8396
  • Hmuda
    Ha tényleg megcsinálják az egész Forgotten Realms világot, akkor valszeg kell nekeik segítség is. Ha lehetne jelentkezni segítségnek, ki menne? Én tuti. Mondjuk szivesebben mennék Ravenloftot csinálni.
  • Petyus_
    Rince hehe :)

A játék körüli hype nagyon nagy volt abban az időszakban, amikor mindenki 4-edjére is végignyomta a Baldur's 2-t, az utóbbi időben sajna én is nagyon lusta voltam, nem fordítottam a cuccokat... de a vihar előtti csendnek tényleg vessünk véget, és folytassuk a hype-ot! :)
  • Hmuda
    Fujj...:P
  • Rincewind
    Majd megoldják vagy esetleg ez lesz a címe:
    Forgottel Reals _ Neverbinder Knights (Adidos és Filra után szabadon)
  • Hmuda
    Mondjuk engem még mindig érdekel, hogy mi lesz a Forgotten Realms névvel, mert annak jogai kizárólag az előző kiadó kezében vannak.
  • marlowe
    Hát az eddigi csúszásokhoz, igéretekhez képest meglehtősen :)
  • GAMECUBE
    hat az telleg mindjart itt van.
  • marlowe
    Te jó isten, hova süllyedtünk....
    Felhozom már a topicot...
    Tesség pezsegni! Mindjárt kijön a játék!
    Márc végén legkésőbb....
    Hogy ki fogja kiadni azt még nem tudom, de szerintem annyira hüje nincs a Bioware, hogy ne gondolkozzon előre..
  • marlowe
    Úgy tudom a licensz a kiadónál van/volt..(?)
    Helyesbítsetek...
  • Celern
    attól függ hogy a licensz a kiadónál, v. a fejlesztőél van-e ....
  • marlowe
    Szerintem is a licensz lesz a vészes :((
  • KH
    annyit azért, hogy nem csont hirtelen volt a döntés, hónapokkal ezelőtt közölték, hogy beperelték az Interplayt, gondoltam nem tudtak megegyezni, ezért így léptek

attól speciel nem félek, hogy nem találnak új kiadót, inkább ez a licensz dolog aggasztó...
  • skorpio7
    Kössz az infót , amúgy csak azért volt ilyen megjegyzésem hozzá , mert ha te is átgondolod , akkor a fejlesztő cég vajon ilyen rövid idő alatt ( mint írod te is , hogy március ) hogy talál másik kiadót !? Persze csak ha tartani akarják magukat az utolsónak elhangzott kiadási időponthoz .Én úgy látom , hogy megint mi isszuk meg a levét a dolognak és ha meg is jelenik ( az idén !? ), az is bizony csak jókora késéssel lesz .
    Vagy nem így logikus ?
  • marlowe
    Én csak reménykedem, azaz bízom benne, hogy kiadják a game-t :)

Viszont, hogy egy cég hüje legyen? Azt azért nem hiszem...nagyon is meg volt rá az okuk, hogy ezt tegyék..talán még hasznuk is lesz belőle...

Szóval mégegyszer: Csak legyenn kinnt a játék márciusban....ez az első game, amit meg akarok venni :)

Ja, ezt, és az ehhez kapcsolódó híreket olvashatjátok az oldalunkon, immáron a www.neverwinternights.hu-n is :))
  • Celern
    Szerintem aggodalomra semmi ok. Egy olyan cég mint a Bioware amelynek több sikeres progi is fűződik a nevéhez egészen biztosan talál kiadót. Vagy inkább a kiadók találják meg őt... Bár tényleg nem értem ezt a hirtelen döntést... Fura
  • Gabo
  • I.C.ram
    " BioWare csont hirtelen bejelentette, hogy felbontotta Neverwinter Nights kiádásáról szóló szerződést az Interplay-jel " tehat nem az interplay a hibas nem o dobta el magatol a gammat hanem a bioware mondta fel! es ez teljesen mas! eloszor is nem ertem hogy hogy lehet valaki ilyen hulye hogy az amugy is szarul allo Interplayt cserben haggya akinek a nevehez sok nagy jatek fuzodik mint pl a Carmageddon, Fallout, egy-ket Star Trek jatek! es meg folytathatnam!.. :(( szerintem nem nagyon fog uj kiadot talalni ez a jatek! :(((
  • Petyus_
    Ja, érdekes ez a dolog, főleg, mivel Interplaynek van licensze 2003-ig, csak az a kérdés, milyen licensz... van aki szerint 3E AD&D, vagy FR, vagy csak a Sword Coast.

