4624
Operation Flashpoint
  • Alexease
    Nekem is Myth RIP van, de semilyen Crack nem volt benne. Megy a jatek rendesen – leszamitva hogy szaggat – de pl. az elso single-ben (auto lopas) hiaba megyek a kijelolt pontra, nincs ott az auto. Most vagy valami gaz van, vagy a program vedelem.
    Ha elkuldene valaki a mukodo exe-jet, megkoszonnem.
    KOSZI!!!
  • Shep
    Na rájottem miert nem volt jó nekem az instinct, mostmár jó, mert mikor autodetectre nyomtam a setupban az a landscapenel 64x64-esre állította, én átállítottam 256x256-ra és jó volt.

Figyeljetek már hogy a bánatba lehet úgy kiszúrni az ellent hogy az ne vegyen észre mert pl a kocsilopást 4-edjére sikerült megcsinálnom mert mindíg lelőttek, ja miért nem szál be azon a pályán nekem a uazba? Ti milyen beállítások mellett nyomjátok, milyen konfiggal?

A kampányan abban küldetésben mikor kimentünk a jeepel őrjáratozni mindenki meghalt én is majdnem otthagytam a fogam erre a köv küldiben ott volt mindenki aki az előbb meghalt ez azért érdekes nem?
  • skorpio7
    Hogy lehet az , hogy nincs meg neked ?
    Nem Rip hanem másolt cd-s változat van meg ?
  • Alexease
    Valaki kuldje el legyszi a crack-et, vagy a crack-elt exe-et!!!! E-mail-be, vagy tegye fel valahova.
    Elore is koszi!!!!!
  • skorpio7
    Hustler !

Végre belenéztem a postaládámba !
    MENT EGY MAIL NEKED !!!
  • skorpio7
    Hustler !
    Te ki vagy ???
    Nem hiszem , hogy megadtam volna 1 emberen kívül bárki másnak is az ICQ számomat !
  • Mighty
    Hali Nyiri!
    Itt is összefutunk? :)
    Már én is leszedtem. Lehet, hogy ezt is be kéne venni a repertoárunkba majd a RASF mellé? :)
    NE ajanlogasd mar hanem irjal linket
  • Shep
    A betyár mindenit a gyári driverrel nekem is megy, de ezzel a framerate mindíg gyengébb, sőtt, de megpróbálom újabbal is még jó, hogy előrelátó vagyok és bespájzoltam egy párat belőlük. Na mindegy köszi skorpio az ötletet.
  • skorpio7
    Na mindegy !
    Megyek játszani , mert nagyon bassza a fantáziámat ez az első küldetés .
    EL ! :)))
  • skorpio7
    Természetesen az asus site-ról leszedve .
    Nem hivatalos detonator driverekkel még nem volt dolgom , mert ezzel még nem volt olyan játék , ami el ne indult volna .
  • skorpio7
    3.75-ös gyári asus driver .
  • Shep
    Srácok a mytes tényleg nem müxik mer ha nincs más leszedem azt, bár most próbálom a drivert.
  • Shep
    Kicsomagoltam a crakot is de mégse jó most megpróbálom a videodrivert a DX8 már nekem is eszembejutott de az nem volt megoldás. Azért kösz. Melyik driver van fent neked?
  • skorpio7
    Na kiderült a dolog !
    Ez is tökéletesen megy !
    Mindenkinek ajánlom a letöltését a music és voice addon-nak , mert nagyon jó hangulatot teremt ! :)
  • skorpio7
    Mostmár csak arra vagyok kíváncsi , hogy a Myth-es "Voice és Music addon" megy-e az INSTINCT-es alapprogrammal vagy szedhetem le az INSTINCT-eset hozzá !
    Hát most ezt is megnézem !
  • skorpio7
    Ja igen !
    A legújabb DX8 és az én TNT2-höz a gyári legutolsó driver van fent .
    Semmi detonator .Ezzel még nem volt olyan játék , ami el ne indult volna .
  • skorpio7
    Csak azért , mert ebben van a jó indító file ( OperationFlashpoint.exe - 2880 kbyte ) .
    A régi 3720 kbyte nagyságú volt ( ha így könnyebb megnézni ) .
  • skorpio7
    A Crack.zip-et kicsomagoltad ?
  • skorpio7
    Na !
    Ez megvan !TÖKÉLETESEN működik ! :)))
    Be kell hogy valjam , én még a demóval sem játszottam , de az első küldetés már megfogott ( mármint a hangulat ) !
    Viszont kell gép alá rendesen , mert néha be-beszaggat .
  • Shep
    Na remélem tudsz nekem segíteni. Mert elég szar lenne ha lekéne szednem a mytest valahonnan mert a warezcenter állandóan foglalt.
  • skorpio7
    Ja igen !
    Ez a Myth-es ( 63 ) verzióval szemben 64 db file-ból áll !
  • skorpio7
    Még én se néztem meg , de nekem is az INSTINCT-es van meg.
    Gyorsan kicsomizom és visszajövök ide , hogy mi van .
  • Shep
    Srácok segítsetek már nekem óriási problémám van leszedtem végre a gamét /Az instinct félét/ ma mikor nézem hogy na milyen is ez a fenomenális game hát nem indul. A következőt teszi velem bállítom a dolgokat, elindítom de csak a codemasters logót hozza be aztán visszalép a windowsba, aztán megnéztem a filet amit generál és abban azt írja, hogy acces violation c:\windows\system\d3d8.dll Mi a búbánat van vele, vagy inkább szedjem le a mytest azzal minden renbe van? Előre is köszi
  • skorpio7
    Igen !
    Én már letöltöttem !
    Beeeee.....
  • skorpio7
    Hát sohasem lehet tudni !?!
    Talán tényleg az "éjjel rabló nappal pandúr" mókát játszák a fiúk ! :)))
    Mindenesetre nekünk ez a jó !
    És a programfejlesztőknek ?
    Ez legyen a srácok lelkiismeretének a feladata ( persze csak ha tényleg így van ), hogy feldolgozza ezt a dolgot .
  • skorpio7
    EZT ÉRDEMES ELOLVASNI !!! :)))
    2001. június 17.

