4470

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • fsgh
    kiaza a kopasz:DDDDd

amúgy amíg ki nem jön a könyv addig minden kacsa x)
  • mosoporr
    ha igy folytatod te is...
  • Nyarlathotep
    Harry potter, és a kopasz meghal.
  • Kindred Blades
    No, azt pontosan nem tudom, de a sok olajmágnás mellett én 100-ra szavaznék.
    Mindenesetre nem sajnálom tőle, sikerült elérnie, hogy néhány gyerek újra olvasni kezdjen, épp akkor, amikor már mindenki haldokló művészeti/szórakoztató ágként emlegette az irodalmat (nem is alaptalanul sajnos)

Igen, a hatodik résztől én is tartok egy kicsit a jelenlegi tapasztalatok birtokában. De majd elválik, max egyszernézős lesz :)
  • InfectedMann
    Hát egy mozit megért az 5. rész, de eléggé gyér volt. Már a 4. rész is valami csöpögős love story -ra sikeredett.
    Szerintem az első 3 volt a legjobb utána egyre jobban kezdett süllyedni a színvonal.
    A 6. részt szvsz brutálisan elfogjá kúrni ha ott is úgy állítják fel a fontossági sorrendet mint ebben a részben.

KÖNYVEK FOREVER :D

u.i.: Amúgy unaloműzésnek jó :D
  • Dexantreal
    Jahh ok. Egyébként 10 vagy 100? :S
  • Kindred Blades
    Tudom, azért mondtam :)
  • Dexantreal
    Jahh lol, oké, így már értem és thanks.
  • mosoporr
    [IMG][/IMG]
  • mosoporr
    kék sárkányon fent van az elsé 495 oldal,még aránylag olvashato is,bár nagyitani kell rajta,de azt hiszem ezt mégse olvasom el,5 napot kibirok már.
  • Alien
    És Alfonzo Cuarón aki a harmadik részt rendezte? Ő szerintem nem angol :)

Én különben ma néztem meg a filmet. (vagyis mivel már bőven elmúlt éjfél ugyebár tegnap:D) Az új szereplőket főleg Luna-t nagyon jól eltalálták, ő lett a legjobb eddig nem szerepelt karakter szerintem, és jól alakította ezt az "álmatag" lánykát ahogyan a könyvben is levolt írva :) Tonks viszont bazi keveset volt :S. Piton fapofája meg még mindig a legjobb, iszonyat jól tudja csinálni :D Kicsit különben időnként unalmasnak tűnt nekem a film és szerintem nem ez lett a legjobb Potter film. Valahogy azért szerintem

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehetett volna drámaibbra csinálni Sirius halálát, nekem valahogy túl elkapkodottnak tűnt. Így a filmen szerintem nem annyira látszódott, hogy Harry mennyire ragaszkodik Siriushoz, azért a könyvben ez jobban le van írva. Persze sok minden jobban és bővebben ki van fejtve a könyvben, dehát tökéletes adaptáció sosem lesz úgysem sose az tény :)

És most csak az olvassa aki olvasta az eddigi könyveket :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon remélem, hogy a következő filmben Dumbledore-nál jobban odafigyelnek erre, illetve a "meregős" részekre is kellő időt szentelnek.

