4624
Operation Flashpoint
  • yas
    bocs azt kihagytam, hogy az 1.10-es verziónál úgy lép ki, hogy a program szabálytalan műveletet hajtott végre az operation flashpoint.exe-ben
  • yas
    Nem hivatkozik rosz szériálra.
    Elindul a játék. Az első pályát végig is nyomtam, csak a második pálya elején kilép. elszaladok a főnök után, beülök a jeep-be, elindulunk majd kilép.
  • yas
    Hali.
    Segítsen valaki. Megvan az ISO változat, de nem működik. Az eredti crack-elt exe-vel elindul, de amint betöltődik a pálya kidob winbe. Letöltöttem az 1.10-es javítót a hozzávaló exe-vel, de csak az elsőpálya végéig tartott az örömöm. a második palya betöltődik, de mikor beülök a jeep-be visszadob winbe. mit csináljak? Van valami 5letetek?
    Ezt a rövid fórumot végig olvastam, és mindent kipróbáltam amit itt írtatok.
    Ja konfig. Cel633@950, 384 Mb, LeadtekGef2Mx (gyári driverrel), Win98SE, diretX8a.
    Előre is köszi mindenkinek. Üdv yas.
  • I.C.ram
    na kijott a CLONECD-s valtozat az 1.20 US verzio!! sajna meg nem tudom hogy honnan lehet letolteni de remelem megtudom :)
  • I.C.ram
    ja csak nekem a rip van meg :)) es az iso-t meg nem olvassa CD-romom :((
  • Anee
    tökmindegy a másoltnak a krekje kell hozzá akár clonecd akár nero akár multicopy
  • I.C.ram
    nagyon kene nekem az 1.20-as patch CRACK-je!! mert keri a CD-t
  • I.C.ram
    ehhez a patchez honnan tudok szerezni krekket?
  • I.C.ram
    akarom mondani patch
  • I.C.ram
    kijott mar a dedikated pathc?
  • skorpio7
    A program letöltési oldala .
    CloneCD

• skorpio7
    Nem nagyon értek hozzá , de szerintem használj CloneCD-t .
    A progit letöltheted a Terminal-ról .
  • skorpio7
    Nem nagyon értek hozzá , de szerintem használj CloneCD-t .
    A progit letolzheted a Terminal-ról .
  • Shep
    Hát egyenlőre csak erről, meg talán még vmiről csak az most nem jut eszembe
  • Sith
    Hát lehet hogy én hallotam roszul. Legalább is remélem. Amugy milyen kiegészitökröl hallotál még a vietnámin kivül?
  • Shep
    Ah en meg azt hittem még az ősszel, na sebaj de addigra talán lemegy az ára annyira hogy megvehessem.
  • Sith
    Aha: Lesz és ha minden igaz akkor leghamarabb jövö tavaszal jön ki. KB enyit sajna még mesze van
  • Shep
    A Vietnámos addonról tudtok vmit?
  • TIBI
    nagyon köszönöm!
  • Shep
    Nem, csak nagyon unatkozik mindenki :) A bajt az egyik legjobb, nézdd meg te is
  • Cobra11
    ISO: www.freeweb.hu/lionwt
    475 megabájt
  • Shep
    Menj át a 0dayFTP be és ott kérdezdd, biztos tud vki segíteni
  • TIBI
    honnan lehet letölteni?
  • I.C.ram
    kijott mar a kurva dedicated patch?? :)) illetve az a patch amivel lehet dedicated szervert csinalni!
  • CaviaR
    Tud valaki segíteni??? Kéne egy CD Key a játékhoz. (A Rip nem kérte...)
    Segítsetek PLIIIIIIIZ!
  • skorpio7
    Hol ???
  • Anee
    bazze már csak 7rugó az eredeti
  • I.C.ram
    Jovo het es itt a dedikalt szerver????? ez komoly?? HUHU DE JO!! kene csapni valami nagy haborut mondjuk magyarok vs amerikaiak :))
  • I.C.ram
    aha. nekem ISDN (dual)-om van es allandoan dobalt a jatek a palyan
  • Sith
    Hát lagosnak még egy kicsit lagos de ha a szerver ISDN vagy kábeles akkor egész türhetö. DD server sajna még nincs álítólag oktober elején lesz.
  • I.C.ram
    kene egy kis segitseg nekem az online jatekokkal kapcsolatban! amikor meg en jatszottam vele online (szunet eleje) akkor meg olyan lagos volt az egesz hogy nem lehetett semmit se csinalni!! tehat most milyen a helyzet?? van mar dedicated server leehtoseg??
  • I.C.ram
    nekem beszart az iso a gepemen nem olvassa a gepem a CD-t de a baratome meg igen :(( pedig mindaket cd-romomon illetve iromon is porbaltam :(( de nem ment :(( es igy a patchet se birom felrakni mert ahhoz kell a CD es igy csak a RIP-pel tudok jatszani ami egy nagy szar :(( na nem baj mert ma kapok kolcsonbe egy 24*-es olvasot amin remelhetoleg jo lesz majd :))
  • TIBI
    honnan lehet letölteni?előre is köszönöm
  • Shep
    Hát nekem is ezt csinálta csak épp a következő küldetésben, elvileg, azt mesélik, hogy ha nem hal meg senki a csapatodból vagy csak 1-2 akkor nem jön Blake magyarázni, nekem a köv küldetésnél volt az hogy senki nem halt meg minden ok volt és mégis ezt csinálta, így aztán Wajk barátunk mentett állását felhasználva folytattam, de vigyázz majd mert később is lesznek embereid és ha nagy a vaszteség akkor hazazavarnak.
  • I.C.ram
    bocsi hogy ketszer ment
  • I.C.ram
    kedvet kaptam ehhez az OF-hez :)) megyek es feltelepitem :))
  • I.C.ram
    kedvet kaptam ehhez az OF-hez :)) megyek es feltelepitem :))
  • Shep
    Már lentebb írva vagyon én csak bemásoltam neked ide is, Xian remélem nem gond

