4624
Operation Flashpoint
-
#135 Nekem is Myth RIP van, de semilyen Crack nem volt benne. Megy a jatek rendesen – leszamitva hogy szaggat – de pl. az elso single-ben (auto lopas) hiaba megyek a kijelolt pontra, nincs ott az auto. Most vagy valami gaz van, vagy a program vedelem.
Ha elkuldene valaki a mukodo exe-jet, megkoszonnem.
KOSZI!!!
-
#132 Na rájottem miert nem volt jó nekem az instinct, mostmár jó, mert mikor autodetectre nyomtam a setupban az a landscapenel 64x64-esre állította, én átállítottam 256x256-ra és jó volt.
Figyeljetek már hogy a bánatba lehet úgy kiszúrni az ellent hogy az ne vegyen észre mert pl a kocsilopást 4-edjére sikerült megcsinálnom mert mindíg lelőttek, ja miért nem szál be azon a pályán nekem a uazba? Ti milyen beállítások mellett nyomjátok, milyen konfiggal?
A kampányan abban küldetésben mikor kimentünk a jeepel őrjáratozni mindenki meghalt én is majdnem otthagytam a fogam erre a köv küldiben ott volt mindenki aki az előbb meghalt ez azért érdekes nem? -
#127 Hogy lehet az , hogy nincs meg neked ?
Nem Rip hanem másolt cd-s változat van meg ? -
#126 Valaki kuldje el legyszi a crack-et, vagy a crack-elt exe-et!!!! E-mail-be, vagy tegye fel valahova.
Elore is koszi!!!!! -
#125 Hustler !
Végre belenéztem a postaládámba !
MENT EGY MAIL NEKED !!! -
#123 Hustler !
Te ki vagy ???
Nem hiszem , hogy megadtam volna 1 emberen kívül bárki másnak is az ICQ számomat !
-
#122 Hali Nyiri!
Itt is összefutunk? :)
Már én is leszedtem. Lehet, hogy ezt is be kéne venni a repertoárunkba majd a RASF mellé? :) -
#118 NE ajanlogasd mar hanem irjal linket -
#117 A betyár mindenit a gyári driverrel nekem is megy, de ezzel a framerate mindíg gyengébb, sőtt, de megpróbálom újabbal is még jó, hogy előrelátó vagyok és bespájzoltam egy párat belőlük. Na mindegy köszi skorpio az ötletet. -
#116 Na mindegy !
Megyek játszani , mert nagyon bassza a fantáziámat ez az első küldetés .
EL ! :))) -
#115 Természetesen az asus site-ról leszedve .
Nem hivatalos detonator driverekkel még nem volt dolgom , mert ezzel még nem volt olyan játék , ami el ne indult volna . -
#114 3.75-ös gyári asus driver . -
#112 Srácok a mytes tényleg nem müxik mer ha nincs más leszedem azt, bár most próbálom a drivert. -
#111 Kicsomagoltam a crakot is de mégse jó most megpróbálom a videodrivert a DX8 már nekem is eszembejutott de az nem volt megoldás. Azért kösz. Melyik driver van fent neked? -
#109 Na kiderült a dolog !
Ez is tökéletesen megy !
Mindenkinek ajánlom a letöltését a music és voice addon-nak , mert nagyon jó hangulatot teremt ! :) -
#108 Mostmár csak arra vagyok kíváncsi , hogy a Myth-es "Voice és Music addon" megy-e az INSTINCT-es alapprogrammal vagy szedhetem le az INSTINCT-eset hozzá !
Hát most ezt is megnézem ! -
#107 Ja igen !
A legújabb DX8 és az én TNT2-höz a gyári legutolsó driver van fent .
Semmi detonator .Ezzel még nem volt olyan játék , ami el ne indult volna . -
#106 Csak azért , mert ebben van a jó indító file ( OperationFlashpoint.exe - 2880 kbyte ) .
A régi 3720 kbyte nagyságú volt ( ha így könnyebb megnézni ) . -
#104 A Crack.zip-et kicsomagoltad ? -
#103 Na !
