8396
-
#1131 Na utananezek mar ennek a scriptelesnek, mindenki errol beszel, aztan nemtom hogyis mukodik ez a dolog. Azert nyugtassatok meg, ha tudok kicsit javaban meg c-ben programozni, akkor elboldogulok majd vele, remelem... :) -
#1130 Nincsen, tankok es langszoros lezeres egysegek csak egy kis barlangban vannak, azelott es azutan nem lehet veluk talalkozni (szerencsere).
A single nek a vegen van vmi foszorny vagy mi azt mondjak, en ugy nem vittem vegig. De a multis palyanak a vegen SEMMI sincs :( -
#1127 na nem ezt csak ugy altalaban... er... mind1 nem magyarazkodom tovabb -
#1126 Vicceltem, mielott valaki komolyan veszi. Csak azert irom ezt, mert tapasztalatbol tudom, mennyire sotet emberek is olvassak a forumot. :) -
#1125 Erdekes modon a diablo2-ot meg mostanaban is elo-eloveszem, de a ds cdimet mar el is adtam. Akkor valami csak nem stimmel vele...
Ja, jol viszik a speedet. Ma is eladtam 4g-t. :))) -
#1122 persze tudják hogy akármennyibe is kerül a játék meg a cuccok hozzá úgyis csak nyerhetnek rajta mert kapkodni fogják mint a levegőt amikor a tárcájukba néznek utána:))hehe nagy humor:) -
#1121 na en mar semmin sem lepodok meg, php konyv haladoknak : 7591 Ft ja bocs hirtelen par dolog mar nem is tunik olyan draganak... :O) -
#1120 emberek! ha kb éjféltől nem szólnék 1-2 napig akkor bocs de kikapcsoltak és max 15-e körül leszek megint:( -
#1119 na ja jó neked hogy magad osztod be a pénzed... -
#1118 Egyaltalan nincs sok penzem, es nem ugy ertettem, hogy 1 nap alatt keresek 20kilot, csak epp ma sikerult szereznem penzt, aztan el is pakoltam. Ha en megtudom venni, akkor szerintem barki, csak mindenkinek az egyeni fontossagi sorrendjen mulik. Haverom mindig panaszkodik, neki nincs penze megvenni ilyen jatekot, nincs penze adsl re stb, hat ja, de en meg nem jarok 10 ezres cuccokban. Mindenki eltudja donteni mi a fontos neki, es senki se panaszkodjon hogy nincs penze. Tisztelet a kivetelnek. :) -
#1117 heh én is várom az iwd2-t is csak senki meg se említi mondom akkor mit kezdjek el róla dumálni na mindegy...
most néztem az isonewst(hazaértem a suliból) és látom hogy 1 új game!!! jujj egyből elkezdett kalimpálni a szivecském mert már azt hittem... de csalódnom kellett mert csak egy újabb tájkún a fene enné meg:((( -
#1116 ". Ma megkerestem az nwn arat, es felre is raktam. :))))) "
A fene a jódolgod! -
#1115 Amúgy meg nem mintha számítana a védelem valamit is :o) -
#1114 Na, de sokat irtatok. Ma megkerestem az nwn arat, es felre is raktam. :))))) Elkezdek gyujteni vmifele szerverre...
Morrowindet meg nyugodtan lehet nyuzni, szamtalanszor lesz idonk vegigvinni, mire megerkezik az nwn. Csutortokig biztosan meglesz. Legalabbis azt mondjak az okosok.
A Dungeon Siege szerintem is szar. Jo a grafikaja, egy egesz hetet jatszottam vele megallas nelkul, aztan letoroltem. Szep volt jo volt, 5 nap volt...
Valaki tud infot az Icewind Dale 2 rol? Most akkor majus 28 vagy julius vege?? Remelem majus, mert akkor meg azt is vegigvihetem az nwn-ig.
Koszi,
dracoon -
#1113 Nem lesz benne védelem, csak a CD-key. -
Gabo #1112 Valamelyik NWN-es oldalon olvastam valami olyasmit, hogy ahogy a BG1-ben, BG2-ben sem volt különösebb védelem, úgy az NWN-be sem terveznek ilyesmit. A "biztonsági másolat" valószínűleg ugyan úgy működő képes lesz, mint az eredeti. Persze konkrétat majd csak akkor fogunk tudni, ha kint lesz végre a játék.
Valószínűleg először Én is csak "backup" verziót fogom nyúzni, de ennek legfőbb oka szerintem a magyar boltokban való megjelenés csúszása lesz. Persze az is lehet, hogy kivárom a inkább a boltokat. Ez is majd a megjelenéskor fog eldőlni.
Uh... Előre rettegek attól, hogy mennyi pénzt kell majd kiadnom. Jön az NWN, jön az UT 2003, a gépem upgradeje is időszerű már... Ráadásul nyáron lehet hogy lesz kábeles net felénk is, arra is elő kellene fizetni. -
#1110 Na, hogy ne csak offuljunk itt.
Erről az "infogrames"-nek kijelentett trailerről..
Szerintem valahonnal ellopták, mert nagyon rossz minőségő, ráadásul nem szokás divx5-ben kiadni egy videót...
