8396
  • I.C.ram
    soha sem fogjak kiadni ezt mar :( a grafekjat elnezegettem ma es nem valami szep :(( remelem a grafek miatt kesleltetik :)
  • marlowe
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Késleltetik a kiadást.......NYÁRRA!!!!!
    bővebben
  • noxon
    hüm, hát majd kiderül, hogy megy nekem woodoo2-esen:-))) mert csak annyi van:-))
  • marlowe
    Ahogy emléxem: P2 450Mhz, és 32Mb-os tnt2 a minimum konfig talán. De ne vegyétek készpénznek.

Egyébként valami friss videót kéne megnéznni képmin
  • Rincewind
    A képeket nézegetve nem lesz az olyan túl nagy... :)
  • rolex
    Ez engem is érdekelne, milyen hw-igényre lehet számítani.
  • Wenik
    Hali

Valami ujat lehet tudni a megjelenes idejerol, most, hogy mar nincs vita a kiado korul ??
  • marlowe
    Viszont dolgoznak azon, hogy butítható legyen a grafika és így megleht
  • Hmuda
    Márpedig ez 3D-s csudagame lesz. Eszméletlen grafikával, amilyet rpg-ben még nem sokat láttunk.
  • noxon
    Csááá. Egyszer hallottam régen, hogy a NWN-ot több féle nézetbenlehet majd játszani, mit tudtok eről? mert nekem szar a gépem, és nem igazán mennek a 3D-s csudagamék....
  • marlowe
    Feltettem a januári anyagokat, nagyon fel is csigáztak ... :o))

Azért lesz munka az oldallal rendesen...mindent rendszerezni, meg átválogatni. Hogy a kis készül
  • marlowe
    Hát igen, a Pool of Radiance tényleg nagyon elcseszett egy játék lett...
    KH: Teszem fel a híreket
  • gwalker
    Király lenne már nagyon ha kijönne a Nwn tavaszra. Remélem nem cseszik úgy el mint a Pool of Radiance II.-t. Akkora baklövés volt, hogy nem alkothattad meg tisztességesen a karijaidat, hogy kihagyták a Wizardot, a Bárdot és még sorolhatnám.
    Ha jól megcsinálják a Nwn-t, akkor egy új m?fajt fognak vele teremteni. Maybe.
  • marlowe
    Mi a franc van az SG-vel?
  • marlowe
    Szóval első negyedév vége, márc 21-ig akarják kiadni, de hivatalos megjelenési dátum még nincs. Jelenleg dolgoznak rajta gőzerővel, engine optimalizálás, zene, modulok, stb...
  • marlowe
    Szóval els
  • marlowe
    Szóval els
  • marlowe
    Hova lett az üzenetem vége????
  • marlowe
    Mostanában a hivatalos fórumon is iszonyat nyaggatják
  • Frenzy
    Én alig várom, hogy végre ilyen módon is kiélhessem mesélői hajlamaimat :)
  • Gabo
    Jah mint lászik nem tüntem el és továbbra is szemmel követem az NWN-t. Az igazság az, hogy a játék magyar oldalán olvasott infok méginkább felcsigázták a kíváncsiságom, kiéhezve várom a gamét.
  • Gabo
    Ha ez igaz, lehet hogy nyáron hétvégénként nem sokat fogok aludni. A végére pedig ilyen leszek: vagy ilyen
  • skorpio7
    1. NEM SZAR !!!
    2. 3 hónapon belül , ha tartják az igéretüket . :)
  • I.C.ram
    mikor adjak mar ki ezt a szart? :)
  • Petyus_
    Sziasztok!

Ezt én se értem, hogy miért az Interplayesek ömlengenek, hogy milyen jó... :)

Na, bejelentem, túlestem a vizsgákon, úgyhogy Marlowe vagy KH -nem tudom ki a kompetens- dobhatnátok egy mailt, hogy mit kellene esetleg fordítani... :)
  • Rincewind
    Akkor mostmár tudsz mondani hiavatalos dátumot a kiadásra?
  • I.C.ram
    talan azert mert ok adtak le a projectet! :)
  • marlowe
    Megszületett a megállapodás a játék kiadását illetően!!
    Az INFOGRAMES lesz az új kiadó! (Titkon reméltem, kedvenc kiadóm :DD)

Az eredeti hír itt olvasható:

Hír
  • MuERTe
    Ja, és BUÉK mindenkinek!
  • MuERTe
    Hola mujeres!
    Nem nagyon pörög a topik!
    Marlowe, bocs az eltünésért, de otthon mostanában nincs netem, a suliban meg nem érek rá.
  • marlowe
    Kwish küldött nekem megint híreket, nemsokárra kikerülnek. A lényeg: egyre inkább érezhető, hogy
    a játék kezd "kész lenni". Már az igazgatóhelyettes hazavitte egy hétvégére :)))
    Igaz talált is benne vagy 200 bugot ...:))

Szóval ahogy megbecsülöm, erősen kicentizik azt a 2002 q1-et :))

Na, de nem ékeskedem itt Kwish tollaival, teszem fel az oldalra :D
  • marlowe
    Ja, és azt sem, hogy bővebben itt "művelődhettek".

Na és most már lelövöm magam
  • marlowe
    Gondolom, mondanom sem kell, hogy Kwish-nek köszönhetitek ezt is :))
  • marlowe
    Na egy kicsit ontopicolok

Beteszek néhány idézetet az oldalunkról.

