4624
Operation Flashpoint
  • Shep
    Kösz, mert már vagy 2 hete keresem.
  • Shep
    Wajk légyszi szánj már meg és árulj már el nekem egy megfelelően működő /még ha kicsit lassú is, nem baj/ Hi-res addon lelőhellyel. Előre is kösz.
  • Kánya
    hey tök yóóóóó!!!!!azon az ftp-n rajta van a SHREK!!!
  • Shep
    Wajk légyszi szánj már meg és árulj már el nekem egy megfelelően működő /még ha kicsit lassú is, nem baj/ Hi-res addon lelőhellyel. Előre is kösz.
  • Castor
    Mostmár jön az iSO, szupercool, de az első ripet ki akartam probalni, de nincs benne inditófile, mondjuk a crackben van de akárhova rakom nem megy, ISO Rulez, THX CSá
  • Castor
    THX, az első rip éejött, az addonok valami miatt nem, az iso se szuger, a másik rip meg offline, de az első jó, a játék király, te meg fasza csávó vagy. :)
  • Alexease
    Amugy mikor jelenik meg itthon?? Ezt erdemes lenne meg venni. Ez lenne a harmadik jatekom:)))
    (Insane, Screamer 4x4, OFP)
  • Alexease
    Van aki megcsinalta a TAKING COMMAND kuldetest?
    En ezzel szivok par napja, es nem tudom hogy mi a gyikja. A leirasa: utkeresztezodes, ketten vagyun + auto, jon egy kupac ember teherautoval, elkuldeni az autot egy faluba 2 emberert, vissza jonnek, elmenni celponthoz, ott korhaznal fomuki beszel eggyet, aztan tartani egy pontot a homok zsakoknal. Minden franko, jonnek a ruszkik, 2 tank, egy kupac ember. Mindenkit kinyirunk. Kiirja complette es megvedtuk a falut es elhajtottuk a ruszkikat, mindent kipipal zoldel, kiveve jobb oldalt 3 piros X. Aztan muuuuvi, fo miki leszid, hogy szegyent hoztam mindenkire bla bla bla, aztan kilep a fomenube. Most vagy hibas, vagy nincs rendesen feltorve, vagy egyszeruen poccs vagyok...
    Ha van valakinek otlete, irjon. Koszi.

• Castor
    Köszi szépen már megy, kicsit lassu, de 1 nap mégegyszer THANX! hát te egy isten vagy! :)
  • Anee
    prószáljátok meg Glideon sokkalgyorsabb és szépsége is korrekt
    Jha Radeonon játszok sal TNT2 sem lehetetlen
    T&L meg semmivel se jobb csak.................több fényt engedhetsz
  • Shep
    Wajk please help!!! #363
  • CSOCSO
    torgyit otthon röhögnék rajta és basznék kiszabaítani..:) GO! Go! Go!!moovin moovin!! Right, Im position!!..Balázs cover me!:)))))))))))
  • Sir IvanHoe
    Hehe, ez nem Amcsi kisrigo!! Attol meg hogy bemutatokon feszitenek, semmi mast nem csinalnak. Es mive SWAT-os munka hijjan az en Swatos ismeroseim a piacra jarnak zsebtolvajokat fogdosni. Es majd rajosz hogy a 20 eves palyafutasod alatt lesz 1 SWATos melod is, akkor mar lesz mit meselni az unokaknak!! Jaa, es meg szokta mast is csinalni, most jut eszembe. Ez mostansag errefele nagy Divat. XY adocsalo vallalkozo beszallitasa lakasarol, majd kiserese a birosagra....na meg ilyen melok is vannak.
  • Dikkma
    ÍJJJJJha

Ne már, mi lesz, ha elrabolják Torgyán doktort? Ki szabadítaná akkor ki?
  • CSOCSO
    amugy mindig a jokkal vagyok nem a terrorisákkal...ezért szeretem azt a bemegyünk egymás után szorosan követve egymást arcunk mellett a fegyver meg hasonlok...voltam is bent a magyar terrorista elháritoknál hogy mi a helyzet...kurva jo volt volt bemutató ( nem csak én voltam) meg beszélgettünk az ottani egyik föbb muftival aki eléggé lazán vette a dolgot és nem volt se pokerarc se tul komoly...jo fej volt..nah mindegy...szal még lehet hogy az életbe is beállok a magyar SWAT ba:)
  • CSOCSO
    megvan a demo vagy 15 pályával én ugy hasonlitom össze hogy figyelni kell mindenhova hol van az ellenség mindnekinek van gránátja fegyvere stb! de ne hasonlituk össze!! nekem akkor sem tetszik annyira!!! irányitsd az embereket meg menjé meg csunya meg hasonlok...nem tetszik és kész! nekem a SWAT dolgok tetszenek ahogy egymás után mennek be a házba bedobják a füst gránátot vagy a fény gránátot berohannak kiabálnak hogy földre kezeket fel stb...meg is van a SWAT 3 meg megvolt a Rogue speras vagy mi egyik sem tetszik mert meg kell mondani hogy visszavonulj törtj be stb..és ezt ugy hogy te is tedd a dolgod lehetetlen!!nincs 3 kezem....nem rosz..talán neten kurvajok..de az OF nincs meg fullosan a swatban nem néztem még hogy van e multi.mind1...egy Sf vagy CS ötször jobb!!
  • Shep
    Wajk esetleg nem tudnál egy másik helyet ahonnan a Hi-REs addont le lehet szedni mert a lent említett hely nekem olyan lassú, hogy csak na 0.02 kb/sec azert ez még modemmel is durva nem?
  • Dikkma
    _Wajk- <-- állati egy csávó :DDD

