4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
kiaza a kopasz:DDDDd
amúgy amíg ki nem jön a könyv addig minden kacsa x) -
ha igy folytatod te is... -
Nyarlathotep #2210 Harry potter, és a kopasz meghal. -
Kindred Blades #2209 No, azt pontosan nem tudom, de a sok olajmágnás mellett én 100-ra szavaznék.
Mindenesetre nem sajnálom tőle, sikerült elérnie, hogy néhány gyerek újra olvasni kezdjen, épp akkor, amikor már mindenki haldokló művészeti/szórakoztató ágként emlegette az irodalmat (nem is alaptalanul sajnos)
Igen, a hatodik résztől én is tartok egy kicsit a jelenlegi tapasztalatok birtokában. De majd elválik, max egyszernézős lesz :) -
Hát egy mozit megért az 5. rész, de eléggé gyér volt. Már a 4. rész is valami csöpögős love story -ra sikeredett.
Szerintem az első 3 volt a legjobb utána egyre jobban kezdett süllyedni a színvonal.
A 6. részt szvsz brutálisan elfogjá kúrni ha ott is úgy állítják fel a fontossági sorrendet mint ebben a részben.
KÖNYVEK FOREVER :D
u.i.: Amúgy unaloműzésnek jó :D -
Dexantreal #2207 Jahh ok
. Egyébként 10 vagy 100? :S
-
Kindred Blades #2206 Tudom, azért mondtam :) -
Dexantreal #2205 Jahh lol, oké, így már értem és thanks. -
[IMG] [/IMG]
-
kék sárkányon fent van az elsé 495 oldal,még aránylag olvashato is,bár nagyitani kell rajta,de azt hiszem ezt mégse olvasom el,5 napot kibirok már. -
És Alfonzo Cuarón aki a harmadik részt rendezte? Ő szerintem nem angol :)
Én különben ma néztem meg a filmet. (vagyis mivel már bőven elmúlt éjfél ugyebár tegnap:D) Az új szereplőket főleg Luna-t nagyon jól eltalálták, ő lett a legjobb eddig nem szerepelt karakter szerintem, és jól alakította ezt az "álmatag" lánykát ahogyan a könyvben is levolt írva :) Tonks viszont bazi keveset volt :S. Piton fapofája meg még mindig a legjobb, iszonyat jól tudja csinálni :D Kicsit különben időnként unalmasnak tűnt nekem a film és szerintem nem ez lett a legjobb Potter film. Valahogy azért szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehetett volna drámaibbra csinálni Sirius halálát, nekem valahogy túl elkapkodottnak tűnt. Így a filmen szerintem nem annyira látszódott, hogy Harry mennyire ragaszkodik Siriushoz, azért a könyvben ez jobban le van írva. Persze sok minden jobban és bővebben ki van fejtve a könyvben, dehát tökéletes adaptáció sosem lesz úgysem sose az tény :)
És most csak az olvassa aki olvasta az eddigi könyveket :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon remélem, hogy a következő filmben Dumbledore-nál jobban odafigyelnek erre, illetve a "meregős" részekre is kellő időt szentelnek.
Összességében nem rossz film, de valahogy vannak hiányosságai ami miatt nem ez lesz számomra a legjobb Potter film. Lunat viszont még egyszer ki kell emelnem, szerintem szuperjól eltalálták!:D Kár, hogy a Félvér Hercegben nincs valami sok szerepe:( -
... nem kell nagy logika hozzá...a szavak nem ugyanolyan hosszúak magyarban mint angolban...aztán nem vagyok én jós hogy tudjam hosszabb lesz-e vagy rövidebb... -
Dexantreal #2200 Rowling kisasszony nemistom, asszem a világ 10, vagy 100 leggazdagabb emberei egyike
.
Éhen halni biztos nem fog
.
Szívesen lennék a gyereke
, akkor lenne bőven zsé. Mondjuk így is van szerencsére.
-
Dexantreal #2199 Aha, de miért? :S
És rövidebb, vagy hosszabb? -
Kindred Blades #2198 Priv. ment.
Ha tetszik, akkor vedd meg, nehogy aztán később rámfogják, hogy miattam halt éhen Rowling kisasszony :) -
50cent911 #2197 sziasztok nem tudja valaki hol tudom elolvasni a neten a főnix rendjét? -
félre értettél...
ha lefordítják angolról magyarra akkor más lesz a hossza...hacsak pár oldalal is...:P -
Csaba007 #2195 a könyv!
