4624
Operation Flashpoint
  • Gabo
    Árnyvadász:
    Részben igazad van. Én fejemben is megfordul már, hogy megvegyem, de ahol eddig néztem (CD Galaxis) ott még csak előrendelést fogadnak el. Ha tudsz boltot ahol már kapható, akkor ne tartsd vissza magad és oszd meg velem/velünk! (Web oldal, ár stb...)
  • kokas
    Na de a patch amit tegnap szedtem le az mar tenyleg nem megy a masolt cd-vel.
    Most mit csinaljak???
  • skorpio7
    Newby !
    Sikeresen feltörték azt a védelmet , a crack-er csapat szerint ( ami olvasható az nfo file-ba ) pedig nem is volt semmi védelem . :)))
    Szóval nyugodtan játszhatsz a másolt cd-vel is .
  • CsabSz
    Árnyvadász !
    Szégyen és gyalázat, hogy a programok fejlesztői pár százalékot kapnak a programjuk eladásaiból befolyt összegekből. Az összes többi mások zsebébe kerül és ez a sok, nem a fejlesztők díjazása. Szégyen és gyalázat, hogy MINDEN programot elkészülése előtt adnak ki, aztán napokon belül megkezdik a javító patchek ontását.
    Te veszel autót 2-3milkáért úgy, hogy a kerekeit majd megkapod a jövő héten, az üléseket két hét múlva ... ?
    Mindnekitől bocs az offtopicért, mindne további eszmecserére hajlandó vagyok fórumon kívül, mailben !!!
  • Árnyvadász
    Szégyen és gyalázat, hogy egy szoba arról szól, honnan lehet letölteni ezt a cracket meg azt a feltört változatot meg egyéb. És nem magáról a játékról.Vedd meg az eredetit ez a program megéri az árát és akkor tudsz patchelni is. Jó hogy belerakták ezeket a dolgokat. Nem azért fejleszetették három évig a programot, hogy a kalóz csirkék ingyen jussanak hozzá. Legalább becsülnétek, meg hogy a kiadó ilyen jó programot ad ki és támogatnátok őket, hogy a jövőben is hasonlóval lepjen meg bennünket. De nem, ingyé kell minden......Remélem megy a BSA azt kobozza a gépeteket. Jól megérdemelnétek.
  • Shep
    Hát csak érdeklődöm.
  • Anee
    Majd ha lesz crackelt pecs ISOhoz és riphez irjátok majd be aki keresgélő
  • ujedith
    MrTessy
    Kene, mert eddig meg nem tudtam leszedni. :(((
    Tudsz segiteni???
  • Shep
    Aki ért oroszul, attól kérdem, hog tényleg azt mondják ami ki van írva angolul?
  • Shep
    ok kösz, a társakat vigyem magammal, mert állandóan bambáznak és vki mindíg lelövi őket, pl kiadtam a parncsot az rpg-snek attack bmp erre mit csinál elkezd felé rohanni hát persze hogy szétkapták
  • Crem
    Szia Shep !

A Scad egy völgyben van. Nem messze a kilyelölt pontol kb. 50m ebben a játékban!:)))
    A légi védelmet én akkor kértem mikor már felrobbantottam 1-2 (shika) vagy mit!:)) Mivel azok rögtön leszedték a helikoptert.
    Egyébként több féle képpen is meg lehetett oldani ezt a részt. Én speciel egy RPG-vel löttem meg a SCUD-ot aztán futás volt...;)

