4624
Operation Flashpoint
  • I.C.ram
    Kene szervezn egy nagy Capture the flag Multiplayert!!! a sima alap palyan mert a tobbi szar szerintem
  • I.C.ram
    attol fugg milyen jatekot jatszotok ha ilyen pontozosat mint pl a CTF=capture the flag akkor akarhanyszor meghalhatsz csak a hulladtol felkell venned a fegyvereidet vagy ujakat a ladakbol de ha Coop-ot jatszotok akkor sajna csak "egy eletem egy halalom" fele jatekmenet van!
    Neha nezzetek be erre a forumra is mert megbeszelhetnenk egy kis netes jatekot

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9026797&uq=1293
  • Lacc
    Nem tudja valaki, hogy hogyan kell a mission editorban olyan waypointokat lerakni, ami látszik is, mikor játszik valaki a pályán? Tehát, mint az eredeti missionökben, egy sárga kör, vagy háromszög mutatja. Eddig csak láthatatlant sikerült szerkesztenem, ami működik is, csak nem látni.
  • Lacc
    Érdekes, most már jó. Nekem csak 60 mega, de hát ez van. Nagyon király game! Jó hangulata van!
  • Lacc
    Jaj, de hülye vagyok, csak most vettem észre a Campagin-t. =) De láma vagyok! Ok, már csak az a gond, hogy ahogy rákattintok, azt írja ki, hogy "campaigns\1985\description.ext.':' 'encounteres instead of'='". Volt valakinek még ilyen gondja?
  • nemecsek
    Rá jött már valaki arra, hogy ha én vagyok a fönök, és a helikopter fenn van, hogy tudom utasítani, hogy szálljon le elém a földre ?
    Légyszi írjátok le.
    Köszi.
  • Lacc
    Én a warezcenterről töltöttem le ezt a gamét, de most olvasom az 576-ban, hogy kb. 50 küldetés van benne! Nekem meg 13, és ezek rögtön választhatóak, nem pedig szépen sorban jönnek! Másnak is ilyen?
  • Shep
    Srácok áruljátok már el nekem hogy a bubanatba tudjatok kiszúrni az ellenséget kellő távolságból?
    Engem ugyanis a gép úgy lelő, hogy még fel se ocsúdom az ámulatból, de a legjobb az hogy csak akkor tudom meg honnan lőtt le mikor a kamera rámegy. Ja meg mikor 3 km-rőé kiszúrt hogy szaladok ez még nem is lett volna gond de hogy azt is látta hogy ellenséges katona vagyok az azért nem semmi. Légyszi segítsetek adjatok pár tippet, mert így elég kellemetlen játszani.
  • CLY
    kimenekülni...: )))
    - jó kis móka lesz -
  • Lacc
    Kár. Na mind1, talán majd kiadnak hozzá egy pályaszerkesztőt is.
  • Lacc
    Na, most már én is letöltöttem végre! Nagyon kira game, főleg a küldetés-szerkesztő miatt! Egyébként lehet a szerkeztőben városokat, tehát házakat berakni a térképre?
  • Alexease
    Nehany „kapcsolo” a jatekhoz:
    /nosplash
    /twomon
    /noland
    /dx
    /nosound
    /piii
    /notex
    /benchmark
    /logfiles
    /host
    (Ezek az OperationFlashpoint.exe utan irandok, egyszerre tobb is ha kell, mindegyik per jellel.)
    Ezekbol a /nosplash az erdekesebb, mert „elfelejti” a bejenkezo kepeket.
  • I.C.ram
    ja en mar a RIP-pel LANBAN is jatszottam! sot meg neten is a GAMESSPY segitsegevel!
  • I.C.ram
    ja es a gamesspy programot innen tolthetitek le : http://www.gamespyarcade.com/download
  • I.C.ram
    nekem tortenik: jon egy hang hogy LAUNCHING GAME(vagy valami ilyesmi) es elkezdi tolteni a jatekot(nem ugy mint normal esetben) hanem ugy hogy kirirja azt hogy COUNTDONWN BEGIN varni kell egy kicsit majd kiirja hogy creating client aztan mar kitudod valasztani hogy kikkel leszel stb. majd ha a tarkep megjelent akkor kattanj az im am ready-re es mar mehet a menet :))
  • Sir IvanHoe
    Miert van az ha Gamespy-ba csatlakozok egy szobaba , es amikor az adminja inditja a jatekot nekem nemtorteni semmi!?!?!?
  • I.C.ram
    es ha lehet hogy?
  • I.C.ram
    hogy lehet neten jatszani?
  • Shep
    Igazad van mostmár jó de akkor mikor néztem még halott volt mégpedig azért mert áramszünet volt a szolgáltatójuknál, hát ezért volt halott.
  • Anee
    Már az installja is király a proginak!
    Sajnáltam hogy nincs rendelt anim de................kajak a game...
    Multiba benne vagyok
  • Shep
    Most nem az a probléma Tressy hogy fullon van hanem tényleg nem klappol valami nézd meg ha nemhiszed.

