485
szinkronhagok
  • Mike
    Nagyon jo.
    es akkor nezd meg, hogy van a konyben.
    ott megint mas nevek vannak.

mindezzel egyutt erdekelne az eredeti film
  • Alien!
    Gyerekek meg lett már tárgyalva,hogy az RTL-es újraszinkron az esetek 100%-ban nevetségesen szar! Nálam ez a Visszakézből c. filmnél csúcsosodott ki(ki is kapcsoltam).....
  • Waterhorse
    Tényleg nem volt benne semmi átélés, mintha a Barátok köztöt néztem volna. Aztán azok a félrefordítások. Jó, hogy én csak szinkronnal láttam, de nem igaz, hogy nem emlékeznek rá, hogy ezt valaha, valamelyik studió már lefordította, és ha mindenképp lényeg az uj szinkron, akkor legalább használják az eredeti szövegét.

Nevetséges volt:
    Artax-Atrax
    Atreyu-Etreyu
    Varázsfonat-Talizmán
    A SEMMI-A SÖTÉTSÉG

Meg még egy igy hirtelen amire emléxem: Most melyik hangzik jobban? Délsarki jósda vagy Déli jövendömondó?
  • Mike
    SW EPII
    magyar szinkronnal nézhetetlen
  • CSOCSO
    siralmas néha a magyar szinkron! egyszer eltalálják máskor meg ugyanazt csunyán elbasszák!!!
    pl ma a végtelen történet... kibaszot szar volt az uj szinkronja
  • Coine
    Nem tudjátok honnan lehetne leszedni magyar szinkronokat a Star Wars-hoz ?
  • Alien!
    Jó,hát az az ország így látja....Nekem a magyar szinkron tökéletesen megfelel,lásd Shrek...Hiába tanultam 4 évig angolt a szakközépben,sajnos 10 tanárom volt így nem sok maradt belőle....De gyanítom,hogy egy középfokú angollal sem érteném meg mondjuk a Training Dayt,esetleg ha kimegyek Amerikába 2 évre akkor talán pont az ragad rám ami ehhez kell....

Amit a moziban leszinkronizálnak az általában OK,ami mondjuk az RTL klubon megy,az soxor ritka szar,sok filmet szinkronizálnak újra,a régihez képest sokkal szarabbul,ráadásul a TV képernyőjéhez igazítva.... Ezért max sportot nézek rajtuk...:)
  • artschi
    Ha jó szinkronos filmet akartok látni, a Veszélyes elemek c. filmet nézzétek meg
  • Ron Ragm
    Nekem egyik kedvenc filmem az Oskar (meg is van videón:P), és igaz, nem hallottam az angol verziót de sztem a magyarhangokat nagyon eltalálták:)
  • Alien!
    Én a Sztankay-t imádtam,de nagyon szeretem Gáti Oszkár hangját is....
  • kisviku
    Legjobb magyar szinkron Dörner György és Végvári Tamás művész urak.
    Gondolom Ti is észleltétek már hogy a legszarabbak a németek szinkronizálásban.Annyira nullák,mint amilyenek nálunk az alámondásos filmek voltak a 80-as években...
  • Alien!
    Kostolgatsz???....