Remélem megjelenik hivatalos helyeken is, mert nagyon jónak néz ki, csak ugye két színbe nehéz beleképzelni :o( -
#1109 azért meleg nem vagyok:) -
#1108 igen:) tök jó meg minden:)...(jó ez a net nem is értem hogy a sok ... tanár miért mondja a chatre hogy személytelen, francokat csak őszintén mindent és nem lesz az!!!(hehe)és csak barátként:)) -
#1107 És az 1100-at is....hogy én milyen formában vagyok :o) Igaz Hun-ter? :o) -
#1106 Hehe most nézem, hogy elvittem az 1000-et :o) -
#1105 Az majd kiderül milyen lehetőséget hagy nekünk a bioware. (Meg mennyi cheat jön ki :o)
Elvileg most van lehetőség saját serveren karaktert tárolni, tehát csinálhatunk egy magyar központi szervert. (esetleg a cheat detekciót is kiadjár (bár ezt nem hiszem, mert csökkenne a hatákonysága, ha kikerül a progi)). -
#1104 én is ezt szeretném de ha nem tudom megvenni akkor mit tehetek?:( az pl biztos hogy én nem csalok(no smoke, no drug, no cheat!:)) mondjuk ez még nem biztosíték a többi emberre... -
#1103 Hát én ezzel a CD-keyes mizériával nem akarom megosztani a társaságot, mert úgyis összeverődnek a komolyan játszó emberek.
Viszont konkrétumokat úgyis akkor lehet mondani, majd ha kijött a játék. Eleinte énis csak az "iso"-hoz fogok hozzáférni mert a fene fog sorbanállni, meg jódrágán megrendelni, mikor a single-hez elég ígyis....
Viszont, ha ezek után nem használhataom neten a táps kis karimat, akkor elgondolkodtató :o)
Szóval meglátjuk...
Én spec. azt szeretném, ha egy hatalmas kis "kalandozó közösség" alakulna ki, akik már nem is irc-n, meg fórumokan keresnék meg egymást, hanem magában a játékban :o)
-
#1102 ja amúgy próbálgatom a nitroclickset de nem nagyon nyomat elfogadható paymentű taskot
nem tu8dtok jól fizető és megbízható pénzkeresést a neten? lécccccccikeee aki tud segítseeeeen!!!!! -
#1101 ja persze hogy nem ő na:))))))))) jóvan adják de komoly nem értetlenkedni akarok de ti egyáltalán nem lesztek majd csak hivatalosan ué én az ISO-s verziómmal nem tudok majd veletek jáccani? -
#1100 Nekem is tetszenek a zenéi egyre jobban,
viszont tényleg hüje vagyok, mert közben egy másik gondolattal folytattam, és nem fejtettem ki :o)
Szóval a varázslateffekteket nem ő csinálja, már jórészt készen vannak. És azoknak nagyon jó a hangjuk. ADJÁK már KI -
#1099 heh szerintem egyre jobb a bácsi ha rá gondolsz(bocsi nem volt egyértelmű amit mondtál...) -
#1098 Nagyon felkapott lett, csak aztán a mennyiség nehogy a minőség rovására menjen... :-(
Bár a varázslateffekteknek nagyon jó hangja van
-
#1097 igen a DS-nek is arra válaszoltam:))) -
#1096 Meg a DS-nek is ő csinálta...
Ja, a videó..hát 7mb-os, de azért nem raktam ki az oldalra, mert nagyon rossz a kép , és a hangminőség.. és mivel divx, ezért gondolom csak egy kilopott belső anyag...megpróbálom megszerezni az eredeti mpeg-et. -
#1095 csak úgy érdeklődés szinten: lesznek olyanok is akiknek nem telik majd rá és esetleg jöjjének játszani? mert tudok nyújtani egy servert, bár 4-5 embernél többet nem valószínű hogy bírni fog - meglátjuk majd -
#1094 ha már a zenénél tartunk a Morrowindnek és a NWN-nek is Jeremy Soule adja a muzsikát:))) -
#1080 én is a DS miatt hagytam ott aztán most se dio-val se ds-sel nem játszom:) nembaj majd a Morrowind... -
#1078 ne jó de akkor is buziság mondjuk én már nem játszom vele mert 2 év után már tényleg uncsi kicsit -
#1077 na de ha lesz 3 akkor akik most játszanak vagy még beszállnának az évek folyamán azok azt is megvennék így viszon (a fejlesztési idejüket ismerve)feledésbe merül a dio2:))) -
#1072 de ez nagy hülyeség mert az aki a Dio-val nyomul még nem biztos hogy a wc3 is annyira tetszik neki(magamról tudom) szóval ha mittomén csak 5 év múlva jön ki a dio3(már ha lesz) akkor addigra így legtöbben nem is ismerik majd és kevesebben "veszik" majd meg, kevesebben játszanak(ez jó a Blizzardnak? vagy mi?) és ezek az emberkék azok lesznek akik a 2-t is ismerték mert ha olyan "szar" grafikával adják majd ki mint a 2-t akkor nem lesz nagy jövője ha most elb*sszák ezzel -
#1070 jófej vagy Te dracoon:)))
megvehetnéd nekem is:)najó nem -
#1069 ők meg biztos nem csalnak -
#1068 főleg ha nem veszem meg, akkor majd csak azzal a 3-4 ismerőssel tudok játszani