Kösz! Sokáig nem voltam itthon, WC-ről már nem mertem nekiállni (helyesen tettem) úgyhogy tényleg THX!
  • Castor
    Hello mindenki!
    ha nem lenne tul nagy gond, irjatok mar ide, honnan lehet ltölteni valamit belöle, merthát naggyon kéne.
  • Sith
    Teljes mértékben egyetértek veled Jock és követelem hogy CSOCSO mondjon le és ne gyalázon olyan játékot amit nem tud értékelni a hös kontár terorista.
  • CSOCSO
    szar gamez!!ugy ahogy van!!nem lehet egyszerre a sok botra fiigyelni meg magadra is hogy azt csináld amit kell.. a többieknek parancsokat osztani mert ha nem adsz akor vanak olyan hölyék és fejbelövik magukat...egy Cs vagy SF--nek sokkal jobb hangulata van!!!persze nem rosz gamez...talán multiban jo lehet...nemtom
  • Alexease
    ... bocsi, 1942-es...
  • Alexease
    Lesz hozza (most ugy nez ki) harom nagy kiegeszites. Ketto WW2-s, es egy Vietnamos (Operation Vietnam). Persze teljesen uj palyak, rengeteg jarmu, repulo, fegyver, ember, stb...

http://www.operation-flashpoint.net/vietnam/

http://www.invasion1944.com/

A harmadikat nem tudom hirtelen, de 1944-es.
  • cervin
    Valaki... üörökélet kéne köszi
  • Sith
    Dikkma ezegyszer megbocsájtok de legközelebb...
    :)
  • nemecsek
    á=é :)
  • nemecsek
    ezt názzétek :
    http://www.smartline.co.uk/flashpointarena/missions.asp
  • Dikkma
    na ez az, hogy nem emlékszem : előtte, vagy után vettem új vinyót ?!?!

Sith én nem mondtam semmi rosszat a játékra, hiszen a teljest még nem is láttam.
  • Sith
    Ez szörnyű. Végre kiadnak egy játékot amiben van ötlet és a megvalósitás is jó erre jönek és fikázák. Mutas egy olyan játékot amiben mindez bennne van és jobb mint az OFP!
  • Dikkma
    Nemtom, nekem PIII-al szar volt a demo, nagyon fos mosott graf, és akadt.
    Namármost, 3 hete nem láttam a gépet (vizsgaidőszak suxx) de letöltöm, és majd meglátjuk, milyen lesz a végleges.
    mmúúúúúú
  • I.C.ram
    Ez a jatek egy JO otlet kurva silany megvalositasa!! SZAR GRAFIKA, NEM TUL NAGY JATEKELMENY, NAGY GEPIGENY!!! pedig en biztam a cseh fiukban dehat ... Semmikeppen nem eri megvenni pedig en meg tervezgettem is de ahogy kezembe kerult a kaloz verzio elment tole a kedvem :(((
  • I.C.ram
    en lanban jatszottam es ot meg turheto (nem lagol)
    de neten! hat valami borzaszto Dual ISDN-em van es LAGOL mint a szar

• Anee
    Még nem próbáltam de látom hogy csak LANon fogom
  • I.C.ram
    a jatekon nagyon cool de csak Single-ban Multiban neten egyszeruen elvezhetetlen allandoan lagol osszevissza ugralnak a jarmuvek senkit sem lehet gayonloni stb egyszeruen zsornyu!! LAGOS mint az ALLAT!
  • Anee
    Elég ha azt nézed mi lessz benne....
    Vagy fordítsam le 1:1ben?
  • Anee
    OFP upgrades - OFP.4players.de has been re-launched and is now the official German OFP site. They got a very tasty press release from CM on their site concerning future OFP upgrades. As the entire announcement was in German, we've summarized the info in English. Note: we have yet to confirm all the info with BIS and CM, but since they state to be an official CM site, we're pretty sure the information is valid. Check the German article out here or read the English version below. Great site layout by the way.

First add-on (July):
    - A double-barrelled Civilian hunting rifle (brand: "Kozlice").
    - A NATO transport helicopter.
    - The Soviet SU-25 aircraft.
    - Two new official SP missions.
    - Five official MP missions.

Second add-on (August):
    - Dedicated server support.
    - Five official MP missions (Co-Op campaigns).
    - On-line security (not sure what this means, might be to prevent cheating).
    - More support for certain types of hardware devices.
    - New MP features like a MP mission generator for the Mission Editor (???).
    - NATO and Soviet grenade launchers.
    - NATO Vulcan AA gun (maybe the M163).
    - A new attack helicopter.
    - A second public demo (MP) which continues where the SP demo ended.

Third add-on and US release (September):
    - Five official MP missions.
    - Two new vehicles.

Várjuk!!
  • Anee
    A Codemasters bejelentette, hogy az elkövetkezendő három hónapban folyamatosan kiad 3 kiegészítőt, a napokban megjelent Operation Flashpoint című háborús játékához. A jelek szerint a júliusi extra csomagban új pályákon felül még új járművek is lesznek...ezt követi majd az augusztusi, melyben fegyverek, és más meglepetések várják az érdeklődőket. Az újdonságok teljes listáját itt tekintheted meg. A program hivatalos honlapját itt találod meg.

• Sith
    A multi részen még lehet javítani egy két pach-el de szerintem egyedül is király.
  • Ferro
    Hölgyeim és Uraim!

Ha valaki tudna mondani egy helyet vagy személyt ahonnan vagy akitől meg tudnám szerezni a játék pályaszerkesztőjének részletes ismertetőjét az legyen olyan kedves és dobjon meg egy e-maillel.

[email protected]

Előre is köszönöm!
  • Shep
    Valaki igazán segíthetne. Kösz