32214
Maya
  • Aldaryn
    Eheh... eheh... és még mindig nincs Darth Vader szmájli... :(((
  • Peetmaya
    az összes, de leginkább a legutóbbi kompozit!
  • Mayer
    Köszi de most melyik kép is olyn jó ? <<<Ha má vannak új smilek akkor használjuk nem :).
  • Peetmaya
    Mayer, le a kalappal!
    Méghogy MR nem csinál szép képet, hát beszarás!
    nekem angyon bejön és gratulálok, nagyon szép!
  • Peetmaya
    Skacok, ez marha jó ez a hair plugin, csak kicsit néztem bele, de nagyon megtetszett, full jó a dinamikája, fieldeket lehet rá használni, collide, meg minden szar van benne
    a shaderelhetősége se lehet rossz, ki lehet exportálni meshbe az egész hajat, így mr-ben árnyékokkal lehet renderelni, az kérdés, hogy így mennyi lesz a rendertime, de csak nem olyan vészes, azért shave is tud szép renderidőt futni...
  • Mayer
    Na fényképező fen van cgtalkon WIP section-ben ha valakit érdekel itt megnézheti.
  • Peetmaya
    Én most erre a hair pluginre lettem kíváncsi ami paintfx-be lett beépítve, jónak tűnik a cucc....
  • deko
    Minek shave a mayába mikor már itt van ez:
  • inz
    én meg mos jövök elektro _wörldből_ tabletet kerestem de csak highend genius volt xD ...mind1 addig is kihajtottam anyám kocsiját :))

-jók a szmájlik valóban, kár hogy a popup ablakomat nem tudom méretezni és csak a régieket látom (ill az újak tetejéből 2pixelsort )
  • Lekonel
    Holnap megyekpécsre elektro versenyre szurkoljon mindenki:)
  • astrantia
    Mindenkinek a legnagyobb elismerés és gratula a képeihez:))
    Remélem, hamarosan én is felfejlődöm erre a szintre.
  • youth #6049
    Hehe
    Tök jók az új szmájlik... Kine próbáljátok :)
  • astrantia
    :))
  • Mayer
    Na ez jó kör volt Youth :)
  • Penatesz
    Telepitette mar valaki azt a maya 6-ot,amit peet oldalarol szedett le?Csak mert ha stabil a rendszer,akkor en is telepitem.
  • youth #6044
    Jaja!!
    Arra gondoltam ez a hackerek miatt lehet így 2s védelmi vonaluk van ha feltörik a szervert amivel közlöd az üzit akkorse tudnak mit csinálni mert nem jut el a fő szerverhez amit látsz... Persze lehet nem így van de nekem ez a gyanum.
  • astrantia
    Mayer:
    kábé annyi, hogy a moderátorok előbb megnézik az üzeneted, és csakaztán jelenítik meg. Ez akár 12 órába is kerülhet. Ne ismételd meg az üzeneted.
  • Mayer
    Youth: Szép,és gratulálok a kisérettségidhez nálunk is van ilyen. Holnap vizsgázok. Egész osztály jövő héten, én meg holnap így jött ki mondja az osztályfőnök.... így fér bele az időbe. mondom bazz :). Nem tok semmit.

SEGÍTSÉÉÉGGGG: na jó ennyire nem drámai a helyzet de vlaki mondja má meg hogy mi ez és miért van ha új topicot akarok nyitni vagy hozzá akarok zólni valamihez CGtalkon? Én ugyan lefordítottam, de nem értem most mi van. Azért angolom nem túl jó :).

Valami szar üzi
  • youth #6041
    És update :)

• oryon
    Autó-modellezéshez kell pár blueprint (tervrajz) és annyi fénykép, hogy minden területet több szemszögből is megfigyelhess...
    Vagy az egészet üti, ha a garázsban van a kiszemelt téma :))))))
  • youth #6039
    Jee!!! 5-ös lett a magyar kisérettségim!!! Juppi!!! Ráadásul olyan tétlt húztam amire azt hittem nincs is, Csongor és Tünde. Nem is tanultam erre de minden bevillant, drámai költemény, Hégeli dialektika, minden :)
    És bioszból is megkaptam a négyest :))
    Anyukám mindjárt hozza is a jól megérdemelt sörömet :)

