4624
Operation Flashpoint
-
Anee #209 Akkor szerinted mit esz több millió ember a CSn....
HANGULATA VAN A GAMÉNAK -
#207 Hát akkor tényleg csak a T&L van benne amit ugye a mi mezei TNT-nk ill TNT2-nk nem prozezsál, hát ez van. -
#206 valaki tud mplayeres palyakat a neten amiket lelehet tolteni? -
#205 Shep !
Igen , leszedtem !Egy TNT2-es kártyán valyon milyen szembetűnő változást okozhat ?
Mert én nem vettem észre semmit .
Sajnos !Erre is felesleges volt áldozni időt . -
#204 Anélkül kéri a CDt, mondom, hogy állítsd át a landscape, vagy melyiket, tudod mit mindegyiket 256x256-ra akkor mennie kell -
#202 a warezcenteren is fennt van de az mostanába állandóan tele van -
#200 Hello! Valaki leszedte már a high resolution addont? Milyen szembetűnő változást okoz a T&L-en kívül? -
#199 Detonator figyeljél már megfogod 1 lépés visszaállítod a csatolónál simaVGA-ra, restart, majd ugyanitt felnyomod az új drivert, ja nekem a gyárival is ment de aztán feltette a 12.40est azzal is jó, de olvasd el lejjeb mi is volt nállam az igazi gond elég részletesen kifejtettem, lehet hogy nállad is az okozza a galibát. -
#194 Ez tényleg az ! :(
Igaz nekem jól megvan , de üzenek Preacher-nek , hogy tegye fel újra ! -
#190 Letöltötted mégegyszer ?
Megnézem , hogy tényleg az e ?
Mindjárt letöltöm én is ! -
#188 Szóval ez :
...Végre új ASUS driver jelent meg a színen, melyek a Detonator 12.60as driverre épül. Az új final, vagy mások szerint beta driver a V3400, V3800, V6x00, V7x00 és V8200-as tárcsákhoz használhatók!
-
#187 Szóval a 12.60-as hivatalos asus driver letölthető a HCGamer oldaláról , ha esetleg valakit érdekel !
Ez nem Detonator , csak azon alapul . -
#186 Hustler !
OK ! :) -
#185 Jó duma ! :)
És hova ?
Egyiptom , USA , Görögország , Olaszország , Málta , Hawai ... -
#184 Nyíri !
Én is pont így csinálom !
De nézz csak el a HCGamer oldalára !!!
Éppen tegnap kerültek ki az új meghajtók a netre !Ezzel azért érdemes frissíteni , mert ezekhez a "nevét" adta az Asus , tehát biztos nem lesz vele gond !
Na jó... , csak 99% hogy nem lesz gond ! :))) -
#182 KillAir !
Megvan már az indító file ?
-
Mortuus #180 Jöhet a cím :)) -
#178 Mortuus: Warez centert ismered?
Ott vennt van.
(ha nem ismernéd elküldöm a címet) -
Mortuus #176 Hi!
Tudom már egymilliárdan kérdezték, honnan lehet letölteni a "full" verziót + cuccokat hozzá, de elárulná nekem is vki? Thx. -
Kosz mar kezdtem aggodni.:) -
#169 Wenik !
Ezt olvasd el ! : #93 -
#168 Udv
A hcgammer-en azt irjak, hogy "új másolásvédelmi rendszer, a FADE" van ellatva a CD ami bizonyoa opciokat letilt a jatekban. Aki "biztonsagi masolattal" jatszik van ilyen iranyu tapaszalala ? -
#167 Én meg se néztem , hogy a régivel indul-e , de mivel volt egy crack.zip file , értelemszerű volt , hogy a benne lévő file-lal felülmásoljam a régit !
Általában ezt szokták a crack-os file-okkal !Vagy nem ?! :))) -
#164 Detonator !
A jó indító file mérete 2880 kB. -
#163 Még valami !
