32214
Maya
-
Youth !!!
Velem is dumald meg,mert a gnomon tutorokra en is fenem a fogam. -
Majd megdumáljuk :))) -
nah lépnem kell mindjárt lejár az időm a Mammut libriben..jah ha vki leszedte az összes gnomon videót és pénzért vagy akárhogy fizikailag (nem neten keresztül) oda tudná adni nekem azt megköszönném fizetnék is érte £byez -
Penatesz tutira tudnál... semmi extra nincs benne kb 20 perc alatt összedobrtam..csupa primitív obejct még modellezni sem kellet.. -
Nincs nagyobb rabszolgamunka annal,mikor valaki tutort ir.Mar most latom,hogy nagyon szenvedni fogok vele,pedig csak egy primko rovid kis gagyit csinalok.
Orion: engem a te "ujjgyakorlatod" kimondottan erdekelne,mert nagyon tetszenek az oszlopaid :-)
VanBuuren: utosnek utos,es tuti,hogy nem tudnek ilyet csinalni,csak nem az en szineim :-)
-
Hmmm új képe valakinek??? <<<---- nekem van egy szolid winfos háttérkép :) uncsiztam és a kedvenc színeimből összehoztam egy kis tükörgömböcskézőtulipámso nemtudommit :) belinkelem hátha vkinek megtetszik hihih:ÐÐÐ
-
Lekonel #3397 én előlről haladok a házzal kezdem a MOD. 1 ből aztán a 2 es és maj utána a koccsi -
Lekonel #3396 :)
-
idmádkozik = imádkozik...:D -
Lekonel... majd kiderül. Ma megyek 9re talira, akkor ér haza balatonról a csaj és tali:) Nempont így terveztem a dolgot de végülis talán ez is jólesz... meg amúgyis milyen jól mutat az, hogy -10 fokban és hatalmas hőesésben is elmegyek csakhogy beszélhessek pár mondatot vele:)
Remélem jókedvüen jövök haza, ha igen akkor folytatom a képem... ha nem akkor belököm a Depresszió cdmet és megőrjítem vele a szomszédokat.../me idmádkozik:
-
A gtp-tutort csinalom,de van egy lepes,ahol allandoan elszall a maya es mar kezdem unni kicsit.Azt sem ertem,hogy miert szamol orakig,mikor surface fillet-et hasznalok. :-(
-
Valakinek valami új képe?? :) -
Lekonel #3391 srácok a legjobb hobut mindig kihagyjátok mikor valaki kéri...antidot.no-ip.org
ezt nehéz űberelni gnomon videok terén... -
Lekonel #3390 :)))
Lessz az még úgy se... -
Most jöttem meg suliból... Valentín nap... dejó dolog, de csak akkor ha az ember kiszemeltje nem betegszik meg.:( -
Én beszélgetnék de senki nem szól hozzá :))) -
Lekonel #3387 1 hetet hiányoztam nem nagyon termeltetek srácok:) -
Lekonel #3386 Üdv!
Ujra a ringben:)
Influenza tüze emésztett:)
A gtp race car nekem is megvan ...akkor megnézem.
amit ajanlok az a poly és nurbs modelling összes része...a honlapon rajta vannak arészek érdemes dc++n ugy keresni:) -
Lehet... :))
Amúgy amerikában Gnomonnak van oktató központja ahol gondolom elég sok embert tanítanak élőben, amolyan Studio21 csak mayara szakosodtak... valamelyik filmjük végén volt egy 1 órás beszélgetés velük meg bemutatták hogy megy az oktatás... akik a videót csinálták ők a fő oktatók ha léehet ezt mondani :))) -
Várjuk az animot!!!!
Amúgy köszi a linket nagyon!!! Én már regisztráltam magam 19 napra, ami kell azt leszedem addig...
