4624
Operation Flashpoint
-
#514 tök jo hoyg lehet irányitani a tankot meg a repcsit stb..mert nemigazhogy csak a balra jobbra val lehet meg a mouse gombokkal löni azt kész!!! hoygan lehet magasabbra vagy alacsonyabbra stb..hoyg leeht a tankal felfele löni?, -
Viking #513 Mondjuk anonymous... -
zacsko #512 Cobra11
A ftp-re milyen user-el és jelszóval lehet bejutni? -
Anee #511 Az hogy te csak egyedül tucc játszani az a te bajod.amúgy meg csbe is ugyanúgy kikempelnének.Csak kicsit nagyobbak és jobbak a pályák -
#508 http://www.concept-5.com/ofp/
ezen a cimen mindent megtalalsz ami a missionkeszitesrol tudni lehet. -
Cobra11 #506 Na már megy fel a rip az ftp.supergamez.hu/upload/operation_flashpoint_rip címre. -
#505 Jaj srácok, minek állandóan veszekedni mikor verekedni is lehet, nah komlyra fordítva a szót, megérthetnétek már végre mindenkinek más tetszik és ez így van rendjén, kár ezért bárkit is szekálni, ha vkinek pl a doom tetszik és szerinte jobb mint az ofp akkor az az ő dolga, a lényeg az hogy őt az lekösse. Hát csak ennyit a témáról, mindenkitől bocs az offtopicért. -
#504 Szerintem CSOCSO talán folytassa a SOF topikban, mi meg folytassuk az információcserét, mert ez itt nem az. 1ébiránt attól hogy neked nem tetszik, nem kell a többieket fikázni. Nem biztos, hogy bennünk van a hiba ! -
#503 az o a p melett van és orámra gondolktam amugy meg nem rosz gamez csak egy szar!!! mész 10 percet unalmasan sétálva majd lelönek!!KURVA JO GAMEZ MONDHATOM!!! egy red faction vagy egy Max payne 10 szer jobb!!!! pl régi best pl a soldier of fortune!!és te érsz ennyit mert ilyen trágya gamezza játszól!hol van már az operation flashpoint? -
Anee #501 hulye ki van iktatva -
#500 Hello Mindenki!!!
Valaki nem dobna egy normalis serialt ehhez a kiraly jatekhoz? Ha lehet minel elobb. LEEEEGYSZIIIIIIII!!!!!!!!!
KOSZIKE!!! -
#499 CsOCSo mit jelent az hogy többet nézek a prámra percenként? biztos én vagyok a hülye de hát... -
Sith #498 Caviar ügyelj a részletekre a nevem Sith. Ha esetleg ne mismerő akor olvasd/nézd meg a Starwarst. Csak ennyi. :) -
#497 Gyerekek azért abban is vna vmi amit CS mond mert hát ugye tenyleg nem mindig látni a 200m re lévő figurát a bokorban hasalva. A játék egyébként meg tényleg nagyon el lett találva. -
#496 felesleges letőlteni, nem eredményez látványos javulást -
#495 Ennyit érsz CSOCSO! Ha neked az a játék jelenti a csúcsot, hogy csak mész és egy lövéssel , célzás nélkül kinyírsz valakit, te meg szinte halhatatlan vagy, akkor maradj a Duke Nukem-nél.
(és még a többi, Shit által felsorolt játékoknál.) És ne híreszteld a színvonalad... -
#494 nem tehetsz rola hogy lama vagy, genekkel orokolted -
Sith #493 CSOCSO aszem egy kicsit túl sok Svájcinéger filmet láttál. Neked a Blood-ot vagy a Q123 tudom javasolni, és nem a viszonylag valósághű taktikai FPS-eket. -
#491 Zacsko!
En ezt ma fejeztem be!
A jatek "img" kiterjesztesben van, amit allitolag a CloneCD-vel lehet olvasni es kiirni cd-re, de ez meg nekem sajnos nem sikerult, nem tudom miert... igy meg nem tudom, hogy muxik-e, de ha sikerul beismertetni, szerintem mukodni fog.
Ha tudsz valamit errol a CloneCD-es baromsagrol legyszi ird meg, mert szertnem vegre kiprobalni, hogy mit toltottem le. Koszi.
Ha sikerult elindidtanom akkor en is jelzek es akkor letoltheted. :-) -
#488 Emberek!!!
Sikerult vegre letoltenem az Operation Flashpointot!!! :))))))))))
DE , sajnos a CloneCD nem ismeri be az "img" kiterjesztest, nem tudna valaki segiteni?
PLLLLLLIIIIIIIZZZZZZ!!!!!!!!!!
ezer koszi elore is... -
#487 Megvalami:
Legyszi irjal nehany NO RATIO Ftp-t, amin van gamez, full moviez, (ha tudsz)... :-)
Elore is koszzzzzz!!!!!! -
#486 Hello Zacsko!!!
