4624
Operation Flashpoint
  • I.C.ram
    a detonator drivereken van olyan opcio hogy jatekkozben barmikor belehessen allitani a gammat , brightness, contrast-ot?? mert az en asus driverem tudi ilye es ez nagyon megkonnyitit a dolgomat csak az a baj hogy fagyogat vele :(((
  • Dikkma
    Egyébként az a desert eagle-s szöveg kicsitsántít.
  • TIBI
    Honnan lhet letölteni valami magyar oldalt mondjatok légyszi.
  • Shep
    Nyiri a save amit elkuldtem az nem az enyem, mert az sajna megsemmisult egy baleset soran, igy ebben nincs benne az utolso map, de az asszem nem fog zavarni
  • Shep
    1 pálya van még
  • Shep
    Hát akkor tényleg nincs értelme a patchnak, csak félő hogy pl ha lesz majd vmikor a Vietnamos kiegészítő akkor az nem fog a patchek nélkül menni, márpedig nekem most nincs tizenakárhányezer forintom a gamera, pedig ha lenne megvenném mert ez tényleg nagyon jó.
  • Shep
    Hát sajna igy sem tudom felrakni a cuccokat, pedig a trabantot ugy megnézném. Neked hogy volt jó, mert elvileg a CD meghajtót ellenőrzi, hogy benne van e az eredeti cd, de hát ha rip van akkor ugye az nem lehet a cd meghajtóba.
  • Shep
    Illetve nem zip hanem rar
  • Shep
    Ok kösz a falshpoint.zipben mi van?
  • skorpio7
    Pár idézet az index-ről :

"...Mondjuk a géppuskák/-ágyúk szórását szerintem teljesen elb*szták. PKM sux, M60 sux, és nem hiszem hogy a GAU8-nak ilyen szórása lenne..."

"...Nabazz...
    Akkor most két lehetőség marad:
    -Megvenni az origin game-t [nemkispénz]
    -Reménykedni, hátha lesz rendes crack..."

"...Nem kamú ! :(( Probáljatok meg a T80-al lõvészként a gépfegyverrel tûzelni / szerintem minden tanknál "kész" a gépfegyver / .... :(((( Ha jól néztem csak bizonyos fegyverek esetén "tették tönkre" a célzórendszert / M60 ,HK távolra , Tank gépfegyverek / de még nem teszteltem le mindent - lehet helikopterek gépfegyverei is ellettek kurva - / multi megjelenéséig akkor sem veszük meg :-) / :((..."

"...Nemcsak a géppuskák, de a gránátvetők pontossága is oda van, nem is kicsit...
    Valami iszonytos igy a game...
    A patch-küldetésekket félbe is hagytam, akkora csalódás így az egész...
    Remélem hamarosan lesz rendes pacth..."

"...Ez a FADE suxxol jól. Még jó, hogy nem szedtem le a patchet :)..."

"...Magastorony, ez a krekkelt peccs sem jott be, f.u.c.k. f.a.d.e. .... :(((
    gepfegyver, granat, m203, aknaveto ugyanugy szar..."

"...Hat, csak illusztraciokent annyit,hogy T80-ban, gunnerkent geppuskaval a kb. 100 meterre levo _hazat_ nem talalom el. Kulso nezetbol kb. olyan, mintha loves kozben ide-oda rangatnam az egeret...
    Remelem, nem ez a kivazzott f.a.d.e. lesz a tendencia a jovoben, mert tokonszurom magam..."

"...Azért az erősen idegesítő, hogy egy géppuskás emberkével nem tudok eltalálni egy 50m-re futkosó katonát. A gránátvetővel meg akkora szórást produkáltam, hogy csak na. Volt hogy a vizszintesen tartott fegyverből kb. 2m-re saját magam elé lőttem!!! Azért ugye elismered, hogy ez így játszhatattlan...
    Nem kell, hogy ultrapontosak legyenek [eddig sem voltak azok!], de azért legalább használhatóaknak kell lenniük. Elismerem, elég régen használtam a game-ben sima AK-t vagy M16A2-őt, de azért elég zabos vagyok amiatt, hogy csak ezek maradtak használhatóak...
    Sorozatban az ~50m felett az AK sokkal rosszabb, mint bármely géppuska, márpedig a géppuskák effektive 0-300/500m-ig használatosak..."

"...Van egy igen ostoba küldetés, (vmi buzi jueszéj csávó csinálhatta) ahol civileket kell kip*csázni egy helikopter oldalgéppuskájával (UH-60).
    Szerencsétlen srácok 6-7-es csoportokban szaladgálnak "jaj-jaj, csúnya katonák", és igy egy tár lőszerrel 6 azaz HAT embert sikerül likvidálnom!
    Azért ez csúnya, nem?
    Nem beszélve arról, amikor a Vulcan-nal a specnaz szakaszra célozva tüzeltem, és a robbanólövedékek-től 1 ember lelte halálát..."
  • skorpio7
    Idézet a HWSW-ről !
    Főleg az utolsó részt érdemes elolvasni !Amúgy nem árt az sem , ha átolvastok az Index hasonló fórumára , mert aki felrakja a Patch-et ( legyen bármilyen crack-es is ) , igen csak meglepődik majd , hogy mit művel majd a programja ezután .
    Szóval az a helyzet , hogy ezúttal tényleg sikerült a FADE-s védelem .Úgy elrontja a játék élvezetét az esetleges patch felrakása , hogy jobb , ha megfontoljátok a frissítést .
    De mondom , olvassatok bele az index fórumba .