Ha bármelyik igaz az utolsót kivéve, akkor az nagy szívás, DE ha az utolsó igaz, akkor sem fog a játék Neverwinterben játszódni, mert az a Sword Coaston van...

A poolt az Ubisoft adta ki, de állítólag az egy nagyon régi SSI-os licensz alapján volt, ami arra vonatkozott, hogy az eredeti PoR-nek lehet folytatást csinálni.

Meg az Infogrames-nek is van valamilyen WoTC licensze...

Nem túl jól fest a helyzet, de csak nem fogják veszni hagyni a játékot, gondolom nem kevés pénzt/időt/energiát öltek a fejlesztésbe...

Legalább így kiderült miért költözött el az official board a Black Isle-től...
  • Hmuda
    Reméljük nem jutunk odáig, mint sok esetben.
  • skorpio7
    NA EHEZ MIT SZÓLTOK ?!?!

HC-GAMER
    2001/11/30 23:44 - Draven
    Szabad az NWN?

A BioWare csont hirtelen bejelentette, hogy felbontotta Neverwinter Nights kiádásáról szóló szerződést az Interplay-jel. A dolog miérjét még nem ismerjük pontosan, de a fejlesztők a kijelentés ellenére nem tolták arrébb a kiadást 2002 elejéről. A kérdes most pedig az, hogy a Bioware megpróbálja maga valahogy kiadni a játékot, vagy keres egy új kiadót.

Kezdjünk el talán most sírni !?!?!? Már nem is tudja az ember , hogy mit gondoljon ilyenkor .Ezek szerintem hülyék .Egy ilyen tuti siker programot eldobni maguktól !!!
  • marlowe
    Frissül az az oldal! Kwishnek hála...
    Most hirtelen frissült is vagy 3-4 oldalnyi olvasnivalóval legalább...

Nekem a Vándor tűnik szimpatikusnak egyenlőre...
  • KH
    hát, nekem is megvan
    azt tudom, hogy később kidolgozzák magasabbra is, de a dolgok jelenlegi állása szerint csak 20-ig lehet elmenni
    ez lesz a NWN-ban is
  • I.C.ram
    ez nem igaz! akarhany szint lehet! nekem megvannak a szabalykonyvek es ott igaz hogy csak a 20. szintig vannak leirva dolgok de ott van az is hogy szintenkent hogyan kell kiszamolni a bonusokat!!
  • KH
    csak 20 szint van a hivatalos 3E D&D szabályok szerint

és azok a BG2 speciális képességek, hát, azok úgy ahogy ott voltak szerintem BG2 speciális képességek voltak
  • Celern
    Ha már itt tartunk, én tuti Sorcerer :-)
  • yellowcab
    Gyerekek
    Az oldalatokat miért nem frissiti senki?http://neverwinternights.gamekapocs.hu/
  • yellowcab
    Chrissel mi van?Ugy eltünt!!!!
  • yellowcab
    én vagy pap/varázslo,v. harcos/pap leszek
  • I.C.ram
    na tehat ez a tema enyhen sokszor volt mar inkabb talalj ki valami ujat :))
  • Gabo
    Emberek hová sülyedünk! Ennyire nem kellene elhagyni a dolgot.

Ha már itt vagyok feldobok egy témát.
    Ki milyen karival fog előszőr próbálkozni a nagyvilgában?
    Én mostanában egyre inkább egy lovagfélén töröm a felyem, de nem kizárt még egy pap vagy harcos/pap sem.
  • marlowe
    Viszont megint a második oldalon vagyunk..
  • marlowe
    Hát igen nézd csak meg a topic hozzászólásainak a számát...több mint némelyik rég kijött game-nak :))
  • MZ/X
    Aze' annyira nincs baj, az ilyen szintu jatekoknak nem kell reklam, meg vasarlasi szezonhoz kotott megjelenes, ezt el lehet adni barmikor, ugy mint a Diablo2-t.
  • marlowe
    Háát izé... márciusban....:((((
  • I.C.ram
    mikor jelenik mar meg??? addig huzzak amig mindenki elfeljti hogy egyaltalan léetezett-e ez a jatek
  • marlowe
    Ne süllyedj topic!
  • marlowe
    Bizony van benne rengeteg érdekes info!
    Tessék megnézni az oldalt jól.

Kösz Kwish még1x :)
  • KH
    meglett, okés :)
    ment egy kis anyag...
    még érdekes dolgok is vannak benne, frakciók, kliensek miegyéb
  • marlowe
    neverwinternights.gamekapocs.hu