32214
Maya
-
Hehe, ezt tőlem górtad kisasszony!!!! :))) -
Rajztábla télleg nagyon megkönyíti az ember életét, bár mayában modellezni vele igen furcsa. De az artisian tool-t használni vele pl a súlyozásnál remek. Rajzolást persze nem említem, hisz alapból arra van kitalálva:)
Itt az én táblám... 260kb-os a kép! -
Lohi... 1: Alias Redhat vagy Fedora(debian, slackware alatt 'állítólag' szintén lehet használni, de nem garantálja az Alias) alá _ajánlja_ a Mayát. 2: Maya 6-ból még nem jelent meg Linuxos verzió, az még kicsit odébb van, nemtudom mennyivel. -
Frenkie: gazdagítottalak én is a CGtalkon ennyivel: *****
:) -
Hehe:) NEM!! -
zsír, szavaztam is 5csillagot :) megérte ilyen kitartóan "szenvedni" vele 
vrayt akarunk mi is 8) -
Tul azon,hogy nekem nagyon bejonnek a munkaid,egy kerdes:
Nem gondoltal meg arra,hogy megmutasd egy pszihologusnak is a kepeidet?
-
sziasztok!
Igaz nem mayázok, de azért hátha érdekel némelyikőtöket a képem: http://cgtalk.com/showthread.php?s=c8db1ac82480aeeee03f1ae3180e899f&threadid=148524 -
nekem meg ilyen.
csak meg a serial verzio. -
deko: pedig meg gondoltam is ra, hogy biztos ami biztos kirakom web-re is...
Pedig vissza se jott a level (400k volt).
Ma este kirakom, ha addig nem jonne meg.
-= PaniC =- -
Nekem ilyen tablet-emvan, s asszem 15 000,- ért lehetett kapni a Mediamarkt-ban. Még a mayát is tudom használni vele:D -
Nem kaptam meg
-
skacok, MR-el való renderelés tán honnan tudom meg, hogy mennyi ideig renderelt pontosan? -
mind1, a munka végül elkészült hálistennek, pont végszóra, ha minden jól megy, jövő hétre lesz mégegy ilyen munkám... -
Oryon érdemes kipróbálni, mert marha jó!
Skacok, ezt a hálózati renderelés dolgot meg kéne nézni, hogy hogyan kell, mert marhára idegesítő a hosszú render, akár egy képről is:) -
deko: mail ment! :) -
potyek #6251 Ha olcson akartok wacom graphire 2 es tablet et, akkor keressetek corel terméket forgalmazo ismeröst, régi corelhez ugyanis papiron járt volna, de szerintem senki sem kapott hozzá :O) Szoval ilyen helyeken lehet elfekvöben ilyesmi, és sokkal olcsobban adják, én 20.000 ért szereztem egyet kb 1 éve -
Már csak 26000Ft kell és énis átélhetem ezt az érzést :) -
Igen, enyém volt. Sajna nincs szkennerem, de havernál van, csak nem mindig ér rá...
ICQ-n megbeszéljük! -
én amikor megkaptam, kipróbáltam 2-3 órára, aztán félretettem, hogy amikor szükségem lesz rá, előszedem, és mikor kellett, rajzoltam vele most nemrég:) és még fogok is, sokat! -
Amikor tavaly megkaptam életem első tabletét a szülinapomra, akkor csak rajzoltam, rajzoltam, rajzoltam, rajzoltam, rajzoltam, rajzoltam:)
Aztán elmúlt:)
lassan 1 éve elő sem vettem.
Ne aggódj, ez átmeneti fázis (tablet fertőzés:) -
Sziasztok! 2napja szereztem wacom tabletet és azóta nem alszom, nem eszem, csak rajzolgatok.. eme üzenet betűit is darabonként copypasteltem az előző postokból.
majd leszek hamarosan, ha abba tudom hagyni 
by -
a .hu lemaradt.
hiába, ha siet az ember:) -
A legutóbbi számból. Sajnos nem tudom mi a címe, de kinyitva pont kétoldalon van, a baloldalon egy női fejet, a jobboldalon egy űrhajót vagy mit alakítanak át olyan képregényes stílusra.
Na ez a cikk kellene most nagyon nekem.
ha van van szabad kapacitásod, megkérlek szkenneld be nekem olvashatóan, és küld el az:
aideko@freestart
címre.
Lehetőleg minél kisebb file méretben, mert mobillal szedem le. :(
Előre is hálás köszönet érte!
-
Deko: mi kell, melyikbol?
-
Nagyon érdekes, a scanner miylen "árnyékot" és tükröződéseket hagy/rögzít... ez már-már szinte trükkfelvételnek számít... :D -
potyek #6241 Ez sajnos nem, csak szekvenciánál tudod használni elönyösen -
milyen cikkről van szó Deko?
nincs meg, csk kíváncsi vagyok:) -
potyek, ez a renderelő megoszt egy képkockát is a gépek között? -
asszem most kezdhetem elorol az egeszet
,de azert koszonom.
-
Oryon, ugye tied volt a találkán a Digitart magazin?
Szükségem lenne belőle az egyik cikkre, de égen földön nem tudom megvenni, sehol sem kapható. :(
Van szkennered? letudnál húzni nekem 2 oldalt belőle? -
potyek #6236 minden gépre felmásolod a kliens progit, ha az indito serveren is akarsz renderelni, akkor arra is, be állitod az összes kliensen a server gép ip jét, és hogy az adott gépet mennyire terhelheti a render, telepiteni kell minden gépre a maya-t és a project nek ugyan azt a könyvtár szerkezetet létrehozni, mint a serveren, elinditod a server progit, látod a készen állo gépeket, beállitod a dolgokat, aztán rákattintasz a render gombra :O) -
hm, netrender?
Potyek, ez a highendes netrender hogy is müxik? -
Szia Penatesz, íme a fotó a szkennelt dugóhúzókról, bevágva a te dugóhúzód aljával.
Láthatod a spirál túl sűrű, a vége hosszan vékonyodik, a spriál kezdete a nyakánál is kicsit tört.
Remélem segíthettem.
Üdv.
-
köszi potyek, közben spotlamp segített, bár sajnos egyben kell lerenderelni az egészet, úgyhogy aa-ból vettem vissza picit:((( sietni kell, vagy 9-12 render kéne reggel 6ig, és még sehol nem tartunk:(
na mind1 -
potyek #6232 hello
a render optins nál alul van valahol, bekapcsolod, render layer, beállitod a pass okat, ha megvannak a renderelni valo layer ek, akkor azok attribjában is bekapcsolod a rendereble gombot,ha ki van kapcsolva, ha mr el renderelsz fg és hdri kombinácioval, én találkoztam olyannal, hogy mindent külön kirenderelt, kivéve az árnyékot :( -
Skacok, gyors hlp pls!
Hogyan kell külön layerbe csak az árnyékokat lerenderelni?
és ha ez megvan, akkor ps-ben az alpha csatornáját hogyan kompozitálom? -
Ja, ez a limit beállítás jól jön, ha egy tükrökkel teli szobát renderelsz és nem akarsz sokat várni :P -
tmate6 #6229 Hi tudna valaki adni egy Key-t 5-os verzióm van -
astrantia #6228 Ááá, megvan, bár ez kissé favágó módszer:
Ray Depth Limit: 1
Ray Depth Limit: 2
Még egyszer bocs a sok felesleges hozzászólásért.