Xian 2001. aug. 06. 21:09 | Válasz erre | #696

Hi

Szoval en az utolso palyan
    a kovetkezot hasznaltam.
    Ugye csak 1x lehet menteni a jatekban hmm :)
    Szoval lemented a jatekot. ALT+TAB. Bemesz az OP konyvtaraba, majd azon belul (huu passz abban van a save.fps) majd a save.fps-t kimasolod valahova egy v1 konyvtarba, es utana torlod a OP -s konyvtarbol. Utana ESC- vel vissza, majd megint ESC es ujra lehet menteni. Ezt az uj verziot ki kimented a v2 konyvtarba leszeded az OP -bol es igy tovabb. Azt kell ez 1,2 stb hogy legyenek verziok ha valami nem ugy megy ahogy kell. Szoval en igy jutottam el az utolso palya. Mivel az elso mentes utan pl a sniper lelotte a fovezert, vagy rpg-s szetrobbantotta az uaz-t. Utana az 1.shlika -nal mentettem. Majd 2.shlika. Vegul a sziget vegen, mig el birtam addig bujni az ural-al amig nem lottek. itt ujra mentes es robbantas. Az utolso kuldetes nagy szivatas volt. A 2, emberert odaaertem, akkor derult ki hogy csak 2 ember fer el a kocsiban, elotte megy feluton kifogyott a benzin. Aztan fogtam az egyik helit feltankoltam aztan azzal mentem. :) kb ennyi

Ezt peidig én írtam szintén lentebb © Shep 2001. aug. 07. 19:59 | Válasz erre | #706

Egy kis help az utolsó előtti pályához azoknak akik Guba elfogása után nem találják a scudot. Ha a lentebb írt helyek egyikén sem találod/a sziget végén a kikötő előtti falu, a sziget végén a kikötő előtti falu előtti leágazásnál a kisház mellett/ akkor, a sziget vége felé van 2 kifli alaku erdősáv/déli oldalon, hegyoldal/ nem az első hanem a második előtt van a scud.

• Shep
    És mennyivel, és miért jobb a fix swap méret?
  • Shep
    Pontosan hol is lép ki a menüig eljutsz? A 12.41es driver nekem negyon nem jött be hasznald inkább a 12.90et