8396
  • marlowe
    Megkaptam a fordítást, Kwish összes anyagát ki is tettem, de a tiednél nem tudom, hogy kit írjak szerzőnek! :o(
    Légyszi válaszolj a mailomra!

Mindenki másnak: Lehet küldeni bátran saját írásokat, fordításokat, saját képeket..
  • I.C.ram
    KIRALY! :))
  • marlowe
    Jó hírem van, elkészült az új oldal, még kicsit béta, de felkerültek újabb nyilatkozatokból fordítások (persze megint csak kwish-től :o)
    Van mit olvasni :o)
    Letöltési rovat is kibővült, amint tudom a galéria is frissül, az anyagok már itt pihennek nálam.

Szóval nézzétek meg, várom a vélemyényeket!

http://www.neverwinternights.hu
  • hun-ter
    hááát nem tudom az hogy ők mit mondanak... a BG2 nekem pl (nemtom hány óra) kb 15 nap alatt napi 4 órás alvásokkal ment persze úgy hogy angol tudásom nem a legjobb és bizony minden egyes mondatot megpróbáltam lefordítani, megérteni...
    na jó mondjuk NWN multiban ez természetesen nem "megengedett":)))
  • marlowe
    Nagyon remélem :o)
  • dracoon
    hat ja, de majd egy honap mulva mar elkezd olvadni az biztos :)))
  • Mucho
    Huh, itt valahogy megfagyott az élet.....
  • marlowe
    +kaptam thx.
    Lassan már csak a hírek/cikkek régió nincs kész az új oldalból, szóval hamarosan kikerülnek.
  • marlowe
    Ugye az alap küldetést meg lehet szintén multiban végigcsinálni :o)
  • dracoon
    ehh nekem ha 60 ora jatekidot mondanak, akkor az maximum 1 het de meg annyi se :)))
  • MuERTe
    Szerintem az első hónapban ugyis mindenki a single rész nyúzza majd. Max csetleni megy majd höl a netre. Én legalábbis biztos így teszek :)
  • Mucho
    Elküldtem a fordítást, Marlowe.
  • marlowe
    Csak remélem, hogy tényleg kijön a linuxos verzió kiadással egyidőben, és akkor tudok szervert csinálni :o)
  • marlowe
    Viszont az interplay jelenleg elég szarul áll...
    Attól, hogy nagy cég szerintem nem szarja le a dolgokat....a Bioware az meg már bizonyított...
  • dracoon
    Azert nyugodtabb lennek, ha az interplay adna ki, mert az foglalkozna is vele rendesen, nincs 1000 jatekuk, amik kiadasra varnak, igy megbecsulik azt, ami kimegy. Hangokat, animokat is csinaltak volna a game ba. Nem hiszem, hogy az infrogames foglalkona ilyenekkel, ugyhogy az egesz melo a bioware re marad szerintem. Azert biztos vagyok benne, hogy jol meg tudjak csinalni.
  • marlowe
    Akinek meg véletlen nem lenne divx5-je....

INNEN szedje
  • marlowe
    Ja, megcsináltam divx5-ben is a videókat, bár szerintem már mindenki leszedte :o)
    Mindegy, feleakkora a mérete így, majd kiteszem az oldalra is, hátha a modemeseknek kedvez.

Na, jó már fennt van az oldalon :o)
    640x480 divx5 30Mb

354x288 divx5 15Mb
  • marlowe
    Hamarosan fel is teszem azt a jókora kis paksamétát, amit Kwish küldött, (csak a régi oldalt nem akarom már buherálni, az újjal meg van még meló...) Amúgy jöhet ide a fórumos mailormra, vagy a [email protected] is.
  • Mucho
    Az valóban szép már, hogy van egy önálló háttere az egésznek, de szerintem itt lenne az ideje annak, hogy egy önálló NWN oldal megszülessen végre. Elvégre, régebben volt egy ilyen oldal, és az egész korrekt volt. Egyébként jó újra látni Marlowe:) Sikerült Kwish-t utolérned a fordítások miatt? Ha megírod az emil címedet, én küldhetek párat, amelyet szorgalmas barátaim ügyködtek át angolról magyarra...
  • marlowe
    Viszont a hátterük jelent valamit....nem is keveset...tehát azért nem annyi, hogy:
    -Lécci ádjátok má' ki...
    -Ok, kűdjétek a CD-t..

