4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
Dexantreal #2131 Megnéztem a filmet végre! Király volt nagyon! -
Cat 02 #2130 kiszállítás ? :D -
csgj #2129 most még itthon, de keddtől már a nagyszüleimnél leszek.... meg az unokatesóimnál... ott pedig nem fogok tudni túl sokat netezni se, és náluk nem biztos, hogy lesz a könyvesboltban HP7 :( (kisvárosban laknak)
rasheedw: Ezt ne itt, keress egy warez fórumot vhol...! -
rasheedw #2128 HA valaki tud segíteni azt megköszönném!!!
VSO ConvertXtoDvd progival ha konvertálok az átvonvertált dvd filmen megjeleni egy felirat a film közben hogy a www.vso-software.fr oldalo tudom leszedni, de én nem tom hogy hol kell. Ha valakinek megvan ez a progi és tudja please mondja el! Eéőre is köszi -
#2127 mér hol vagy? -
Cat 02 #2126 oki, 1ébként Libri asszem elő lehet rendelni :) -
csgj #2125 Sztem nem lehetett hosszabb... 2 és fél óránál egy rész se volt hosszabb. Talán a gyerekek miatt, vagy nemtom... :D
Cat 02: 22.-én jön ki MO-n az angol változat (ha itthon lennék akkor, tuti meg is venném...) -
Cat 02 #2124 könyv nem 1 héttel a film után jön? -
#2123 Én ma megyek majd.
Különben én is örültem volna még 1,1.5 órának. -
MagyaR #2122 Hát nem volt rossz, de szntem kicsit unalmas. Nem történik benne túl sok minden. A színészi játék az tényleg sokat fejlődött, meg az effektek is ott voltak, de azért ez a 2 óra nagyon kevés volt.
Egy kb. 700 oldalas könyvet nem lehet jól belesűríteni egy 2 órás filmbe!! Vhogy mindenből kaptunk egy kis ízelítőt, ami a könyvbe jobban ki volt fejtve.
Jó a film csak lehetett volna még jobb is, kb. ha egy órával hosszabb lett volna -
bro18 #2121 Nem tud valaki 1 magyar nyelvű Harry Potter és a Főnix Rendje feltöltést? THX -
#2120 Én szombaton megyek. -
#2119 ma fogom megnezni.Nem vagyok HP rajongo,a könyveket sem olvastam,de egyszer ezt is megkell nezni.. -
#2118 ja nem bocs :) -
#2117 szerintem ő a játékra gondolt.nem? -
laliking #2116 az a baj, hogy a 2 közül egyik sem szinkronos -
csgj #2115 hát igen... Harry forever... éppen ezért kéne inkább a moziban megnézni, nem vmi rossz kamerás warez verziót leszedni. Azaz később okés, ha leszeded, de először ezt mindenképpen a moziban kell látni :) -
#2114 Én is valahogy így vagyok vele. -
ground24 #2113 Most szedem basszus::))
Két verzio már fent vanegy oldalon.Most találtam. Le is szedem.Alig várom. Azt mondják ez a legjobb rész.Majd ha megnézem irok róla rövid véleményt nektek!
Forever Harry! -
csgj #2112 Még lehet tovább húzni... Harry felnőtt életével :) De felesleges, egyszer minden történet lezárul sajnos... Szinte az egész iskolás gyerekkoromat követi Harry :) És lassan felnőtt leszek, ahogy a Harry is. 17 vok, és a 7. részben Harry is 17 lesz :D -
#2111 Ezzel a köny jobb mint a gép dologgal én is így vagyok:)
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Olyan jó lesz a 7. könyv!!!:))))))))) Csak az a szar, h utánna nem lessz tovább...:'( -
csgj #2110 Dehogy, az fanfiction! Csak nem hiszed el te is, hogy az igazi tök egyszerűen kiszivárgott, és felkerült a netre?! Hehh, poén... egyébként már rég kiderült, hogy azok valóban fanfiction-ök. Én úgy gondoltam azt, hogy el akarom olvasni az angolt, hogy megveszem az eredeti angol kötetet, ha megjelenik. Különben is, gépen olvasni sz*r... Vhogy mindig is egyedi, jó érzés volt érezni a könyvet a kezemben (az illatát, a tapintását stb...) -
#2109 "(az angolt is el akarom olvasni)"
Nos én találtam torrenten pár harry potter 7-nek kikiáltott cuccot, és beleolvastam, és mindegyik ugyanaz volt.
Ha érdekel, és ha fenn vagy bluetorrenten, akkor keress rá, én töltöttem fel.
Alex -
csgj #2108 Na, megnéztem én is! Vááá, überbrutál jó volt!!! A többihez képest ez hatalmas felüdülés volt! Végre a gyerekszínészek is jól nyomták! (Daniel Radcliff is végre ügyes volt, pedig még a 4. részben is rosszul játszott sztem) Az viszont nyilvánvaló, hogy sok minden nem lett olyan, mint amilyen a könyvben volt... De a kihagyott/átalakított jelenetek száma azért sztem kevesebb volt, mint a többi részben. A zene még az, ami nagyon cool volt :) Szóval összegezve, ez a film végre nem csak a Harry Potter név miatt lett jó, hanem önállóan is, FILMként megállja a helyét. Várom a 6. részt is, mivel még a rendező is ugyanaz marad :) De természetesen a 7. könyvet sokkal de sokkal jobban várom! (az angolt is el akarom olvasni) -
#2107 hmm.. akkor letöltöm:) -
#2106 Szia! már kijött;) -
#2105 Sziasztok!
hp és a főnix rendje játék DEMO
...amíg ki nem jön a teljes verzió... -
#2104 kösz Timbo h, átküldted.:) -
#2103 Ralph Fiennes tökéletes Voldemort szerepére. Már az előző részben is hidegrázásom volt tőle...
Jól játssza az ipse a gonosz szerepeket. Bár eddig én még mindig ilyen szerepben láttam (Schindler listája, Vörös sárkány). A trailer alapján ebben a részben sem lesz valami barátságos. -
#2102 Mázlista.
Nekem csak szombaton lesz időm.
:@ -
Dave0092 #2101 nah megnéztem, nagyon élvezetes, és nagyon jo effektek vannak benne, ez már komoly film! -
csgj #2100 cool, lefoglaltam egy helyet csütörtök 6 órára a filmre :) Vááá, már nagyon várom! Mondjuk a 7. könyvet még jobban... :D -
csgj #2099 azt is ott kérdezd meg... -
pokolipeti #2098 De nekem javítás kell a játékhoz.Vagy valami ötlet! -
Cat 02 #2097 van külön topicja :P top 10 ben -
pokolipeti #2096 hp és a főnix rendje pc játék nekem le szokott fagyni.Tud erről valaki valamit?Köszi -
pityuman #2095 Meg van mégegy,nem mintha a Harry Potter trilógia ellen lennék,de PL:az elsőrsz 300.-valamenyi oldalas volt ,aszthiszem,de a 7.-rész már 700 oldalas...nem tudom felfogani.-ez most szánalom??:) -
#2094 Ugyanezt a könyvekre is el lehet mondani... -
pityuman #2093 Nekem az uj rész,5.-ik,nem nagyon tetszik,mert szerintem durváb lett a film...Bár,ha belegondolunk,az 1.-ső részhez viszonyitva,jobb lett. -
#2092 ok