8396
-
#1013 Sajnos az NWN-nek tudtommal nem lesz ilyen rendszere( csak a karaktereket tárolja tudtommal, meg egy szerverlista asszem, de erre nem vennék mérget), viszont magánkezdeményezésből már 2 online világot is szerveznek, sőt annak idején (fél éve) Mi is elkezdtünk szervezni az oldal fórumán egy ilyen "világot"... folyt köv mindjárt jövök :o) -
#1012 na igen én is ilyen toporgós vagyok:) -
#1006 mindenkinek lehet más véleménye egy játékról mindenki másért játsza azért is írtam hogy csak részben van igazad -
#1003 BG2-nek??? hát akkor én nagyon béna lehetek mert nekem 150 óra volt és még nem értem a végére(azóta se mert az utolsó fejezetben hagytam abba és már nem is érdekel igazából:( ) -
#1002 nincs igazad vagy legalábbis csak részben
én 2 éve lanon játszottam legtöbbet és tényleg csak a hülye tárgyak vonzanak benne -
#1000 Egyébként (magánvélemény) a DS tényleg unalmasabb mint a d2 , míg az előbbit végig sem játszottam, holott először nagyon tetszett.....ráadásul énis úgy gondoltam, meg annak ideján reméltem, hogy a diablo is ilyen lesz(greafikailag). De DS-ben megyek megölöm..mgyek megölöm...megyek megölöm...megyek megölöm...megyek megölöm...város...veszek fel embert...megyek megölöm......:o) A Dio is ilyen, de valahogy évezetesebb volt.. Na nem offolok tovább -
#998 EZ a tiszta játékidő....a BG2-nek nem tudom mennyi a tiszta játékideje, de nincs ennyi.
Amúgy nem csak a fő szál.
Ráadásul a fejlesztők főleg a singlere hangsúlyozzák, és adnak lehetőséget a multira is, azaz ott is végigjátszható, valamint céljuk további modulok kiadása hozzá....valamint, hogy tudjanak kiadni hozzá modulokat a "játékosok" is..
-
#988 ELvileg 60 óra lesz a single játékideje.....:o)) -
#985 bazzzzzeg -
#983 HAHAHAHA megszakadok:))) -
#980 3rd editon na:) -
#979 kb FPS style nem? -
#977 nemtom én beregeltem aztán mondták hogy nem lesz itt(én nem tok angolul na:))csak 4-es vagyok belőle assetom mire kapom... -
#976 ja lassan már felrakják oda az teljes 3th editon-t -
#971 ezen csak röhögni tudok már -
#968 köcc:) remélem be is jön majd csak előbb jöhetne mán a Morrowind... -
#966 most mi van? mondom peace:) -
#964 nem leugatni akartalak na:) csak kicsit -
#963 "amiben még a diablonál is kevesebbet kell gondolkozni???..."
ez jópofa volt, de itt nem a gondolkodáson van a hangsúly -> -
#960 onnan jövök éppen(dio2) -
#959 azt nem mondtam:) -
#957 igen... ez tényleg csak magánvélemény, de szerintem ilyen durva kinyilatkoztatásra senki sem kiváncsi -
Mucho #954 Valóban Taylorra gondoltam, elézést a hibáért. Tom Sawyer, jó:) -
#953 Tom Sawyer:)
de Taylorra gondolt... -
#951 Válasz: Nem tudom, de abból, amiket nyilatkoznak következik, hogy lesz... Ugyan is az első kiadás nem lesz teljes. ( Ugyanis egyre gyakrabban megjelenik, hogy az ELSO KIADÁSBA ezt meg ezt még nem rakják bele, vagy éppenhogy belerakják....)
Pláne, hogy eleve olyanra tervezik, hogy 5 éven keresztül tudják hozzá szórni a kiegészítőket.. stb.. -
Mucho #950 Kérdés: Lesz majd Collector's Edition, s ha igen, mennyivel a játék megjelenése után?? -
#949 np -
#948 Thx, javítva -
#947 Marlowe: még most szólok, hogy véletlenül rosszul írtad ki a Fun movie URL-jét. Nem suprise.avi hanem surprise.avi. Már töltöm, mert rájöttem a turpisságra. -
#946 ehh jóvan -
#945 Bluenews . -
#944 Jelentkeztem énis a bétatesztre, hátha csurran cseppen egy példány az oldalnak.... -
#943 Sziasztok kitettem a "fun" movie-t.