Összességében nem rossz film, de valahogy vannak hiányosságai ami miatt nem ez lesz számomra a legjobb Potter film. Lunat viszont még egyszer ki kell emelnem, szerintem szuperjól eltalálták!:D Kár, hogy a Félvér Hercegben nincs valami sok szerepe:(
  • fsgh
    ... nem kell nagy logika hozzá...a szavak nem ugyanolyan hosszúak magyarban mint angolban...aztán nem vagyok én jós hogy tudjam hosszabb lesz-e vagy rövidebb...
  • Dexantreal
    Rowling kisasszony nemistom, asszem a világ 10, vagy 100 leggazdagabb emberei egyike.
    Éhen halni biztos nem fog.
    Szívesen lennék a gyereke, akkor lenne bőven zsé. Mondjuk így is van szerencsére.
  • Dexantreal
    Aha, de miért? :S
    És rövidebb, vagy hosszabb?
  • Kindred Blades
    Priv. ment.
    Ha tetszik, akkor vedd meg, nehogy aztán később rámfogják, hogy miattam halt éhen Rowling kisasszony :)
  • 50cent911
    sziasztok nem tudja valaki hol tudom elolvasni a neten a főnix rendjét?
  • fsgh
    félre értettél...
    ha lefordítják angolról magyarra akkor más lesz a hossza...hacsak pár oldalal is...:P
  • Csaba007
    a könyv!
    Az angol 608 oldalas lesz!
  • Dexantreal
    Miért nőhet, vagy csökkenhet? Sztem mivel uccsó rész, 500 oldalra mindenképp számíthatunk, hiszen Rowling csak nem fogja összesűríteni 300-ba :P.
  • fsgh
    azt nem mostanában tudjuk meg(pontosan)...hisz a Magyarra fordítás után nőhet is vagy csökkenhet is az oldalszám..
  • brodix
    Hány oldalas lesz?
  • Gundark1234
    Hát emberek ez lolValaki lefényképezte az utolsó(Halálos Szentek) könyv első 495 oldalát és felrakta a netre (torrent).Ez nem tréfa hanem igaz. Majd próbálok feltenni képet. Aki már nem bírja kivárni ezt az 1 hetet az dobjon meg egy privit és elmondom honnan lehet szedni.Csak a fél könyv de legalább valami
  • Dexantreal
    Már megvan az OST, tegnap lejött, de azért np és thanks.
    #2179: várok egy jobb minőségre, de a linket is thanks mindenesetre.
  • Folley
    AKI A HARRY POTTER 5 JÁTÉKOT TÖBB MINT 50%-IG ELJUTOTT AZ PLZ VEGYEN FEL A : [email protected] , msn címre
  • Punker
    józanul nézted? a 4. 2 vilmossal bemelegítve teljesen jó volt, úgyhogy nem hiszek neked :)
  • brodix
    Én most olvasom 6.szor
  • Mhosah Myth
    Óriási nagy csalódás volt ez a film! BORZALMAS! Persze én a könyvből indulok ki mivel az 5.-ik részt 5ször olvastam! És könyvadaptációnak szörnyű! Az 1. 2. volt a legjobb... A 3. résztől el lett xarva!
  • grebber
    Na én is megnéztem.Hát a oltári nagy beharangozással ellentétben akció alig volt benne meg hogy legfélelmetesebb rész lesz kiknek 2 éveseknek ? lol ha ebben volt valami félelmet keltő rész akkor már akármi is félelmetes lehet!
  • roli613
    a book mindig más mint a movie
  • PJack
    tegnap déután néztem meg én is, és... hát nem is tudom... tetszett is meg nem is.
    a bajom vele az hogy rövid volt. nagyon sok részt, ami szvsz fontos lenne kihagytak belőle vagy megváltoztatták. amugy sztem aki nem olvasta a könyvet, az nem is nagyon fogja érteni.
    kicsit olyasmi, mint a sótlan leves, szép (télleg nagyon látványos), fogyasztható, de mégsem az igazi, mert hiányzik belőle az igazi HarryPotteresség.
    viszont ez a rész már tényleg komolyabb, komorabb, durvább is hogy így mondjam, mint az előzőek, mindenesetre én egy kicsit csalódtam benne.
  • csgj
    nem reggelhetős oldalról szedtem le, úgyhogy sorry :( ... keress rá, nyílván máshol is fent van
  • Pheaper
    Moziba megnéztem ésrájöttem kár volt pocsák film sztem ...
  • roli613
    Jó ez a Harry Potter5? Én még nem láttam.
  • brodix
    Moziban is láttam.
    Csak sajna lemaradtam a dementoros részről,mert késő mentem.
    FUCK!!!!!!
    Nagyon szar minőségben van meg,mert a hapsi csaja egy csomó ideig eltakarja a kamerát.Legalábbis én mintha úgy hallottam volna a hangokat.
    ROHADT RNGYÓ!!!!!
    Bocsi a káromkodásokért.
    Különben innen szettem le:Blue Dragon torrent
  • Kindred Blades
    Most mé' baj az? A Bánk Bán feldolgozásnál az eredeti verzió volt olyan, hogy a szereplőkből csak a szájukat láttuk xD
    (én marha, hogy hagytam, hogy azt megnézessék velem)
  • Dexantreal
    Bár majd megvárok egy jó minőségű törést :P és inkább úgy nézem meg, mert te szar minőségben láttad, azt írtad.
    Én moziban láttam amúgy és nagyon jó!
  • Dexantreal
    Honnét?
  • brodix
    Nekem magyarul van meg.
  • Dexantreal
    Én a filmet majd megvárom magyarul. Úgyis feldobják előbb-utóbb Majomparádéra.
    OST asszem Offical Soundtrackot, tehát Hivatalos Zenét, Albumot jelent.
    Asszem :S.
  • brodix
    Bocs a kérdésért,de mi az az OST?
    Ami azt illeti,én az egész filmet,csak szar minőségben.
    Hiányzik az alja meg a teteje.