8396
-
#720 Ha tényleg megcsinálják az egész Forgotten Realms világot, akkor valszeg kell nekeik segítség is. Ha lehetne jelentkezni segítségnek, ki menne? Én tuti. Mondjuk szivesebben mennék Ravenloftot csinálni. -
#719 Rince hehe :)
A játék körüli hype nagyon nagy volt abban az időszakban, amikor mindenki 4-edjére is végignyomta a Baldur's 2-t, az utóbbi időben sajna én is nagyon lusta voltam, nem fordítottam a cuccokat... de a vihar előtti csendnek tényleg vessünk véget, és folytassuk a hype-ot! :) -
#718 Fujj...:P -
#717 Majd megoldják vagy esetleg ez lesz a címe:
Forgottel Reals _ Neverbinder Knights (Adidos és Filra után szabadon) -
#716 Mondjuk engem még mindig érdekel, hogy mi lesz a Forgotten Realms névvel, mert annak jogai kizárólag az előző kiadó kezében vannak. -
#715 Hát az eddigi csúszásokhoz, igéretekhez képest meglehtősen :) -
#714 hat az telleg mindjart itt van. -
#713 Te jó isten, hova süllyedtünk....
Felhozom már a topicot...
Tesség pezsegni! Mindjárt kijön a játék!
Márc végén legkésőbb....
Hogy ki fogja kiadni azt még nem tudom, de szerintem annyira hüje nincs a Bioware, hogy ne gondolkozzon előre.. -
#712 Úgy tudom a licensz a kiadónál van/volt..(?)
Helyesbítsetek... -
Celern #711 attól függ hogy a licensz a kiadónál, v. a fejlesztőél van-e .... -
#710 Szerintem is a licensz lesz a vészes :(( -
KH #709 annyit azért, hogy nem csont hirtelen volt a döntés, hónapokkal ezelőtt közölték, hogy beperelték az Interplayt, gondoltam nem tudtak megegyezni, ezért így léptek
attól speciel nem félek, hogy nem találnak új kiadót, inkább ez a licensz dolog aggasztó... -
#708 Kössz az infót , amúgy csak azért volt ilyen megjegyzésem hozzá , mert ha te is átgondolod , akkor a fejlesztő cég vajon ilyen rövid idő alatt ( mint írod te is , hogy március ) hogy talál másik kiadót !? Persze csak ha tartani akarják magukat az utolsónak elhangzott kiadási időponthoz .Én úgy látom , hogy megint mi isszuk meg a levét a dolognak és ha meg is jelenik ( az idén !? ), az is bizony csak jókora késéssel lesz .
Vagy nem így logikus ? -
#707 Én csak reménykedem, azaz bízom benne, hogy kiadják a game-t :)
Viszont, hogy egy cég hüje legyen? Azt azért nem hiszem...nagyon is meg volt rá az okuk, hogy ezt tegyék..talán még hasznuk is lesz belőle...
Szóval mégegyszer: Csak legyenn kinnt a játék márciusban....ez az első game, amit meg akarok venni :)
Ja, ezt, és az ehhez kapcsolódó híreket olvashatjátok az oldalunkon, immáron a www.neverwinternights.hu-n is :)) -
Celern #706 Szerintem aggodalomra semmi ok. Egy olyan cég mint a Bioware amelynek több sikeres progi is fűződik a nevéhez egészen biztosan talál kiadót. Vagy inkább a kiadók találják meg őt... Bár tényleg nem értem ezt a hirtelen döntést... Fura -
Gabo #705 -
#703 " BioWare csont hirtelen bejelentette, hogy felbontotta Neverwinter Nights kiádásáról szóló szerződést az Interplay-jel " tehat nem az interplay a hibas nem o dobta el magatol a gammat hanem a bioware mondta fel! es ez teljesen mas! eloszor is nem ertem hogy hogy lehet valaki ilyen hulye hogy az amugy is szarul allo Interplayt cserben haggya akinek a nevehez sok nagy jatek fuzodik mint pl a Carmageddon, Fallout, egy-ket Star Trek jatek! es meg folytathatnam!.. :(( szerintem nem nagyon fog uj kiadot talalni ez a jatek! :((( -
#702 Ja, érdekes ez a dolog, főleg, mivel Interplaynek van licensze 2003-ig, csak az a kérdés, milyen licensz... van aki szerint 3E AD&D, vagy FR, vagy csak a Sword Coast.