Megjelent az Operation Flashpoint:1985 játék második javítócsomagja
    01:11 (Írta: Krinyo)
    Megjelent az Operation Flashpoint:1985 már igen várt, második javítócsomagja. Az innen is letölthető frissítés nem is annyira bugmentesítő, mint inkább kiegészítő patch lett.
    A frissítés több új járművet, 2 single és 4 multi pályát és egy új fegyvert tartalmaz. Pontosabban:

Járművek:

SU-25 "Frogfoot"
    M163 "Vulcan"
    Trabant

Fegyver:

"Kozlice"

Single küldetés:

A01Revenge
    A02Vulcan

Multi küldetés:

1-4_C_ShadowKiller
    1-8_D_FlagFight2Small
    2-8_T_CaptureTheFlag2
    2-8_T_CityConflict

A frissítéshez szükség lesz az 1.10-es javítócsomagra is, melyet korábban már letölthettünk. Sajnos bármennyire is fájó pont egyeseknek, a visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy az 1.10-es update már tartalmazza a beharangozott FADE védelmet. Így csak eredeti CD-vel működik jól a patch, hiába telepítjük a neten fellelhető tört verzók bármelyikét, a multi játszmák alatt 10-15 perc után kiesünk (vagy társunk esik ki) a játékból, egy figyelmeztető FADE felirat mellett...
  • Shep
    Mr Tressy nem tudnád valahova kirakni a regsetupot, mert az instictes ripben nincs es igy nekem nem rakja fel a patchet, se a trabantot se semmit, vagy vmi más szükségeltetik hozzá?
  • Shep
    Nade srácok
  • skorpio7
    idezet fonok-tol
    "...errol a jatekrol eddig csak nehany koszos screenshot jelent csak meg, es semmi video..."
    Ismered a mondást !
    "A tudatlanság nem mentség !" - Te pedig kóros tudatlanságban szenvedtél és én csak megpróbáltam egy kis fényt vinni abba a nagy sötétségbe , ami a nyakad fölötti dudorban terjeszkedik .
    Aza 7-es szamu rovar kezdett el fikazni ram en meg jo szokasomhoz hiven nem hagytam magam. De most mar vege mert gyoztem.
  • Shep
    Srácok talán a gumiszobában kéne folytatni a hasonló magasröptű eszmefuttatásokat, hogy a topic arról szóljon ami a címe. Bocsi de már eléggé elfajultak a dolgok, senkit nem akarok ezzel bántani, a vitába beszállni meg végképp nem de szerintem ez a topic nem erről szól.
  • skorpio7
    Legalább elütjük valamivel az időt !
    Épp 6 perce fejeztem be a Max Payne-t , így megint van időm egy kis nyugodt "beszélgetésre" .
    Most éppen vitatkozni van kedven , igaz lassan már nem is OF-ról szól ez a topic , de hát amíg nem törlik belőle a felesleges részeket , addig minden belefér .
    Árnyvadász !
    Igazán megmutathatnád ezt a csontig nyalást , mert nem igazán fogom a dolgot .Csak a te korábbi "flood"-olásodkor kértem meg , hogy ugyan tegyen már rendet itt , mert igencsak beindultál .
    Ha most meg törli fonok hozzászólásait , akkor bizony annak megvan az oka .
    fonok !
    Utólag könnyű okosnak lenni ... persze , csak teszt volt .
    De látom , azóta csak sikerült lemásolnod a szót , mégha az ékezetek most is el-el maradoznak .
    Amúgy magadtól csináltad vagy esetleg segített valaki ?
    A kempert meg a csitert sem talalod meg a draga kis ertelmezo szotaradban megis hasznaljak rad nap mint nap mikor fps gameval jatszol.
    Egyebkent a "huje" csak teszt volt gondoltam leszel olyan hulye hogy raharapsz.
  • Árnyvadász
    Azért valami nem igazán tetszik. Látom Dikkma seggét csontig nyalod, de ez csak egy dolog. Legyen. Ebbe nincsen beleszólásom, csak véleményem alakul negatívabb irányba. A lényeg inkább azon van, hogy a selejt megjegyzésed nem biztosan, hogy jobban fekszik bárkinek is, mondjuk mint a másik pejoratív szó, amit fonok írt. Szóval ez eléggé lejárat téged is. De ugye a benyalt gyerekeknek mindent lehet. Nem vitaként hoztam fel, de nem árt ha elgondolkodsz rajta. Szia!
  • skorpio7
    Nem különösebben érdekel a válaszod , az eddigiek alapján feltételezem , hogy nem tartalmazott semmi érdemleges mondanivalót , így felejthető a dolog .