UI: Remélem a végén te is tudsz nekem majd segíteni...
  • Shep
    Srácok Gastovskival vagzok és egy csapatot irányítok, meg kell semmisíteni egy scud-ot. A scud merre van? Mert a kijelölt helyen van T80, T72, BMP, meg egy köteg spetz natz is, de a scudot nem találom, mit keressek? A légitámogatást mikor célszerű kérni?
  • ujedith
    Halihooo ALL!!!
    PLIIIIZ dobjon fel valaki a Supergamezre egy Operation Flashpoint ccd file-t.
    Koszi!
  • CsabSz
    Könyörgöm, hagyjátok már !
    Nem lehet egy korsóba 2 liter sört önteni, ha megszakadsz, akkor sem.
    CSOCSOnak sem lehet megmagyarázni, hogy ez egy profi game. Neki nem tetszik, annyi.
    Ez már rég csak kóstolgatás a részéről, különben minek jönne ide ?
  • Gabo
    A hősők, mártirok meghalnak, az egyszerű katona csak túlél...
  • CSOCSO
    ponsotsan ugy szoktam ahogy mondod sőt a legtöbb ember ugy csinálja mint te!!! nem közrbe néz idiótán: Öh hú az a kötsög!! hanem lefexem..fél térdre nem ereszkedem mert simán kilönek sőt ha lefexem akor is simán kilönek..mondom arról nem tehetek hogy te very easyn gamezol..de te sem arról hogy én milyenen vagyok!! engem simán kilönek bár honnan!!! és tudod hiába keresek a clean swap on fedezéket!!!Ha fedezékben vagyok és lövök valakire legtöbbször hátba lönek..de hogy figyeljek 20 helyre.? hja bizti én avgyok a béna:)))))))))))))))))na csá Lamer társaság!!!
  • Gabo
    kokas:
    Általában ez akkor szokott előfordulni, ha túl kevés ellenfelet őlsz le. A tippem az, hogy amint indul a küldetés rohanj a géppukához, ne várd meg a parancsot. A parton felfelé araszoló oroszokat kezd el ritkítani. Célzottan lőj! Ne folyamatosan kaszálj, hanem csak rövid sorozatokkal. Célzásnál figyelj a fegyver elhúzására. Tapasztalatom szerint érdemes kicsit a célpont alá célozni. így pont végig fogsz rajta pásztázni.
    Vigyázz a gránátos komcsikra. Hajlamosak feléd dobálozni!
    Minnél gyorsabban, minél több ellent őlsz le, annál kisebbek lesznek a saját veszteségeitek.
  • Gabo
    CSOCSO:
    A gondolkodás ott kezdődik, hogy nem rohansz ki a nyílt terepre. Nem kezdel vaktában lőni, csak akkor ha biztos vagy a találatban. Ha rád lőnek fedezéket keresel és nem csak nézelődsz körbe, hogy vajon ez mi lehetett. Ha találsz valamit ami megfogja a golyókat (ezt hívják fedezéknek, a bokor nem az), féltérdre vagy hasra ereszkedsz és csak utána keresed az ellent.
    A gondolkodás ott kezdődik, hogy merre indulsz. A térkép és az iránytű alapján be lehet lőni, hogy merre vagy a leginkább takarásban, fák és bokrok között. Ha az ellenfél nem lát, nem lő rád!
    Nem kell mindenkit leőlni. Ha egyedül vagy a legjobb esély a túlélésre, ha kerülöd a feltünést. Egy járőrt könyebb kikerülni, mint legyőzni.
  • kokas
    Segitsetek nekem ha tudtok, kerlek!

Campaignban kb 7. vagy 8. kuldetes amikor egy tengerparti kis falut kell lerohanni.
    Eloszor odavezenyelnek egy geppuskahoz, hogy azzal irtsam oket, aztan amikor mindenkit kinyirtunk megszolal a radio, hogy ket tank kozeledik es nagy a tulero azonnal vonbuljunk vissza eszak fele.Szepen mindezt meg is teszem, kiirja, hogy mission completed, megis ez utan a szemuveges nagyfonok kozli velem hogy a minimum szinten sem tudtam teljesiteni es vege az egesz campaignnak. Mit csinaltam rosszul amikor vegig az utasitasokat kovettem???

TEtszik a jatek es nem szeretnem, ha ilyen hulyeseg miatt abba kene hagynom.

