4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Dexantreal
    Megnéztem a filmet végre! Király volt nagyon!
  • Cat 02 #2130
    kiszállítás ? :D
  • csgj
    most még itthon, de keddtől már a nagyszüleimnél leszek.... meg az unokatesóimnál... ott pedig nem fogok tudni túl sokat netezni se, és náluk nem biztos, hogy lesz a könyvesboltban HP7 :( (kisvárosban laknak)

rasheedw: Ezt ne itt, keress egy warez fórumot vhol...!
  • rasheedw
    HA valaki tud segíteni azt megköszönném!!!
    VSO ConvertXtoDvd progival ha konvertálok az átvonvertált dvd filmen megjeleni egy felirat a film közben hogy a www.vso-software.fr oldalo tudom leszedni, de én nem tom hogy hol kell. Ha valakinek megvan ez a progi és tudja please mondja el! Eéőre is köszi
  • Jrex
    mér hol vagy?
  • Cat 02 #2126
    oki, 1ébként Libri asszem elő lehet rendelni :)
  • csgj
    Sztem nem lehetett hosszabb... 2 és fél óránál egy rész se volt hosszabb. Talán a gyerekek miatt, vagy nemtom... :D
    Cat 02: 22.-én jön ki MO-n az angol változat (ha itthon lennék akkor, tuti meg is venném...)
  • Cat 02 #2124
    könyv nem 1 héttel a film után jön?
  • brodix
    Én ma megyek majd.
    Különben én is örültem volna még 1,1.5 órának.
  • MagyaR
    Hát nem volt rossz, de szntem kicsit unalmas. Nem történik benne túl sok minden. A színészi játék az tényleg sokat fejlődött, meg az effektek is ott voltak, de azért ez a 2 óra nagyon kevés volt.

Egy kb. 700 oldalas könyvet nem lehet jól belesűríteni egy 2 órás filmbe!! Vhogy mindenből kaptunk egy kis ízelítőt, ami a könyvbe jobban ki volt fejtve.

Jó a film csak lehetett volna még jobb is, kb. ha egy órával hosszabb lett volna
  • bro18
    Nem tud valaki 1 magyar nyelvű Harry Potter és a Főnix Rendje feltöltést? THX
  • AleXXXXX
    Én szombaton megyek.
  • Zillo
    ma fogom megnezni.Nem vagyok HP rajongo,a könyveket sem olvastam,de egyszer ezt is megkell nezni..
  • Jrex
    ja nem bocs :)
  • Jrex
    szerintem ő a játékra gondolt.nem?
  • laliking
    az a baj, hogy a 2 közül egyik sem szinkronos
  • csgj
    hát igen... Harry forever... éppen ezért kéne inkább a moziban megnézni, nem vmi rossz kamerás warez verziót leszedni. Azaz később okés, ha leszeded, de először ezt mindenképpen a moziban kell látni :)
  • AleXXXXX
    Én is valahogy így vagyok vele.
  • ground24
    Most szedem basszus::))
    Két verzio már fent vanegy oldalon.Most találtam. Le is szedem.Alig várom. Azt mondják ez a legjobb rész.Majd ha megnézem irok róla rövid véleményt nektek!

Forever Harry!
  • csgj
    Még lehet tovább húzni... Harry felnőtt életével :) De felesleges, egyszer minden történet lezárul sajnos... Szinte az egész iskolás gyerekkoromat követi Harry :) És lassan felnőtt leszek, ahogy a Harry is. 17 vok, és a 7. részben Harry is 17 lesz :D
  • AleXXXXX
    Ezzel a köny jobb mint a gép dologgal én is így vagyok:)

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Olyan jó lesz a 7. könyv!!!:))))))))) Csak az a szar, h utánna nem lessz tovább...:'(
  • csgj
    Dehogy, az fanfiction! Csak nem hiszed el te is, hogy az igazi tök egyszerűen kiszivárgott, és felkerült a netre?! Hehh, poén... egyébként már rég kiderült, hogy azok valóban fanfiction-ök. Én úgy gondoltam azt, hogy el akarom olvasni az angolt, hogy megveszem az eredeti angol kötetet, ha megjelenik. Különben is, gépen olvasni sz*r... Vhogy mindig is egyedi, jó érzés volt érezni a könyvet a kezemben (az illatát, a tapintását stb...)
  • AleXXXXX
    "(az angolt is el akarom olvasni)"

Nos én találtam torrenten pár harry potter 7-nek kikiáltott cuccot, és beleolvastam, és mindegyik ugyanaz volt.

Ha érdekel, és ha fenn vagy bluetorrenten, akkor keress rá, én töltöttem fel.

Alex
  • csgj
    Na, megnéztem én is! Vááá, überbrutál jó volt!!! A többihez képest ez hatalmas felüdülés volt! Végre a gyerekszínészek is jól nyomták! (Daniel Radcliff is végre ügyes volt, pedig még a 4. részben is rosszul játszott sztem) Az viszont nyilvánvaló, hogy sok minden nem lett olyan, mint amilyen a könyvben volt... De a kihagyott/átalakított jelenetek száma azért sztem kevesebb volt, mint a többi részben. A zene még az, ami nagyon cool volt :) Szóval összegezve, ez a film végre nem csak a Harry Potter név miatt lett jó, hanem önállóan is, FILMként megállja a helyét. Várom a 6. részt is, mivel még a rendező is ugyanaz marad :) De természetesen a 7. könyvet sokkal de sokkal jobban várom! (az angolt is el akarom olvasni)
  • AleXXXXX
    hmm.. akkor letöltöm:)
  • fsgh
    Szia! már kijött;)
  • AleXXXXX
    Sziasztok!
    hp és a főnix rendje játék DEMO

...amíg ki nem jön a teljes verzió...
  • Jrex
    kösz Timbo h, átküldted.:)
  • Bokafix2
    Ralph Fiennes tökéletes Voldemort szerepére. Már az előző részben is hidegrázásom volt tőle...

Jól játssza az ipse a gonosz szerepeket. Bár eddig én még mindig ilyen szerepben láttam (Schindler listája, Vörös sárkány). A trailer alapján ebben a részben sem lesz valami barátságos.
  • brodix
    Mázlista.
    Nekem csak szombaton lesz időm.
    :@
  • Dave0092
    nah megnéztem, nagyon élvezetes, és nagyon jo effektek vannak benne, ez már komoly film!
  • csgj
    cool, lefoglaltam egy helyet csütörtök 6 órára a filmre :) Vááá, már nagyon várom! Mondjuk a 7. könyvet még jobban... :D
  • csgj
    azt is ott kérdezd meg...
  • pokolipeti
    De nekem javítás kell a játékhoz.Vagy valami ötlet!
  • Cat 02 #2097
    van külön topicja :P top 10 ben
  • pokolipeti
    hp és a főnix rendje pc játék nekem le szokott fagyni.Tud erről valaki valamit?Köszi
  • pityuman
    Meg van mégegy,nem mintha a Harry Potter trilógia ellen lennék,de PL:az elsőrsz 300.-valamenyi oldalas volt ,aszthiszem,de a 7.-rész már 700 oldalas...nem tudom felfogani.-ez most szánalom??:)
  • Malakai
    Ugyanezt a könyvekre is el lehet mondani...
  • pityuman
    Nekem az uj rész,5.-ik,nem nagyon tetszik,mert szerintem durváb lett a film...Bár,ha belegondolunk,az 1.-ső részhez viszonyitva,jobb lett.
  • Jrex
    ok