    Majd legyél szíves ollózd már ki nekem a magyar értelmező kéziszótárból , hogy hol van ez a "faszkalap" , mert én nagyon nem találom .
    Lehet , hogy nem ok nélkül ?!
    Esetleg tudsz az én írásaimból csak egy szót is ide beírni , ami a "csúnya" szavak kategóriájába tartozik ?
    Nem ... biztos , hogy nem .
    Szóval le lehet szögezni , hogy a buta te vagy .
    Amúgy mostmár nyugodtan elárulhatod , hogy azért nem tudod , mi a csúnya szó , mert hát ( csak őszintén fonok )ugye megbuktál nyelvtanból .
    Van egy mondás , amit érdemes lenne megszívlelned : "Sohasem késő tanulni ."
    Tehát a "huje" szót helyesen ( az ékezetekről már nem is beszélve ) így írjuk , hogy HÜLYE .
    Írd le nyugodtan egy papírra , nehogy elfelejtsd , ha legközelebb valahová úgyszintén szeretnéd beírni .
    Azért sok sikert az életben , még így tudatlanul, bukottan is !
    Kerd el a moderatortol az irasomat abban valaszoltam neked. Nalam egyebkent a "faszkalap" szo kb annyira csunya mint a huje, buta vagy skorpio7.
  • skorpio7
    Hát igen ... csak sok a selejt ! :))))
  • skorpio7
    Látom már , hogy mi volt a probléma ( fonok - öcske ) !
    Én anélkül tudok véleményt mondani rólad , hogy csúnya szót használnék .
    De látom azt is , hogy még mindíg nem nézted meg a videót és még mindíg nem értél fel arra a tudásszintre , hogy értelmesen válaszolj !
    azt nem ertem hogy a "faszkalap" miert csunya szo? Itt ennyire ovis a szinvonal? Bar ha jol meggondolom ...
  • Dikkma
    (pszt nem történt semmi)
    (most viccen kívül)
  • skorpio7
    Csak nem valami csúnyát írt a kicsike ( fonok ) ! :)))
    Kár , hogy nem tudtam elovasni moderálás előtt ! :)))
    De biztos megérdemelte , ha nem tudott értelmesen és érdemben válaszolni !
  • Dikkma
    no-no
    Írd le még1x anélkül a szó nélkül fogadjunk nem vágják ki
    faj az igazsag ezert kimodereljak az embert.
  • Shep
    Még van egy amolzan ráadás levezető küldetés
  • skorpio7
    fonok !
    ( Szigorúan csak kisbetűvel !!! )
    Látszik , hogy csak nem vagy igazi játékos , mert ha az lennél , akkor már szétnéztél volna más "online games news" oldalakon és réges-régen letöltötted volna a az E3_Planetside.mov-ot !
    Tényleg nincs róla movie ... és tényleg nem magából a játékból csinálták a movie-t ... - Nem sok eszed van , azt látom !
    Tudod mit , jobb ha csöndben maradsz , ha arra nem veszed a fáradtságot , hogy megkeresd , letöltsd és megnézd ezt a videót !
    Plane hogy errol a jatekrol eddig csak nehany koszos screenshot jelent csak meg, es semmi video. Szoval valszeg mindjart keszen vannak a jatekkal csak durvan titkoloznak.
    Lattal mar te mostanaban nagyszabasu jatekot ami idoben megjelent? Hol elsz te?
  • Dikkma
    2002 2. negyedévében jön! Az 3/4-ed év!
  • skorpio7
    Shep !
    Még nem töltöttem le a patch-et , így nem is tudom , hogy működik-e ! :)
  • Shep
    Honnan lehet leszedni a crackelt patchet?
  • Shep
    skorpio7 #704
    Erre meg varhatsz vagy ket evet legalabb
  • CsabSz
    Megnéztem mégegyszer, működnie kellene.
    Ha nem állítottad el az Optionsben a gombokat, akkor a "V"-vel, vagy a NumPad "0"-val kellene a távcső nézetre váltania. Ha egyik sem megy, nézd meg a Controls-nál és próbálj beállítani vmi mást.
    (Options -> Controls -> Optics)
  • Shep
    Egy kis help az utolsó előtti pályához azoknak akik Guba elfogása után nem találják a scudot. Ha a lentebb írt helyek egyikén sem találod/a sziget végén a kikötő előtti falu, a sziget végén a kikötő előtti falu előtti leágazásnál a kisház mellett/ akkor, a sziget vége felé van 2 kifli alaku erdősáv/déli oldalon, hegyoldal/ nem az első hanem a második előtt van a scud.
  • Dikkma
    Jah, ez király! Én is láttam belőle képeketa PC-s játékoknak leáldozott topicban. EBBEN vannak fűszálak!