Ha bármelyik igaz az utolsót kivéve, akkor az nagy szívás, DE ha az utolsó igaz, akkor sem fog a játék Neverwinterben játszódni, mert az a Sword Coaston van...
A poolt az Ubisoft adta ki, de állítólag az egy nagyon régi SSI-os licensz alapján volt, ami arra vonatkozott, hogy az eredeti PoR-nek lehet folytatást csinálni.
Meg az Infogrames-nek is van valamilyen WoTC licensze...
Nem túl jól fest a helyzet, de csak nem fogják veszni hagyni a játékot, gondolom nem kevés pénzt/időt/energiát öltek a fejlesztésbe...
Legalább így kiderült miért költözött el az official board a Black Isle-től... -
#701 Reméljük nem jutunk odáig, mint sok esetben. -
#700 NA EHEZ MIT SZÓLTOK ?!?!
HC-GAMER
2001/11/30 23:44 - Draven
Szabad az NWN?
A BioWare csont hirtelen bejelentette, hogy felbontotta Neverwinter Nights kiádásáról szóló szerződést az Interplay-jel. A dolog miérjét még nem ismerjük pontosan, de a fejlesztők a kijelentés ellenére nem tolták arrébb a kiadást 2002 elejéről. A kérdes most pedig az, hogy a Bioware megpróbálja maga valahogy kiadni a játékot, vagy keres egy új kiadót.
Kezdjünk el talán most sírni !?!?!? Már nem is tudja az ember , hogy mit gondoljon ilyenkor .Ezek szerintem hülyék .Egy ilyen tuti siker programot eldobni maguktól !!! -
#699 Frissül az az oldal! Kwishnek hála...
Most hirtelen frissült is vagy 3-4 oldalnyi olvasnivalóval legalább...
Nekem a Vándor tűnik szimpatikusnak egyenlőre... -
KH #698 hát, nekem is megvan
azt tudom, hogy később kidolgozzák magasabbra is, de a dolgok jelenlegi állása szerint csak 20-ig lehet elmenni
ez lesz a NWN-ban is -
#697 ez nem igaz! akarhany szint lehet! nekem megvannak a szabalykonyvek es ott igaz hogy csak a 20. szintig vannak leirva dolgok de ott van az is hogy szintenkent hogyan kell kiszamolni a bonusokat!! -
KH #695 csak 20 szint van a hivatalos 3E D&D szabályok szerint
és azok a BG2 speciális képességek, hát, azok úgy ahogy ott voltak szerintem BG2 speciális képességek voltak -
Celern #693 Ha már itt tartunk, én tuti Sorcerer :-) -
#692 Gyerekek
Az oldalatokat miért nem frissiti senki?http://neverwinternights.gamekapocs.hu/ -
#691 Chrissel mi van?Ugy eltünt!!!! -
#690 én vagy pap/varázslo,v. harcos/pap leszek -
#689 na tehat ez a tema enyhen sokszor volt mar inkabb talalj ki valami ujat :)) -
Gabo #688 Emberek hová sülyedünk! Ennyire nem kellene elhagyni a dolgot.
Ha már itt vagyok feldobok egy témát.
Ki milyen karival fog előszőr próbálkozni a nagyvilgában?
Én mostanában egyre inkább egy lovagfélén töröm a felyem, de nem kizárt még egy pap vagy harcos/pap sem. -
#687 Viszont megint a második oldalon vagyunk.. -
#686 Hát igen nézd csak meg a topic hozzászólásainak a számát...több mint némelyik rég kijött game-nak :)) -
MZ/X #685 Aze' annyira nincs baj, az ilyen szintu jatekoknak nem kell reklam, meg vasarlasi szezonhoz kotott megjelenes, ezt el lehet adni barmikor, ugy mint a Diablo2-t. -
#684 Háát izé... márciusban....:(((( -
#683 mikor jelenik mar meg??? addig huzzak amig mindenki elfeljti hogy egyaltalan léetezett-e ez a jatek -
#682 Ne süllyedj topic! -
#680 Bizony van benne rengeteg érdekes info!
Tessék megnézni az oldalt jól.
Kösz Kwish még1x :) -
KH #679 meglett, okés :)
ment egy kis anyag...
még érdekes dolgok is vannak benne, frakciók, kliensek miegyéb -
#678 neverwinternights.gamekapocs.hu -
KH #677 melyik másik fórumba?