Most nagyon jó kedvem van :)))))
  • PaniC-
    van amihez van blueprint, amirol nincs ott meg minnel tobb foto alapjan
  • I.C.ram
    Egyébként autókat szemmértékre modellezitek, vagy leszedtek hozzá paramétereket, és azoka arányosan kicsinyítitek?
  • I.C.ram
    Baromi szépek a képek! Grat mindenkinek! A legjobban za UAZ-os, meg a Noir kép tetszik!
  • Peetmaya
    Mayer a hair passes-t állítsd fel 4-re, úgy szebb eredményt ad, hogy mit jelent, azt nemtom, de minden esetben szebb:)))
  • Culram #6034
    Aldaryn: Én ezt a képet nem csak az Ap-re raknám ki. Szerintem az a kép ennyira jól sikerült, hogy hanyatszaltót dobok attól hogy csak egy GI teszt kép. Szerintem meg rakd fel CG talkra is, minimum négy csillagot fog kapni. CSak kaszírozd vele a díjakat!!!
  • Penatesz
    Asszem ADSL fuggo vagyok.
    Ha nem lenne,en sem lennek.
  • Cricket
    Sziasztok!Köszönet a lehetőségért ott Peet gépén! Nekem ez az 1etlen lehetőségem az upgradekre és pluginek elérhetőségére.Otthon analógom van, a melóhelyről meg nem szabad fájlcserélősdit játszani.Szóval 1 az 1-be tudom így leszedni.Köszi X 100!
  • Mayer
    Mi ilyen csevegő társaság vagyunk Frenkie :).

Peet: Jó a hair. Én is nyomom már vagy 10 perce :).

Csakhogy feldobjuk a fórumot :
  • FRenkie
    emléxemrá, mikor a poharakon gyakorolgattad a causticsot, meg arra is hogy a hamu full modellezett! :)
  • FRenkie
    azta. jó sokat pofáztok.

király lett a 6000, köszi Youth! Gratulálok mindenkinek a képekhez!
  • oryon
    Ha tudnátok a project végét...na az (remélem) tényleg ütős lesz!
  • Peetmaya
    /me kimorzsolja a könnycseppet a szeme sarkából
    ez nagyon megható volt Oryon, de semmi panaszra nincs okod, a mustangod már most félkészen is marhára ütős!
  • youth #6026
    Áááá de jó Peet!!! Aszta!!!

Oryon: ugyan már semmiség :) Néha tényleg több mint szakmai topic és ez jó!
  • oryon
    Youth: köszönöm!

Sorry, hogy egy régebbi wip-emet szúrtam be, de semmi időm nem volt egy új wip-et csinálni a kocsiról.

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy én is részese lehettem eme segítőkész, rendes, jókedvű, remek és néha már-már családias hangulatú társaságnak! Őszintén remélem lesz alkalmam megélni még legalább +6k hozzászólást. Ez több nekem mint egy egyszerű társaság.
  • Peetmaya
    Nya ilyet tudok már csinálni vele, de nem vet árnyékot a földre...:((((

• Peetmaya
    Spotlamp hova tűnt el?
    tesztelgetem a shave-t ezerrel, de valahogy MR-el árnyékot nem tudok belőle kihozni, a haj nagyon szép árnyékot vet, de sajnos csak saját magán, a földre semmit. Ezt hogy kell beállítani, hogy vessen árnyékot mindenhova?
    meg amúgy is bufferből rendereli a hajat, de az árnyékot nem csinálja meg MR:(
  • Boba
    Oryon és Boba képe még számolódik:) Végre megtudtam oldani, hogy belátható időn belül kiszámolódjon a bongó jelenet, tudok rárakni materialt, valami eccerűt és akkor majd feldobom:)
  • Peetmaya
    Gratula mindenkinek, szépek lettek a képek, bár boba és oryon képét nem hozza be nekem, de gondolom a házigazdánk utánanéz, hogy mi lehet aprobléma.
  • Aldaryn
    Király lett a 6000! :D

Remélem, a 10.000-ret nem hagyjátok ki... :)

Mayer: régen... :) Még talán karácsony környékén, de még 2003-ban, az biztos, a régi filecímkék akkorra szólnak. A 2004-et azért raktam rá, mert kicsit dologoztam rajta nemrég PS-ben, ki akarom rakni AP-re... amúgy odaátt a MAX topicban valahol meg van a full elkészítés is.