Elore is koszi, kokas
  • ujedith
    Hali Emberke!!!
    Nem kell a serial!!! Inkabb toltsd le a no cd crack-ot, mert jobban jarsz! ;)))
    Ezt a crack file-t most tettem fel a Supergamez Ftp-jere, onnan letoltheted!

ftp://ftp.supergamez.hu/upload/OpFlash no cd crack/
    Jo szorakozast a jatekhoz!!!!!!
  • CSOCSO
    HOL KELL GONDOLKODNI???? MOND MEG HOL?????HOYG MERRE INDULOK EL??? HEHEHEHE RÖHELYES!!!!!EHHEZ SZERENCSE KELL AZ EMBEREK MINDIG MÁSZKÁLNAK!!! MIT LEHET GONDOKLODNI AMIKOR 3 AN LÖNEK RÁD ÉS NEM IS LÁTOD ÖKET?? LEFEXEL...KUSZOL VAGY LÖSZ A SEMMIBE??? ITT KÉNE GONDOLKODNI??????
  • Anee
    persze nem megy vele...
  • Anee
    cím: ftp://www.flashpoint1985.com/v1.10_interim_-upgrade.zip
  • Anee
    az EREDETI kihangsúlyozva....
  • Anee
    Kijött az első javítócsomag az Operation Flashpoint:1985 játékhoz
    21:31 (Írta: Krinyo)
    Végre letölthető a Codemasters gondozásában megjelent Operation Flashpoint:1985 játék első javítócsomagja, mely rengeteg hibajavítást, és több újdonságot tartalmaz.
    Az 5MB-os csomagot nemsokára egy újabb követi, melyben új single és multi pályák, új járművek, fegyverek lesznek.
    A csomag innen szedhető le, és eredeti CD szükséges az installálásához. A frissítések teljes listája egy külön állományban kapott helyet.
  • Crem
    Valaki árulja el könyörgöm merre találom a második rakétát!
    Már találtam helikoptertől kezdve mindent...
    PLS!!!!!!!!!!!!!!!!

Crem

• Gabo
    Úgye tudjátok, hogy keményen dolgoznak egy modon a játékhoz? Talán nem is olyan sokára Vietnám dzsungeleiben kell majd kutatnunk a 'kong után!
  • Gabo
    CSOCSO:
    "...ha nem tetszik, ne játsz vele!" - Ennyi!
  • Árnyvadász
    Nem kívánok CSOCSO idétlen megjegyzéseire reagálni, de a grafikai megjelenítést azért hadd védjem meg egy két mondattal.

A grafika mindig olyan, hogy a játékhoz és a játékmenethez a legjobban igazodjon. Az OF grafikája, tájai, erdői, épületei gyakorlatilag egy teljesen élethü környezetet tárnak elénk. Az hogy a fák olyanok amilyenek és van egy két apró hiba a katonák kidogozásában vagy egyéb, semmit nem von maga után. A hangulat megteremtődik már az első szemrevételezésnél és szerintem ez a grafikai megjelenítés ennél a játéknál egyszerüen gyönyörü. Ezek a méretes, 100*100-as szigetek, soha nem látott vizualitást eredményeznek, amit az idő múlása is rendkivül jól érzékeltet. A Max Payne grafikája, jó hogy jobb, mivel annak pályái és motorja már minden egyes játékban megmutatkoztak. Metró aluljáró már 100 játékban volt és nyilván egy modernebb enginnel való megjelenítés szebbé teszi a többinél, de már kicsit unalmas az állandóan visszatérő helyszín. Míg a Flashpointnak teljesen új világot kellett felépítenie, hiába volt itt Delta Force, és egyéb nagyterületü mászkálós-lövöldözős program, az OF messze túlmutat a kategória hasonlójain. AZ eddigi legszebb taktikai háborús shooter. És ne várj tőle többet, mert az majd a második részben lesz megcsinálva. Ott majd olyan erdőt kapsz, melyben minden levél ki lesz dolgozva. De nem hinném, hogy egy ilyen játéknál ez lenne a lényeg, mivel nem ez adja el, csak a második rész kijöttéig a technika rendelkezésre fog állni, hogy ezt is megvalósítsák. A Max Payne-t pedig a kutya sem venné ha nem lenne gyönyörü, mert semmi új nincs benne, csak egy egyszerü lövöldözős program, na jó lassított jelenetekkel, ami az egyetlen plussz. De hát ennek így kell lennie, mivel az üzlet az üzlet. Lényeg, hogy a Bohém fiúk vették a fáradtságot, hogy egy eredeti és ötletes játékot készítsenek, ne egy rókabőrt húzzannak le, azaz az OF alapmü lett, míg a drágalátos Max Payned az egyszeri végigjátszás után mehet a polcra, mert csicsásságával csak épp erre volt jó. AZ OF-et pedig még évek múltán is emlegetní fogják, sőt játszanak vele, mert a küldetésszerkesztő és az internetes, LAN-os party-k erre lehetőséget adnak. Szóval érdemes elgondolkozni ezen, és nem keverni a játékkategóriákat, mert ennek semmi értelme. Na végül is mégiscsak nem tudtam megállni, hogy ne szóljak bele, de úgy érzem megérte. :))
  • Shep
    azzal semmi gond nekem is az volt de utanna ha vartam akkor jottek az ellenallok es lelottek az oroszokat, ha elnzomtam akkor is atvitt a kov mapra
  • Shep
    Srácok fogadjátok már meg az #505 öt.
  • CSOCSO