Ez megvan !TÖKÉLETESEN működik ! :)))
Be kell hogy valjam , én még a demóval sem játszottam , de az első küldetés már megfogott ( mármint a hangulat ) !
Viszont kell gép alá rendesen , mert néha be-beszaggat .
-
#102 Na remélem tudsz nekem segíteni. Mert elég szar lenne ha lekéne szednem a mytest valahonnan mert a warezcenter állandóan foglalt. -
#101 Ja igen !
Ez a Myth-es ( 63 ) verzióval szemben 64 db file-ból áll ! -
#100 Még én se néztem meg , de nekem is az INSTINCT-es van meg.
Gyorsan kicsomizom és visszajövök ide , hogy mi van .
-
#99 Srácok segítsetek már nekem óriási problémám van leszedtem végre a gamét /Az instinct félét/ ma mikor nézem hogy na milyen is ez a fenomenális game hát nem indul. A következőt teszi velem bállítom a dolgokat, elindítom de csak a codemasters logót hozza be aztán visszalép a windowsba, aztán megnéztem a filet amit generál és abban azt írja, hogy acces violation c:\windows\system\d3d8.dll Mi a búbánat van vele, vagy inkább szedjem le a mytest azzal minden renbe van? Előre is köszi -
#98 Igen !
Én már letöltöttem !
Beeeee..... -
#96 Hát sohasem lehet tudni !?!
Talán tényleg az "éjjel rabló nappal pandúr" mókát játszák a fiúk ! :)))
Mindenesetre nekünk ez a jó !
És a programfejlesztőknek ?
Ez legyen a srácok lelkiismeretének a feladata ( persze csak ha tényleg így van ), hogy feldolgozza ezt a dolgot . -
#93 EZT ÉRDEMES ELOLVASNI !!! :)))
2001. június 17.
Megbukott a F.A.D.E.
A Codemasters másolásvédelmi technológiája a F.A.D.E. csúfosan megbukott. Az eddig csak az Operation Flashpoint-ban használt védelmet a DEViANCE nevű kalózcsapat sikeresen megtörte és a játékot hibák nélkül megjelentette a neten. A védelem lényege az lett volna, hogy a kalóz változatokban bizonyos funkciók nem működtek volna. Hála néked DEViANCE. ;) -
#92 16*2.8 Music addon.
10*2.8 Voice addon.
32*2.8 High-Resolution addon.
Ez mondjuk csak 58*2.8 , de így is majdnem annyi , mint szigorúan maga a játék ( 64*2.8 )rip-je !
Pedig ezek nélkülözhetetlenek a teljes élvezethez ! -
#91 skorpio7 igazad van még legalább 70x2.8 hogy ok legyen -
Cobra11 #90 A rip-t letölteni a warezcenter.warez.hu címről lehet. -
#89 Na ez is megvan !
Amúgy 64 db 2.8-as file-ból áll a Rip .
De még elég sok mindent le kell majd tölteni , hogy igazán teljes legyen .
Sajnos nincs időm kicsomagolni , mert megyek dolgozni . :(
-
#87 Mindenki a saját igényei szerinti játékot vegye , írja meg vagy töltse le .
Vagyis legyen az eredeti , ISO vagy rip .
Persze ha online akarja nyomni , akkor tényleg érdemes az eredetit megvenni ( Mint nálam a pl.: E.: B. for Dune . ) .
-
Anee #86 meg 600mega s lehetne 100is -
#83 Szerintem erdemes lesz meg venni.
Persze csak annak aki szeret jatszani, es nem csak jatekot gyujteni.
-
Anee #82 iso kell ebből -
#81 Megjelent a RIP 33 fajl azaz 33x2.88 mbyte -
Anee #80 tank -
#79 OK ! -
Anee #78 én se ismerem mert nem tok belépni!!!!!!
Csak nekem onnan szednek...tudom mindenét cím sat-sat...
H fentvan valahol szójálj...emilbe.... -
#77 Nem ismerem a tigrist ! :)))
De te igen !
Bár szerintem olyen gyorsan még oda sem kerül fel !