Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként meg olyan könyv nincs, amit nem lehet folytatni. Ez már Sir Arthur Conan Doylenak sem sikerült, amikor Sherlock Holmest a Reichenbach vízesésbe ölte. Aztán nyolc év múlva visszahozta. Szóval nem lehet a fõszereplõ legyílkolásával folytatást is "ölni".
Pláne nem a varázsló világban játszódó történetben, ahol a történet is úgy kezdõdik, hogy elkezd hamvából "feltámadni" a fõgonosz (akit aztán a negyedik részben fel is támaszt).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Például én (31), de úgy látom Trucker39 sem gyerek már (sem akkor ha 39 éves, sem akkor ha 39-ben született 😊).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lizzy Sheffield
ezzel az utolsó utánival vannak a gondok. Nem akar több könyvet írni! Ezért fog meghalni Harry és Voldemort is!

Lizzy Sheffield :-)

Trucker39
A gyerekes könyvekrõl beszélve, magam is olvastam minden részét. Elõször azért, hogy magam alkothassak róla véleményt. Késõbb meg már azért, mert érdekelt. Több helyen elgondolkodtatott, hogy nem is annyira gyerek könyv ez a mû. Vagy már öregszem? (A "korom" könnyen kitalálható a nickembõl)
Mindent egybevetve, várom a befejezõ mûvet, bár szerintem a rajongók úgyis kikövetelnek egy úgymond, utólsó utáni könyvet.

hát én is azt mondom! 😊 A negyedik résztõl meg aztán fõleg nem az! A hatodikra még rá is került, hogy "12 éven aluliaknak nem ajánlott" 😄
Lizzy Sheffield
sztem egyáltalán nem gyerekes. Én tudok egy csomó felnõttrõl akik olvásták és alig várják az újabbat!

ja, akkor hozzászólok a tropichoz végre HP témában: Én asszem pont 11 évesen kezdtem el olvasni az elsõ résztõl a könyveket. Szóval együtt nõttem fel Harryvel 😊 Most is egy szinten vagyunk: 16 éves vok, õ meg a legutóbbi (hatodik) részben volt 16 éves. Elolvastam az összes részt, többször is. Megnéztem az összes filmet (lehettek volna sokkal jobbak is, de ez általában így van a könyvadaptációknál), és játszottam az összes játékkal (a negyediket nem nyomtam végig...sztem az elég nyomi lett..). Tulajdonképpen a Harry Potter könyvek térítettek az olvasás, és a fantasy világába. Aztán 12 évesen (nemtom, hogy ez hatott e rám) már elkezdtem könyvet írni. éljen! xD Azt pedig nagyon rühellem, ha valaki azzal kezdi el szekálni a HP könyveket, hogy milyen gyerekesek... Meg hát egyesek úgy látom, hogy cikinek érzik, ha vki ezt olvassa... Csakhogy az ilyen emberek azt se tudják, hogy pl Dumbledore-t eszik e vagy isszák 😄
Punker
visszaolvasol kiderül hogy több szó van a könyvekrõl mint a filmrõl 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ahha...így már teljesen világos 😊
Punker
mert ez a könyv topic-ja csak átkerült ide 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

könyvben jó is volt összehozni õket. de a filmes Ginny-t jobb lenne lecserélni valami vagányabb lányra, mert a 6. részben is (a könyvben) már egy nagy pasizós dumagép...
Lizzy Sheffield
pont azon vitatkotunk a barátnõmmel, h milyen húzás volt h a Harry beleszeret a Ginny-be! Szerintem tök cukik leszenk majd filmen

azt nem értem, hogy miért nincs ennek általános, vagy saját fórumos topicja... azaz, hogy a könyvnek miért nincs...
Super Mario
Hatásos...

https://supermario4ever.wordpress.com

oupsz ? :S
és jó ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Super Mario
Már vagy 9 hónapja ··

https://supermario4ever.wordpress.com

Punker
már rég

4 már kijött filmben ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tigeroo
vagy a végén harry lesz a roxfort igazgatója, és dudley lesz a gondnok <#smile>
Lizzy Sheffield
Sztem mind a ketten kinyiffanak, csak így lehetséges megölni a voldemortot! Vagy a két barát (Ron, Hermiona) feltalálja a halott felélesztést <#nevetes1>

AleXXXXX
Sztem azaz ötlet: hogy felébred 1 balesetbõl... hát... eléggé zizi...
Sztem az lesz hogy kinyírják 1mást voldemorttal és sajnálják harryt és bla bla minden jóra fordul hála a kis túlélõnek aki nemis olyan kicsi már és ... nem is túlélõ...

