4624
Operation Flashpoint
  • Shep
    Skorpio7 neked sikerült feltenni a patchet az instictes riphez?
  • skorpio7
    Dikkma ! ( Egy kis offtopic .)
    Szerintem ez lesz az a játék , amire mi már nagyon várunk .
    Van benne fűszál is ! :)))
    PLANETSIDE
  • CsabSz
    Ha vmit szeretnél felvenni, a menüben választhatod ki, hogy minek a helyére.
    SZVSZ fegyver helyére csak fegyvert vehetsz, ammot nem. Ammot csak ammo helyére.
    A V betűt este megnézem mégegyszer.
  • Dikkma
    ONNÉT JÖVÖK! :-)
    Azért ilyen rossz, ha összevetem az OpF-al! :)))
    Ha fuszalat akarsz latni a foldon akkor menj ki retre bazmeg.
  • Dikkma
    Szóval, lehet, az én készülékemben van a hiba, de ilyen fos talajtextúrát én játékban még nem láttam. A Half-Lifenak igényesebb a grafikája. Ma játszottam először a teljessel, azt reméltem, a demo után javítanak rajta valamit, de nem.
    Szóval nem vonom kétségbe, hogy remekül játszható, izgalmas játék, de ilyen hihetetlenül sz*r grafikát régen láttam. A 200-as MMX-em szebbet nyom Trio-val.
  • Shep
    CREM
    te megtaláltad már a sudot? Én egyszer már megtaláltam a kikötő előtti falut megelőző leágazásnál van egy ház és a mellett állt, de sajna sikerült meghalnom és ujrakezdés után sehol sem találtam, mert a ház mellett már nem volt, viszont mikor fellőtték akkor egy hegyoldalat mutat fákkal amit nem igazán találtam meg sehol. MERRE VAN A SCUD? XIAN PLS HELP!!!!!

Petya Elvileg az embereid parancs nélkül is lelövik azt akit nem találnak szimpinek, de célszerű parancsokat adni nekik, az alakzatokat én nem nagyon használtam, ha már ellenséges területen vagy célszerű sokat távcsövezni és úgy kiszúrni az ellent majd parancsot adni a beosztottnak hogy likvidálja, van azonban olyan helyzet mikor jobb ha magad csinálod a dolgokat mert a társak elég ostobák többnyire legalábbis nekem ez a véleményem.
  • CsabSz
    A V bill. lesz a megoldás.
    Ezt használhatod a páncéltörőknél is és a többi kézi fegyvernél is a célgömbhöz.
  • Petya
    Bocsi, akarom mondani elsőként a tiszteket lövik szét.
  • Petya
    Hi mindenki! Most lettem főhadnagy, de nem nagyon boldogulok a csapatommal. Tudna szolgálni valaki néhány hasznos infóval? Pl. melyik alakzat mire jó? stb.
    Nem lehet azt megoldani, hogy mindenki a neki megfelelő célt önállóan megtalálja, vagy mindenképpen nekem kell utasítanom, hogy ki mit/kit csináljon ki? Próbáltam ezt is, de mivel az ellenség értelemszerűen mindig az Officer-t nyírja ki, így elég hamar befejeztem földi pályafutásomat... Előre is köszi a segítséget!
    Fel a fejjel nem tehetsz rola hogy huje vagy a genekkel kaptad
  • Shep
    Köszi Tornado
  • Anee
    bazze M16 helyett valami más van csak egy pillanatra néztem meg az egyik misönben
    JA végigvittem előtte
    lehet nem ez az de ebbe is van valami
  • Anee
    ez az te cigány
    Rosszul latod oreg egy uj fegyver sincs meg, majd jovoheten az add-on-ban lesz.
  • Anee
    bazze a pecs 1 szaros single mappot se ad?
    látom új fegyver lett az alap de single misön az negative
  • Shep
    A sziget legvégén? mert elkaptam a tábornokot, eljutottam a shilkáig leakartam lőni /az a bamba rpg-s mért akarja mindíg 30m-ről lelőni/ de ekkor jött a video a rakétát fellőtték, hogy érjek a sziget végébe 5 perc alatt? /lehet 10 volt/
  • Shep
    Egyébként is okos miért szólod meg a jószándékú, segítőkész hozzászólásomat? Elírtam csak ennyi, de akinek a lenti problémája van az úgyis tudni fogja, hogy nem 256x256-ra hanem 128x128-ra kell állítani. Bocs de hát én csak segíteni akartam és nem szeretem ha megszólnak miatta.
  • Shep
    Jó van na összekevertem a másikkal, de a lényeg ha maxra veszed megy.
    Ne zavarjon hogy a landscape max csak 128*128 lehet
  • Shep
    Xian kosz remélem menni fog
  • Shep
    Hát az, de megoldottam. Tornado szivesen es nem vagyok zseni csak nekem se ment es probalkoztam.
  • Anee
    aha izgi nemtod hogy ISOval megy e mert az megoldódott..nem volt elég 70MB neki
    Mostmeg a Videókártyval van baja mert nem látja
  • Shep
    Tornado © Shep 2001. jún. 19. 18:16 | Válasz erre | #132

Na rájottem miert nem volt jó nekem az instinct, mostmár jó, mert mikor autodetectre nyomtam a setupban az a landscapenel 64x64-esre állította, én átállítottam 256x256-ra és jó volt. Ha meg megse akkor rakdd fel a kartyahoz adott gyari drivert, bar szerintem a fennt leírtak gyógyírt jelentenek a problémára

• Shep
    Jaj lentebb elirtam a neved bocs, de asszem nem ez az utolsó, mert lessz majd még vagy 4 pálya, de ezen merre kell menni a tábornok merre menekül?
  • Crem
    rakátát=rakétát...

