Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki viszont nem akar pepecselni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Magyarul kb.: Harry Potter és a Halálos Ereklyék)
Nekem tetszik, mert semmit nem árul el, rejtélyes, és szerencsére nem került bele semmi Horcrux, Storge, Torch stb. jah, és persze aki olvasta a 6-ost az vágja is mirõl van/lesz szó
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A három címet gondolom arra írta, hogy már ez a harmadik elterjedt találgatás a címrõl..."Wow, sosem gondoltam erre! Nos, mostmár van három cím, amik közül választhatok!
Csak vicceltem. Nem fogom úgy nevezni, hogy HP & the GOM"
"HP & the GOM" = "Harry Potter and the Graveyard of Memmories"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Mi a címe?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
tökmindegy!
Rowlng honlapján,és kész!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
itt:JKRowling.net
Please fordítsátok le ezt!!!(JK Rowling lapján találtam):Book Seven be called"Harry Potter and the Graveyard of Memories"
Csak nem ez lesz a Harry Potter 7 címe?
Itt találtam:jkrowling.com
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Harry Potter 29-szer rontotta el az elsõ csókot
Lizzy Sheffield :-)
Ez a 10mp is nagyon állat <#taps>#taps>
Kiv. vagyok mikor lesz kész a full tréler <#pias>#pias>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Egyszeru Dal

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én sztem az írónõ, mint mindent, a végecsavart is kitalálta jó elõre.
Sztem kikerüli a jó gyõz és a mind a ketten meghalnak klisét is. Az a baj h csak azt látjátok h van Voldemort és Harry és h valamelyik meghal, vagy mindkettõ és erre gyártotok elméleteket. Sokkal több lehetõség van sztem.
Pl.: Harry veszít, meghal, de ezzel esélyt ad valakinek h megölje Voldemortot. Vagy...
Harry és Voldemort a függöny mögé kerülnek (álá Sirius) és az egyikük (a gyorsabb v. okosabb v. bátrabb) esélyt kap visszatérni. Így még egy Sirius szereplés is benne lehetne.
Ne legyünk már két sikúak... A könyv sem az...
szal az túl "izéé" lenne ha a legvégén a jó gyõzne...de sztem valami oyasmi lesz a vége mint a régi platformjátékokban: ölöd az ellent, amikor már fél órája küzdesz a bossal és má csak kevés élete van jön az animáció hogy elmenekül...szal voldemort sem fog meghalni szvsz, csak "most elmegyek majd egyszer visszajövök és huácsá"...hogy legyen mit írni akkor amikor má kevés péze lesz az írónõnek.. szóval a szálakat nemfogja elvarrni szerintem , mint egy film végén ha fojtatást akarnak😊
Lizzy Sheffield :-)