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Lizzy Sheffield
Én is nem rég olvastam. Most a Bravo-ban róla egy cikk!

Timbo
A filmet 2007. július 19-án mutatják be Magyarországon..... soká van még 😞

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Lizzy Sheffield
Szuper!! Alig várom??

Punker
"A Westminster metróállomást hétfõn lezárták a Harry Potter legújabb részének forgatása miatt, írja a Yahoo. Többezer utast érintett a forgatás, a közlekedési csomópont ugyanis három metróvonalt köt össze. A varázsló diák nemcsak azért okolható, hogy lezárták a Parlament árnyékában elhelyezkedõ állomást, hanem azért is, hogy bezártak olyan turistlátványosságokat, mint a London Eye óriáskerék, vagy a westminsteri apátság. A Harry Potter és a Fõnix rendje címû ötödik részben, az ötödik iskolaévben Harry Potternek nem hiszik el diáktársai, hogy visszatért a gonosz varázsló, Voldemort. Pedig visszatért. A filmet 2007. július 19-án mutatják be Magyarországon."

Lizzy Sheffield
Hát ezt sztem már ismerjük 😄😄 Gondoltad volna??

Amse
majd talán hétvégén de addig jóez:
http://www.sg.hu/galeria/984058800/9840588001105556716.gif

Punker
valaki összedobhatna 1 új banner-t a régi úgyis elavult.

Lizzy Sheffield
de mennyit??

lele
hmmm még várhatunk mind a könyvre mind a filmre 😄

Lizzy Sheffield
Imádom a Harry Potter összes részét! Olvastam magyarul és angolul. Alig várom h kész leygen és bemutassák az ötödik filmet!!

könyvek sokkal jobbak mint filmek 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

David01
Szerintem probald meg elovasni a könyveket hátha azok tetszeni fognak. Én elõször az elõ 3 filmet láttam és utánna elkezdtem olvasni a könyvet, nekem annyira tetszett hogy le se tudtam rakni egyhuzamban elolvastam az elsõ könyvet. Aztán alig vártam hogy hozzájussak a többihez is. A hatodikat 2 nap alatt siekrült kiolvasnom pedig nem kis könyv (600 oldal körül van).

InfectedMann
én eddig a könyveket nem olvastam csak a filmeket láttam mega játékokat vittem végig, de azok nagyon tetszettek 😊
nagyon várom már az 5. részt !
csak ennyit akartam hozzáfûzni a topichoz...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

az lesz 😉
7 sajna emiatt rövid lesz de nem baj 😄

valószínû igen 😄DDD

BUDA > miskolc.

Nem biztos, hogy meghal! Szerintem inkább az lesz, hogy felébred egy baleset okozta kómából, és kiderül az egész egy hosszú álom volt!
Amse
<#eljen>

Solid Snake GH
Dumbledore's Army <#circling>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Punker

honnan van meg ?

én olvastam harry potter 7 verziot.egy magyar ember irta.a cime:a varázslók háboruja sztem nagyon jó
a 7 meg tuti vmi olyan lesz h harry elhal mert annyi verziót irtak meg mások h rowlingnak ki kell olyat találnia amit nem lehet folytatni és amit mások nem csináltak meg gyengébb verzióba
hohy 1-2 gyerekes de utána 😊

Ezt hogy érted?
jaja

tigeroo
inkább MÉG olyan gyerekes 😄
csak azért gondolom annak mert láttam egy forgatási képet és két kamerával vették! (ahogy Ron mondaná):Nem tom...
maffioso
halofilter láttad a trailert a pokember3rol?nekem nem tûnik 3dsnek de lehet h azlesz nemtom mer régen láttam remélem igazad lesz emr az ugy jo

\"If in doubt, flat out!\"

sztem a www.harrypotter.com-ról<#confused><#pardon1>
Mondjuk gyerekkönyv...