4624
Operation Flashpoint
-
Sith #456 Wajk ahogy elnlézem te is befejezted a kampányt. Lene egy kérdésem hányadszora sikerült leszálnod a cesnaval? :) -
#455 Srácok vki segítsen már!!!! A scouting nevű pályán járok. Armstronggal vagyok vmint beosztottak alám 3 srácot akiknek én parancsolok, az elején a bázistól nem messze lévő orosz állást kell elintézni ez meg is van, aztán az elenséges báztist kell felderíteni/a völgyben van 2 sátor meg egy köteg gyalogos/ na ez is megvan Armstrong jelenti a válasz az hogy ok, ne támadjuk meg őket hanem vissza a bázisra, hát visszamegyek közben hallom hogy a ruszkik megtámadnak pár bmp-t, visszaérünk mission completed. A tróger Blake viszont leszid mint állat, meg hogy elvesztettem a csapatot/holott mindenki él/ és szépen kirúg. Mi nem jó? Mit csinálok rosszúl? Előre is kösz -
Castor #453 Bárki Tudna nekem mentett állást küldeni?
Mondjuk Wajk? :)
[email protected]
Előre is kösz.
van itt egy file amit nem tudok letölteni:
http://ftp.dlh.ch/ftp.dlh.net/pub//cheats/pc/1701/FlashTool1_3a.zip -
ha valaki boldogul vele, irjon csá! -
#452 Hali!
Utolsó nagy kérésem lenne,valaki mondja el,merre találom a második rakétát??
Mert kis csapatommal elég könnyű célpont vagyok.:(
Előre is THX!!!
Crem
-
MrTressy #451 ako lehet át nyergelni Ctf missionokra mert mostanában nem sok magyar akad a gamespyon épp ma lettem készen az elsövel szóval lesz mit tesztelni :))) -
#449 ok kosz -
Gabo #448 Ha megnézed az oldalt, akkor látszik, hogy mind a demohoz, mind a fullhoz vannak küldetések. Ráadásul single és multi bontásban. Egyébként érdemes bogarászni az oldalon, mert van néhány jó írás a játék dolgaival kapcsolatban. -
#447 ezek a demohoz, vagy a fullhoz vannak? -
Gabo #446 Valaki kereset letölthető küldetéseket.
Nézzetek el ide:
http://www.axleonline.com/missions.shtml
Jó mazsolázást!
Ha találok még valamit akkor lököm a címeket. -
Sith #445 Hmmm Hmmm hát ige nha egyszer Shogun vagy akor feltételezhettem volna hogy rendelkezel alapfokú müveltséggel. Bár szerintem van némi időbeli eltérés közted és az AH1 közöt. :) -
Sith #443 Csak most tűnt fel nem az van odaírva hogy AH1 Cobra hanem csak simán AH1. Ebből pedig egy szegényember nem jöhet rá arra hogy ez nem AH64 nekem is órákig kellet a könyveket bújnom hogy meg tudjam külömböztetni a 2 helikoptert. :)
UI Crem most nem téged bántalak. -
#442 Köszönöm! Megvan!:))
Egyébként csak annyit rontottam el,hogy a katonát amelyik az erdőbe menekül azt is likvidálni kell.
UI: A következő pálya se sikerült a srácoknak egyszerűre... -
#440 OK! Most,hogy tisztában vagyok milyen helikopterrel nem tudom megcsinálni a küldetést elmondod a megoldást? :)))
PLS!!!!!
Crem -
#438 Kiszi srácok a kioktatást!:)))
Nekem annak tünt!:)))
Szóval,hogy tényleg jussak egyről a kettőre erre a pályára gondoltam...
-
MrTressy #437 én is kiváncsi arra az apache-odra nem UH1 es vagy UH 60 as volt véletlenül??? -
#435 Hali!
Valaki SEGÍTSEN!:))))
Annál a résznél,ahol 2db Apache helikopterrel kell likvidálni egy konvojt illetve pár T80-as tankot, mit kell még csinálni??? Mert már mindenkit kilőttem a Leadert 20m pontossággal követtem !:)) A küldetés Complett mág is visszadob a főoldalra!!! :(( Találkoztam már ezzel a bug-al,de 2-3 alkalom után sikerülni szokott ! Most viszont SEMMI!:((((((((((
Akinek van ötlete vagy már megcsinálta könyörgöm árulja el,mert már "kicsit" unom!:(( -
#434 Honnantól, most kezdem a tankossal figurával. -
Castor #433 Valaki! Bárki! Akárki ! Mindenki!