A "központi helyen" mindenki megtalálja a Music és Voice Addont a játékhoz ! :)))
Töltsétek ti is le ! -
#162 Hustler !
Először is meg kell hogy jegyezzem , szertem a hozzád hasonló okos embereket !
1.Bár már túl vagyok a középiskolai tanulmányokon rég , de én is tanultam angolt , mégha nincs is róla papírom.De még ha el is felejtettem , a szótárazás tudományát NEM !Itt van a gép mellett állandóan az ANGOL-MAGYAR KISSZÓTÁR ( 22000 címszavas ) arra az esetre , ha kellene .De meg kell hogy mondjam , nem okozott nagy fejtörést a "Find the car" megfejtése .
2.Mivel elég sokszor lelőttek és így számtalanszor újra kezdtem a küldetést , képzeld el , hogy annak ellenére , hogy a "Find the car" méterszámlálója a JÓ NAGY SEMMIRE MUTAT , bizony megtaláltam azt az autót !
3.Nos !
Ha szerettél volna igazán okosat mondani , akkor elég lett volna azt írnod , hogy "EZ ÍGY TERMÉSZETES" !
Vagyis hogy a "Find the car" segítség métermutatója csak egy nagy humbug .
Erről ennyit ! -
#161 Detonator !
Neked Rip vagy ISO van meg ?
Ha rip , akkor kell lennie egy crack könyvtárnak is , amiben benne van a jó indító file !
Ha ISO , akkor csak ha elküldi neked valaki a crack-kelt exe-t ! -
#153 Aki kérdezi mégegyszer , hogy honnan van az addon , annak üzenem , hogy még időben letöltöttem a a freegamezről ,
Bár ha bug-os a program , akkor felesleges volt ! -
#152 Alexease !
Nekem a 64 db-os rip van meg ( nem a Myth ), de az is ugyanezzel a problémával indul :
... . az elso single-ben (auto lopas) hiaba megyek a kijelolt pontra, nincs ott az auto...
Szóval vagy a törése rossz ( értendő ez mindkét rip-re ) , vagy a játék még a béta állapotában leledzett , amikor is megkaparintották és piacra dobták ( mi meg letöltöttünk egy bug-os programot ) .
Estleg van egy harmadik lehetőség is !!!
Csak működik az a védelem és a "törő srácok" nem tudtak mit kezdeni vele !
Mi meg jól megszívtuk !
Szóval lenne egy kérdésem !!!
Akinek full ISO változatban van meg , annak az első single küldetésben a kocsihoz vezető méterszámláló odavezeti valóban , vagy csak az utca egy pontjára , ahol semmilyen autónak nevezhető objektum nem áll ?!? -
#149 Nagyon légyszi árujja el nekem vlki mi a tigris URL címe! Nagyon megköszönném! PLZ!!!!!:( -
Anee #148 esetleg ha közlöd azt a privát helyet azt is McKöszönném -
Anee #147 mekkora az ISOja? -
Anee #146 tedd fel 6000rel mert onnan hamar lejönne -
Anee #144 ISOT honnan szeded? -
#143 a HOVA lemaradt bocs -
#142 tolták már el megint a végén még olyan lessz mint a Maxpayne, pedig azt is nagyon várom. -
#140 Csak arra értettem amit mondtál, hogy nem a végleges verzióval nyomulunk, egyébként én is gondolkoztam hogy nekiállok modemmel az isonak aztán meggondoltam, és azt mondtam a fenébe is ha annyira jó akkor inkább megiratom. Mert én úgy csináltqm volna hogy nem iratom fel CDre hanem emulátorral a whinchesterről játszottam volna vele. -
#138 skorpio7 honnan szedted le az addont? Remélem nem freegamezról mert onnan pont most törölték és csak a fele van meg a 11estől kéne a többi. -
#137 Hát ez tényleg egy ugrás volt a semmibe, szerintem ha annyira jó egy game mint ez és nem elég a rip akkor érdemes megiratni. -
#136 Lehet a társakat irányítani? Hogyan?