Megbukott a F.A.D.E.

A Codemasters másolásvédelmi technológiája a F.A.D.E. csúfosan megbukott. Az eddig csak az Operation Flashpoint-ban használt védelmet a DEViANCE nevű kalózcsapat sikeresen megtörte és a játékot hibák nélkül megjelentette a neten. A védelem lényege az lett volna, hogy a kalóz változatokban bizonyos funkciók nem működtek volna. Hála néked DEViANCE. ;)
  • skorpio7
    16*2.8 Music addon.
    10*2.8 Voice addon.
    32*2.8 High-Resolution addon.
    Ez mondjuk csak 58*2.8 , de így is majdnem annyi , mint szigorúan maga a játék ( 64*2.8 )rip-je !
    Pedig ezek nélkülözhetetlenek a teljes élvezethez !
  • Shep
    skorpio7 igazad van még legalább 70x2.8 hogy ok legyen
  • Cobra11
    A rip-t letölteni a warezcenter.warez.hu címről lehet.
  • skorpio7
    Na ez is megvan !
    Amúgy 64 db 2.8-as file-ból áll a Rip .
    De még elég sok mindent le kell majd tölteni , hogy igazán teljes legyen .
    Sajnos nincs időm kicsomagolni , mert megyek dolgozni . :(
  • skorpio7
    Mindenki a saját igényei szerinti játékot vegye , írja meg vagy töltse le .
    Vagyis legyen az eredeti , ISO vagy rip .
    Persze ha online akarja nyomni , akkor tényleg érdemes az eredetit megvenni ( Mint nálam a pl.: E.: B. for Dune . ) .
  • Anee
    meg 600mega s lehetne 100is
  • Alexease
    Szerintem erdemes lesz meg venni.
    Persze csak annak aki szeret jatszani, es nem csak jatekot gyujteni.
  • Anee
    iso kell ebből
  • I.C.ram
    Megjelent a RIP 33 fajl azaz 33x2.88 mbyte
  • Anee
    tank
  • skorpio7
    OK !
  • Anee
    én se ismerem mert nem tok belépni!!!!!!
    Csak nekem onnan szednek...tudom mindenét cím sat-sat...
    H fentvan valahol szójálj...emilbe....
  • skorpio7
    Nem ismerem a tigrist ! :)))
    De te igen !
    Bár szerintem olyen gyorsan még oda sem kerül fel !