Cyrax te meg próbáld meg a godabuzz-t
  • Shep
    Hát szerintem neked se fog menni ha mégis akkor jelezd már légyszives. Előre is köszi. Ha nem megy az pech mert más oldalt meg nem tudok ahol fenn lenne. Egyébként GeForce-os van? Milyen típus?
  • Shep
    megnézheted de nekem se meg akit megkérdeztem annak se megy már vagy 2 napja de megpróbálhatod kickme.to/freegamez4all

Alexease kösz de tegnap nagynehezen leszedtem hát nem volt semmi, de azért mégegyszer kösz vannak még rendes emberek ha kell valami csak szólj
  • Alexease
    Meg mindig kene...:)
  • Alexease
    Kene a Freegamez4all cime, ftp, web stb.
    Koszi.
    Vagy ha van mashol high resolution (T&L)addon.
  • Alexease
    Shep
    Az Addon-t (Ofmv.c15) betettem a SG Ftp/Shep dir-be.
  • M.A.D.
    Vissza az egséz! Asszem egy jó owerwrite segít neki!
  • M.A.D.
    Hát ez egyszerűen FENOMENÁLIS!!! Valaki írtam, hogy kb 250MB. Ez nem igaz mert nekem 464MB! full?rip. De! A high resolution addont hova kell bemásolni, mert a read me fileba olyan alkönyvtárat adott meg ami nem is volt. Igaz én csináltam, de nem veszi figyelembe. Vagy........?
    Másnak nincs ilyen "porblémája"????
  • Shep
    Tressy nem tudom te hogy csináltad de nekem legalább 10 percett kellett várni mire elindult, egyébként meg nem úgy volt beállítva a progi mint ahogy ott írva vagyon. Azért kösz
  • I.C.ram
    valakinek nincs kedve nyomni egyet haloban?
  • Shep
    Leszedném én szívesen de az a k@@@@@@ s@@@@@@ állandóan fullon van amitől teljesen kivagyok. Akkor voltam utoljára ilyen ideges mikor még középsuliban az egyik tanár olyat mondott amitől majdnem neki estem. NNNNNNNEEEEEEEMMMMMMTTTTUUUUDDDDNNNNÁÁÁÁÁ VVVVKKKKIII FFFEEEELLLLTTTTÖÖÖÖLLLLTTTEEEENNNNNIIIII AAAAZZZZZTTTTT AAAAA @&#&&&#@##@ FFFFFIIIIILLLLEEEEETTTT VVVAAAALLLLAAAAHHHHOOOOVVVVAAAAA AAAAHHHHOOOOONNNNNAAAAANNNNNN LLLLEEEEESSSSZZZZEEEEDDDDDHHHHEEEETTTTTNNNNÉÉÉÉMMMMM?????????????????
  • Shep
    próbálkozz a freegamez4all-on, bár nekem most nem tudom miért nem megy,

PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 db file hiányzik a myt féle music and voice addonból ez pedig a ofmv15.zip légyszives valaki rakja már fel valahova hagy tudjam leszedni. Előre is kösz, bár nem hiszem, hogy bárki is foglakozna a dologgal de hátha mégis.
  • Alexease
    HW T&L Addon kene...
    (Nem mintha szamitana,hogy ide irtam. Meg ha megy is, lesz vagy 5 fps...:(((
  • Alexease
    Nevtelen belepes. Login: Anonymous Pass: e-mail cim (persze kamu is jooo)
  • Shep
    Már leírtam vagy kétszer hogy nállam miért fagyott meg a logónaál, na ebből az következik hogy nállatok is az a gond nemde?
  • Alexease
    A #219-es a jo...
  • Alexease
    Itt fent van (most) az ISO ha kell valakinek. A space-eket cserejetek le!!!

ftp://194.119.212.21<1space>20/pub/1822/tagged/by<1space>ossitec/scanned<1space>by<1space>ossitec/filled<1space>by<1space>ossitec<1space>and<1space>patre/6.16.01<1space>Operation<1space>Flashpoint
  • Alexease
    Itt fent van (most) az ISO ha kell valakinek. A space-eket cserejetek le!!!

ftp://194.119.212.21 20/pub/1822/tagged/by<1space>ossitec/scanned<1space>by<1space>ossitec/filled<1space>by<1space>ossitec<1space>and<1space>patre/6.16.01<1space>Operation<1space>Flashpoint
  • nemecsek
    Légyszi valaki mondja meg, hogyan tudom utasítani a helikoptert, hogy szálljon le elém, ha én vagyok a főnők, és a földön vagyok.- ugyanis be akarok szállni hozzájuk -