Kérdés és Felelet TOP10
    Ne felejtésetek el, hogy ezek a válaszok nem jelentenek majd túl nagy újdonságot, de úgy gondoltuk, inkább összegyűjtjük őket itt a message boardon, mintsem személyes üzenetekben küldözgessük őket mindenkinek…

1. Mikor adják ki a NWN-t? Lehetnék béta tesztelő?
    Nincs még meghatározott kiadási dátum. Nncs még időbeosztásunk a Béta tesztre vonatkozólag sem, és jelenleg nem is keresünk Béta tesztereket. Ha ezek bármelyike változik, valószínűleg rászánjuk majd magunkat, hogy újabb infókat adjunk.

2. Kaphatunk új videót, vagy valami képet?
    Az üzleti típusú közleményeink lenyűgözően nagy száma miatt várnunk kell az ilyen típusú anyagokra. Higgyétek el, ez nekünk is nagyon kellemetlen…

3. Lehet majd lovagolni, vagy valamilyen más állatot megülni?
    A lovaglással az a tényleges helyzet, hogy elképesztő mennyiségű munkát kell elvégezni az animációban, a tervezésben és a programozásban egyaránt, hogy implementálhassunk egy ilyen dolgot. A lovaglás a játékmenet szinte minden részét érinti, és nem egyszerűen csak azt jelenti, hogy valaki eljut az A pontból a B pontba. Mert milyen hatása is lenne a lovaglásnak például a csatákra, az útvesztőkre, vagy a nyomkövetésre?

4. Van valami új info az úszás, mászás, álruha képeségek alkalmazásáról?
    Az erdeti NWN játékban nem lesz úszás és mászás. Az álruha kit, és általában az álruha, megtévesztés témakörében még nem született meg a döntés, és pillanatnyilag nem is tudunk új információt közölni velük kapcsolatban. Azok a problémák, amelyek a lovaglással kapcsolatban felmerülnek, jelenkeznek az úszás, és mászás témájával kapcsolatban is.

5. Milyen fajok lesznek?
    Félork, ember, elf, félelf, félszerzet, gnóm, törpe.

6. Létrehozhatom a saját fajomat, és ha igen, hogyan?
    Mint Játékmester, vagy mint a modul elkészítője létrehozhatsz alfajt a játékos karakternek, és speciális képességeket adhatsz ennek az alfajnak a module scriptjének megírásával.

7. Kaphatnánk egy listát a varázslatokról, a szakértelmekről és a hősi képességekről?
    Mivel senkit sem akarunk azzal elkeseríteni, hogy miket hagytunk ki a játékból, úgy döntöttünk nem adjuk közzé a teljes varázslat, szakértelem és hősi képesség listát, főleg mivel a lista még mindig változik, a fejlesztés során némelyik bekerül, némelyik pedig kikerül a játékból.

8. Mikor lesz a NWN elérhető Németországban, Oroszországban, Olaszországban, Spanyolországban stb. stb.? Mennyibe fog kerülni, hol lehet megvásárolni, vagy hol lehet leadni az előrendelést?
    Mivel még nem ismert a játék kiadásának időpontja, nem akarunk azon spekulálni, hogy az egyes országokban mikor kerül a boltokba. Ráadásul, nem tudunk választ adni a vásárlással, előrendeléssel és árral kapcsolatos kérdésekre sem, mivel ezek a kérdések a kiadók és nem a fejlesztők illetékességébe tartoznak. Nem tehetünk semmilyen megállapítást a NWN kiadójával kapcsolatban.

9. Meg lehet majd szerezni az Eszköztárat (Toolset) a játéktól függetlenül, hogy elkezdhessem a modulom kialakítását?
    Nem kapható külön példány az Eszköztárból, mert ahogy a játék áll a pillanatnyilag, ez annak az integrált része, s attól elválaszthatatlan.

10. Mi volt az oka az új információk hiányának?
    Bár igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy válaszoljunk a játékkal kapcsolatos kérdésekre, tudnotok kell, hogy jelenleg igen szigorú szabályai vannak annak, hogy mit mondhatunk el, különféle kérdésekre nem válaszolhatunk, illetve nem hozhatunk nyilvánosságra nagyobb mennyiségű információt. Nem akarunk eltávolodni a rajongóktól, sőt, épp az ellenkezője az igaz, de meg kell harcolnunk minden egyes kis információ morzsáért, hogy engedélyezzék a közlését.

• marlowe
  • Hmuda
    "Viasat 3...Minden lehetséges!"
  • marlowe
    Azért azt nem hiszem, hogy egy ilyen cég egy ekkora fejlesztést csak a szemétbe dobott volna, ha nem lettek volna meg a tervei előre.

Az oldalon lévő "lmélkedésben" egyébként egész jól vázolják a helyzetet. A licenszjog az Infogrames-nek is megvan, ami pedig szintén elég nagy cég... a csődben lévő Interplay-t simán ki tudja fizetni... aztán nincs gond.

Az is sokmindent elárul, hogy nem hagyták abba sem a fejlesztést, se nem tolták el a megjelenés időpontját. Tehát fel a fejjel, és lehet készülni a játékra!

Persze egy kis esély van arra, hogy csúszik, de hogy ne jönne ki, arra szerintem semmi.
  • Hmuda
    Hát remélem sikerül kiegyezni, mert ha nem, akkor valszeg itt is aláírásgyülytés lesz.
  • marlowe
    Viszont így tuti ki akarnak egyezni az interplay-jel :)
    Ezekből nagyon az tűnik ki.
  • marlowe
    Most az oldalra felkerült ( Kwish jóvoltából persze, akinél a szorgalom nem apadt ezekben az ínséges időkben semmit ) egy elmélkedés a licenszel kapcsolatban, valamint a BIOWARE nyilatkozata az ügyel kapcsolatban.

Lényeg:
    1. dolgoznak rajta.
    2. kiadják a játékot
    3. és ez az időpont lesz amit igértek.
    4. ennél többet viszont nem mondanak, mert beindulnak a spekulációk.