Mégegyszer köszi! -
Nekem nagy mákom volt, mert most kaptunk új kábelmodemet és nem mér a chello adatforgalmat, tehát le se korlátoznak 15GB után :) a fele már lent is van
Mindegyik gnomon részben tudnak valami olyat mutatni amire magadtól sose jönnél rá (mondjuk lehet h ezért csinálták? :)) -
Jóestét vagy reggelt (ki mikor olvassa) szépszámmal megkerestetek a gnomon videók miatt örülök neki ,h mindenki hatalmas oktatóanyaghoz jutott.. Én mondjuk eddig 2 rip-et szedtem le a 3 nap alatt lévén ,h elég lassú a netem..na mind1..szóval a NURBS modelingIII.GTracer filmet mindenkinek erősen ajánlom...jó ötleteket ad az autó felépítéséhez. még ezen új ismeretek nélkül régebben elkezdtem modellezni poly-ban egy autót.. azután pedig nurbs-ben..és igencsak nehezebbnek tűnt a nurbs.. és most így az "új" építőtudással azt hiszem a poly-t hanyagolni fogom kicsit az "autóépítésből"...hmm ,de ezt most miért is írtam ide?! mind1 nem tudom csak ,hogy írjak vmit:) jah hamarosan elkészül a "kis" kb 1 perces logóanimációm és majd közszemlére teszem és várom rá a kritikákat:) jah amúgy első animációm lesz csak kíméletesen majd :)) -
Nemrég olvastam, hogy a mayát nagyütemben akarják fejleszteni..most meg, hogy eladják?!
Remélem mindebből csak pozitív dolog lesz :) -
Csak ujjgyakorlat :) -
ekosa #3379 VanBuuren:
küldtem neked privit gnomon ügyben. -
egy mindenkiert es mindenki egyert...
-
Semmi baj, azért vagyunk hogy egymáson segítsünk!!
Mindjárt sírok :DDDD -
dagon #3376 köszi....csak igy már be tudom másolni a telepitettbe,mert idáig browsolni kellett.Mostmár ok.Biztos fárasztóak a kérdéseim de sajna ilyen hibrid modon jutottam a tutorok egy részéhez. -
File > Open scene
.mb = MayaBinary -
dagon #3374 ugy sikerül hogy kilépek a progibol és a tutorra kattintok 2x és igy indul az egész maya / már a tutorral.Nyilván van beimportálási mód -
dagon #3373 Hello mindenkinek! kérdezném hogy holtudom a maya-ba a tutorialokat betölteni/ mb kiterjesztésűek/ köszönöm
-
Igen! Mióta megvette az Aplle a Shaket a Nothingrealtól azóta már nem gyárják winfosra... a 3.0 is már linux, unix, stb-n megy asszem de ez érthető... márha az apple 'poli8tikáját' nézzük... nekik nem nyereséges annyira ha winfosra gyártják... -
vagy linuxra. Linuxra asszem van shake3 is, linuyra még gyártja az apple, én úgy emléxem. Mintha Ward mesélt volna erről, hogy ők azt használnak linux alatt. De lehet roszul emlékeztem. -
Youth mostanra sikerült megszereznem a shake-ből egy 2.5-ös változatot nem néztem utána ,h menynire új vagy régi verzió ,de nagyon teccik ez az első apple softika amihez hozzányúltam ,de nagyon jó..tényleg fantasztikusan gyors :) lenen pénzem beruháznék vmi apple boxxxocskára :) -
inz hát örülök neki ,h teccenek a gnómok :ÐÐ én dc-ről most egy mental ray filmecskét szedtem le belga csávó durva akcentussal nyomja a szöveget közben...csak nekem nagyon szájbarágós és néha kicsit idegesít..:) -
Ah télen vegetáltam, de most vérszemet kaptam a gnomon cuccoktól amikre kb 2hónapja vadászom dc++on. [ezer köszi VanBuuren :) ] csak legyen időm végignézni :)
Amúgymeg nem maradtam le semmiről ami itt történt (vagy APn vagy d21en), csak ritkán szólok hozzá :P -
Köszi!
Járhatnál ide sűrűbben... -
tehát tulképp a merge vertices ellentéte :) (imo) -
üdv
próbáld ki bármilyen alap poly testen: szétbontja a vertexet annyi darabra ahány faceval érintkezik, és tusz "rést nyitni" a tárgyra -
Hahó!
Tutor írása közben elakadtam:
------------------------------------------------------------------
Split shared vertices
You can split a shared vertex into multiple vertices-one for each polygonal face that shares it. You can them perform independent operations on the split edges.
To split a vertex
Select the vertices.
The action ignores selected vertices that are not shared.
Select Edit Polygons > Split Vertex.
------------------------------------------------------------------
Ez mit csinál akkor??