#430 -
#432 Tehát csak simán a DTA-ba? TE észrevettél vmi változást, javulást? -
M.A.D. #431 DTA\ owerwrite!!! Oké? -
Castor #430 Megint kérdem nem tunda e esetleg vcalaki mentett állást küldeni, mert mostmár nekem is kéne: [email protected] előre is köszi! THX CSÁ -
#429 Szerintem valami galiba van nem? -
#427 Ez mind szép és jó azt írja húzzam maxira a geometry performance-t, megcsinálom de hát nem vettem észre különbséget? Mit csinál egyáltalán ebben a gameban a T&L? Valaki nézze már meg nekem hogy jó helyre másoltam e a cuccot DTA\HWTL 3 db file van itt a dta.pbo, data3D.pbo, merged.pbo PLS valaki segítsen már!!!!! -
MrT #424 Hogy is van a cím pontosan mert behoz ugyan egy oldalt de azt írja, hogy a kért lap vagy nincs vagy törölték -
#422 PLS valaki válaszoljon már a #420-ra -
Castor #421 Megint kérdem nem tunda e esetleg vcalaki mentett állást küldeni, mert mostmár nekem is kéne: [email protected] előre is köszi! THX CSÁ -
#420 Köszi de végül leszenvedtem tegnap arról az igen "gyors szerverről". Felteszem a Hi-res addont, és hát nem vettem észre semmi javulást. Leht hogy rosz helyre másoltam be? Nem a DTA\HTWL könyvtárba kell? Egyáltalán milyen különbséget fedezhető fel?
Egyébként meg tudtátok hogy egy küldetésnek nem feltétlenűl mindíg ugyanaz a vége, gondolok ezalatt pl arra a küldetére mikor hajnalban menetek egy faluba, elősször mikor játszottam vele /apróbb gondok miatt már másodjára fogok bele/ az lett a vége hogy jött a Hind és elintézte a mi gépünket, minket meg otthagytak az erdőbe és onnan kell menekülni, találkozni a lázadókkal stb. most viszont másodjára már a csapat visszavonult, és enegem küldtek az evac pointra a bajtársakért, a továbbiakat még nem tudom mivel a tavarisok szépen lemészároltak minket. -
#410 Hali!
Lehet,hogy én LAMA vagyok? De már harmadszor csinálom meg a küldetést. A végén Miss.Compl. és visszadob a legelejére!?
-
#409 Wajk hallod-e iszonyú lassú a szerver, vagy 10 óra alatt szedett le 20 filet, na mindegy de leszenvedem ha belepusztulok is- -
Castor #408 Jo lenne, ha leirná valaki, honnan lehet letölteni a gaméhez uj küldetéseket, meg az se ártana ha lenne cheat vagy mentett állása valakinek, és azt elkülde nekem emilben előre is köszi CSá -
Sith #407 Thx Wajk én is 40 körül járok most kéne elfogdosnom a tábornokot. Eddig csak egyszer indultam neki és akkor közeli ismeretségbe kerültem egy T80-assal. De sebaj holnap ujra megpróbálom. :) -
#405 Hi Wajk !
THANX!!!:))) -
Sith #404 Csak érdeklödök. Ha van olyan aki végig vitte már a kampányt az irja már meg hogy hány pályás köszi. -
#403 Köszi Wajk hálám üldözni fog, remélem nem törlik míg le nem szedem -
#398 Sziasztok!
Kéne nekem egy "kis" segítség!
Elakadtam a "HIND ATTACK" résznél...:(((((
Egy titkos bázist kéne megkeresni negyedmagammal.Kaptam 3db bombát... jön kb. 5 Ural 3 uaz és 2db BMP !:( A térképen ugyan jelöl egy piros felkiáltójellel egy helyet,de ott nincs semmi...
Ha esetleg valaki elmagyarázná nekem a megoldást azt megköszönném,mert már kezdem elveszteni a türelmem!:))))))))
Tényleg! Valaki már végigvitte?? -
Sir IvanHoe #396 Koszi! -
Sir IvanHoe #395 Koszi! -
Sir IvanHoe #393 De! -
#392 Te ugye nem vagy azonos a [C7P]Sir_IvanHoe nevű emberi egyeddel? -
Sir IvanHoe #391 Nekem kene a Clonecd-s valtozathoz egy cdkey. Tud valaki segiteni?