4624
Operation Flashpoint
  • Anee
    Akkor szerinted mit esz több millió ember a CSn....
    HANGULATA VAN A GAMÉNAK
  • Shep
    Hát akkor tényleg csak a T&L van benne amit ugye a mi mezei TNT-nk ill TNT2-nk nem prozezsál, hát ez van.
  • I.C.ram
    valaki tud mplayeres palyakat a neten amiket lelehet tolteni?
  • skorpio7
    Shep !
    Igen , leszedtem !Egy TNT2-es kártyán valyon milyen szembetűnő változást okozhat ?
    Mert én nem vettem észre semmit .
    Sajnos !Erre is felesleges volt áldozni időt .
  • Shep
    Anélkül kéri a CDt, mondom, hogy állítsd át a landscape, vagy melyiket, tudod mit mindegyiket 256x256-ra akkor mennie kell
  • Shep
    a warezcenteren is fennt van de az mostanába állandóan tele van
  • Shep
    Hello! Valaki leszedte már a high resolution addont? Milyen szembetűnő változást okoz a T&L-en kívül?
  • Shep
    Detonator figyeljél már megfogod 1 lépés visszaállítod a csatolónál simaVGA-ra, restart, majd ugyanitt felnyomod az új drivert, ja nekem a gyárival is ment de aztán feltette a 12.40est azzal is jó, de olvasd el lejjeb mi is volt nállam az igazi gond elég részletesen kifejtettem, lehet hogy nállad is az okozza a galibát.
  • skorpio7
    Ez tényleg az ! :(
    Igaz nekem jól megvan , de üzenek Preacher-nek , hogy tegye fel újra !
  • skorpio7
    Letöltötted mégegyszer ?
    Megnézem , hogy tényleg az e ?
    Mindjárt letöltöm én is !
  • skorpio7
    Szóval ez :
    ...Végre új ASUS driver jelent meg a színen, melyek a Detonator 12.60as driverre épül. Az új final, vagy mások szerint beta driver a V3400, V3800, V6x00, V7x00 és V8200-as tárcsákhoz használhatók!
  • skorpio7
    Szóval a 12.60-as hivatalos asus driver letölthető a HCGamer oldaláról , ha esetleg valakit érdekel !
    Ez nem Detonator , csak azon alapul .
  • skorpio7
    Hustler !
    OK ! :)
  • skorpio7
    Jó duma ! :)
    És hova ?
    Egyiptom , USA , Görögország , Olaszország , Málta , Hawai ...
  • skorpio7
    Nyíri !
    Én is pont így csinálom !
    De nézz csak el a HCGamer oldalára !!!
    Éppen tegnap kerültek ki az új meghajtók a netre !Ezzel azért érdemes frissíteni , mert ezekhez a "nevét" adta az Asus , tehát biztos nem lesz vele gond !
    Na jó... , csak 99% hogy nem lesz gond ! :)))
  • skorpio7
    KillAir !
    Megvan már az indító file ?
  • Mortuus
    Jöhet a cím :))
  • CaviaR
    Mortuus: Warez centert ismered?
    Ott vennt van.

(ha nem ismernéd elküldöm a címet)
  • Mortuus
    Hi!
    Tudom már egymilliárdan kérdezték, honnan lehet letölteni a "full" verziót + cuccokat hozzá, de elárulná nekem is vki? Thx.
  • Wenik

Kosz mar kezdtem aggodni.:)
  • skorpio7
    Wenik !
    Ezt olvasd el ! : #93
  • Wenik
    Udv