Egyébként kint is elismert a magyar szinkron,ott ahol "tudnak" angolul....
  • CSOCSO
    heheh igen most igy visszaolvasva furcsa egy kicsit:)))))))
    egy csomo film van ilyen :)))))
  • Efreet
    ez igen... hol a szótártopic...
  • CSOCSO
    Hja ashrek is komoly csak az a baj hogy tök más és joval szarabb mint a mozis verzió!! meg egy csomo film van ilyen..pl az ég velünk..bazzeg a mozis verzioban tök szép hangja van a csajnak a kazin meg igazi köcsög hangja van!!! stb.. jok a magyar hangok csak soxor átkszinkronizálják az egészet... és elbasszák..pl a Sikoly parodi.. az ember felgyujtja az arcát mire elkezd kiabálni.. ez a bemutatóban van.. a filmben nem kiabál.. legalább isolyan poénosan ahogy a bemutató ban van és mindegyik filmel ez van szinte...
    és alig lehet érteni amit mondanak a szereplők..főleg ez a sipolyban van..
  • D3t0nat0r
    ???????????
  • Laalee
    jok ezek a nagykepü hozzaszolasok
  • Lteebee
    Nem megy a matek, ugye?
  • Efreet
    a Shrek magyar szinkronja is jobb szerintem mint az eredeti
  • D3t0nat0r
    SZVSZ az egyetlen film, ami nekem jobban tetszik szinkronnal az a A Ravasz, az agy, és két füstölgő puskacső c. film.

A blöfföt meg egyszerűen nem tudom elképzelni magyarul. Legalábbis amit Brad Pit levágott, az utánozhatatlan.
  • Alien!
    Szerintem meg iszonyat jó a magyar szinkron....Példának okáért iit van az Én meg Én meg Irén(Vagy az összes Carey film),ami felirattal elkeserített,szinkronnal viszont óriási...De említhetném a Blöff-öt,a Shrek-et,stb....
  • CSOCSO
    und:)))))))))))))
  • CSOCSO
    nekem az utcso 5 percben csuszik el a film..olyat lehet csinálni hogy csak ott nyujtomel és akár le is menthetném a file-t?:))))
    izé:) a film csuszik el de a felirat az arad.. ez a baj.. tökmindegy..
    maygar szinkron az ami siralmas... 3 szor töb szlengünk van bármelyik országnál és basszuk kihasznáni... a feliratozott filmben van egy jo pién tuti hogy szarul modnjék el amikor szinkronizálják..siralmas...
  • Waterhorse
    Atyaisten, miket irtam én ide régen:()
  • Coine
    ftp://felirat:[email protected]/fastfurious.zip
  • Lteebee
    Ezt megjegyzem.
  • Lteebee
    Nem tudol franciául?

Vagy csak a márszejji szürkék akcentusát nem vágod?
  • mikike
    én a lionwtrő tőttem le a taxi2-t, de nem tudom összerakni a szinkron MP3-mal
    a hang mindig beelőzi
    hogy lehet eztetet megcsinálni?
    segíccsetek mán!
  • Waterhorse
    :))))))))))
  • Waterhorse
    Nem! De mivel a majomnak ez a furcsa jellemzője - hogy nem tudja magát megértetni az emberrel - nem is csoda.
  • Waterhorse
    Ja főleg neked rokonod!!!!!!!
    Egyébként meg a topic címe Magyar szinkron ha nem tudnál olvasni.....ja de hiszen hogy is tudnál,hiszen a majom rokona vagy!!!!!
  • izb
    Nagy fasz vagy,dehat ez is kell!Egyebkent a te neved sem eppen magyaros!!Dehat aki hulye haljon meg!!
  • Laalee
    latom te is mesz a csorda utan.
  • Laalee
    csak tudnam mit kreres egy angol szövegben az und szo :) valami nemetajku amcsitol tanultad vagy mi?
  • Lteebee
    Asszem, ennyi elég lesz.
  • Waterhorse
    Te olyan "Mindent kétszer modok,kétszer mondok" típusú ember vagy?:)))
  • Lteebee
    Penge vagy.
  • Lteebee
    Mondd dadogva és még viccesebb lesz!
  • Laalee
    es attol jo hogy fuckolnak 5 percen keresztul attol jo?
  • Lteebee
    Ajánlom a Suicidal Tendencies: Suicidal for life című albumát (Látod? Hiba nélkül írtam:))

Ők is sokat káromkodnak(mondjuk csak az 1. 2 számban), de tudnak zenélni és nem zsuzsirockot játszanak ugrálósmetállal keverve.