Probald meg innen:
ftp://156.17.4.126/Upload/Gib/OFP/
En is eppen most toltom, eddig mukodik!
Na csa! -
#484 Nem könnyű, mert az két falu közötti csatatér előtt rengeteg az akna. Ha jól emlékszem, én nem is arra mentem, amikor megcsináltam, hanem megkerültem a falu melletti erdőt. :( -
#483 jo megprobalom, de az elso falunal meg nem serult meg senki, bar most hogy igy mondod utanna is vissyalehet menni repairozni ugye? -
#482 @Shep!
Nekem úgy sikerült, hogy az összes földi járművet és katonát kiírtottam, a chopper otthagyott és megkaptam a Mission Complete-et.
Nem tudom észrevetted-e, hogy az első falu kipucolása után érdemes várni egy kicsit, mert jön repair, rearm és heal unit. -
#481 Rolling Thunder a pálya neve, remélem tudsz segíteni -
Sith #478 Sheep elméletileg tudok segíteni, de a pálya nevét ird már le please mer ebből nem sok derül ki. -
#477 Koszi Skorpio, hogy kiallsz mellettem, tenyleg nem ismerem ez a Tigris Ftp-t.
De sajnos meg mindig nem tudom, hogy honnan toltsem le az OF-ot. Esetleg nem tudnal te segiteni? Ha tudsz valami jo helyet kerlek ird le a forumba vagy E-mail-be.
Elore is Koszi!
Ui.:Egyebkent nem nagyon foglalkozom Caviarral, azhittem segiteni fog, de ha nem hat nem. Ez van. -
#476 Ne ezen veszekedjetek már, hanem nekem segítsetek inkább, kár ezt a témát feszegetni -
#474 Srácok, ott tartok ahol a tankos figurával vagyok, és beosztottak alám még 3 másikat is, először csak vmi kis faluban kell leloni a nepeket, de a vegen egy kicsit nagyobban kell lodozni. A problémám az lenne, hogy jon egy kopter amit a tankokkal nem igazán tudok leloni. Mi a tehendő? Előre is kösz -
#473 CaviaR !
Ez nagy szemétség volt tőled mindenesetre !!!
Én több mint egy fél éve látogatom csak ezt a fórumot , de már sok mindent megtanultam .Azt is , hogy a TIGRIS egy privát ftp , ahová csak néhány belsős juthat be ( esetleg néhány kiválasztott szerencsés , aki választ kap a "[email protected]" címre írt levélre ) .
Így ennek az állandó emlegetése csak felesleges dühöt szít azokban , akik nem juthatnak hozzá .
Nem tudom , hogy téged a merő jóindulat és tudatlanság vezérelt-e vagy a nagyképűség ( hogy megmutasd , neked van hozzáférésed a TIGRIS-hez ) , de én az utóbbira tippelek .
Hogy miért ???
Mert ha UJEDITH ismerte volna ezt a helyet , akkor biztos először keresi fel ( mivel állítólag ott minden új program fent van ) és nem kérdez rá , hogy vajon "honnan szedhetné le leggyorsabban a OF-ot" .
Szóval ha igazán segíteni akarsz neki , akkor adj neki egy FTP címet vagy egy warez oldal helyet .
OK !?! -
#472 CaviaR!
Legyszi ird le nekem a tigris Ftp cimet, mert maskepp nem tudom letolteni az Operation Flahpointot.
Koszi! -
#471 A Tigrisről letöltheted! Az egész fennt van kicsomagolva. Csak le kell töltened és azzonnal megy. (Nem kell inst., kicsomagolni, setup-olni, stb...) Tudom, mert tegnap töltöttem le, és azóta nyomulok vele.
Remélem segítettem ezzel :)
CaviaR -
#470 Sziasztok!
Ha tudja valki,hogy honnan szedhetnem le a leggyorsabban az Operation Flashpointot, kerem irjon. Ha Ftp akkor, inkabb ne legyen ratios.
Jo lenne minel hamarab, aki tud, meg ma irjon. Pliiiiiiiiizzzzz!!!
10000000000+1 Koszonet! -
Sith #469 Shep te vagy a mester nekem edig csak UAZ-zal sikerült. :) -
Cobra11 #468 Nyomasson már ide valaki egy ISO letöltőhelyet légyszi. Előre is kösz. Jöhet FTP is, de ratios nem érdekel. -
#467 Srácok, nem tudtam de mostmár tudom, hogy a játékban szépen fel lehet borulni az M113-al. -
#466 pontosan par nap mulva -
Sith #465 Ha valaki tudja pontosan hogy mikor jönek ki a kiegészítései akor kiabáljon. thx. -
Sith #460 a legutolsó pálya aminek a végén elmentek kocsmázni. Annak az elején kell leszálni cesnával :)