A hcgammer-en azt irjak, hogy "új másolásvédelmi rendszer, a FADE" van ellatva a CD ami bizonyoa opciokat letilt a jatekban. Aki "biztonsagi masolattal" jatszik van ilyen iranyu tapaszalala ?
  • skorpio7
    Én meg se néztem , hogy a régivel indul-e , de mivel volt egy crack.zip file , értelemszerű volt , hogy a benne lévő file-lal felülmásoljam a régit !
    Általában ezt szokták a crack-os file-okkal !Vagy nem ?! :)))
  • skorpio7
    Detonator !
    A jó indító file mérete 2880 kB.
  • skorpio7
    Még valami !
    A "központi helyen" mindenki megtalálja a Music és Voice Addont a játékhoz ! :)))
    Töltsétek ti is le !
  • skorpio7
    Hustler !
    Először is meg kell hogy jegyezzem , szertem a hozzád hasonló okos embereket !
    1.Bár már túl vagyok a középiskolai tanulmányokon rég , de én is tanultam angolt , mégha nincs is róla papírom.De még ha el is felejtettem , a szótárazás tudományát NEM !Itt van a gép mellett állandóan az ANGOL-MAGYAR KISSZÓTÁR ( 22000 címszavas ) arra az esetre , ha kellene .De meg kell hogy mondjam , nem okozott nagy fejtörést a "Find the car" megfejtése .
    2.Mivel elég sokszor lelőttek és így számtalanszor újra kezdtem a küldetést , képzeld el , hogy annak ellenére , hogy a "Find the car" méterszámlálója a JÓ NAGY SEMMIRE MUTAT , bizony megtaláltam azt az autót !
    3.Nos !
    Ha szerettél volna igazán okosat mondani , akkor elég lett volna azt írnod , hogy "EZ ÍGY TERMÉSZETES" !
    Vagyis hogy a "Find the car" segítség métermutatója csak egy nagy humbug .
    Erről ennyit !
  • skorpio7
    Detonator !
    Neked Rip vagy ISO van meg ?
    Ha rip , akkor kell lennie egy crack könyvtárnak is , amiben benne van a jó indító file !
    Ha ISO , akkor csak ha elküldi neked valaki a crack-kelt exe-t !
  • skorpio7
    Aki kérdezi mégegyszer , hogy honnan van az addon , annak üzenem , hogy még időben letöltöttem a a freegamezről ,
    Bár ha bug-os a program , akkor felesleges volt !
  • skorpio7
    Alexease !
    Nekem a 64 db-os rip van meg ( nem a Myth ), de az is ugyanezzel a problémával indul :
    ... . az elso single-ben (auto lopas) hiaba megyek a kijelolt pontra, nincs ott az auto...
    Szóval vagy a törése rossz ( értendő ez mindkét rip-re ) , vagy a játék még a béta állapotában leledzett , amikor is megkaparintották és piacra dobták ( mi meg letöltöttünk egy bug-os programot ) .
    Estleg van egy harmadik lehetőség is !!!
    Csak működik az a védelem és a "törő srácok" nem tudtak mit kezdeni vele !
    Mi meg jól megszívtuk !
    Szóval lenne egy kérdésem !!!
    Akinek full ISO változatban van meg , annak az első single küldetésben a kocsihoz vezető méterszámláló odavezeti valóban , vagy csak az utca egy pontjára , ahol semmilyen autónak nevezhető objektum nem áll ?!?
  • Lazarus
    Nagyon légyszi árujja el nekem vlki mi a tigris URL címe! Nagyon megköszönném! PLZ!!!!!:(
  • Anee
    esetleg ha közlöd azt a privát helyet azt is McKöszönném
  • Anee
    mekkora az ISOja?
  • Anee
    tedd fel 6000rel mert onnan hamar lejönne
  • Anee
    ISOT honnan szeded?
  • Shep
    a HOVA lemaradt bocs
  • Shep
    tolták már el megint a végén még olyan lessz mint a Maxpayne, pedig azt is nagyon várom.
  • Shep
    Csak arra értettem amit mondtál, hogy nem a végleges verzióval nyomulunk, egyébként én is gondolkoztam hogy nekiállok modemmel az isonak aztán meggondoltam, és azt mondtam a fenébe is ha annyira jó akkor inkább megiratom. Mert én úgy csináltqm volna hogy nem iratom fel CDre hanem emulátorral a whinchesterről játszottam volna vele.
  • Shep
    skorpio7 honnan szedted le az addont? Remélem nem freegamezról mert onnan pont most törölték és csak a fele van meg a 11estől kéne a többi.
  • Shep
    Hát ez tényleg egy ugrás volt a semmibe, szerintem ha annyira jó egy game mint ez és nem elég a rip akkor érdemes megiratni.
  • Shep
    Lehet a társakat irányítani? Hogyan?