Hun-ter:
Itt írják -
#942 uff hülye vagyok... ezt hol írják??? -
#941 Készült egy fun videó Derek French-nek, elég jó :o)
Délután azt is kiteszem az oldalra....a jó régóta elmarad screenshotokkal együtt.. -
#940 Igen, ez meglehet?sen biztossá teszi, hogy nyárra megjelenik.
Ja, akik küldtek, anyagokat: ma este felteszem.
Amúgy a szavazás már "m?ködik", de ez csak az ideiglenes verzió...remélem hamarosan sikerül a véglegeset is létrehozni.
-
#939 Már én is megnéztem azóta ... sajnos tényleg nem .
De legalább jó hír , hogy szinte biztos már a nyári , júniusi megjelenés . :)
Így már azért ez jó hír . -
#938 De ez persze Magyarországra nem vonatkozik... :) -
#937 Csak úgy gyorsan , nyersen a lényeg . :)
Neverwinter Nights Beta Testing [2:09 PM EDT (Blue) April 22, 2002
BioWare sends along word of a limited open beta test for Neverwinter Nights, their upcoming RPG. Here's the announcement, which includes information on how you can apply to participate:
EDMONTON, Alberta, Canada - April 22nd, 2002 - BioWare Corp. and Infogrames Inc. are pleased to present the limited open Beta test for one of the most anticipated PC games of the year - Neverwinter Nights. Selected PC game fans will have an unprecedented opportunity to dig into the rich world of Neverwinter Nights before anyone else.
"Neverwinter Nights will appeal to all types of gamers. This limited beta test will allow selected gamers, of every type and interest, an opportunity to find out why Neverwinter Nights is a ‘must own’ addition to every gamer’s collection," said Greg Zeschuk, Joint CEO and Co-Executive Producer of Neverwinter Nights. "We’ve never conducted an open beta test before," added Ray Muzyka, BioWare’s Joint CEO and Co-Executive Producer of Neverwinter Nights. "We’ll be testing module designs, connectivity, and other technical aspects of the game, as well as offering the growing Neverwinter Nights community a snapshot of what we’ ve been working on at BioWare these last five years," he concluded.
To enter the Beta test program, prospective testers must visit (http://www.betatests.net/), click on "Register Now" and complete the sign-up form. BioWare and Infogrames staff will select beta testers every week in a rolling acceptance process. The initial wave of Beta discs will be sent to the lucky first testers in early May. -
Mucho #935 Nya, újra valék, a szerelő visszahozta a gépemet, csak utánna a net kavart be, de most már mükszik minden.
Mialatt nem volt gépem, olvasgattam az offline (papír) sajtót, izé újságokatz, mármint pc-seket, s észrevettem valamit, ami veszettül böki a csőröm. Az pedig nem más, minthogy a Black Isle miért nyúlja le a dicsőséget a Bioware-től????
Félre ne értsetek, én szeretem a régebbi Black Isle játékokat, úgymint Fallout1-2, de utánna már semmi. Nem csoda, hisz annak a két játéknak a fejese kilépett már tőlük, és az Arcanum-ot dobták piacra, de most nem ez a lényeg. A Bioware készítette a BG1-2-t, nem a Black Isle, mégis az ő logójuk az első, meg őket ajnározzák. Az IWD-t is a BG m,otorjára építették a Black Isle-osok. Még jó hoghy kilépet az Interplaytől a Bioware, mert még ezt is lenyúlnák. Hogy vád ne érje szavaimat, egyedül rtényleg nem képesek élni, jó példa erre a mostani Torn nevezetű "játékuk". Amint megjelentek az első screenshotok, egyből leállították az egészet, nem is csoda. De ez most nem csak aa Black Isle-ra vonatkozik (habár az itteni fórumban inkábbb ők érdekelhetnek minket) hanem a PC-s ipar többi részére is. Pl.:Készül a Total Annihilation2. Az egyet a Cavedog fejlesztete, Chris Sawyer vezetésével (ő most a Gas Powered Games-nél van, és ő készítette a mostani Dungeon Siege-t is) és csudi jó volt. Örültem is hogy készül a kettő. Igen ám, de ki a fejlesztő?gy koreai nevesincs csapat, a Phantagram. Ja, bocsi, már van egy játékuk, a Kingdom Under Fire. Csak kár hogy az a "játék" nagyobb lebőgés mint a Veresegyházi asszonykórus vs. Tankcsapda énekverseny. Miért van ez így???