Ideje lenne tudomásul venni, hogy ez nem egy quake vagy UT.
    nem ezt pofázom neked??
    nem ezt pofázom hogy túl élethű lett??gondold el neki ül egy olyan csávesz kjátszani aki gyur a sok szertül meg szétveri a gépét mert az felbassza:)
  • CSOCSO
    mi seeg mindenki???????????
    senki nem tud olvasni bazeg? azt irtam hogy mé kell a grafikájával jönni? mindenki azt irja huh milyen grafika!!! hát huhh milyen szar!!!!és a max payne az szebb!! nah az grafika de ez!!!.... ez nem az..tudod gambo azért mert te olyan szinten nyomod aOF-otr hogy: easy...very easy majd jöna a te szinted: blond girls....
    nah te ezen nyomod!öcsém a sima fokozaton nem lehet megcsinálni!!! lelönek mindenkit kiirtanak!! majd hiába látok valaki kurva mesze egy lövésből kiirtom majd valaki hátbalő..de közben fexem persze!! ha olyan ügyesd vagy gyere ülj le a gép elé csináld meg!! de vigyáz mire készülsz mert ha nem tudod végivinni 10 percen belül enyém a géped!!! ha meg végigtudod akkor tied az MMX em:)))))))))))LOL nah mindegy!!!!Én már végigvittem!!!!!!! az egész gamezt!! nah most el fogjátok hinni ezt nekem? ugye nem? én sem fogom neked azonnal!
  • Shep
    Na hogy én is beleokoskodjak már, szerintem az összes olyan küldetés ami Armtronggal meg Gastovskival nem túl nehéz/ez csak a campaign módra vonatkozik mert a singleval még nem nagyon fogakoztam/ ellenben nekem a mindenféle harci gépek irányítását előtérbe helyező küldetések nem mennek. PLS VKI ADJON MÁR TANÁCSOT A HELIKOPTERES KÜLDETÉSEKHEZ MERT NAGYON NEM MENNEK!! HA jól emlékszem az air attack nevű küldetésnél tartok, de állandóan lelőnek, az a nehezéknek sem jó gunner nem azért lenne hogy akire kiadom a tűzparancsott arra szórja az égi áldást? Nekem az a &@&@{&@{ allat csak a machine gunnal hajlandó lőni bárkit is lőni, de azzal egy tankot nem nagzon lehet szétkapni. A tankos mukinak legalább engedelmeskedett a beosztott, ott legalább a sabottal is lőtt. Még vmi miért van az hogyha a koptert egy kicsit jobban megbillentem akkor teljesen irányíthatatlanná válik és elkezd zuhanni?
    A max payne-t hogy sikerult belekeverned te szerencsetlen. Az egy maszkalos lodozos (tomb raider)jatek
  • Gabo
    CSOCSO:
    Hányszor mondjuk el, hogy béna vagy?
    Bármilyen hihetetlen a Clean Sweepet sikerült megcsinánom némi gyakorlás után 1-2 ember veszteséggel is. De volt rá példa, hogy egyedül intéztem el az összes komcsit, mert a társaim elhullottak. Meg kell tanulni célozni, takarékosan bánni a lőszerrel és a megfelelő helyen lenni a megfelelő időpontban, meg persze kihasználni a fedezékeket!
    A sérülések gyógyítására ott a medic vagy az e.ü. sátor.
    Ideje lenne tudomásul venni, hogy ez nem egy quake vagy UT.