:)
  • Crem
    Szia Shep!

Ez a legutolsó pálya?
    Amikor még a rakátát is meg kell keresni?
  • Dikkma
    Te pl. láttad a 609-635-öt? Hogy éljenezel?
  • Shep
    PLS VKI!!!!!!!!!!!!!!! #638
  • Shep
    Cream legalább te segíts #638
  • Alexease
    Eljen a szolas szabadsag!!!
    (609-635)
  • Dikkma
    Milyen flood? :))
    Holnap talán hazahozzuk a néhány hete a vinyón porosodó iso-t. Oszt lehentelem az összes oroszt :))
  • Anee
    hmm ISOhoz müxik mert nállam sehogy se ment..
    valaki magyarázza el hogy rakjam fel mert sehogy nem tom felrakni
  • Shep
    PLS vki! A red dawn nevű pályán tartok, aholis elkéne kapnom Gubat, aki egy jeepel menekül állítólag, hogy aztán hajóra száljon. Van velem vagz 6 ember, na de hova menjek, találtam hajót amin nem volt senki, az orosz tankok persze úgy szétkapnak mint a sicc. Melyik kikötőbe menekül az álnok?
  • Dikkma
    Árny. Igazad van abban, amit mondasz, hogy másolni tisztességtelen. Ezzel egyetértek. Minden más megállapításod viszont sántít!
    A játék fóruma nyitott, mindenki azt ír bele, amit akar. Ha te floodolni akarzs, floodolj. De ne ilyen lámán.
    Van, aki nem azért beszél az ISOkról, ripekről, crackekről, mert Mercedes áll a családi ház kertjében. Ha te meg tudsz MINDENT venni, amit akarsz, vedd. Én nem, és nem is akarom. Sok játék megéri a pénzét, de sok nem. A másik, hogy sokszor látom a fórumban is: valaki már megrendelte a játékot, de még nem lehet kapni. Aki tölti, az meg már végigvitte. Neki is tilos leszednie egy ripet?
    Ja és remélem állandó az ip címed...
  • skorpio7
    Newby !
    Itt a pontos cikk a védelem feltöréséről !:)))

2001. június 17.

Megbukott a F.A.D.E.

A Codemasters másolásvédelmi technológiája a F.A.D.E. csúfosan megbukott. Az eddig csak az Operation Flashpoint-ban használt védelmet a DEViANCE nevű kalózcsapat sikeresen megtörte és a játékot hibák nélkül megjelentette a neten. A védelem lényege az lett volna, hogy a kalóz változatokban bizonyos funkciók nem működtek volna.
  • Árnyvadász
    Remélem valaki ellátta vírússal és hazavágja a gépét.Meg is érdemelné.Legalább a supergamez hírnevét nem kéne besározni.Jó lenne, ha egy supergamezos szerkesztő is hozzászólna ehhez. Most pedig kalóz csirkék, ezt magatoknak köszönhetitek.:
  • CsabSz
    Köszi !
  • Árnyvadász
    Röhej még nekik áll feljebb.Az életben sem úgy megy ám, hogy ingyen vagy minimális pénzért kapsz meg dolgokat.Tudod csirke, ezért börtönbe is rohadhatnál egy darabig, de látom ez téged abszolult nem érdekel.És ha már van pofád ide irogatni a dolgaidról, akkor inkább ajánlanám, hogy e-mailben vagy magánban tárgyaljátok ki ezeket, mert senki sem kiváncsi erre. Nem azért nyílt a szoba, hogy oldalakon keresztül azt olvassuk hol van ez meg az, de ezt már leírtam. Itt élménybeszámolóknak,gépigénnyel kapcsolatos dolgoknak és segítségeknek kellene lennie az elakadt játékosok számára. Nem is értem a supergamez szerkesztőit, miért hagyják, hogy lehessen ilyet csinálni. Le kéne zárni a szobát, ha ez folytatódik, mert ez kurvára illegállis, ráadásúl mindenki szeme láttára. És az oldal is csak lejáratja magát vele.... Kivéve a kalóz csirkék, akik örülnek, hogy ingyen vagy min. pénzért hozzájuthatnak. Mert tudod öreg, aki megveszi annak eléggé szúrdossa a máját, hogy csirkék meg így szerzik be, de nem is akarok én ezzel foglalkozni meg idegeskedni rajta, csak azt vésd az eszedbe aranyapám, hogy nem neked van igazad.
  • Árnyvadász
    Szerintem már szándékosan adják ki úgy a programot, hogy egy két héttel a megjelenés után patchelni kell, mivel azt csak az eredeti verzióra lehet. Ezzel is megelőzve a másolt átiratokat. Persze azt is előbb útobb feltörik, de az is idő. 1000FT-ért írta a kis csirke.n nem erre lennék büszke.Nem azt mondtam, hogy minden programot meg kell venni eredetiben, de ami tényleg megéri az árát, azt meg kéne.Pl.: UT,Medal of Honor (majd) stb.... És nem megyek anyucihoz, de ha találkoznánk kedves skorpio7 biztos lenne hozzád egy két szavam. Kalóz csirke.