Az angol 608 oldalas lesz! -
Dexantreal #2194 Miért nőhet, vagy csökkenhet? Sztem mivel uccsó rész, 500 oldalra mindenképp számíthatunk, hiszen Rowling csak nem fogja összesűríteni 300-ba :P. -
azt nem mostanában tudjuk meg(pontosan)...hisz a Magyarra fordítás után nőhet is vagy csökkenhet is az oldalszám.. -
Hány oldalas lesz? -
Gundark1234 #2191 Hát emberek ez lol
Valaki lefényképezte az utolsó(Halálos Szentek) könyv első 495 oldalát és felrakta a netre (torrent).Ez nem tréfa hanem igaz. Majd próbálok feltenni képet. Aki már nem bírja kivárni ezt az 1 hetet az dobjon meg egy privit és elmondom honnan lehet szedni.Csak a fél könyv de legalább valami
-
Dexantreal #2190 Már megvan az OST, tegnap lejött, de azért np és thanks.
#2179: várok egy jobb minőségre, de a linket is thanks mindenesetre. -
Folley #2189 AKI A HARRY POTTER 5 JÁTÉKOT TÖBB MINT 50%-IG ELJUTOTT AZ PLZ VEGYEN FEL A : [email protected] , msn címre -
józanul nézted? a 4. 2 vilmossal bemelegítve teljesen jó volt, úgyhogy nem hiszek neked :) -
Én most olvasom 6.szor -
Óriási nagy csalódás volt ez a film! BORZALMAS! Persze én a könyvből indulok ki mivel az 5.-ik részt 5ször olvastam! És könyvadaptációnak szörnyű! Az 1. 2. volt a legjobb... A 3. résztől el lett xarva! -
Na én is megnéztem.Hát a oltári nagy beharangozással ellentétben akció alig volt benne meg hogy legfélelmetesebb rész lesz kiknek 2 éveseknek ? lol ha ebben volt valami félelmet keltő rész akkor már akármi is félelmetes lehet!
-
roli613 #2184 a book mindig más mint a movie -
tegnap déután néztem meg én is, és... hát nem is tudom... tetszett is meg nem is.
a bajom vele az hogy rövid volt. nagyon sok részt, ami szvsz fontos lenne kihagytak belőle vagy megváltoztatták. amugy sztem aki nem olvasta a könyvet, az nem is nagyon fogja érteni.
kicsit olyasmi, mint a sótlan leves, szép (télleg nagyon látványos), fogyasztható, de mégsem az igazi, mert hiányzik belőle az igazi HarryPotteresség.
viszont ez a rész már tényleg komolyabb, komorabb, durvább is hogy így mondjam, mint az előzőek, mindenesetre én egy kicsit csalódtam benne. -
csgj #2182 nem reggelhetős oldalról szedtem le, úgyhogy sorry :( ... keress rá, nyílván máshol is fent van -
Moziba megnéztem ésrájöttem kár volt pocsák film sztem ... -
roli613 #2180 Jó ez a Harry Potter5? Én még nem láttam. -
Moziban is láttam.
Csak sajna lemaradtam a dementoros részről,mert késő mentem.
FUCK!!!!!!
Nagyon szar minőségben van meg,mert a hapsi csaja egy csomó ideig eltakarja a kamerát.Legalábbis én mintha úgy hallottam volna a hangokat.
ROHADT RNGYÓ!!!!!
Bocsi a káromkodásokért.
Különben innen szettem le:Blue Dragon torrent -
Kindred Blades #2178 Most mé' baj az? A Bánk Bán feldolgozásnál az eredeti verzió volt olyan, hogy a szereplőkből csak a szájukat láttuk xD
(én marha, hogy hagytam, hogy azt megnézessék velem) -
Dexantreal #2177 Bár majd megvárok egy jó minőségű törést :P és inkább úgy nézem meg, mert te szar minőségben láttad, azt írtad.
Én moziban láttam amúgy és nagyon jó!
-
Dexantreal #2176 Honnét? -
Nekem magyarul van meg. -
Dexantreal #2174 Én a filmet majd megvárom magyarul. Úgyis feldobják előbb-utóbb Majomparádéra.
OST asszem Offical Soundtrackot, tehát Hivatalos Zenét, Albumot jelent.
Asszem :S. -
Bocs a kérdésért,de mi az az OST?
Ami azt illeti,én az egész filmet,csak szar minőségben.
Hiányzik az alja meg a teteje.