi ido mulva lehet a magyar boltokban megvenni?

koszi,
    dracoon
  • hun-ter
    a fórum mikor indul? majd írd meg ide lécci
  • hun-ter
    aha jólvan majd ha megjelent akkor szerintem megpróbálok én is kezdeni valamit modult meg terepet készíteni...
  • marlowe
    Amit szeretnél! :o)

Egyenlőre nincs nagy tolongás, meg majd kreálok neki az oldalon egy fórumot is.

De olyanokat is be akaunk vonni, akik pl egy estére indítank szervert, vagy valami hasonló, és akkor az megjenne a játékban, pl a kocsmáros suttogja el az információt , meg a térkapu helyzetét...
  • hun-ter
    és mi lenne a feladat ha "valaki" be akarna állni? ué mindenki mást csinál gondolom, de kik kellenének még?
  • marlowe
    Ebből a városból pedig térkapukon, ajtókon át el lehet jutni modlokba, amiket előzőleg egyeztetünk, és a "központi" szerverre leadunk.
    Nos, ami eddig ebből megvan:
    Van szerver, vannak páran, akik segítenének benne, remélem lesznek is még jelentkezők...csak a játék késik.
  • marlowe
    Tehát akkor a jelenlegi állás:
    Amit páran terveztünk, egy olyan kis "modul", amibe minden magyar játékos becsatlakozik a karakterével. Ez egy magyar kis kocsma lenne, vagy egy kisváros. Itt találkozhatnak a kalandozók, látják egymást, hallják egymást, megbeszélnek egy kalandot, összeállnak...esetleges a város körül vadásznak le pár szörnyet, stb...