(pl. anno az NWN korábbi kiadója az interplay is csinált volna valamit a game-ban, meg fejlesztési segítséget is adott (volna), csak ugye nem sok minden lett belőle...)

(ja és infogrames, elírtam :o)
  • dracoon
    veriel: mondjuk az infrogames nek koze nincs ezekhez a jatekokhoz, csak megkerestek, hogy adja ki oket, de mind1. nekik mind1, ezrevel nyomatjak a hulladekot is ki :)))
  • marlowe
  • Gabo
    Ó hatamas Vezír! Dobod hívó szavára gyütünk mink is! Vezess minket csatába! Ha nem fegyvert, akko' puszta agyarink mélyesztjük ellenink nyakaiba. Ruhhk! Ha ke'!
  • Veriel
    Ja az infrogames elegge belehuzott, Neverwinter, Unreal, ezek tudnak valamit.

Mondjuk nem az elso jo, amibe belenyulnak, lasd Alone in the dark.
  • marlowe
    Amúgy végre beindultak a Bioware-nél....Jót tett ez az inforgames egyezség nekik nagyon. Már van modelwiever, videó, walpaperek....így kell kérem egy játékot beharangozni, de ha nem adják ki 2002 nyarán, akkor megyek és toborzok egy ork hordát ellenük az tuti!
  • marlowe
    Na visszatértem, teszem fel KHKH híreit, meg a videókat, modellwievert, galériát is ki kéne pofozni, meg updatelni....hát 1-2 napon belülre igérem...
  • Veriel
    Hat ez tok aranyos :))

• Hmuda
    Ez az oldal se mai darab. Már vagy egy hónapja innen nézem a híreket.
  • Mucho
    Nagyin jó hír!!!!
    Megnyílt a játék hivatalos weboldala, a www.neverwinternights.com -on. És a másik jó hír, hogy a játékot előre lehe már renedelni!!!!
  • skorpio7
    A mai napon megjelent a játék intró-ja , szerintem mindenki aki várja a játékot , vessen rá egy pillantást ... megéri .

Fellelési helye ITT .
  • Mucho
    Feltettek egy új NWN filmet!!!
    Meg egy rahedli NWN wallpaper-t!
  • I.C.ram
    a magyar suxx nekem az englisch van meg es sokkal jobb egyebkent mennyiert veneszed meg?
  • Veriel
    A planescape zeneknel nincs jobb.
  • Mucho
    Jaj, télleg, még valami fontos jutott eszembe!
    Valaki megvette a DND magyar kiadását? Én ma sétáltam az Andrássy úton, és bementem a Valhallába, és ott megpilantottam a magyar DND játékosok készletét! Gyönyörűen kidolgozott. Térképekekt, kockákat, meg minden egyéb nyalánkságot adnak hozzá. Sajnos nem volt nálam pénz, de holnap mindenképpen szeretném megvenni!!!
  • Mucho
    Hajh...
    Jó lenne már valami konkrétumot tudni a megjelenéssel kapcsolatban. Ahány külföldi oldalt megnéztem, annyi különféle időpontot olvashattam. Bár mindegyik június-július-ra helyezte az időpontot. Érdekes még az is, hogy már mindegyiknél előjegyezhető, olyan 53-59 dollár körlüi áron.
    A jó hír az, hogy perfekt angolos osztálytársaimat rávedtem, hogy fordítsanak egy kis szöveget, úgyhogy ha minden jól megy, hamarosan tudok küldeni Kwish-nek egy kis "információ-éhség pótlót".
    És ha tartják a szavukat, akkor egy olyan kéthetenkénti időszakonkétn újabb szöveg fordításokkal fognak minket megörvendeztetni:))
  • I.C.ram
    BG ketto zenei szerintem verik az osszes jatek zeneit egyutt veve
  • Rincewind
    Ohh, az Ice Wind Dale zenéi nagyon ott vannak! Főleg a Kuldahar-i helszíné. Ez valóban telitalálat :)
  • Mucho
    Ő szerezte az Icewind Dale, a Baldur's Gate, s jelenleg a Dungeon Siege zenéjét is. Nagyon nagyon szép zenék!
  • Rincewind
    Nem vágom ki ő :(
  • Mucho
    Bejött a tippem:)))))
    Jeremy Soul fogja komponálni a Neverwinter muzsikáit:)
    Egy tehát már biztos:A zene fantasztikus lesz!