Szerintem tökéletesen eltalálták a játékban a szükséges egyensúlyt a realitás és a játszhatóság között. Minden feladat megoldható némi gyakorlás után. Aki elakad az pedig a neten körülnézve találhat végigjátszásokat és azokból ki lehet puskázni a rizikósabb feladatok teljesítéséhez szükséges infokat.
    A grafika lehet, hogy nem csillog, de kit érdekel? Cserébe hatalmas területet lehet bejárni, belátni és a hangulat mindenért kárpotol.
    Néha meglepődőm, milyen apró részletekre is odafigyeltek. Megnézte már valaki jobban az orosz harckocsizók felszerelését? Képesek voltak kihajtható válltámaszos AK-t adni nekik!

Különben is, ha nem tetszik, ne játsz vele!
  • CSOCSO
    nekem megvan a full gamez szerintem nagy szar!!!!
    van a clean swip pálya szerintem a legkönnyebb!!nincsenek sniperesek nem lönek rátok tank al stb.. mindenkinek van gránátja és HK ja...de kb 4 ötök ellen vagy háyotok elen van vagy 50 ellenség nah ezeket meg lehetetlen kinyirniá4!!!! a sok madárst kb az első 10 másodpercbenmlevadászák mert olyan suták még az sincs hogy azt modnom nekik hogy feküdjetek mert nemén vagyoka leaser....
    én meg nem tudok kinyirni 30 katonát!!!!!!!! van amikor lelönek de 3X néztél körbe és sehol senki!!!! mert messze messze valaki látja a mozgást de te nem látod mert fexik!!!!
    ez full élethű!!tényleg ilyen a valóságben!!téynleg nem az a kinyirsz 3 millio embert majd a föhösnénit megdöngeted virulva a gamez végén.. nah ez nem erről szol!! de szerintem ez a gamez rovására ment!!!!
    annyi katona van hoyg hiába nyirsz ki 10-15 öt gyönyörüen egyszercsak valaki lábon lő onnatol fel állni nem tudsz vagy fejbe lő nah onnan tól sem kell felállni!!!!
    aranyos gamez jo ötlet de összecsapott munka és nem gondolkoztak hogyan kéne normális gamezt csinálni!!!!!
    Baromi jo feeling amikor a sok emberemet belerenelem a tankobamajd meginduluk 3 tankal plusz 1 mittom én milyen harckocsi....rohadt jo csak nem tudsz mind a 3 tankra figyelni melyik mit hogyan kit támadjon!!!meg magadra is figyeni sőt támadni ha kell hátrálni!! baromi jo feeling ha sikerül valami!! sajna ez sem olyan mint amit megszoktunk a sivatagi cápák c. filmben!! na az egy komoly feeeling lehet:)nah mindegy!!! nem lenne ez rosz gamez csak ha értitek miről besélek akor eléggé szar... a grafikáról ne beszéljünk !!! a max payne 10 szer szebb!!! egy unreal torunament szebb ennél!!szala grafikával nem kéne dicsekedni!!!na csá!!!!!!
  • Shep
    Azért kösz
  • Shep
    Hát igen dejtettem én hogy ez lessz a válasz, az a bamba akkor minek ül elöl ha még erre se képes a machinegunnal bezzeg lő mint a vesszett nem néz se istent se embert
  • Shep
    Srácok volna egy nagy kérdésem, de ha lehet ne bénázzatok le /na már csak poenból is mi?/ tehát az FFAR rakéta föld, levegő rakéta nem? hogy a bubanatba tudom vele lelőni a T72 es tankot /én a pilóta vagyok/